@Nir547
מתנצל אחינו, אבל זה ממש לא המצב שאתה מתאר. הסלון שלי קטן יחסית או סטנדרטי (תלוי את מי שואלים) בגודל של 3*4 מטר. אם אני עולה בווליום לכיוון של 10dB- אי אפשר להישאר בו, זה גבוה מדיי, עד כדי החרשת האוזניים. זה מעבר ללמלא את החלל ואוסיף שגם אחרי שהחלל התמלא, מרגיש שהרמקול יכול לקבל עוד.
הפרשנות שלך לדעתי לא נכונה, אבל זכותך לחשוב ככה. כנראה שפה אנחנו חלוקים וזה בסדר.
ההזמנה בעינה עומדת אם תרצה לאשש או להפריך את הטענה שלי או שלך בשטח.
הרסיבר מסוגל לעלות עד למקסימום של 16.5dB כאשר הגבלתי אותו ידנית למקסימום של 5dB.
יש לי אותו 4 או 5 שנים, לא הגעתי קרוב לשם אף פעם...
@istarmini
יואב יקירי, אין סיכוי שאני אתבאס מהרכישה - גם אם לא יהיה אף הבדל שמיע.
כי כאמור, זו לא הייתה מטרה הרכישה העיקרית. לא חיפשתי לשפר את הסאונד שממנו אני מאוד מרוצה.
אם זו הייתה המטרה - אזי הייתי הולך ומקשיב כנראה ובודק יותר לעומק. לא עניין אותי.
אז פשוט קניתי את מה שהתאים לדרישות שלי על עיוור, כי היה בא לי להשתדרג, כי רציתי לסגור פינה עיצובית במזנון וכי זה עושה לי טוב.
זהו, נקודה סוף (או עבור).
ממש בדיוק כמו שמחר בבוקר אני סתם אחליט שבא לי להשתדרג שוב כי בא לי וארכוש כבל חשמל אודיופילי (אם יש כזה - לא בדקתי ולא ניכנס שוב לדיון של שמן הנחשים), ורק אני אדע שהוא מחובר וזה יעשה לי טוב בבטן / פסיכולוגית בראש.
בדיוק כמו לחבר בננות ולא את הכבל ישירות בהברגה לרמקולים / רסיבר.
בדיוק כמו לשים מפצל Y על הכאב סאב (שהוא לכאורה של SVS ולא "פשוט יענו" מהום סנטר) שכל תרומתו היא להוסיף בערך עוד 3-4 דציבל לאות.
נניח שזה לא עושה כלום ברמה השמיעתית (כי יש כאלה שמאמינים שכן ואותי זה לא מעניין) כי זה פשוט מלהיב אותי ומרגש אותי ההתעסקות בפינישים הקטנים והמטומטמים האלה - אז אשרינו אח שלנו, אשרינו ושרק נהיה בריאים !!
** יש לי עוד דוגמא: בדיוק כמו לשים מכסה לונטיל בגלגלים של האוטו שהוא לא הפלסטיק הסטנדרטי אלא אלומיניום מוברש נגיד בצבע אדום. יש כאלה שזה עושה להם את זה. מי יודע איפה קונים ? חחח...