פרטנר TV - ריכוז פרסומים

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348

שליחה

כדאי לבדוק איתם ולוודא שאכן ההתקנה מתואמת אצלהם.

חודש לאחר שנרשמתי באתר, חזרה אלי נציגה, וקבעה איתי התקנה בעוד 3 שבועות.

בשבוע של ההתקנה התקשרתי לשירות כדי לבדוק באיזה שעה המתקין אמור להגיע (זכרתי את היום אבל לא את השעה).

הנציגה אמרה לי שאין לה הרשאה לראות מתי ההתקנה (כבר מוזר), ושהנציגה שקבעה לי תחזור אלי תוך שעה.

לא היא ולא אף אחד אחר חזרו אלי תוך שעה. גם לא באותו היום וגם לא למחרת.

יום למחרת קיבלתי בקשה לענות לסקר על השירות שקיבלתי.

ניצלתי את זה כדי לכתוב למה השירות שלהם לא טובה, אבל כמובן שאף אחד לא חזר אלי (למה שיתייחסו למה שכותבים בסקר שהם בעצמם ביקשו).

בסוף נזכרתי שיש לי הקלטה של השיחה הראשונה עם התיאום, ושם שמעתי שההתקנה תואמה ל 14:00 - 16:000.

ביום ההתקנה, בשעה 16:10, אחרי חצי שעה המתנה על הקו לנציג שירות, נמסר לי שבכלל הוא לא רואה שתואמה איתי התקנה, ושהוא יעביר אותי לנציג אחר שיקבע איתי התקנה חדשה.

אחרי קצת עצבים מהצד שלי, והמתנה על הקו, המקסימום שהוא הציע לי זה שהוא ינסה לזרז קצת את ההתקנה החדשה.

בשלב הזה החלטתי שאני מסיים איתם את הקשר.

הם נתנו שירות גרוע בתור אורנג', וממשיכים עם המסורת שלהם בתור פרטנר.....

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 287

שליחה

tomer953 כתב:לא מבין באיזה קטע פרטנר מפרסמים בפייסבוק ובפרסומות את נרקוס, ומהללים את זה שהסדרה חוזרת ב 01.09
בזמן שאין להם שום סבסוד/קשר/שיתוף פעולה עם נטפליקס..
באותו אופן סלקום יס והוט יכולות לפרסם את זה...

באמת שכדאי שיזדרזו, זה נראה מגוחך
...
יושק בתחילת ספטמבר כפי שנאמר מלכתחילה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5304
שם מלא: tomer953

שליחה

hanochh כתב:
...
...
יושק בתחילת ספטמבר כפי שנאמר מלכתחילה.
...
·תודה על המידע, אז יופי אנחנו מרחק של שבוע מהעסקה אם כך.
אפשר קישור למקור שבו זה נאמר?
פשוט עקבתי אחרי כל ההשקות והמסיבות עיתונאים ופספסתי את האמירה.

פורנימה
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61

שליחה

niko כתב:חברים, אני כרגע עם תשתית בזק והזמנתי התקנה לטריפל, בשיחה אם פרטנר אמרתי שאני מעדיף להישאר
עם המודם הקיים(דרך בזק), היום קיבלתי הודעה מבזק שעליי להחזיר את המודם תוך 21 יום או שייחיבו אותי בתשלום.
והם מוסיפים שלא יהיה ניתן להשתמש במודם כלל...... האם זה נכון? גם אם אשלם עליו או שחייבים מודם של פרטנר?

אני מעדיף אותו כי יש לו טווח WIFI מצויין
...
ברמה העקרונית, אם המודם היה במסלול השאלה ולא מהדורות הישנים כשהוא היה במסלול רכישה, אז כן, צריך להחזיר להם את המודם. אם לא תחזיר אתה עלול למלוא את עצמך מחוייב בלא מעט כסף - לא זוכר כמה זה היה לפני שנה וחצי כשאני התנתקתי אבל זה היה חיוב של כמה מאות שקלים. הם חייבו אותי על מקדמה של 200 ש״ח ושלחו מכתב מאיים שאם לא אחזיר את המודם תוך שבועיים יחייבו אותי על יתרת הסכום. אחרי שהחזרתי את המודם, קיבלתי זיכוי על המקדמה-קנס. חוץ מזה, למיטב ידיעתי המודמים שלהם מוגדרים פתוחים לשליטה מרחוק, כך שכנראה טכנית אני מנחש שיש להם את הדרך לנטרל את המודם למרות שבמכתב שאני קיבלתי בזמנו לא היה איום כזה.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

tomer953 כתב:
...
...
·תודה על המידע, אז יופי אנחנו מרחק של שבוע מהעסקה אם כך.
אפשר קישור למקור שבו זה נאמר?
פשוט עקבתי אחרי כל ההשקות והמסיבות עיתונאים ופספסתי את האמירה.
...
אכן נכתב רק בקיץ קרוב ולא צויין ספטמבר. תיאלץ לסמוך עלי...

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

פורנימה כתב:
...
...
ברמה העקרונית, אם המודם היה במסלול השאלה ולא מהדורות הישנים כשהוא היה במסלול רכישה, אז כן, צריך להחזיר להם את המודם. אם לא תחזיר אתה עלול למלוא את עצמך מחוייב בלא מעט כסף - לא זוכר כמה זה היה לפני שנה וחצי כשאני התנתקתי אבל זה היה חיוב של כמה מאות שקלים. הם חייבו אותי על מקדמה של 200 ש״ח ושלחו מכתב מאיים שאם לא אחזיר את המודם תוך שבועיים יחייבו אותי על יתרת הסכום. אחרי שהחזרתי את המודם, קיבלתי זיכוי על המקדמה-קנס. חוץ מזה, למיטב ידיעתי המודמים שלהם מוגדרים פתוחים לשליטה מרחוק, כך שכנראה טכנית אני מנחש שיש להם את הדרך לנטרל את המודם למרות שבמכתב שאני קיבלתי בזמנו לא היה איום כזה.
...
משרד התקשורת אישר לבזק לחסום ציוד בהשאלה שלא הוחזר... אני מכיר מקרים שזה גם קרה.
בפרטנר אתה בכל מקרה יכול לקבל את הראוטר לשנה ללא עלות.

i2127
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1

Plex

שליחה

@kisin
היי kisin,
לגבי סטרימינג מהמחשב, שקלת את Plex?
אני משתמש בPlex כדי לצפות במדיה מהמחשב על מחשבים אחרים.
לגבי אנדרואיד זה מעט בעייתי, הם מבקשים ש (תעשה מנוי) / (תשלום חד פעמי על כל מכשיר אנדרואיד) אבל אם אתה ממש רוצה את זה אז זה פתרון מצוין.
ממשק מצוין בשביל סדרות וסרטים ויש אופציה להשגת כתוביות באופן אוטומטי בעזרת Sub-Zero (קריאה מומלצת בGoogle).
מקווה שעזרתי! :D

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

hanochh כתב:
...
...
אכן נכתב רק בקיץ קרוב ולא צויין ספטמבר. תיאלץ לסמוך עלי...
...
אוקיי תודה...
יש חדשות לגבי אפליקציה לאנדרןאיד טיוי?
גם זה הזוי בעיניי שלא זמין, כי הממיר שלהם מריץ אמדרואיד טיוי, אז למה לא לפרסם את זה לחנות כבר כדי שבעלי מסכים תואמים יחסכו 29 שח על ממיר נוסף... (כנראה שהתשובה בגוף השאלה)

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

Re: לכל מי שמחכה להתקנה

שליחה

@yarko
הזוי שהם עדיין מתעקשים על התקנה. השנה היא 2017 ולהרבה יש טלווזיות חכמות וסטרימרים שמריצים נטפליקס 4K.

הציבור התעייף מלחכות לטכנאי כשיש אפשרות אחרת יותר נוחה.
תוסיפו אפליקציית Android TV ותאפשרו להתחבר ולהתנתק ממנה בצורה אוטומטית.

ברור לי שכנראה יש אינטרס לחברות שיהיה קשה להתנתק מהן. אולי הם לא רוצים לאפשר חיבור בקליק כי יש חוק חדש שמחייב מי שמחבר באתר שיאפשר גם להתנתק באתר.

shooshoosh
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 55

שליחה

liorp כתב:@yarko
הזוי שהם עדיין מתעקשים על התקנה. השנה היא 2017 ולהרבה יש טלווזיות חכמות וסטרימרים שמריצים נטפליקס 4K.

הציבור התעייף מלחכות לטכנאי כשיש אפשרות אחרת יותר נוחה.
תוסיפו אפליקציית Android TV ותאפשרו להתחבר ולהתנתק ממנה בצורה אוטומטית.

ברור לי שכנראה יש אינטרס לחברות שיהיה קשה להתנתק מהן. אולי הם לא רוצים לאפשר חיבור בקליק כי יש חוק חדש שמחייב מי שמחבר באתר שיאפשר גם להתנתק באתר.
...
·בדיוק! ציוד דפוק שתופס מקום, מכער את הסלון או כל חדר אחר שהוא נמצא בו, ואם הוא בתוך ארון אז הוא פולט חום.
בחייאת אנשים אתם "מחכים להתקנה" כאילו זה ערוצי זהב בשנות ה-90. למה צריך להיות כבולים אליהם?

EtchDee
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 317

שליחה

@shooshoosh

גדול 🤣

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783

שליחה

@shooshoosh
·
רוב השירות אצל חברות התקשורת תקוע בשנות ה 80 כולל פרטנר .. (W) .בנוסף לחוסר סנכרון בין המחלקות הלא רציף וכך נגמת עומת נפש לצרכנים (n)

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352

שליחה

@tomer953
הגיוני שגם על הממירים הם רוצים להרוויח.

בסלקום משאילים MI BOX בעלות של 29 ש"ח לחודש. כלומר 348 לשנה, כל שנה. כאשר מחיר ממיר כזה נע סביב 250 ש"ח.

אבל לפחות בסלקום אפשר לקנות את הממיר באופן עצמאי ולהתקין את האפליקציה שלהם עבור ANDROID TV.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

טוב פרטנר הכריזו על שת"פ אמיתי עם נטפליקס סוף סוף.... (Y) (Y)

המחירים מתבהרים לי לאט לאט, אנסה לעדכן או שגורם רישמי כלשהו יעשה פה סדר,
לפי מה שאני מבין מבדיקה ראשונית שלי,
כעת ניתן להתחבר ב69 ש"ח ולקבל גם חשבון נטפליקס לחצי שנה, ולאחר מכן יהיה עליית מחירים (אני אנחש של -89, בודק את העניין)

מניח שההטבה הנ"ל תתעדכן לכל אלו שהתחברו כבר לפרטנר טיוי.

עריכה:

בקרוב זה יוכרז במסיבת עיתונאים בצורה מסודרת,
אבל ממה שהבנתי מקבלים הטבה חצי שנה חינם של החבילה האמצעית (זו שעולה 39 ש"ח)
ולאחר חצי שנה מסתיימת ההטבה והלקוח בוחר אם להמשיך לשלם כרגיל לנטפליקס או להתנתק,
כלומר אין סבסוד - יש הטבה של חצי שנה ושם זה נגמר.

לסיכום:
זה 69 ש"ח לחצי שנה כולל נטפליקס ואז מתייקר ל 109 ש"ח

נאמר גם שכל הלו"ז של ההתקנות בזמן הקרוב מלא ואין מקום ל-3 שבועות הקרובים למי שמעוניין.

לדעתי זה יפה, אבל חבל שאין סבסוד, הייתי מעדיף 20 ש"ח כמובן לטווח הרחוק מאשר רק חצי שנה של לא לשלם.

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

tomer953 כתב:טוב פרטנר הכריזו על שת"פ אמיתי עם נטפליקס סוף סוף.... (Y) (Y)

המחירים מתבהרים לי לאט לאט, אנסה לעדכן או שגורם רישמי כלשהו יעשה פה סדר,
לפי מה שאני מבין מבדיקה ראשונית שלי,
כעת ניתן להתחבר ב69 ש"ח ולקבל גם חשבון נטפליקס לחצי שנה, ולאחר מכן יהיה עליית מחירים (אני אנחש של -89, בודק את העניין)

מניח שההטבה הנ"ל תתעדכן לכל אלו שהתחברו כבר לפרטנר טיוי.

עריכה:

בקרוב זה יוכרז במסיבת עיתונאים בצורה מסודרת,
אבל ממה שהבנתי מקבלים הטבה חצי שנה חינם של החבילה האמצעית (זו שעולה 39 ש"ח)
ולאחר חצי שנה מסתיימת ההטבה והלקוח בוחר אם להמשיך לשלם כרגיל לנטפליקס או להתנתק,
כלומר אין סבסוד - יש הטבה של חצי שנה ושם זה נגמר.

לסיכום:
זה 69 ש"ח לחצי שנה כולל נטפליקס ואז מתייקר ל 109 ש"ח

נאמר גם שכל הלו"ז של ההתקנות בזמן הקרוב מלא ואין מקום ל-3 שבועות הקרובים למי שמעוניין.

לדעתי זה יפה, אבל חבל שאין סבסוד, הייתי מעדיף 20 ש"ח כמובן לטווח הרחוק מאשר רק חצי שנה של לא לשלם.
...
·זו ההטבה לשנה הראשונה, יכול להיות שלאחר שנה תהיה הטבה נוספת. בכל מקרה לשנה זה יוצא 50% הנחה.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

הנה עמוד עם קצת פרטים על נטפליקס ופרטנר:
https://www.partner.co.il/w/tv/main#/netflix

אגב מי ששוקל הצטרפות לחצי שנה נטפליקס חינם,
אז אין לי מושג איך פרטנר מתייחסת לחודש חינם שמגיע לכל לקוח נטפליקס ללא קשר לפרטנר - אז תשימו לב לזה,
כי על הנייר אתם יכולים להשיג 7 חודשים חינם במידה ואף פעם לא הייתם לקוחות נטפליקס.
(כלומר לעשות מנוי לנטפליקס ולקבל חודש חינם, ואז אחריו להצטרף לפרטנר ולקבל עוד 6 חודשים)

hanochh
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה

tomer953 כתב:הנה עמוד עם קצת פרטים על נטפליקס ופרטנר:
https://www.partner.co.il/w/tv/main#/netflix

אגב מי ששוקל הצטרפות לחצי שנה נטפליקס חינם,
אז אין לי מושג איך פרטנר מתייחסת לחודש חינם שמגיע לכל לקוח נטפליקס ללא קשר לפרטנר - אז תשימו לב לזה,
כי על הנייר אתם יכולים להשיג 7 חודשים חינם במידה ואף פעם לא הייתם לקוחות נטפליקס.
(כלומר לעשות מנוי לנטפליקס ולקבל חודש חינם, ואז אחריו להצטרף לפרטנר ולקבל עוד 6 חודשים)
...
פרטנר ממליצה לנצל קודם את חודש החינם במידה ולא נרשמת...

YanivPL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1342

שליחה

מהלך די מדהים של פרטנר TV הבוקר: נסוגה מההבטחה להציע חבילה מסובסדת משולבת עם נטפליקס ב-89 שקל, במקום זאת, פרטנר תציע ללקוחותיה מנוי נטפליקס חינם לחצי שנה. אחר כך במחיר רגיל (כלומר 30-50 שקל לחודש), כלומר, מי שיעשה מנוי פרטנר טיווי לצד מנוי נטפליקס HD ישלם בסופו של דבר 110 שקל בחודש. יותר מסלקום.
...

https://twitter.com/SagiCohen

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

השוואה קטנה במספרים של סלקום מול פרטנר,

בטבלה הבאה לקחתי בחשבון מנוי לנטפליקס (החבילה הבינונית),
ובית עם 2 טלויזיות.

לשים לב כי לפרטנר אין אפליקציה לאנדרואיד טיוי ולכן 2 הטלויזיות צריכות ממיר של פרטנר,
לעומת זאת בסלקום כל טלויזיה אנדרואיד יכולה להריץ את האפליקציה ולכן אין צורך בתשלום נוסף.
(במקרה הכי רע קנייה של שיאומי ב250 ש"ח חד פעמי לכל טלויזיה נוספת בבית)

[imgur-album]EUzEi[/imgur-album]

ניתן לשים לב שבשנה הראשונה בעקבות ההטבה יש יתרון לפרטנר,
ונקווה שעד השנים הבאות גם היא תוציא אפליקצית אנדרואיד טיוי ולכן הצורך בממיר נוסף יתבטל.

tomer953
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה

סרטון שמדגים כיצד מממשים את הטבת נטפליקס:

מעולה.. ניתן לקבל את ההטבה גם למי שכבר חבר בנטפליקס ולכן היסטורית הצפייה נשמרת

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”