Xtreamer, מישהו מכיר?
- ra
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2437
אולי בגלל זה הוא עושה את זה עם יד אחת קשורה... 
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
תלוי אם זו טכנולוגיה חדשה או לא.the_mg כתב:אני לא ממליץ לאף אחד לחכות שנה בקנייה של מוצר אלקטרוני, הרי אם תחכה עוד שנה יצא מוצר חדש שלבטח יהיה עדיף על הישן, ואם אתה מחכה שנה אז למה לא לחכות עוד אחת? ועוד אחת? וכו...
צריך לעצור, לאזור עומץ ולקנות, בלי קשר לזה שבעוד 10 שנים יהיו עדשות שהם צגים אלקטרונים, הרי 10 שנים אתה תתקע עם טלווזיה גרוע......
אם זה משהו חדיש - כמו טלויזיות שטוחות בזמנו - כשעוד רצו טלויזיות רגילות - תחשוב כמה אנשים הוציאו על טלויזיה פלאזמה אז - כמה עשרות אלפים!
האם בדיעבד - אתה חושב שהיה "חכם" לקנות טלויזיה איך שהיא יצאה? רוב האנשים יגידו שלא...
גם בסטרימרים -הראשונים עלו יקר, ועשו קצת פחות...
היום - אפשר לקנות גם דגמים בעד 1500 ש"ח - ולהנות מאיכות מירבית - שיספיק לרוב האנשים.
מה שכן - רצוי, כשיוצא מוצר חדש, לחכות עד לביקורת הולמת, ולא לקפוץ בראש, כי אנחנו יודעים מי קופץ בראש...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35104
אין נכון ולא נכון.Itay_Pollak כתב:תלוי אם זו טכנולוגיה חדשה או לא.the_mg כתב:אני לא ממליץ לאף אחד לחכות שנה בקנייה של מוצר אלקטרוני, הרי אם תחכה עוד שנה יצא מוצר חדש שלבטח יהיה עדיף על הישן, ואם אתה מחכה שנה אז למה לא לחכות עוד אחת? ועוד אחת? וכו...
צריך לעצור, לאזור עומץ ולקנות, בלי קשר לזה שבעוד 10 שנים יהיו עדשות שהם צגים אלקטרונים, הרי 10 שנים אתה תתקע עם טלווזיה גרוע......
אם זה משהו חדיש - כמו טלויזיות שטוחות בזמנו - כשעוד רצו טלויזיות רגילות - תחשוב כמה אנשים הוציאו על טלויזיה פלאזמה אז - כמה עשרות אלפים!
האם בדיעבד - אתה חושב שהיה "חכם" לקנות טלויזיה איך שהיא יצאה? רוב האנשים יגידו שלא...
היום - אפשר לקנות גם דגמים בעד 1500 ש"ח - ולהנות מאיכות מירבית - שיספיק לרוב האנשים.
מה שכן - רצוי, כשיוצא מוצר חדש, לחכות עד לביקורת הולמת, ולא לקפוץ בראש, כי אנחנו יודעים מי קופץ בראש......
השיקול הוא סובייקטיבי לחלוטין ומה שמתאים לאחד לא יתאים לאחר.
בוודאי בתחום הזה.
אני מכיר מישהו שקנה פלזמה 50 אינטש ב-50K שהיא HD READY...(לפני כמה שנים כמובן)
הוא היה מבסוט עד הגג. אני לא הייתי מעלה על דעתי להוציא סכום כזה על טלויזיה.
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

guyezra - ברור שאין נכון ולא נכון - זה רק היה תגובה לבחור שייעץ אף פעם לא לחכות שנה...
מי שיכול - שיבושם לו ויהנה...
מה שעוד חשוב ד"א - זה מי האבא והאמא של מכשיר חדש.
אם זה היה מכשיר מבית DVICO לדוגמא - אני משער שרבים היו רצים.
כאשר מגיע מתחרה חדש לזירה - קצת יותר קשה להסתמך על אתר - יפה ככל שיהיה.
מי שיכול - שיבושם לו ויהנה...
מה שעוד חשוב ד"א - זה מי האבא והאמא של מכשיר חדש.
אם זה היה מכשיר מבית DVICO לדוגמא - אני משער שרבים היו רצים.
כאשר מגיע מתחרה חדש לזירה - קצת יותר קשה להסתמך על אתר - יפה ככל שיהיה.
- petia
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 36
אפרופו כבל HDMI,ziv_r כתב: חבל שאין כבל HDMI בערכה, אבל אני מניח שמחיר כזה נמוך איכשהו מסביר את זה....
איזה מומלץ לרכוש? האם חובה לרכוש עם תקן 1.3B
האם כבל זה מומלץ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22600
תודה מראש.
- uriler
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
לי יש את זה -petia כתב:אפרופו כבל HDMI,ziv_r כתב: חבל שאין כבל HDMI בערכה, אבל אני מניח שמחיר כזה נמוך איכשהו מסביר את זה....
איזה מומלץ לרכוש? האם חובה לרכוש עם תקן 1.3B
האם כבל זה מומלץ?
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.22600
תודה מראש....
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.12836
עובד מעולה (ניסיתי גם בין סטרימר למסך, וגם בין ה DVD למסך. לא ניסיתי עם הפורמטים החדשים, אבל לא אמורה להיות בעיה).
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
אחרי שראיתי את הוידאו לעיל אני חייב לומר ללא שום צל של ספק!
הולנדית הולך טוב עם אדום
הולנדית הולך טוב עם אדום
- gadib
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
הראשון כבר קיבל את ה Xtreamer...
מעניןן מה איתנו.
מעניןן מה איתנו.
Just received my machine
Guess I was like the first guy to received it.
But need to leave for work now Oh well, more fun later.
...
- gadib
-
- חבר פעיל

טוב, אחרי שהצקתי לו מספיק.. ה Admin שם החליט לתת לי תשובה
The Tracking number is only issue of us updating our systems. All unit of 1st batch were sent already to all customers.
TNT failed to pass the additional numbers so far. This is why you did not get the number in your account. We have done so for the majority of the orders. We are pushing them for this issue. Dont worry all units are on their way.
This kind of thread few days ago would have lead to another couple of "FRAUD" "SCAM" threads. I hope you trust us now little more. We appologize. It makes us angry and frustrated twicer than you.
I will keep you posted.
...
- sagyle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- שם מלא: שגיא לוי
אני לא מאמין לזה..
7 ימים לאחר שהיו אמורים לשלוח לכולם ועדיין מופיע לי awating shipment ואין לי מספר מעקב בTNT .
לדעתי , זה עדיין לא נשלח .
TNT זו חברת שליחויות בינלאומית , אני לא מאמין שהם פשוט "לא הספיקו" לתת לי מס' חבילה .
7 ימים לאחר שהיו אמורים לשלוח לכולם ועדיין מופיע לי awating shipment ואין לי מספר מעקב בTNT .
לדעתי , זה עדיין לא נשלח .
TNT זו חברת שליחויות בינלאומית , אני לא מאמין שהם פשוט "לא הספיקו" לתת לי מס' חבילה .
- sagyle
-
- חבר ותיק

- sagyle
-
- חבר ותיק

יש תמיכה בתפריטים בעברית במכשיר בעדכון חדש .
this firmware update will add additional 11 languages with full OSD and GUI support thanks to your community rapid response
Thai
Portotuges (Brazil and Portugal)
Sweedish
Arabic
Finish
Magyar
Czech
Hebrew
Solvenian
Danish
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=28&t=514
this firmware update will add additional 11 languages with full OSD and GUI support thanks to your community rapid response
Thai
Portotuges (Brazil and Portugal)
Sweedish
Arabic
Finish
Magyar
Czech
Hebrew
Solvenian
Danish
http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php?f=28&t=514
- Itay_Pollak
-
- חבר במועדון ה-15K

הוידאו בעייתי, אמנם הוא מראה מהירות גבוהה של התגובה, אבל מה עם MKV? מה עם בלוריי מלאים?
- dizingof
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2518
לאט לאט נדע הכל, לכאורה הוא נראה מצוין בשביל 99 יורו
התפריטים טסים וכך גם בבחירת רשת.
המכשיר אמור להציג תפריטי בלוריי ?
התפריטים טסים וכך גם בבחירת רשת.
המכשיר אמור להציג תפריטי בלוריי ?
- the_mg
-
- חבר פעיל

- תגובות: 74
ברור שכשיוצא מוצר חדש רצויי לחכות לביקורות רציניות ולא לקפוץ עליו. למשל עם הXTREAMER, אני מחכה לקנות אותו מהיום שהוא יצא, אך בגלל מחסור בביקורות עוד לא הזמנתי. אני שוקל להזמין עוד השבוע, האם הם ישלחו לי אותו או שהם יחכו לאוגוסט?Itay_Pollak כתב:תלוי אם זו טכנולוגיה חדשה או לא.the_mg כתב:אני לא ממליץ לאף אחד לחכות שנה בקנייה של מוצר אלקטרוני, הרי אם תחכה עוד שנה יצא מוצר חדש שלבטח יהיה עדיף על הישן, ואם אתה מחכה שנה אז למה לא לחכות עוד אחת? ועוד אחת? וכו...
מה שכן - רצוי, כשיוצא מוצר חדש, לחכות עד לביקורת הולמת, ולא לקפוץ בראש, כי אנחנו יודעים מי קופץ בראש......
- dudi79
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
אני הזמנתי ב-1.7 והמשלוח המשוער הוא 1.8 (Batch 2 ).
לדעתי,כשהסיכונים פחתו אין טעם עוד לחכות-כשאני הזמנתי עדיין רצו השמועות שמדובר בחברה פיקטיבית.
החברה כ"כ בטוחה בעצמה ובמוצר וניתן לראות את זה מכל הודעה רשמית שהם מפרסמים.
במקצועי אני מנהל מוצרים,כך שאני יכול "להרגיש" האם מדובר במוצר סתם, או בלהיט-ולפי כל האינפורמציה עד כה מדובר בלהיט הבא בתחום הגאדג'טים בכלל והסטרימרים בפרט.
אבל אם להיות קצת ריאלי ,אכן לא פורסמה שום סקירה אובייקטיבית על המוצר ,כך שהסיכון עדיין קיים.
לדעתי,כשהסיכונים פחתו אין טעם עוד לחכות-כשאני הזמנתי עדיין רצו השמועות שמדובר בחברה פיקטיבית.
החברה כ"כ בטוחה בעצמה ובמוצר וניתן לראות את זה מכל הודעה רשמית שהם מפרסמים.
במקצועי אני מנהל מוצרים,כך שאני יכול "להרגיש" האם מדובר במוצר סתם, או בלהיט-ולפי כל האינפורמציה עד כה מדובר בלהיט הבא בתחום הגאדג'טים בכלל והסטרימרים בפרט.
אבל אם להיות קצת ריאלי ,אכן לא פורסמה שום סקירה אובייקטיבית על המוצר ,כך שהסיכון עדיין קיים.
- gadib
-
- חבר פעיל

החבילה שלך ספיציפית או כל המכשירים?dror1 כתב:אנשים יקרים, משיחה עם TNT ישראל עולה כי החבילה תגיע לישראל עוד 2-3 ימים תלוי דרך איזו תחנת ביניים היא עוברת.![]()
זה הולך ומתקרב!!!!!!!!!!!!!...
- sagyle
-
- חבר ותיק

אנשים במזרח קיבלו כבר את המכשירים היום
יש תגובות בפורום של XTREAMER
יש תגובות בפורום של XTREAMER
- Bekit
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 217
כרגע החבילות (אני בדקתי את שלי, וסביר להניח שזה המצב של כל המזמינים הישראלים) נמצא בגרמניה וממתין לטיסה לארץ - כי אין ישירות מסיאול, קוריאה.gadib כתב:החבילה שלך ספיציפית או כל המכשירים?dror1 כתב:אנשים יקרים, משיחה עם TNT ישראל עולה כי החבילה תגיע לישראל עוד 2-3 ימים תלוי דרך איזו תחנת ביניים היא עוברת.![]()
זה הולך ומתקרב!!!!!!!!!!!!!......
נערך לאחרונה על ידי Bekit ב 07/07/2009 23:18, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Batnun
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3631
החבילה שלי (ללונדון) נמצאת כרגע גם בפרנקפורט...usagi כתב:כרגע החבילות (אני בדקתי את שלי, וסביר להניח שזה המצב של כל המזמינים הישראלים) נמצא בגרמניה וממתין לטיסה לארץ - כי אין ישירות מסיאול, קוריאה.gadib כתב:החבילה שלך ספיציפית או כל המכשירים?dror1 כתב:אנשים יקרים, משיחה עם TNT ישראל עולה כי החבילה תגיע לישראל עוד 2-3 ימים תלוי דרך איזו תחנת ביניים היא עוברת.![]()
זה הולך ומתקרב!!!!!!!!!!!!!......
אולי יהיו כאלה שיקבלו יום חמישי - אולי - אבל די נראה לי שכולם יקבלו את המכשיר ביום ראשון/שני (תלוי מתי יתאמו איתכם)....
Batnun
.