מה היתרון של פוגו על הדיפולטי, חוץ מאשר התמיכה ב SD חיצוני?nokobik כתב:כן, רק תדאג לעדכן לקרנל האחרון של פוגו...
שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי S - רומים (ROMS)
עדיין לא, בשדרוג הבא של המכשיר(90 או 100 עוד לא החלטתי) אני אנסה ואדווח.
הדבר היחיד שמעצבן ברום הזה שהמכשיר מידי פעם נתקע, ואין מנוס מלהוציא את הבטריה, האם גם לכם קורה? אני בעדכון 70.
הדבר היחיד שמעצבן ברום הזה שהמכשיר מידי פעם נתקע, ואין מנוס מלהוציא את הבטריה, האם גם לכם קורה? אני בעדכון 70.
אני על GB מאז שאמרת שלדעתך זה עוזר לבטריה.(וזה באמת עוזר)
איזה עוד דרך יש כדי שהמכשיר לא ייכנס לSOD?
איזה עוד דרך יש כדי שהמכשיר לא ייכנס לSOD?
ariel-ro
גם אצלי לא קורה שהוא נתקע.
Zovirax
אני משתמש כרגע ב JHJV6 (לא מכיר את JV7). בדקתי גם את JV5 ואת JVQ ואצלי הם היו פחות טובים.
קלטתם את כמות השינויים שנכנסה לגרסה 77 ??? חלק מהשינויים נראים מעניינים, כמו זמן אתחול יותר מהיר של המכשיר וכמובן התמיכה ב extsd, כפי שקובי כתב. זאת הסיבה שכנראה אשאר על CM, מעניין כאן..
גם אצלי לא קורה שהוא נתקע.
Zovirax
אני משתמש כרגע ב JHJV6 (לא מכיר את JV7). בדקתי גם את JV5 ואת JVQ ואצלי הם היו פחות טובים.
קלטתם את כמות השינויים שנכנסה לגרסה 77 ??? חלק מהשינויים נראים מעניינים, כמו זמן אתחול יותר מהיר של המכשיר וכמובן התמיכה ב extsd, כפי שקובי כתב. זאת הסיבה שכנראה אשאר על CM, מעניין כאן..
^^^
כן.
לא ייחסתי לSOD יותר מידי חשיבות כי חשבתי שזה לכולם ככה אבל מסתבר שלא.
כן.
לא ייחסתי לSOD יותר מידי חשיבות כי חשבתי שזה לכולם ככה אבל מסתבר שלא.
מוזר אני עם FROYO BL ואף פעם לא נתקלתי בזה...
אגב... איך אני עושה מעבר זריז ל GB BL מבלי להתקין הכל מההתחלה ובלי לעשות בלאגן בטלפון?
פשוט צורב עם ODIN GB BL?
לא צריך לעשות כלום לפני או אחרי? צריבת הרום מחדש משהו?
אגב... איך אני עושה מעבר זריז ל GB BL מבלי להתקין הכל מההתחלה ובלי לעשות בלאגן בטלפון?
פשוט צורב עם ODIN GB BL?
לא צריך לעשות כלום לפני או אחרי? צריבת הרום מחדש משהו?
צרוב את זה ב-PDA באודין.
http://db.tt/I7uu9q1
ללא REPARTITION וללא שום דבר אחר.
למרות שזה עסק של 2 שניות, רק דאג לחיבור USB יציב ועדיף עם כבל מקורי של סמסונג.
היה ממש עכשיו ניסיון לא טוב לחבר מהעבודה בצריבת רום מהאודין עם כבל לא מקורי שהייתי צריך לעזור לו לצאת ממנו.
http://db.tt/I7uu9q1
ללא REPARTITION וללא שום דבר אחר.
למרות שזה עסק של 2 שניות, רק דאג לחיבור USB יציב ועדיף עם כבל מקורי של סמסונג.
היה ממש עכשיו ניסיון לא טוב לחבר מהעבודה בצריבת רום מהאודין עם כבל לא מקורי שהייתי צריך לעזור לו לצאת ממנו.
קובי