מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Offspring
שבט של קניבלים שחי ביער סמוך למגורים תוקף משפחה מקומית על מנת לקחת את התינוק שלהם.
סרט אימה/GORE הרבה דם ואברים קטועים, ילדים הורגים, וקניבליזם (קטע אחד לפחות הייתי אומר לא ממש שיגרתי...)
לדעתי מוצלח למדי לז'אנר שלו.
8/10
למי שאוהב את הדברים האלה בלבד, ראו הוזהרתם!
שבט של קניבלים שחי ביער סמוך למגורים תוקף משפחה מקומית על מנת לקחת את התינוק שלהם.
סרט אימה/GORE הרבה דם ואברים קטועים, ילדים הורגים, וקניבליזם (קטע אחד לפחות הייתי אומר לא ממש שיגרתי...)
לדעתי מוצלח למדי לז'אנר שלו.
8/10
למי שאוהב את הדברים האלה בלבד, ראו הוזהרתם!
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46353
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Trick 'r Treat
סרט Halloween קלסי, בדרך כלל יוצאים סרטים כאלו לקראת החג (31.10). הסרט מערב מספר סיפורי אימה אשר מתחברים יחדיו: חבורת ילדים אשר נהרגים בתאונת אוטובוס, זוג חרמן, חבורת צעירות אשר משחרות לטרף ובחור קשיש ערירי.
בסגנון Tales from the Crypt, אך בצורה חובבנית יותר ופחות מותחת. אפילו פסקול Dolby TrueHD לא הצליח להמתיק את הגלולה המרה.
4/10
סרט Halloween קלסי, בדרך כלל יוצאים סרטים כאלו לקראת החג (31.10). הסרט מערב מספר סיפורי אימה אשר מתחברים יחדיו: חבורת ילדים אשר נהרגים בתאונת אוטובוס, זוג חרמן, חבורת צעירות אשר משחרות לטרף ובחור קשיש ערירי.
בסגנון Tales from the Crypt, אך בצורה חובבנית יותר ופחות מותחת. אפילו פסקול Dolby TrueHD לא הצליח להמתיק את הגלולה המרה.
4/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני מקווה שאנחנו לא חוזרים שוב לדיון של הקשר בין הציונים שלי לאלו של IMDB.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

guyezra, אם אתה כבר פה, בתור מומחה הערפדים בפורום, מה קורה עם Blood: The Last Vampire? אני צריך לדעת למה אני נכנס.
Public Enemies
סיפורו של שודד הבנקים ג'ון דילינג'ר אשר הוא וחבורתו הטילו אימה על הבנקים בארה"ב בשנות השלושים המוקדמות.
סרט פעולה טוב עם קרבות ומרדפים ועם תפאורה יפה ומושקעת בכיכובם של ג'וני דפ (ג'ון דילינג'ר) וכריסטיאן בייל (הסוכן מלווין פורביס).
8/10
סיפורו של שודד הבנקים ג'ון דילינג'ר אשר הוא וחבורתו הטילו אימה על הבנקים בארה"ב בשנות השלושים המוקדמות.
סרט פעולה טוב עם קרבות ומרדפים ועם תפאורה יפה ומושקעת בכיכובם של ג'וני דפ (ג'ון דילינג'ר) וכריסטיאן בייל (הסוכן מלווין פורביס).
8/10
....
שאלה לחברי הפורום, האם אפשר לראות את הסרט סטאר טרק למרות שאני לא מכיר ולא ראיתי את הסדרה והסרטים הקודמים?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש כתוביות לסרט?mulder כתב:THE NEST
720p mkv
מותחן פעולה צרפתי.
ראש ארגון פשע מסוכן שעוסק בטרור וסחר בנשים נלכד בצרפת ומוסגר לגרמניה. צוות לוחמים מיוחד אחראי לבצע את ההסגרה אבל בדרך הם מותקפים על ידי שכירי חרב שרוצים לשחרר אותו, ונאלצים להלחם על חייהם.
העלילה מעט דלה ובסיסית אבל הסרט מפצה על כך בשמירה על מתח וסצינות אקשן מרהיבות שחלקן לא היו מביישות גם את מאסטר האקשן ג'ון וו. גם הדמויות יחסית מעניינות עבור אקשן-פליק.
7.5/10 . למי שמחפש אקשן מצויין....
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6051
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Land Of The Lost
חלש, מצחיק בקושי.
5/10
חלש, מצחיק בקושי.
5/10
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Streets of Blood
חצי שנה לאחר הוריקן קטרינה, ניו אורלינס שטופה בסמים, אלימות ומלחמות כנופיות. קבוצת שוטרים מלוכלכת במחלקת הסמים נלחמת בפשע ומתמודדת מול חקירה של ה FBI.
עם ואל קילמר, שרון סטון ו Cents 50.
סרט עלוב. סיפור לא מעניין, משחק גרוע ולא משכנע. הסרט ברובו מטושטש למרות שצפיתי בו בגרסת ה Blu-ray ופסקול ה DTS-HD Master Audio חסר ערך קולנועי כלשהו. השתתפותו של 50 רומזת כי אולי יש בסרט פסקול טוב, אך כנראה שהתקציב לא היה גבוה דיו.
1/10 (ורק כי היה קצת Skin).
חצי שנה לאחר הוריקן קטרינה, ניו אורלינס שטופה בסמים, אלימות ומלחמות כנופיות. קבוצת שוטרים מלוכלכת במחלקת הסמים נלחמת בפשע ומתמודדת מול חקירה של ה FBI.
עם ואל קילמר, שרון סטון ו Cents 50.
סרט עלוב. סיפור לא מעניין, משחק גרוע ולא משכנע. הסרט ברובו מטושטש למרות שצפיתי בו בגרסת ה Blu-ray ופסקול ה DTS-HD Master Audio חסר ערך קולנועי כלשהו. השתתפותו של 50 רומזת כי אולי יש בסרט פסקול טוב, אך כנראה שהתקציב לא היה גבוה דיו.
1/10 (ורק כי היה קצת Skin).