עדכוני קושחה: Xtreamer
- מקייטן
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 7
שלום לכם אני חדש פה.
אני מעוניין לרכוש Xtreamer, רק יש לי שאלה אחת בבקשה, באתר הרישמי יש המון עדכונים
אני צריך להוריד אחד אחד, או שמספיק שאני יוריד את האחרון(2.3.1) וזה יעדכן את כל מה שצריך?
ועוד אחת, לפי הביקורת הישנה שיש באתר שנעשתה באוקטובר 2009 רשום שהאסטרימר לא תומך
ב Dolby TrueHD,בעיות בכתוביות וכד', העניין סודר או שכרגע זה עדיין לא נתמך?
תודה לעוזרים.
אני מעוניין לרכוש Xtreamer, רק יש לי שאלה אחת בבקשה, באתר הרישמי יש המון עדכונים
אני צריך להוריד אחד אחד, או שמספיק שאני יוריד את האחרון(2.3.1) וזה יעדכן את כל מה שצריך?
ועוד אחת, לפי הביקורת הישנה שיש באתר שנעשתה באוקטובר 2009 רשום שהאסטרימר לא תומך
ב Dolby TrueHD,בעיות בכתוביות וכד', העניין סודר או שכרגע זה עדיין לא נתמך?
תודה לעוזרים.
- liorreem
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
איך ההודעה שלך עומדת פה כבר שעה ועוד לא התנפלו עליך? (מה פתאום אקסטרימר?, @@ה של מכשיר, תקנה את הזה וההוא וההם ורק לא אקסטרימר)
בכל אופן
1. אתה יכול להתקין גרסה אחרונה
2. התמיכה בעברית מושלמת
3. Dolby TrueHD לא נתמך ולא יתמך לעולם. אם זה נחוץ לך - תקנה מכשיר אחר. אם לא - המכשיר מומלץ.
ליאור
בכל אופן
2. התמיכה בעברית מושלמת
3. Dolby TrueHD לא נתמך ולא יתמך לעולם. אם זה נחוץ לך - תקנה מכשיר אחר. אם לא - המכשיר מומלץ.
ליאור
- מקייטן
-
- חבר שרק התחיל

קודם, תודה רבה ליאור על התגובה.liorreem כתב:איך ההודעה שלך עומדת פה כבר שעה ועוד לא התנפלו עליך? (מה פתאום אקסטרימר?, @@ה של מכשיר, תקנה את הזה וההוא וההם ורק לא אקסטרימר)
בכל אופן
2. התמיכה בעברית מושלמת
ליאור...
ולפני שאני רוחש, יש סטרימר יותר טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח?
- liorreem
-
- חבר ותיק

זאת כבר שאלה כבדה. קודם כל "יותר טוב" למה? אין לי מושג מה הצרכים שלך. אני מציע שתקרא את המדריך הבא:
ראשי > פורומים > וידאו > מזרימי מדיה >מזרימדיה / סטרימר – ביקורות, השוואות ועוד
ותחליט לבד.
אני אישית מרוצה מאחר ואני לא רואה איתו תכני בלוריי לא דחוסים, אלא רק MKV ולכן הוא טוב לי.
ליאור
ותחליט לבד.
אני אישית מרוצה מאחר ואני לא רואה איתו תכני בלוריי לא דחוסים, אלא רק MKV ולכן הוא טוב לי.
ליאור
- karpe
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1396
חשוב להבהיר - זה ש DOLBY TRUE HD לא נתמך לא אומר שאם תנסה לנגן סרט כזה לא יהיה לך סאונד.
תקבל DOLBY DIGITAL רגיל (כלומר סראונד מלא, רק לא באיכות המירבית האפשרית). לדעתי זה לא ממש קריטי, אבל יש כאלה שחושבים אחרת..
תקבל DOLBY DIGITAL רגיל (כלומר סראונד מלא, רק לא באיכות המירבית האפשרית). לדעתי זה לא ממש קריטי, אבל יש כאלה שחושבים אחרת..
- מקייטן
-
- חבר שרק התחיל

לצפייה בסרטי HD, רוב הסרטים שאני צופה הם בסיגנון הזה:liorreem כתב:זאת כבר שאלה כבדה. קודם כל "יותר טוב" למה? אין לי מושג מה הצרכים שלך. אני מציע שתקרא את המדריך הבא:
ותחליט לבד.
ליאור...
The.Final.Destination.2009.1080p.BluRay.x264.DTS-WiKi
לא יותר מזה. זה לא כבד בשביל האקסטרימר נכון?
- liorreem
-
- חבר ותיק

אוכל את זה בלי מלח על רשת חוטית.
אלחוטי זאת כבר סאגה.
אלחוטי זאת כבר סאגה.
- מקייטן
-
- חבר שרק התחיל

תודה רבה ליאור.liorreem כתב:אוכל את זה בלי מלח על רשת חוטית.
אלחוטי זאת כבר סאגה....
- Irus
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4163
מקייטן,
שאלת שאלה פשוטה, האם יש סטרימר טוב יותר עד 1,000 ₪?
התשובה היא כן, וזה לא מורכב כמו שליאור כתב, האקסטרימר זול ועושה את העבודה לפי הצרכים של חלק מן המשממשים. יש סטרימרים טובים יותר שעושים את מה שהאקסטרימר עושה, בחלק מהמקרים טוב יותר, ובנוסף יש דברים רבים שהם עושים והאקסטרימר לא תומך בהם.
היום, בקצת יותר מ-1,000 ₪ (1,100 ₪), אתה יכול לקנות את ה-A200, אשר נותן יותר בהרבה תחומים (מדובר על קניה ישירות מהיצרן).
אתה יכול לחכות קצת, מי יודע מה KSP יעשו עם המחיר שלו בארץ...
התשובה היא כן, וזה לא מורכב כמו שליאור כתב, האקסטרימר זול ועושה את העבודה לפי הצרכים של חלק מן המשממשים. יש סטרימרים טובים יותר שעושים את מה שהאקסטרימר עושה, בחלק מהמקרים טוב יותר, ובנוסף יש דברים רבים שהם עושים והאקסטרימר לא תומך בהם.
היום, בקצת יותר מ-1,000 ₪ (1,100 ₪), אתה יכול לקנות את ה-A200, אשר נותן יותר בהרבה תחומים (מדובר על קניה ישירות מהיצרן).
אתה יכול לחכות קצת, מי יודע מה KSP יעשו עם המחיר שלו בארץ...
- liorreem
-
- חבר ותיק

מסכים שהפופקורן טוב יותר אבל:
1. האקסטרימר עולה בערך 2/3 ממנו כ- 700 ש"ח כולל דמי משלוח (פחות אם אתה קונה בדיוטי פרי).
2. לאקסטרימר תמיכה מושלמת בעברית כולל שמות קבצים ותיקיות, מה שעוד לא עובד בפופקורן.
לפופקורן תמיכה בפורמטים מתקדמים של סאונד (לא נחוץ לך כרגע כפי שציינת), GUI טוב יותר, גישה לאינטרנט ופיצ'רים רבים נוספים.
כפי שציינתי - קרא את המבחנים והחלט.
1. האקסטרימר עולה בערך 2/3 ממנו כ- 700 ש"ח כולל דמי משלוח (פחות אם אתה קונה בדיוטי פרי).
2. לאקסטרימר תמיכה מושלמת בעברית כולל שמות קבצים ותיקיות, מה שעוד לא עובד בפופקורן.
לפופקורן תמיכה בפורמטים מתקדמים של סאונד (לא נחוץ לך כרגע כפי שציינת), GUI טוב יותר, גישה לאינטרנט ופיצ'רים רבים נוספים.
כפי שציינתי - קרא את המבחנים והחלט.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

תוסיף גם הזרמה טובה יותר לתכנים שדיברת עליהם ותמיכה במובי-ג׳וקבוקס, אשר כרגע לא קיימת באקסטרימר.
- liorreem
-
- חבר ותיק

לגבי הזרמה - מעולם לא ניתקלתי בבעיה.
לגבי מובי - גוקבוקס - ציינתי כבר את נושא ה- GUI (לא כולם יודעים מה זה JUKEBOX) אבל צודק בהחלט ברמת בכייפיות של השימוש, לא יותר.
לגבי מובי - גוקבוקס - ציינתי כבר את נושא ה- GUI (לא כולם יודעים מה זה JUKEBOX) אבל צודק בהחלט ברמת בכייפיות של השימוש, לא יותר.
- danielk
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 572
קיבלתי את הXtreamer מתנה בפסח.
לצרכים שלי, שהינם סרטי HD, מצגות תמונות ומוזיקה פה ושם והוא עונה כל הצרכים שלי.
התמונה בפלאסה מעולה, הסאונד המתקבל מהרסיבר גם מצויין. DTS רגיל הוא מוציא בלי שום בעיה בכלל.
אם החיבור שלך לרשת המקומית שלך הינו קווי ולא אלחוטי, אתה יכול להיות רגוע לחלוטין בכל מה שקשור להזרמה.
זה עובד ממש יופי. בחיבור קווי הצלחתי לראות כמעט בלי שום תקיעה כל תוכן אפשרי.
נכון שהוא פחות "סקסי" מהאחרים, וגם יש לו פחות פונקצינאליות בעיקר בנושא הGUI ותמיכת פורמטים חדשים, אבל זה דבר שלרובם יהיה פיתרון בעתיד.
אישית אני יושב חזק על הפיתרון של הJukebox שלצערי טרם הוטמע בקושחה האחרונה.
אם אצליח בסופו של דבר לתפעל אותו, אכתוב פה מדריך בנושא.
אגב, לא מומלץ להתקין את הבטא. היא מיועדת בעיקר לBETA TESTERS. קראתי שמישהו עדכן, ולא מצליח לשחזר מאז עדכון אחד אחורה.
בבטא האחרון, אין עדיין MOVIEJUKEXBOX מובנה, כך שאין טעם להסתכן בעדכון שלו(זאת דעתי האישית).
לצרכים שלי, שהינם סרטי HD, מצגות תמונות ומוזיקה פה ושם והוא עונה כל הצרכים שלי.
התמונה בפלאסה מעולה, הסאונד המתקבל מהרסיבר גם מצויין. DTS רגיל הוא מוציא בלי שום בעיה בכלל.
אם החיבור שלך לרשת המקומית שלך הינו קווי ולא אלחוטי, אתה יכול להיות רגוע לחלוטין בכל מה שקשור להזרמה.
זה עובד ממש יופי. בחיבור קווי הצלחתי לראות כמעט בלי שום תקיעה כל תוכן אפשרי.
נכון שהוא פחות "סקסי" מהאחרים, וגם יש לו פחות פונקצינאליות בעיקר בנושא הGUI ותמיכת פורמטים חדשים, אבל זה דבר שלרובם יהיה פיתרון בעתיד.
אישית אני יושב חזק על הפיתרון של הJukebox שלצערי טרם הוטמע בקושחה האחרונה.
אם אצליח בסופו של דבר לתפעל אותו, אכתוב פה מדריך בנושא.
אגב, לא מומלץ להתקין את הבטא. היא מיועדת בעיקר לBETA TESTERS. קראתי שמישהו עדכן, ולא מצליח לשחזר מאז עדכון אחד אחורה.
בבטא האחרון, אין עדיין MOVIEJUKEXBOX מובנה, כך שאין טעם להסתכן בעדכון שלו(זאת דעתי האישית).
- itsik123
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 684
danielk,
מקווה שתצליח עם ה Jukebox , זה שרף לי הרבה זמן והתיאשתי כבר,
תעדכן אם יש התקדמות.
מקווה שתצליח עם ה Jukebox , זה שרף לי הרבה זמן והתיאשתי כבר,
תעדכן אם יש התקדמות.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

אני לא מבין מה כולם קופצים, שאלו שאלה פשוטה, האם יש מזרים טוב יותר סביב ה-1,000 ש"ח...
גם לי יש אקסטרימר, ונכון, הוא יודע להזרים והוא זול...
מה לעשות שיש מוצרים טובים יותר, עם המון יתרונות, וכן גם בהזרמה - זה שחלק לא נתקלו פה בבעיות הזרמה, לא אומר שאקסטרימר מזרים טוב יותר מפופקורן (NMT).
בכל אופן, היה פה מישהו שהגן בחירוף נפש על האקסטרימר, אבל כשהמחיר של אחד מהפופקורנים צנח לאחרונה, הוא מיד רץ לרכוש אחד...
גם לי יש אקסטרימר, ונכון, הוא יודע להזרים והוא זול...
מה לעשות שיש מוצרים טובים יותר, עם המון יתרונות, וכן גם בהזרמה - זה שחלק לא נתקלו פה בבעיות הזרמה, לא אומר שאקסטרימר מזרים טוב יותר מפופקורן (NMT).
בכל אופן, היה פה מישהו שהגן בחירוף נפש על האקסטרימר, אבל כשהמחיר של אחד מהפופקורנים צנח לאחרונה, הוא מיד רץ לרכוש אחד...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
Irus כתב:......
בכל אופן, היה פה מישהו שהגן בחירוף נפש על האקסטרימר, אבל כשהמחיר של אחד מהפופקורנים צנח לאחרונה, הוא מיד רץ לרכוש אחד......
אה....אתה מעוות קצת את העובדות, אבל נסלח לך
- מקייטן
-
- חבר שרק התחיל

בksp יש c-200 שעולה פי 2(1590) בבוקר זה היה 1500 וזה כנראה עוד יעלה.Irus כתב:מקייטן,
אתה יכול לחכות קצת, מי יודע מה KSP יעשו עם המחיר שלו בארץ......
האשראי שלי כרגע הוא מקומי ולא בין לאומי ככה שאני לא יכול לבצע הזמנה מהיצרן.
אני לא מוצא A-200 בחוניות באזור אין לי בעיה לחרוג ל1100 אבל 1590 זה יותר מידי.
- Irus
-
- חבר מביא חבר

אני רשמתי שה-A200 עולה 1,100 ש"ח בקניה מהיצרן.
גם אמרתי שיכול להיות שבקרוב נראה אותו במחיר מאוד אטרקטיבי פה בארץ (ראה מקרה C200).
דרך אגב, אם אני לא טועה, יש פה מישהו בפורום בשם קוביס שהזמין שני A200 ולדעתי הוא רוצה להחליף לפחות אחד מהם ב-C200 (בעקבות הורדת המחיר), אולי שווה לך לדבר איתו...
גם אמרתי שיכול להיות שבקרוב נראה אותו במחיר מאוד אטרקטיבי פה בארץ (ראה מקרה C200).
דרך אגב, אם אני לא טועה, יש פה מישהו בפורום בשם קוביס שהזמין שני A200 ולדעתי הוא רוצה להחליף לפחות אחד מהם ב-C200 (בעקבות הורדת המחיר), אולי שווה לך לדבר איתו...
- osherov
-
- גורו Android

- תגובות: 15029
מקייטן,
רק כדי לתקן קצת את התיאור של Irus אז אתמול KSP לזמן מאוד קצר הורידו את המחיר של ה C-200 ל 1250 ש"ח!!
כמובן שהתנפלתי על המחיר הזה ורבתי איתם על מנת להשיג את המכשיר במחיר המובטח (אחרי שסגרתי איתם את המחיר בטלפון ותכננתי להגיע אליהם לחנות על מנת לרכוש אותו הם העלו את המחיר באתר שלהם ל 1500 ש"ח). בסוף הם הסכימו לתת לי את המכשיר במחיר הנמוך. לכן ברור שבמחיר הנ"ל ה C-200 עולה כמעט בכל פרמטר על ה Xtreamer PRO ולכן לא הייתה לי התלבטות. הבעייה היא שזה לא המחיר שניתן להשיג היום את ה C-200 או אפילו את ה A-200 ולכן ה Xtreamer ובעיקר ה Xtreamer PRO (שיוצא לשוק ביום חמישי הקרוב) הוא, לדעתי, המוצר שנותן יחס מעולה, כמעט בלי תחרות, של עלות מול תועלת!!
רק כדי לתקן קצת את התיאור של Irus אז אתמול KSP לזמן מאוד קצר הורידו את המחיר של ה C-200 ל 1250 ש"ח!!
כמובן שהתנפלתי על המחיר הזה ורבתי איתם על מנת להשיג את המכשיר במחיר המובטח (אחרי שסגרתי איתם את המחיר בטלפון ותכננתי להגיע אליהם לחנות על מנת לרכוש אותו הם העלו את המחיר באתר שלהם ל 1500 ש"ח). בסוף הם הסכימו לתת לי את המכשיר במחיר הנמוך. לכן ברור שבמחיר הנ"ל ה C-200 עולה כמעט בכל פרמטר על ה Xtreamer PRO ולכן לא הייתה לי התלבטות. הבעייה היא שזה לא המחיר שניתן להשיג היום את ה C-200 או אפילו את ה A-200 ולכן ה Xtreamer ובעיקר ה Xtreamer PRO (שיוצא לשוק ביום חמישי הקרוב) הוא, לדעתי, המוצר שנותן יחס מעולה, כמעט בלי תחרות, של עלות מול תועלת!!
- Irus
-
- חבר מביא חבר

OSHEROV
ציטוט שלך:
כולנו יודעים שה C-200 טוב מה Xtreamer PRO והבעייה תמיד הייתה פער המחירים העצום בין השתיים (בכפולות). נוצר אתמול מצב חריג מאוד שאפשר היה לרכוש את ה C-200 במחיר ריצפה ולכן קפצתי על המציאה.
בכל מקרה, הכל ברוח טובה
ציטוט שלך:
כולנו יודעים שה C-200 טוב מה Xtreamer PRO והבעייה תמיד הייתה פער המחירים העצום בין השתיים (בכפולות). נוצר אתמול מצב חריג מאוד שאפשר היה לרכוש את ה C-200 במחיר ריצפה ולכן קפצתי על המציאה.
בכל מקרה, הכל ברוח טובה