סרט של במאי ישראלי כמדומני.toxin כתב:אז ראית באיכות DVDSCR. איכות די גרועה......
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- Pavelz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
Need more cowbell
- tobenary
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
אכן כן, הייתה לו שיטת שיווק מעולה!Pavelz כתב:סרט של במאי ישראלי כמדומני.toxin כתב:אז ראית באיכות DVDSCR. איכות די גרועה.........
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
- nadavck
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
Up
אחד מסרטי האנימציה היחידים שקיבל, פה אחד, ביקורות מעולה ממבוגרים וילדים. אתמול סוף סוף ראיתי אותו ב- 1080, והוא אכן סרט מקסים ומצוין.
הסרט נוגע ללב, רגיש ומיוחד. כיף לראות סרט על אנשים לא מושלמים, עם בעיות שגורמות להם להתנהג כפי שהם ולהיות מי שהם. רק סיפור האהבה שמתחיל את הסרט יכול להיות סרט קצר ומקסים בפני עצמו.
בקיצור, מומלץ לכווווולם
טכנית: אנחנו כבר יודעים שסרטי פיקסר נראים נפלא על HD והסאונד בהתאם.
9/10
אחד מסרטי האנימציה היחידים שקיבל, פה אחד, ביקורות מעולה ממבוגרים וילדים. אתמול סוף סוף ראיתי אותו ב- 1080, והוא אכן סרט מקסים ומצוין.
הסרט נוגע ללב, רגיש ומיוחד. כיף לראות סרט על אנשים לא מושלמים, עם בעיות שגורמות להם להתנהג כפי שהם ולהיות מי שהם. רק סיפור האהבה שמתחיל את הסרט יכול להיות סרט קצר ומקסים בפני עצמו.
בקיצור, מומלץ לכווווולם
טכנית: אנחנו כבר יודעים שסרטי פיקסר נראים נפלא על HD והסאונד בהתאם.
9/10
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- danielobreja
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
מה היתה השיטה ?tobenary כתב:אכן כן, הייתה לו שיטת שיווק מעולה!Pavelz כתב:סרט של במאי ישראלי כמדומני.toxin כתב:אז ראית באיכות DVDSCR. איכות די גרועה............
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
The Burning Plain
סרט אוירה, מסוגנן (שטיפה כחולה/צהובה) סגרירי, איטי, MOODY כזה, שרליז טרון יוצאת מהמיטה ללא פיג'מה, שזה טוב ויפה.
העלילה סבוכה, סיפור בתוך סיפור, מעבר שנים קדימה אחורה וכאלה. לא משהו מסובך מדי, אבל גם לא ממש מהודק ומדיוק.
הסרט מתחיל טוב, מסקרן, מעניין וכו', אבל בהמשך מאבד עניין ודי מאכזב. לא מצליח להחזיק את האיכות של ההתחלה.
6/10
Young Frankenstein
קלאסיקה על קלאסיקה, של מל ברוקס.
אפשר להבין שזה היה חדשני ב 74, היום זה איטי וצפוי, כמעט לא מצחיק...
חבל...
סרט אוירה, מסוגנן (שטיפה כחולה/צהובה) סגרירי, איטי, MOODY כזה, שרליז טרון יוצאת מהמיטה ללא פיג'מה, שזה טוב ויפה.
העלילה סבוכה, סיפור בתוך סיפור, מעבר שנים קדימה אחורה וכאלה. לא משהו מסובך מדי, אבל גם לא ממש מהודק ומדיוק.
הסרט מתחיל טוב, מסקרן, מעניין וכו', אבל בהמשך מאבד עניין ודי מאכזב. לא מצליח להחזיק את האיכות של ההתחלה.
6/10
Young Frankenstein
קלאסיקה על קלאסיקה, של מל ברוקס.
אפשר להבין שזה היה חדשני ב 74, היום זה איטי וצפוי, כמעט לא מצחיק...
חבל...
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
ראיתם ב HD?guyezra כתב:לגבי The Tournament.
אין לי הרבה מה להוסיף, אקשן נטו עם מעט עלילה צפוייה למדי.
מה שנקרא, לכבות את המוח ולראות בכיף...
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

Premiere Magazine's 100 Greatest Performances of All Time 2006
רשימה מענינת:
http://www.listology.com/list/premiere- ... s-all-time
מוזר שאיבגי לא פה!...

רשימה מענינת:
http://www.listology.com/list/premiere- ... s-all-time
מוזר שאיבגי לא פה!...
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
לא נראה לי יצא בHD עדייןHuber כתב:ראיתם ב HD?guyezra כתב:לגבי The Tournament.
מה שנקרא, לכבות את המוח ולראות בכיף......
- kingikra
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
ONG BAK 1 ו ONG BAK 2:
הראשון אני נותן לו 2 מ 10 ולשני 4 מ 10 והשני קיבל ציון יותר טוב בגלל שהתמונה והסאונד השתפרו משמעותית. העלילה בשניהם לא שווה כלום. הסיפורים שונים לחלוטין. לא צריך לראות את הראשון לפני השני. בשניהם השחקן הראשי הוא גיבור ולוחם אומנויות לחימה ממולח.
בקיצור, עדיף לוותר.
הראשון אני נותן לו 2 מ 10 ולשני 4 מ 10 והשני קיבל ציון יותר טוב בגלל שהתמונה והסאונד השתפרו משמעותית. העלילה בשניהם לא שווה כלום. הסיפורים שונים לחלוטין. לא צריך לראות את הראשון לפני השני. בשניהם השחקן הראשי הוא גיבור ולוחם אומנויות לחימה ממולח.
בקיצור, עדיף לוותר.
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
לא, אבל האיכות מאוד טובה בגירסא שראיתי.Huber כתב:ראיתם ב HD?guyezra כתב:לגבי The Tournament.
מה שנקרא, לכבות את המוח ולראות בכיף......
- Huber
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73425
- שם מלא: ערן
צריך להוציא חוק בשרשור הזה - מי שממליץ על סרט שלא יצא ב HD חייב לציין זאת בגוף ההמלצה 
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

לא צריך להיסחף -אפשר ליהנות גם מסרטים שאינם HD.
אני לא רוצה להזכיר לכם את האיכות המחפירה של מכשירי וידאו, למי שמכיר?
אני לא רוצה להזכיר לכם את האיכות המחפירה של מכשירי וידאו, למי שמכיר?
- toxin
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9357
אני לא רוצה להזכיר לכם את האיכות המחפירה של מכשירי וידאו, למי שמכיר?...
אני מתאר לעצמי שרוב האנשים כאן בפורום הם בגיל כזה שזוכרים את איכות הזוועה של מכשירי הוידאו, אבל מתקדמים הלאה. היום מאוד קשה לי לראות סדרה או סרט שהם לא באיכות HD.
- עופר_צפריר
-
- חבר מביא חבר

גם אני מעדיף סרטים ב HD אבל אצלי זה לא חוק בל יעבור.toxin כתב:אני לא רוצה להזכיר לכם את האיכות המחפירה של מכשירי וידאו, למי שמכיר?...
אני מתאר לעצמי שרוב האנשים כאן בפורום הם בגיל כזה שזוכרים את איכות הזוועה של מכשירי הוידאו, אבל מתקדמים הלאה. היום מאוד קשה לי לראות סדרה או סרט שהם לא באיכות HD....
איכות התמונה,מספיק שתהיה סבירה {תעודה דרמות מסוימות וכד'}
מעבר לזה יש סרטים באיכות DVDRip שנותנים איכות תמונה ממש פנטסטית/מצויינת
ב The Tournament התמונה נחמדה/טובה
האמת יש איכויות שגם אני לא הייתי מוכן לראות/להוריד. {מזכיר לי באמת את ימי הוידאו}
- Gili_Regev
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
צודק 100%.Huber כתב:צריך להוציא חוק בשרשור הזה - מי שממליץ על סרט שלא יצא ב HD חייב לציין זאת בגוף ההמלצה...
זה לא אמור להפריע לאף אחד,
סה"כ להוסיף שורה..
- איתי_הגיתי
-
- חבר מכור קשה

אני מציע שנוציא חוק שלא צריך חוק.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35103
צודק 100%.איתי_הגיתי כתב:אני מציע שנוציא חוק שלא צריך חוק....
זה לא אמור להפריע לאף אחד,
עוד שורה פחות שורה
- mulder
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
לדעתי לא צריך להיות חובה לציין, זה שרשור המלצה על סרטים, לא על האיכות הטכנית שלהם. מי שרוצה להכנס לזה אז בבקשה, זה יכול להיות נחמד, אבל אני אישית מחפש פה יותר את הדיעה על הסרט עצמו (יש מספיק אתרים שמיועדים לביקורות טכניות.) חוץ מזה לא צריך להיות חכם גדול בשביל לדעת אם סרט יצא ב HD או לא... 
-
ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46462
I Love You, Beth Cooper
דניס הינו אחד החנונים הגדולים ביותר בשכבה, הוא בתול ולעולם לא נישק אפילו בחורה. בטקס סיום התיכון, הוא מחליט להתוודא ולגלות בפני כל על אהבתו לב'ת קופר, אחד הבנות המקובלות בשכבה. אז לפני שכל אחד מתפזר לחיים שאחרי התיכון, דניס מזמין את ב'ת למסיבה שהוא עורך בביתו. ב'ת מגיעה על מנת לצחוק על דניס, ומגלה כי חבר שלה החייל הקנאי במרדף אחריה. היא לוקחת את חברותיה ואת דניס וחברו החנון ויחד הם בורחים ועושים מסיבה משלהם.
עם Hayden Panettiere (קלייר בנט מ Heroes).
סרט תיכון כמו 10 אחרים שכבר נעשו בעבר. הוא לא מצחיק יותר מידי ואין פה משהו שלא ראינו בעבר. דבר אחר מאוד הפריע לי, השחקן הראשי נראה פשוט זוועה, זה לא להאמין שלקחו שחקן כזה שיתפוס כל כך הרבה זמן מסך.
אם אתם בראש של לראות סרטי תיכוניסטים, עם כל המשתמע מכך (המון הורמונים), זהו הסרט בשבילכם.
מי שיחליט לצפות, יזכה לראות עירום אחורי ומעט צדדי של Hayden - וזה באמת נדיר!
6/10
דניס הינו אחד החנונים הגדולים ביותר בשכבה, הוא בתול ולעולם לא נישק אפילו בחורה. בטקס סיום התיכון, הוא מחליט להתוודא ולגלות בפני כל על אהבתו לב'ת קופר, אחד הבנות המקובלות בשכבה. אז לפני שכל אחד מתפזר לחיים שאחרי התיכון, דניס מזמין את ב'ת למסיבה שהוא עורך בביתו. ב'ת מגיעה על מנת לצחוק על דניס, ומגלה כי חבר שלה החייל הקנאי במרדף אחריה. היא לוקחת את חברותיה ואת דניס וחברו החנון ויחד הם בורחים ועושים מסיבה משלהם.
עם Hayden Panettiere (קלייר בנט מ Heroes).
סרט תיכון כמו 10 אחרים שכבר נעשו בעבר. הוא לא מצחיק יותר מידי ואין פה משהו שלא ראינו בעבר. דבר אחר מאוד הפריע לי, השחקן הראשי נראה פשוט זוועה, זה לא להאמין שלקחו שחקן כזה שיתפוס כל כך הרבה זמן מסך.
אם אתם בראש של לראות סרטי תיכוניסטים, עם כל המשתמע מכך (המון הורמונים), זהו הסרט בשבילכם.
מי שיחליט לצפות, יזכה לראות עירום אחורי ומעט צדדי של Hayden - וזה באמת נדיר!
6/10
- truejoker
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5738
Judge.Dredd
בעתיד הרחוק , האוכלוסיה לא ממש יכולה לחיותצ חוץ מערי ענק , בגלל האנרכיה הגבוהה הוחלט על שופטי על שיש להם כוח לעצור לשפוט ולבצע .
סילבסטר סטאלון הוא אחד מהשופטים האלו , שנתפס בקנוניה של פולטיקאי בכיר שרוצה עוד כוח , ע"י נסיון ליצור משובטים לוחמים
סרט פעולה כמו כול הסרטים של סטאלון , הייתי נותן לו 6.5 כלומר זה ממלא את הזמן אבל אין טעם להוריד אם יש לך משהו אחר לעשות
בעתיד הרחוק , האוכלוסיה לא ממש יכולה לחיותצ חוץ מערי ענק , בגלל האנרכיה הגבוהה הוחלט על שופטי על שיש להם כוח לעצור לשפוט ולבצע .
סילבסטר סטאלון הוא אחד מהשופטים האלו , שנתפס בקנוניה של פולטיקאי בכיר שרוצה עוד כוח , ע"י נסיון ליצור משובטים לוחמים
סרט פעולה כמו כול הסרטים של סטאלון , הייתי נותן לו 6.5 כלומר זה ממלא את הזמן אבל אין טעם להוריד אם יש לך משהו אחר לעשות