מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Public enemies
סיפורו של אחד שודדי הבנקים המפורסמים ביותר בתולדות ארה״ב - שפעל בשיקגו בשת״פ עם המאפיה בשנות השלושים. הוא חמק שנים בעזרת חוקי המדינות בארה״ב שמנעו משוטרים מלחרוג מגבולות המדינה שבה הפשע בוצע.
זה הבסיס ליצירת הFBI בראשותו של ג׳יי אדגר הובר המפורסם.
מייקל מן מביים את ג׳וני דפ וכריטיאן בייל.
נשמע כמו סרט מבטיח, אבל העלילה יבשה ומזכירה דוקומנטרי. אין מתח או התפתחויות. הצילום מזעזע ופשוט מרגיש רע.
בקיצור, רעיון טוב, שחקנים טובים, עלילה בינונית וצילום/בימוי רעים.
6/10
סיפורו של אחד שודדי הבנקים המפורסמים ביותר בתולדות ארה״ב - שפעל בשיקגו בשת״פ עם המאפיה בשנות השלושים. הוא חמק שנים בעזרת חוקי המדינות בארה״ב שמנעו משוטרים מלחרוג מגבולות המדינה שבה הפשע בוצע.
זה הבסיס ליצירת הFBI בראשותו של ג׳יי אדגר הובר המפורסם.
מייקל מן מביים את ג׳וני דפ וכריטיאן בייל.
נשמע כמו סרט מבטיח, אבל העלילה יבשה ומזכירה דוקומנטרי. אין מתח או התפתחויות. הצילום מזעזע ופשוט מרגיש רע.
בקיצור, רעיון טוב, שחקנים טובים, עלילה בינונית וצילום/בימוי רעים.
6/10
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Orphan
בני זוג מאבדים תינוקת בלידה {עובר} מחליטים לאמץ ילדה מקסימה מבית יתומים בשם אסתר
רק שמתברר שלילדה "התמימה" יש תוכניות אחרות לגבי בני הבית. ואז מתחילים אירועים
מוזרים ומדאיגים להתרחש בבית.
סרט אימה מיוחד,העלילה מפתיעה ומעניינת -משחק טוב של ורה פרמיגה המהממת/סקסית בתפקיד האימא
איזבל פורמן {הילדה המאומצת} גם במשחק מצוין.צריך לראות איך איפרו אותה שתראה כל כך מפחידה.
זה לא סרט אימה רגיל -אבל התסריט ממש טוב. מה שאותי הפתיע לטובה זה שיש בסרט {בניגוד לסרטי אימה} גם רגש.
לסיכום: איכות התמונה טובה וגם יצירה בפסנתר של צ'יקובסקי נוגנה בנועם על ידי אסתר.
7/10 ( ממש טוב )
רק שמתברר שלילדה "התמימה" יש תוכניות אחרות לגבי בני הבית. ואז מתחילים אירועים
מוזרים ומדאיגים להתרחש בבית.
סרט אימה מיוחד,העלילה מפתיעה ומעניינת -משחק טוב של ורה פרמיגה המהממת/סקסית בתפקיד האימא
איזבל פורמן {הילדה המאומצת} גם במשחק מצוין.צריך לראות איך איפרו אותה שתראה כל כך מפחידה.
זה לא סרט אימה רגיל -אבל התסריט ממש טוב. מה שאותי הפתיע לטובה זה שיש בסרט {בניגוד לסרטי אימה} גם רגש.
לסיכום: איכות התמונה טובה וגם יצירה בפסנתר של צ'יקובסקי נוגנה בנועם על ידי אסתר.
7/10 ( ממש טוב )
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
UP
הסרט החדש של פיקסאר וכמו שאפשר לצפות בסרט של פיקסאר מדובר בניצחון קולנועי.
אחד הסרטים המרגשים שראיתי לאחרונה וגם אחד הטובים של השנה.
לדעתי אפילו יותר מוצלח מ Wall-E.
חובה לראות! כל מילה מיותרת
9/10
הסרט החדש של פיקסאר וכמו שאפשר לצפות בסרט של פיקסאר מדובר בניצחון קולנועי.
אחד הסרטים המרגשים שראיתי לאחרונה וגם אחד הטובים של השנה.
לדעתי אפילו יותר מוצלח מ Wall-E.
חובה לראות! כל מילה מיותרת
9/10
Need more cowbell
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
Transformers Revenge of the Fallen (2009)
באתי לסרט בלי ציפיות ביכלל
לא היה לי כוח לאיזה סרט מסובך פשוט חיפשתי אקשן ותאמת קיבלתי כזה.
אבל היה איזה פאק בעלילה שאני לא מבין
היו שתי חלקים מהקוביה (אול ספארק) חלק אחד איתו מגהטרון חזר לחיים והחלק השני שהיה בתיק של הכוסית(מיגןפוס)
עכשיו העניין הוא שכדי להחזיר את אופטימוס לחיים הם עשו את כל המסע הזה והלכו למדבר
מדוע לא ניצלו את החלק השני מהקוביה שהיה לכוסית בתיק ?
7.5/10
Up :
סרט באמת מרגש אשר מספר את סיפורו של אדם זקן שחייו חלפו מבלי שעשה את מה שרצה בתור ילד,ועכשיו הוא הולך לצאת להרפתקה של חייו
הסרט ממש טוב ויש גם קטעים מצחיקים
8.5/10
באתי לסרט בלי ציפיות ביכלל
לא היה לי כוח לאיזה סרט מסובך פשוט חיפשתי אקשן ותאמת קיבלתי כזה.
אבל היה איזה פאק בעלילה שאני לא מבין
היו שתי חלקים מהקוביה (אול ספארק) חלק אחד איתו מגהטרון חזר לחיים והחלק השני שהיה בתיק של הכוסית(מיגןפוס)
עכשיו העניין הוא שכדי להחזיר את אופטימוס לחיים הם עשו את כל המסע הזה והלכו למדבר
מדוע לא ניצלו את החלק השני מהקוביה שהיה לכוסית בתיק ?
7.5/10
Up :
סרט באמת מרגש אשר מספר את סיפורו של אדם זקן שחייו חלפו מבלי שעשה את מה שרצה בתור ילד,ועכשיו הוא הולך לצאת להרפתקה של חייו
הסרט ממש טוב ויש גם קטעים מצחיקים
8.5/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מייגן פוקס או רובוטריקים 2
פיצוץ. צבא. מייגן פוקס. שאיה להבף מדבר בקצב של ממטרה. פיצוץ. רובוט מת. מייגן פוקס. מייגן. פוקס. פוקס. רובוטים... אוקיי, את מי אני מרמה, מייגן פוקס.
עלילה מטופשת, ואישה שלא יתכן שנולדה ככה (השפתיים האלה חוקיות בכלל?!) והרבה אפקטים.
7/10
מייגן פוקס - 9.5/10
פיצוץ. צבא. מייגן פוקס. שאיה להבף מדבר בקצב של ממטרה. פיצוץ. רובוט מת. מייגן פוקס. מייגן. פוקס. פוקס. רובוטים... אוקיי, את מי אני מרמה, מייגן פוקס.
עלילה מטופשת, ואישה שלא יתכן שנולדה ככה (השפתיים האלה חוקיות בכלל?!) והרבה אפקטים.
7/10
מייגן פוקס - 9.5/10
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6050
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
House of Sand and Fog
דרמה חזקה, משחק מצוין.
8.5/10
דרמה חזקה, משחק מצוין.
8.5/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
Harry Potter and the Half-Blood Prince
הרי פוטר חוזר אלינו בסרטו השישי ונאלץ הפעם להאבק גם באויביו הותיקים וגם בגיל ההתבגרות. הלחצים המשולבים האלו משפיעים קשות על ערנותו כי הסרט מרגיש איטי ועייף מאוד. איכשהו הרי בכל זאת מוצא כוחות לעזור לדמבלדור, מנהל בית הספר, לחשוף את סודות וולדרמוט ולהשתתף בכמה שעורים בכיתת המרקחות.
עייפותו הכרונית של הסרט גורמת לכך שעד שהעלילה מצליחה להתפתח לסיומה אני עצמי הרגשתי כאילו ששתיתי מרקחת שינה, כך שאין לי כוחות להמשיך ולכתוב את פרוט העלילה.
8/10 לחובבי הרי פוטר ולמי שזקוק לכדור ווליום. 6-7/10 לכל יתר הצופים שנקלעו בטעות לשעמומון הזה.
הרי פוטר חוזר אלינו בסרטו השישי ונאלץ הפעם להאבק גם באויביו הותיקים וגם בגיל ההתבגרות. הלחצים המשולבים האלו משפיעים קשות על ערנותו כי הסרט מרגיש איטי ועייף מאוד. איכשהו הרי בכל זאת מוצא כוחות לעזור לדמבלדור, מנהל בית הספר, לחשוף את סודות וולדרמוט ולהשתתף בכמה שעורים בכיתת המרקחות.
עייפותו הכרונית של הסרט גורמת לכך שעד שהעלילה מצליחה להתפתח לסיומה אני עצמי הרגשתי כאילו ששתיתי מרקחת שינה, כך שאין לי כוחות להמשיך ולכתוב את פרוט העלילה.
8/10 לחובבי הרי פוטר ולמי שזקוק לכדור ווליום. 6-7/10 לכל יתר הצופים שנקלעו בטעות לשעמומון הזה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

oferlaor כתב:מייגן פוקס או רובוטריקים 2
7/10
מייגן פוקס - 9.5/10...
שכחת שייה לבאף = תחזור לטריילר פארק ממנו הגעת
Need more cowbell
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
מסכים איתך לגבי הכל אבל 1 מ-10 זה רק עבור סרט שאני לא מסיים לצפות בו.ziv_r כתב:Elsewhere
לאחר צ'יטוט באתרי הכרויות עם אנשים זרים ופגישה מסתורית עם אחד מהם, נערה קלילת מחשבה נעלמת. חברה שלה חושדת שמשהו איום ונורא קרה לה, עוזבת את המשמרת במכולת השכונתית ומחליטה לרדת לעומקו של העניין ביחד עם החנון הראשי מהספרייה.
סיפור טוב, אך ביצוע מפוהק וצפוי מאין כמוהו. ניתן היה לזהות את החשוד המרכזי מהשנייה הראשונה בה הופיע על המסך. הסרט נקרא Elsewhere, כלומר "במקום אחר" - וזה בדיוק מה שאתם רוצים לעשות, להיות בכל מקום אחר רק לא לראות את הסרט הזה.
1/10...
הייתי נותן לו 5 מ-10
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
Flammen and Citronen
סרט על הפרטיזנים הדנים במלחמת העולם השניה.
בזמן האחרון הסקנדינבים מרבים להותיא סרטים על ההתנגדות שלהם והמלחמה בנאצים.
הסרט איטי עם קטעי אקשן מדי פעם
אני אהבתי
כמו שאמרו כאן, לחובבי הז'אנר
בזמן האחרון הסקנדינבים מרבים להותיא סרטים על ההתנגדות שלהם והמלחמה בנאצים.
הסרט איטי עם קטעי אקשן מדי פעם
אני אהבתי
כמו שאמרו כאן, לחובבי הז'אנר
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
נא השתדלו לא לסטות מנושא השרשור.
כל ההודעות בנושא קבוצות קידוד קיבלו חיים בשרשור משלהם.
http://www.hometheater.co.il/vt97484.%D ... 7%9B%D7%99
כל ההודעות בנושא קבוצות קידוד קיבלו חיים בשרשור משלהם.
http://www.hometheater.co.il/vt97484.%D ... 7%9B%D7%99
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Drag Me to Hell
כריסטין בראון היא פקידה בבנק, ועל מנת להראות שהיא יכולה לקבל החלטות קשות ולהתקדם למשרת עוזר המנהל, היא מונעת הארכה במשכנתא לצוענייה זקנה. הצוענייה מטילה עליה קללה וכריסטין נלחמת על מנת להסיר אותה.
סרט דומה ל-EVIL DEAD, מין קומדיית אימה, הדמויות מהתהגות לא ממש באופ "סטנדרטי" אין דם, אבל יש הרבה גועל נפש
כיף גדול לחובבי הז'אנר.
9/10
כריסטין בראון היא פקידה בבנק, ועל מנת להראות שהיא יכולה לקבל החלטות קשות ולהתקדם למשרת עוזר המנהל, היא מונעת הארכה במשכנתא לצוענייה זקנה. הצוענייה מטילה עליה קללה וכריסטין נלחמת על מנת להסיר אותה.
סרט דומה ל-EVIL DEAD, מין קומדיית אימה, הדמויות מהתהגות לא ממש באופ "סטנדרטי" אין דם, אבל יש הרבה גועל נפש
כיף גדול לחובבי הז'אנר.
9/10
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Friday the 13th 2009
חבורת צעירים שמגיעה לקריסטל לייק מושמדת בידי ג'ייסון, חודש וחצי לאחר מכן מגיע אח של אחת המחבורה לחפש אותה, ונתקל בחבורה חדשה של נערים המגיעה לביקתה של הוריו של אחד מהם
לא מדובר ברימייק לסרט הראשון משנת 1980, כי הפואנטה של הראשון מוצגת בפתיח של הסרט. אולי סוג של רימייק לשני, לנסות לעשות קיקסטארט לסידרה. הדמות המוכרת בסרט היא האח קליי המשחק גם את סאם וינצ'סטר מעל טבעי (ג'אראד פאדאלקי)
הנסיון לטעמי לא מוצלח במיוחד, הסרט לא ממש מפחיד או מקפיץ, ג'ייסון עושה דברים שג'ייסון הקלאסי לא היה עושה לעולם וכד'.
כמות נכבדה של ציצים איכותיים משפרת אך במעט את המצב (עוד חצי נקודה...)
5.5/10
חבורת צעירים שמגיעה לקריסטל לייק מושמדת בידי ג'ייסון, חודש וחצי לאחר מכן מגיע אח של אחת המחבורה לחפש אותה, ונתקל בחבורה חדשה של נערים המגיעה לביקתה של הוריו של אחד מהם
לא מדובר ברימייק לסרט הראשון משנת 1980, כי הפואנטה של הראשון מוצגת בפתיח של הסרט. אולי סוג של רימייק לשני, לנסות לעשות קיקסטארט לסידרה. הדמות המוכרת בסרט היא האח קליי המשחק גם את סאם וינצ'סטר מעל טבעי (ג'אראד פאדאלקי)
הנסיון לטעמי לא מוצלח במיוחד, הסרט לא ממש מפחיד או מקפיץ, ג'ייסון עושה דברים שג'ייסון הקלאסי לא היה עושה לעולם וכד'.
כמות נכבדה של ציצים איכותיים משפרת אך במעט את המצב (עוד חצי נקודה...)
5.5/10
Next.Day.Air
סרט על נהג משלוחים שבהיותו מסטול לחלוטין , העביר משלוח של הרואין לדירה הלא נכונה . בדירה היו זוג שודדים שחשבו שזה נפל להם מהשמיים
וכמובן מה קורה כאשר הבעלים של הסמים רוצה אותם מחדש
אני לא יודע אם זה קומדיה שלא מצחיקה או סרט פעולה דרג ג , אבל אם אתם יכולים להנות מהשילוב של קומדיה/פעולה , אפשר להעביר עם זה את הזמן
הייתי נותן לזה ציון של 6.5
סרט על נהג משלוחים שבהיותו מסטול לחלוטין , העביר משלוח של הרואין לדירה הלא נכונה . בדירה היו זוג שודדים שחשבו שזה נפל להם מהשמיים
וכמובן מה קורה כאשר הבעלים של הסמים רוצה אותם מחדש
אני לא יודע אם זה קומדיה שלא מצחיקה או סרט פעולה דרג ג , אבל אם אתם יכולים להנות מהשילוב של קומדיה/פעולה , אפשר להעביר עם זה את הזמן
הייתי נותן לזה ציון של 6.5
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Up
קארל הינו זקן חביב אשר מגרד את גיל 80. הוא מגלה יום אחד כי כל חייו חלפו על פניו בלי שהצליח לממש את חלום הילדות שלו לגלות להיות חוקר טבע. הוא חובר בטעות לילד שמנמן בשם קארל ויחדיו הם יוצאים להרפתקאה של פעם בחיים.
סרט אנימציה.
סרט חביב מאוד ומרגש עד כדי דמעות בחלק מהסצנות. מומלץ גם למבוגרים.
פסקול DTS-HD Master Audio מושקע ועתיר אפקטים כשצריך.
9/10
קארל הינו זקן חביב אשר מגרד את גיל 80. הוא מגלה יום אחד כי כל חייו חלפו על פניו בלי שהצליח לממש את חלום הילדות שלו לגלות להיות חוקר טבע. הוא חובר בטעות לילד שמנמן בשם קארל ויחדיו הם יוצאים להרפתקאה של פעם בחיים.
סרט אנימציה.
סרט חביב מאוד ומרגש עד כדי דמעות בחלק מהסצנות. מומלץ גם למבוגרים.
פסקול DTS-HD Master Audio מושקע ועתיר אפקטים כשצריך.
9/10
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
Transformers Revenge of the Fallen (2009
מזמן לא השתעממתי ככה מסרט פעולה. עלילה לילדים בני 12, יותר מדי מייגן פוקס חסרת הכישרון (רק אני חושב שהיא נראית כמו בובת פלסטיק?) ושייה לה בוף שבא לי לתת לו בוף לפנים. אה כן, מישהו צריך לזרוק את הבמאי מייקל ביי לאיזה אי מבודד כדי שלא יוכל לביים יותר סרטים בחיים...
10\5
מזמן לא השתעממתי ככה מסרט פעולה. עלילה לילדים בני 12, יותר מדי מייגן פוקס חסרת הכישרון (רק אני חושב שהיא נראית כמו בובת פלסטיק?) ושייה לה בוף שבא לי לתת לו בוף לפנים. אה כן, מישהו צריך לזרוק את הבמאי מייקל ביי לאיזה אי מבודד כדי שלא יוכל לביים יותר סרטים בחיים...
10\5
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
ORPHAN
זוג עם 2 ילדים מחליט לאמץ לאחר הפלה מצערת. הם מאמצים ילדה מנומסת ומחוננת שמסתירה פסיכוזה מסוכנת.
למרות שסוג הסרטים הזה מוכר לי, הסרט הזה הצליח למתוח אותי כמו שצריך, כולל כמה סצינות אמיצות (אבל לא מגעילות) מבחינת אכזריות.
7.5/10
זוג עם 2 ילדים מחליט לאמץ לאחר הפלה מצערת. הם מאמצים ילדה מנומסת ומחוננת שמסתירה פסיכוזה מסוכנת.
למרות שסוג הסרטים הזה מוכר לי, הסרט הזה הצליח למתוח אותי כמו שצריך, כולל כמה סצינות אמיצות (אבל לא מגעילות) מבחינת אכזריות.
7.5/10
Terminator Salvation
לומר את האמת ציפיתי לסרט דיי מאכזב, אך להפתעתי מצאתי סרט מלא באקשן ועשיר באפקטים יוצאים מהכלל.
למזלי אשתי והילדים לא היו בבית ולראות סרט כזה עם מקרן ומערכת סאונד טובה בווליום גבוה זאת פשוט חגיגה לכל איברי הגוף
8.5/10 בגלל האפקטים
לומר את האמת ציפיתי לסרט דיי מאכזב, אך להפתעתי מצאתי סרט מלא באקשן ועשיר באפקטים יוצאים מהכלל.
למזלי אשתי והילדים לא היו בבית ולראות סרט כזה עם מקרן ומערכת סאונד טובה בווליום גבוה זאת פשוט חגיגה לכל איברי הגוף
8.5/10 בגלל האפקטים
....
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Terminator Salvation
לומר את האמת, גם אני ציפיתי לסרט די מאכזב תוך ידיעה שיהיו מלא אפקטים, אקשן וסאונד מעולה. ואכן כך היה, אבל בסופו של דבר הסרט היה משעמם, מעיק, מטופש ולא נעים. המון רעש בלי סיבה אמיתית. לא מתחברים לאף דמות, אין רגע אחד של הזדהות או חיבור עם נושאי הסרט. מאכזב. אפשר להשוות אותו לרובוטריקים 2 שגם הוא סרט מטופש, אבל בהשוואה הרובוטריקים לוקחים בעיקר בגלל ההומור העצמי וה"שטויות" שבסרט. TS לוקח את עצמו כל כך ברצינות, עם אמירות אמיתיות פסידו פילוסופיות על המלחמה בין האדם למכונה - GIVE ME A BREAK את המטריקס כולנו כבר ראינו ואהבנו.
בקיצור לוותר ולראות במקום את שליחות קטלנית 2
2/10 - לחוויה כולה
7/10 לאפקטים והפקה הטכנית.
וגם: שמישהו יוציא כבר את המקל מהתחת של כריסטיאן בייל
לומר את האמת, גם אני ציפיתי לסרט די מאכזב תוך ידיעה שיהיו מלא אפקטים, אקשן וסאונד מעולה. ואכן כך היה, אבל בסופו של דבר הסרט היה משעמם, מעיק, מטופש ולא נעים. המון רעש בלי סיבה אמיתית. לא מתחברים לאף דמות, אין רגע אחד של הזדהות או חיבור עם נושאי הסרט. מאכזב. אפשר להשוות אותו לרובוטריקים 2 שגם הוא סרט מטופש, אבל בהשוואה הרובוטריקים לוקחים בעיקר בגלל ההומור העצמי וה"שטויות" שבסרט. TS לוקח את עצמו כל כך ברצינות, עם אמירות אמיתיות פסידו פילוסופיות על המלחמה בין האדם למכונה - GIVE ME A BREAK את המטריקס כולנו כבר ראינו ואהבנו.
בקיצור לוותר ולראות במקום את שליחות קטלנית 2
2/10 - לחוויה כולה
7/10 לאפקטים והפקה הטכנית.
וגם: שמישהו יוציא כבר את המקל מהתחת של כריסטיאן בייל
נערך לאחרונה על ידי nadavck ב 06/11/2009 11:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- Pavelz
- חבר מביא חבר

כל מה שאתה אומר נכון, אבל ראבק איזה סאונד יש לסרט הזה הא? פשוט מושלם, אם הוא לא מקבל על זה אוסקר השנה אני אוכל כובע קסקט.toxin כתב:Transformers Revenge of the Fallen (2009
10\5...
Need more cowbell