מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- AviBiton
- גורו HTmobile

- תגובות: 17346
- נתן תודות: 503 פעמים
- קיבל תודות: 358 פעמים
Harold & Kumar Escape From Guantanamo Bay
כמו שכתבו לפני, סרט סטלנים מצחיק מאד.
עירום, סמים, צחוקים ובקיצור, כל מה שצריך בשביל להנות 90 דקות בלי לחשוב יותר מדי.
זה סרט המשך ל-Harold & Kumar Go to White Castle, והוא מתחיל בדיוק בנקודה שבה הסתיים הסרט הראשון.
8.5/10
כמו שכתבו לפני, סרט סטלנים מצחיק מאד.
עירום, סמים, צחוקים ובקיצור, כל מה שצריך בשביל להנות 90 דקות בלי לחשוב יותר מדי.
זה סרט המשך ל-Harold & Kumar Go to White Castle, והוא מתחיל בדיוק בנקודה שבה הסתיים הסרט הראשון.
8.5/10
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
בלייד ראנר.
סוף סוף קיבלתי אותו ב Blu Ray.
ראיתי אותו בפעם המי יודע כמה עם חברים ועלינו על תובנות חדשות לגבי הסרט.
לא כל יום קורה שזה קורה, וזה קורה רק בסרטים ענקיים כמו בלייד ראנר.
סרט מד"ב הטוב ביותר ever
10/10
סוף סוף קיבלתי אותו ב Blu Ray.
ראיתי אותו בפעם המי יודע כמה עם חברים ועלינו על תובנות חדשות לגבי הסרט.
לא כל יום קורה שזה קורה, וזה קורה רק בסרטים ענקיים כמו בלייד ראנר.
סרט מד"ב הטוב ביותר ever
10/10
Need more cowbell
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
ראיתי כמה סרטים לאחרונה:
BUTTERFLY ON A WHEEL - צפוי למדי לאורך רוב הסרט, רמינגטון סטיל משחק שם לא רע... הסוף עיצבן אותי במיוחד. ציון :8/10
הרולד וקומר בורחים מגואנטנמו ביי - המשך קורותיהם של הארולד וקומר, שבסרט הקודם שלהם חיפשו בכל אמריקה את ההמבורגר WHITE CASTLE המפורסם (בחיים האמיתיים, אגב, ההמבורגר הנ"ל הוא מהעלובים והנוראים ביותר שהמציאו טכנאי מזון אי פעם). גם הפעם הם מתמקדים בהרבה מאוד עירום, הרבה מאוד סמים, המון בדיחות על פינים, על מערכת המשפט האמריקאית (אהבתי במיוחד את הקטע עם I WIPE MY ASS WITH THE FIFTH AMENMENT, ביטוי שמומש בפועל בסרט...).
הסרט בעיני מתוחכם ומשעשע הרבה יותר מהפרק הקודם, אך עדיין סובל מאותן בעיות של מיקוד יתר בבדיחות לא מצחיקות וסחיטתם עד תום (ע"ע חיקוי מאוד לא מוצלח של נשיא ארה"ב והדמייתו כצרכן סמים ותיק).
בסך הכל בהחלט משעשע ומומלץ, בעיקר ללילות חופשת הקיץ המשעממים: 8/10
דן בחיים האמיתיים - סטיב קרל (מהמשרד בגירסאתו האמריקאית המוצלחת) החליט לחרוג ממנהגו ולעשות סרט נוגע ללב. זה סרט בנות קלסי, אין המון הומור שם, וסטיב בעיקר מנסה לסחוט סימפטיה. אחרי כשעה של הסרט התחיל להתכווץ לי שריר הסימפטיה מרוב שימוש. סרט דייטים (בעיקר לדייט ראשון!) מוצלח למדי. הוא לא משעמם ויש קטעים חביבים, אך לא מומלץ לגברים לצפיה בסולו.. הסוף מאוד הוליוודי, כצפוי... למי שאוהב את סטיב קרל, חכו ל-GET SMART ופסחו על הסרט (אלא אם כן, כאמור, אתם בדייט, או רוצים לצפות בסרט שירגש את האישה בבית).
7.5/10 במדד הגברים, 9/10 במדד הנשים.
BUTTERFLY ON A WHEEL - צפוי למדי לאורך רוב הסרט, רמינגטון סטיל משחק שם לא רע... הסוף עיצבן אותי במיוחד. ציון :8/10
הרולד וקומר בורחים מגואנטנמו ביי - המשך קורותיהם של הארולד וקומר, שבסרט הקודם שלהם חיפשו בכל אמריקה את ההמבורגר WHITE CASTLE המפורסם (בחיים האמיתיים, אגב, ההמבורגר הנ"ל הוא מהעלובים והנוראים ביותר שהמציאו טכנאי מזון אי פעם). גם הפעם הם מתמקדים בהרבה מאוד עירום, הרבה מאוד סמים, המון בדיחות על פינים, על מערכת המשפט האמריקאית (אהבתי במיוחד את הקטע עם I WIPE MY ASS WITH THE FIFTH AMENMENT, ביטוי שמומש בפועל בסרט...).
הסרט בעיני מתוחכם ומשעשע הרבה יותר מהפרק הקודם, אך עדיין סובל מאותן בעיות של מיקוד יתר בבדיחות לא מצחיקות וסחיטתם עד תום (ע"ע חיקוי מאוד לא מוצלח של נשיא ארה"ב והדמייתו כצרכן סמים ותיק).
בסך הכל בהחלט משעשע ומומלץ, בעיקר ללילות חופשת הקיץ המשעממים: 8/10
דן בחיים האמיתיים - סטיב קרל (מהמשרד בגירסאתו האמריקאית המוצלחת) החליט לחרוג ממנהגו ולעשות סרט נוגע ללב. זה סרט בנות קלסי, אין המון הומור שם, וסטיב בעיקר מנסה לסחוט סימפטיה. אחרי כשעה של הסרט התחיל להתכווץ לי שריר הסימפטיה מרוב שימוש. סרט דייטים (בעיקר לדייט ראשון!) מוצלח למדי. הוא לא משעמם ויש קטעים חביבים, אך לא מומלץ לגברים לצפיה בסולו.. הסוף מאוד הוליוודי, כצפוי... למי שאוהב את סטיב קרל, חכו ל-GET SMART ופסחו על הסרט (אלא אם כן, כאמור, אתם בדייט, או רוצים לצפות בסרט שירגש את האישה בבית).
7.5/10 במדד הגברים, 9/10 במדד הנשים.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
HD?ironman כתב:קונג-פו פנדה
Kung Fu Panda
אנימציה
פו דוב הפנדה הוא החיה העצלנית ביותר בעמק השלווה. להפתעת כולם
דווקא הוא מתגלה כחיה הנבחרת שתלחם נגד האויבים המאיימים של חיי היושבים בעמק.
7/10 הילדים יהנו...
Enjoy the Silence
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
shraga007,
כמובן
אני עדיין חושב עליו כאל רמינגטון סטיל גם 25 שנה אחרי...
כמובן
זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
סדרה על כדור הארץ,על הקטבים על מעמקי הים על חיות ועוד שאר מטעמים.
זה בHD 720p ואין מילים פשוט אין מילים! צילומים מטורפים איכות מטורפת פשוט עוצר נשימה.
מומלץ בחום!
10/10
זה בHD 720p ואין מילים פשוט אין מילים! צילומים מטורפים איכות מטורפת פשוט עוצר נשימה.
מומלץ בחום!
10/10
בעולם המולקולות אמבה היא האלוהים
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
זו ההורדה הבאה שלי.המוח כתב:זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
מומלץ בחום!
10/10...
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
זה שודר לא מזמן פעם בשבוע באחד הערוצים הישראלים.המוח כתב:זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
מומלץ בחום!
10/10...
לצערי יצא לי לראות את זה פעם אחת בלבד. באמת מדהים.
משה
August Rush
דרמה על ילד עם חוש מוזיקלי שמחפש את הוריו, נשמע מהתיאור ב IMDB ממש גרוע אבל התגלה כסרט מרגש ומצוין - אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון. אם יש לכם בת זוג - היא תהיה מרוצה, אבל אפשר לראות גם בלי.
מאוד מוזר לראות את רובין וויליאמס בתפקיד הרע...(ואולי הוא לא כל כך רע)
http://us.imdb.com/title/tt0426931/
דרמה על ילד עם חוש מוזיקלי שמחפש את הוריו, נשמע מהתיאור ב IMDB ממש גרוע אבל התגלה כסרט מרגש ומצוין - אחד הסרטים הטובים שראיתי בזמן האחרון. אם יש לכם בת זוג - היא תהיה מרוצה, אבל אפשר לראות גם בלי.
מאוד מוזר לראות את רובין וויליאמס בתפקיד הרע...(ואולי הוא לא כל כך רע)
http://us.imdb.com/title/tt0426931/
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
הסידרה הזו הציבה רף חדש לתוכניות טבע (כמו בכל פעם שאטנבורו עושה סידרה). וב HD זה יותר ממדהים. סידרה כזו מצדיקה את כל ההשקעה ב HD/HT.המוח כתב:זה אמנם לא סרט אבל יצא לי לראות לאחרונה סדרה של BBC שנקראת PLANET EARTH.
מומלץ בחום!
10/10...
Enjoy the Silence