חסכתי לי...עופר_צפריר כתב:Antichrist
תקציר סרטים:
זוג מאבד את בנם כאשר הוא נופל מהחלון בחדר הסמוך תוך כדי שהם מקיימים יחסי מין. האבל גורם לאם להגיע לבית החולים אך האב, תרפיסט בעצמו מחזיר אותה על מנת לטפל בה בעצמו, והם נוסעים לבקתה מרוחקת ביער, "עדן" שבה קרה משהוא לא ברור לאורחים הקודמים..
הסרט עשוי בצורה של 4 פרקים עם פרולוג ואפילוג וחושף אכזריות פחדים ותשוקה הנמצאים אצל הזוג מעל ומתחת לפני השטח. סרט מושקע, משחק מצוין של ווילם דפו ושרלוט גינזבורג המצוינים!
אנטיכריסטוס {משיח שקר בנצרות שיילחם בישו לפני יום הדין} סרט אימה/מתח
מעניין ומבטיח שנפתח בהתעלסות מסיבית בין ווילם דפו המצוין לשרלוט גיינסבורג האנמית. קטע/התעלסות ביניהם מלווה בשירת סופרן מדהימה,בהילוך איטי ובשחור לבן,בו רואים כמעט הכול כולל פין נכנס לפות {של דפו?} ללא צנזורה זה כשלעצמו היה מפתיע מבחינת התעוזה.
הסרט בנוי מארבע פרקים -פרק ראשון מתואר למעלה שבו בנם נופל אל מותו בזמן ההתעלסות מה שגורם לאישה למצב נפשי מעוררלכן הבעל מחליט לקחת את האישה למקום הכי מפחיד שהיא מכירה,בקתה ביער שבו הם חווים אלימות אכזרית וכמה גלויים על עצמם -בלי להרוס את העלילה מדובר באלימות שכוללת חתיכת {גזירת} אברים אינטימיים ביותר שלא משאירים הרבה מקום לדמיון. הבעיה בסרט שברוב הזמן הם מתעלסים, לא חשוב מתי,איך ובאיזה מקום, הכול מותר. כאן הסרט התפספס במשהו -במקום להשקיע בעלילה התמקדו יתר על המידה בסקס,וחבל.
לא מתאים לכל אחד,אלימות קיצונית וקשה,אומנם עלילה טובה אבל טבולה ביצרים הכי
אפלים של האדם. אך ורק לאוהבי הז'אנר !
7/10 ( פרובוקטיבי )...
אני משער שחלק מהתקריבים הם של כפילים.
אני לא יודע בדיוק לאיזה ז'אנר לשייך את זה, הפתיחה מדהימה, גם החלק האחרון מצד שני השעה ורבע באמצע די משעממת.
בהחלט יש קטעים קשים לצפייה ומאוד פרובוקטיביים אם כי לא התרשמתי שיש כל כך הרבה התעלסויות.