Xtreamer, מישהו מכיר?

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
ra
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2437

שליחה

אולי בגלל זה הוא עושה את זה עם יד אחת קשורה... :lol:

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק

שליחה

the_mg כתב:אני לא ממליץ לאף אחד לחכות שנה בקנייה של מוצר אלקטרוני, הרי אם תחכה עוד שנה יצא מוצר חדש שלבטח יהיה עדיף על הישן, ואם אתה מחכה שנה אז למה לא לחכות עוד אחת? ועוד אחת? וכו...
צריך לעצור, לאזור עומץ ולקנות, בלי קשר לזה שבעוד 10 שנים יהיו עדשות שהם צגים אלקטרונים, הרי 10 שנים אתה תתקע עם טלווזיה גרוע...
...
תלוי אם זו טכנולוגיה חדשה או לא.
אם זה משהו חדיש - כמו טלויזיות שטוחות בזמנו - כשעוד רצו טלויזיות רגילות - תחשוב כמה אנשים הוציאו על טלויזיה פלאזמה אז - כמה עשרות אלפים!
האם בדיעבד - אתה חושב שהיה "חכם" לקנות טלויזיה איך שהיא יצאה? רוב האנשים יגידו שלא...
גם בסטרימרים -הראשונים עלו יקר, ועשו קצת פחות...
היום - אפשר לקנות גם דגמים בעד 1500 ש"ח - ולהנות מאיכות מירבית - שיספיק לרוב האנשים.
מה שכן - רצוי, כשיוצא מוצר חדש, לחכות עד לביקורת הולמת, ולא לקפוץ בראש, כי אנחנו יודעים מי קופץ בראש...

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

Itay_Pollak כתב:
the_mg כתב:אני לא ממליץ לאף אחד לחכות שנה בקנייה של מוצר אלקטרוני, הרי אם תחכה עוד שנה יצא מוצר חדש שלבטח יהיה עדיף על הישן, ואם אתה מחכה שנה אז למה לא לחכות עוד אחת? ועוד אחת? וכו...
צריך לעצור, לאזור עומץ ולקנות, בלי קשר לזה שבעוד 10 שנים יהיו עדשות שהם צגים אלקטרונים, הרי 10 שנים אתה תתקע עם טלווזיה גרוע...
...
אם זה משהו חדיש - כמו טלויזיות שטוחות בזמנו - כשעוד רצו טלויזיות רגילות - תחשוב כמה אנשים הוציאו על טלויזיה פלאזמה אז - כמה עשרות אלפים!
האם בדיעבד - אתה חושב שהיה "חכם" לקנות טלויזיה איך שהיא יצאה? רוב האנשים יגידו שלא...
היום - אפשר לקנות גם דגמים בעד 1500 ש"ח - ולהנות מאיכות מירבית - שיספיק לרוב האנשים.
מה שכן - רצוי, כשיוצא מוצר חדש, לחכות עד לביקורת הולמת, ולא לקפוץ בראש, כי אנחנו יודעים מי קופץ בראש...
...
אין נכון ולא נכון.
השיקול הוא סובייקטיבי לחלוטין ומה שמתאים לאחד לא יתאים לאחר.
בוודאי בתחום הזה.

אני מכיר מישהו שקנה פלזמה 50 אינטש ב-50K שהיא HD READY...(לפני כמה שנים כמובן)
הוא היה מבסוט עד הגג. אני לא הייתי מעלה על דעתי להוציא סכום כזה על טלויזיה.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

guyezra - ברור שאין נכון ולא נכון - זה רק היה תגובה לבחור שייעץ אף פעם לא לחכות שנה...
מי שיכול - שיבושם לו ויהנה...

מה שעוד חשוב ד"א - זה מי האבא והאמא של מכשיר חדש.
אם זה היה מכשיר מבית DVICO לדוגמא - אני משער שרבים היו רצים.
כאשר מגיע מתחרה חדש לזירה - קצת יותר קשה להסתמך על אתר - יפה ככל שיהיה.

petia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 36

שליחה

ziv_r כתב: חבל שאין כבל HDMI בערכה, אבל אני מניח שמחיר כזה נמוך איכשהו מסביר את זה.
...
אפרופו כבל HDMI,
איזה מומלץ לרכוש? האם חובה לרכוש עם תקן 1.3B
האם כבל זה מומלץ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22600

תודה מראש.

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר

שליחה

petia כתב:
ziv_r כתב: חבל שאין כבל HDMI בערכה, אבל אני מניח שמחיר כזה נמוך איכשהו מסביר את זה.
...
אפרופו כבל HDMI,
איזה מומלץ לרכוש? האם חובה לרכוש עם תקן 1.3B
האם כבל זה מומלץ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22600

תודה מראש.
...
לי יש את זה -
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12836

עובד מעולה (ניסיתי גם בין סטרימר למסך, וגם בין ה DVD למסך. לא ניסיתי עם הפורמטים החדשים, אבל לא אמורה להיות בעיה).

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

אחרי שראיתי את הוידאו לעיל אני חייב לומר ללא שום צל של ספק!
הולנדית הולך טוב עם אדום :lol:

gadib
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51

שליחה

הראשון כבר קיבל את ה Xtreamer...
מעניןן מה איתנו.
Just received my machine

Guess I was like the first guy to received it.

But need to leave for work now Oh well, more fun later.
...

gadib
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

טוב, אחרי שהצקתי לו מספיק.. ה Admin שם החליט לתת לי תשובה
The Tracking number is only issue of us updating our systems. All unit of 1st batch were sent already to all customers.

TNT failed to pass the additional numbers so far. This is why you did not get the number in your account. We have done so for the majority of the orders. We are pushing them for this issue. Dont worry all units are on their way.

This kind of thread few days ago would have lead to another couple of "FRAUD" "SCAM" threads. I hope you trust us now little more. We appologize. It makes us angry and frustrated twicer than you.

I will keep you posted.
...

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
שם מלא: שגיא לוי

שליחה

אני לא מאמין לזה..
7 ימים לאחר שהיו אמורים לשלוח לכולם ועדיין מופיע לי awating shipment ואין לי מספר מעקב בTNT .
לדעתי , זה עדיין לא נשלח .
TNT זו חברת שליחויות בינלאומית , אני לא מאמין שהם פשוט "לא הספיקו" לתת לי מס' חבילה .

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

יש תמיכה בתפריטים בעברית במכשיר בעדכון חדש .

this firmware update will add additional 11 languages with full OSD and GUI support thanks to your community rapid response

Thai
Portotuges (Brazil and Portugal)
Sweedish
Arabic
Finish
Magyar
Czech
Hebrew
Solvenian
Danish

http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=28&t=514

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

הוידאו בעייתי, אמנם הוא מראה מהירות גבוהה של התגובה, אבל מה עם MKV? מה עם בלוריי מלאים?

dizingof
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2518

שליחה

לאט לאט נדע הכל, לכאורה הוא נראה מצוין בשביל 99 יורו
התפריטים טסים וכך גם בבחירת רשת.

המכשיר אמור להציג תפריטי בלוריי ?

the_mg
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 74

שליחה

Itay_Pollak כתב:
...
...
ברור שכשיוצא מוצר חדש רצויי לחכות לביקורות רציניות ולא לקפוץ עליו. למשל עם הXTREAMER, אני מחכה לקנות אותו מהיום שהוא יצא, אך בגלל מחסור בביקורות עוד לא הזמנתי. אני שוקל להזמין עוד השבוע, האם הם ישלחו לי אותו או שהם יחכו לאוגוסט?

dudi79
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 45

שליחה

אני הזמנתי ב-1.7 והמשלוח המשוער הוא 1.8 (Batch 2 ).
לדעתי,כשהסיכונים פחתו אין טעם עוד לחכות-כשאני הזמנתי עדיין רצו השמועות שמדובר בחברה פיקטיבית.
החברה כ"כ בטוחה בעצמה ובמוצר וניתן לראות את זה מכל הודעה רשמית שהם מפרסמים.
במקצועי אני מנהל מוצרים,כך שאני יכול "להרגיש" האם מדובר במוצר סתם, או בלהיט-ולפי כל האינפורמציה עד כה מדובר בלהיט הבא בתחום הגאדג'טים בכלל והסטרימרים בפרט.
אבל אם להיות קצת ריאלי ,אכן לא פורסמה שום סקירה אובייקטיבית על המוצר ,כך שהסיכון עדיין קיים.

gadib
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה

dror1 כתב:אנשים יקרים, משיחה עם TNT ישראל עולה כי החבילה תגיע לישראל עוד 2-3 ימים תלוי דרך איזו תחנת ביניים היא עוברת. :D

זה הולך ומתקרב!!!!!!!!!!!!! :)
...
החבילה שלך ספיציפית או כל המכשירים?

sagyle
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

אנשים במזרח קיבלו כבר את המכשירים היום
יש תגובות בפורום של XTREAMER

Bekit
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 217

שליחה

gadib כתב:
dror1 כתב:אנשים יקרים, משיחה עם TNT ישראל עולה כי החבילה תגיע לישראל עוד 2-3 ימים תלוי דרך איזו תחנת ביניים היא עוברת. :D

...
...
כרגע החבילות (אני בדקתי את שלי, וסביר להניח שזה המצב של כל המזמינים הישראלים) נמצא בגרמניה וממתין לטיסה לארץ - כי אין ישירות מסיאול, קוריאה.
נערך לאחרונה על ידי Bekit ב 07/07/2009 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3631

שליחה

usagi כתב:
gadib כתב:

...
...
כרגע החבילות (אני בדקתי את שלי, וסביר להניח שזה המצב של כל המזמינים הישראלים) נמצא בגרמניה וממתין לטיסה לארץ - כי אין ישירות מסיאול, קוריאה.
אולי יהיו כאלה שיקבלו יום חמישי - אולי - אבל די נראה לי שכולם יקבלו את המכשיר ביום ראשון/שני (תלוי מתי יתאמו איתכם).
...
החבילה שלי (ללונדון) נמצאת כרגע גם בפרנקפורט...

Batnun

.

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”