העונה החדשה של תוכנית הריאלטי האח הגדול לא VIP אבל בארץ.

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556

שליחה

avier כתב:
...
...
·
לדעתך יכנסו היום 2 דיירים חדשים שם פחות וותרניים כמו שי חי והגמר ידחה לעוד שבוע או שבועיים?
...
אני חושב שהכנסה של שניים או דייר אחד בפירוש תציל את העונה הזאת.
יותר מזה, אם יכניסו דייר חדש, אז מן הסתם זה יהיה דייר שימשיך את הקו שמציב מראה לאנשים ההזויים שנשארו בבית ובטוחים שאלוהים בכבודו ובעצמו מיקם אותם שם בכדי לחנך את הנוער ועם ישראל (לפחות לטענת ברק אור ועמרי).
אם אכן זה יהיה המצב, תיהיה כאן הצבעת מחאה שיכולה ליצור סנסציה בדמות זכיה תוך שלושה שבועות של דייר חדש.
אני בעד, אבל לא נראה לי שבשלב הזה יכניסו, ונאלץ להתקע עם הפסולת האנושית שנשארה בבית.
מה עוד שהגמר כבר נקבע והתאריך לא ישתנה.
אני אישית כבר לא כל כך מעודכן מאז יום שבת, אבל בגדול הבנתי שיותר מעניין לראות צבע קיר מתייבש או קוביית קרח מפשירה מאשר את השיחות המשמימות שלהם.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

avier פותח השרשור
טרול
טרול
תגובות: 756

שליחה

אני גם מודה שמאז ש שי חי עזב התוכנית הזאת נהייתה יותר משעממת אני חשבתי שגם בימי שני ושלישי תהיינה שם משימות מיוחדת, במקום זה אני קיבלתי שם אתמול אירוע יחסית מיסכן בחלל הזמן שדודו על שדודו הגיע אל הגמר, ונראה לי שהסיבה שאירוע הזה היה אתמול ולא בשבוע שעבר שהוחלט שדודו מקבל חסינות לגמר ביום שלישי בלילה מתי ש שי חי היה משתתף בתוכנית הזאת, זה כי אין לבעל התוכנית הזאת בישראל הרגשה שהיא תמשיך להיות מעניינת אז הוא נזכר רק אתמול לעשות מסיבת לדודו על שהוא מקבל חסינות עד לגמר, כדי שיהיה מה להראות בשידור בערוץ2 לדעתי, אני מקווה שבהמשך התוכנית הזאת תחזור לעניין אותי עוד יותר .

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 470

שליחה

avioren כתב:
...
...
אני חושב שהכנסה של שניים או דייר אחד בפירוש תציל את העונה הזאת.
יותר מזה, אם יכניסו דייר חדש, אז מן הסתם זה יהיה דייר שימשיך את הקו שמציב מראה לאנשים ההזויים שנשארו בבית ובטוחים שאלוהים בכבודו ובעצמו מיקם אותם שם בכדי לחנך את הנוער ועם ישראל (לפחות לטענת ברק אור ועמרי).
אם אכן זה יהיה המצב, תיהיה כאן הצבעת מחאה שיכולה ליצור סנסציה בדמות זכיה תוך שלושה שבועות של דייר חדש.
אני בעד, אבל לא נראה לי שבשלב הזה יכניסו, ונאלץ להתקע עם הפסולת האנושית שנשארה בבית.
מה עוד שהגמר כבר נקבע והתאריך לא ישתנה.
אני אישית כבר לא כל כך מעודכן מאז יום שבת, אבל בגדול הבנתי שיותר מעניין לראות צבע קיר מתייבש או קוביית קרח מפשירה מאשר את השיחות המשמימות שלהם.
...
avioren
רק שלא תיכנס לדיכאון בגלל הבריון בדימוס
אני רואה שהחבר'ה בבית מדכאים אותך:lol:
·

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

כפי שנכתב כאן כבר לפני לא מעט הזמן, היתרון העיקרי שהיה לשיחי כמתמודד ריאליטי היה היכולת שלו לעמוד מול חבורת נפוחים ומלאים בעצמם ולשים להם מראה מול הפנים, תוך התמודדות מול חבורה מאוד אלימה.
יש לו לא מעט מגרעות, אבל אני מעדיף אותן על פני האופי המביש שהציגו יתר המתמודדים.
בהחלט מרגיז אותי שמה שהנוער ילמד מהתוכנית הזאת זה שאפשר לגדף,ולנהוג באלימות מילולית וכמובן לבצע חרם מהנוראים שנראו על המסך, וכמובן לשנות את המציאות תוך שימוש בטכניקה "אם תחזור על שקר מספיק פעמים, בסוף יאמינו לך" ולא לשלם את המחיר.
לא במקרה גם אתה אוכל את הלוקש או בעצמך משתמש באותה טכניקה כשאתה כל הזמן משתמש במושג בריון/אלים.

אז במיוחד בשבילך, רשימה מייצגת של החבורה החסודה שאתה כל כך מעריץ :
* לא אני ניסחתי, אבל את רב הציטוטים ראיתי בסרטונים שרצו ברשת במהלך העונה (כמובן שלא אצל עמרי חיון.... ).

1. ברק איחל לשי חי שיקבל את הרגליים המשותקות של אביו
2. אור קיללה את שי חי: ״ייחרב ביתך״
3. ברק איים לקשור את שי חי לעץ ולשפוך עליו גלון דיזל ולהדליק
4. אור הסיתה את כל הבית נגדו בחרם
5. אור קיללה אותו כשנכנסה לבית מהחצר: ״כוס אמק ערס״
6. החביאו אוכל משי חי
7. הכינו כמות קטנה של אוכל כדי שלא ישאר לשי חי מה לאכול
8. ערכו "הלוויה" וברק ודודו זרקו את הבגדים שלו על הרצפה ואז ירקו לו על הבגדים ודרכו עליהם
9. ברק אמר על שי חי : אני אדליק לו נר נשמה של 48 שעות כמו ששי מיקה מדליקה לאבא שלה
10. עשו על שי חרם שקט ו"אלגנטי"
11. עומרי על שי: "אם שי הייה תלוי בחבל אני יחתןך"
12. קוקו זרקה לו בצל על הראש!
13. דודו קרא לתני שרמוטה ואמר שיחורר את שי חי וידקור אותו בלב
14. דודו קילל את שי שיחנק
15. המכשפה אמרה שיש לו אוטיזם חברתי
16. עומרי לשי חי: "אני ישבור לך את הפנים"
17. אור על שי חי : "אני יעקור לו את העיניים"
18. הציעו בריש גלי להתגרות בשי חי בכוונה כדי שיפעיל נגדם אלימות ויעוף מהבית
19. ברק על שי: "אני ישרוף אותו חי "
20. ברק קרא לשי : חיידק" בלא מעט הזדמנויות ולשי ותניה: "החיידקים".
21. אור קראה לו דעאש ונאצי !!!
22. קראו לו "שואב אבק" על שהוא אוכל הכל
23. החרם בחצר: כל פעם שבא לעשן כולם עזבו
24. עומרי קרא לו פסיכופת. וחולה נפש
25. אור אמרה שהזרע של אבא שלו פגום. אור: ״מי הזרע הרשע שהביא אותו לעולם״
26. עומרי אמר שה DNA שלו דפוק
27. ברק איחל לבת שלו ריי לאכול עוגת נפט ליום הולדת שלה.
28. אור לברק: "חברים שלי היו שורפים לו את הבית אם הם היו כאן "
29. ירקו לו על הבגדים או לפחות ליידע את שי חי בזה בכדי לגרום לו לתקוף אותם ולהיות מורחק
30. ברק לדודו בלחישה :"בסוף התכנית הם יצרו קשר עם "איזה יגל ביפו" כדי שיגרום לו לשיתוק ואולי לרצח.
31. דודו איחל לשי חי שיתוק הרבה מאוד פעמים
32. דודו אמר שבעפולה אחד כמו שי מלבישים בחוטיני ומזיינים בתחת
33. אור אמרה שבא לה לזרוק לחומה סכין גדולה. שי מיקה: "תכוון טיפה ימינה" ורואים את שי ותני בשולחן !
34. מייקי אמר לכולם להתחיל לעשות עליו חרם
35. פלורי קראה לו שטן. פלורי לתני;" את ישנה עם השטן!"
36. אור איימה שתעשה לו טקס שחור עם התחתונים שלו
37. ברק איים לפנות לחדרה מיפו שתעשה לו טקס ותפגע בו
38. עומרי אמר לדודו שהוא רוצה להשתין לו על הבגדים
39. ברק קרא לו הומו כמילת גנאי
40. ברק בשיחה עם דודו: "אני אשלח תמונה שלו לחבר שלי והוא מחוסל" .הזמין רצח!
41. אור קראה לו אובסס ובריון נבלה שכמותך .
42. ברק היה גונב ממנו באופן קבוע מצתים ועוד דברים, גנב לשי חי צמיד של לואי ויטון
43. ברק אמר "אני ישרוף אותו חי"
44. ברק אמר "שאבא של שי יהייה לו זונדה", ושכל המעריצים של שי יהיו מחוברים לזונדה.
45. ברק קילל שיהיה בכיסא גלגלים וכל מי שבוחר בו יהיה באיכילוב
46. ברק אמר ליגל החבר שלו שיקח תמונה של שי חי ושיסע ליפו לחאדרה המכשפה שתעשה לו שחור כישוף מה לא..
47. דודו אמר: "שיעלה במדרגות לנאום המלך ויקבל שיתוק בפה", אח"כ כאבה לו הלסת וכולם צחקו שהקללה עובדת
48. אור לא סלחה לו גם כשהוא בא להתנצל
49. חגגו לו מול הפרצוף בזמן שהוא רב עם סלים, עודדו את סלים להמשיך לריב איתו
50. סלים אמר עליו לכל החבורה: "הלשון של שי חי עמוק בתוך התחת שלי".
51. ריכלו והעירו על כל פעם שהעז לישון, אבל כשהם ישנו חופשי אף אחד לא העיר להם
52. שכל החיים שלו ישכב על מזרון בשבעה . כאשר שישן במשחת החומה
53. מנעו מתני ושי פיתה. ברק טען שזה של אור. מיקה הוציאה מתני לחם קל ואמרה :"ששי יאכל לחם לבן!"
54. אף אחד לא רצה להיות איתו בקבוצה במשימת הקליפים
55. מייקל רצה להביא לו קובה ואור לא הסכימה
56. כששי היה רעב, אור אמרה אז שיבוא ויבקש. בכדי להשפיל אותו.
57. עומרי ניקה את ידיו בבגדים של שי
58. מיקה החביאה כול הזמן אוכל ושתיה ששי חי לא יאכל. הוא ירד הרבה במשקל
59. גנבו מהם שוקולדים שהזמינו בתקציב ברק מחק מצרכים שטני ושי הזמינו והזמין לעצמו מה שהוא רצה
60. מנעו כל ניסיון התקרבות מצידו בחודש הראשון
61. אור ניסתה לסכסך בין תני לשי פעמיים. ראשונה איך שתני נכנסה ושנייה איך שהוא עזב לחדר מתים.
62. האוכל שאור השתמשה בו כנשק וגם כשאכל עשתה לו פרצופים
63. ברק בארוחת שישי "תוציאו לו אוכל בקערית כמו לחתול "
64. מייקי אמר "להתעלם משי, הוא כמו אויר"
65. ברק איחל: ״מוות מוות״ דודו ענה: ״אמן אמן אמן״
66. אור שלחה את עומרי לקחת ממנו את הבשר הטחון כשרצה להכין לעצמו המבורגר
67. מנעו משי חי להכנס עם דודו לאח הגדול תוך הפעלת לחצים על דודו.
68. דודו לעומרי בסלון על שי: "איזה מכוער הוא". עומרי:"דודו אתה הופך לאובססיבי לגביו.תזהר".
69. אור כינתה את שי חי ותניה דעא"ש
70. אור אמרה לפלורי שהיא עושה וודו לשי חי
71. קסניה אמרה על שי חי "סרסור"
72. ברק אמר "ימח הזרע של שי חי"
73. אחרי הסילוק של שי: דודו אמר "נחביא קובות" אור ענתה "כבר לא צריך להחביא קובות זה רק אנחנו".
74. אמרו : עץ עקום לא מתיישר. אוטיסט, אומלל, טיפש, אוכל כמו שואב אבק, נראה כמו נאצי, הורה גרוע
75. אמרו עליו: פרצוף גבינה, דוגמה רעה לנוער, מזרוב, מיקרוב, מנוול, שוביניסט. סוציומט.אפס.שקרן.
75. עומרי גנב סיגריות והאשים בזה את שי חי
76. אור בחיקוי שלו פרצוף עצוב: "אני מסכן תכניסו לי את אמא" . "איך הוא מלמד/מגדל ילדים"
77. שי כינס את הדיירים פעמיים לסולחה ואור מנעה זאת!
78. החרימו אותו על מנת להתישו, שיהיה לו רע ויצא- התשה נפשית
79. ברק: ״לשטוף את גופתו במרחצאות בית העלמין״
80. אור לדודו : "זכית בחצי שעה לבד בחלל הזמן עם הילד שצועק בחוץ (כמובן נגדם)".

* מעניין עכשיו, מי האלים בבית הזה .... ואיך כל אחד מאיתנו היה נוהג לו היה סופג כזאת התנהגות.
אני אישית לא הייתי נשבר ויוצא ונותן להם את התענוג, אבל לשי חי יש אופי שונה ואולי בכל זאת חלש יותר, וחבל.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

avioren
די נו התאמצת לכתוב את כל זה?
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

mp3lll כתב:avioren
די נו התאמצת לכתוב את כל זה?
...
·נראה לך?
בטח העתיק מאחד השרשורים של מעריצי חי שעברו סוג של שטיפת מוח.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

@mp3lll
·
תקרא שוב ...
לא אני ניסחתי, פורסם ברשת (והועתק), אבל את רב הציטוטים אני מכיר ממהלך העונה, ובצדק לא נכנסו לעריכה בערוץ 2 בשל יתר אלימות, כי אז היו נאלצים להדיח חצי בית.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

liad555 כתב:
...
...
·נראה לך?
בטח העתיק מאחד השרשורים של מעריצי חי שעברו סוג של שטיפת מוח.
...
מה קשור שטיפת מח ????
אני אומר לך שחלק לא קטן מהציטוטים ראיתי בעיני (והגרועים שביניהם), אבל למה לתת לעובדות להפריע לך?
וזאת בדיוק הדגמה לשטיפת מח שעברת כמעריץ עיוור של אור.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

אז לפי מה שנראה לי דיירים חדשים לא יהיו וגם לא נראה שבשבוע הבא יהיו דיירים חדשים רק לשבועיים.
אני מנחש שמעכשיו ועד הגמר התוכנית הזאת תהיה פחות מעניינת ואני מקווה שאני טועה בזה.
אז בינתים אני מבין שרק עומרי ודודו לא מועמדים להדחה, ואז או שהשבוע הזה יש מודח אחד ושוב אחר כך עוד מודח אחד,
או שהשבוע הזה יש הדחה כפולה ושבוע לפני הגמר אין הדחה.
ואין בינתים את משחקי האח העונה.
וכן, בצורה מסויימת אני מאוכזב ש שי חי יצא מהמשחק הזה כי אז לדעתי ההתמודדות של הדיירים הייתה יותר נכונה כולמר קבוצה מול קבוצה ומי צודק, כי מה שיש עכשיו זה קבוצה אחת כמו מאוחדת עם פחות עניינים משמעותים.
ונראה לי שחוץ מברק ואור שכל הדיירים במשחק הזה הם באותה הדעה הזאת.
כנראה לא בטוח שהפעם יש מצב שאני לא אתעקש לראות את הגמר בשידור חי כמו בפעמים הקודמות כי אני מרגיש שמאז ש שי חי עזב גם שאני לא מסכים עם כל הדעות שלו, שהמשחק הזה נהיה יותר חלש ויותר חנפני שכל דייר מנסה להראות טוב אל האחר רק כדי שלא יעמידו אותו להדחה, ונראה לי שאם שי חי ותניה ואיציק היו נשארים אז הם כן היו מנסים להראות במשחק המיוחד הזה צודקים מאשר רק להראות טובים אל שאר הדיירים האחרים, וגם כי אני פחות או יותר כבר יודע איך פועלת התוכנית של האח הגדול אז אותי זה מעניין אבל כנראה פחות.
אני ראיתי שמאז ששי חי ואיציק עזבו שיש במשחק המיוחד הזה לאור פחות כוח כי היא לא במצב של הגנה ודברים נכונים כדי לנסות להוכיח שהיא צודקת במשחק הזה.
אז בינתים מי שאני הייתי מעדיף שישאר במשחק הזה ולא בהרבה זה דודו.
אם שי חי ואיציק ותניה היו נשארים במשחק הזה אז אני הייתי מעדיף בהרבה שישארו שי חי ואור ואיציק בגלל הניגודים שנראים לי חזקים ביניהם.
הרי המטרה העיקרית של האח הגדול שיהיו ניגודים חזקים בין הדיירים כדי שזה יהיה מעניין בלנסות להתגבר על הקושי גם אם זה לא קל.
העונה שאני הכי אהבתי באח הגדול זה העונה הראשונה ואני רציתי שאשר סימוני ינצח בה.כנראה כי לראות משחק בפעם הראשונה זה הכי מעניין כי בהרבה לא יודעים מה יהיה בהמשך אז יש יותר רצון לראות את ההמשך שלה.
ולפי דעתי אסי הנחה את התוכנית האח הגדול יותר טוב מקארין גם מבחינת הבעות הפנים שלו.
אני מקווה שבעונה הבאה כנראה אחרונה של האח הגדול בקשת, שאסי עזר יחזור להנחות את התוכנית הזאת עם ארז טל.
הוא לא פרש מההנחיה אלא אמרו לו שיש בעיה להנחות בצורה שבשבוע אחד יראה שהוא ינחה 2 תוכנית גם של האח הגדול וגם של הכוכב הבא.
מה קרה שהפעם הזאת בניגוד לשאר הפעמים שלא מראים הרבה בשידור החי של האח הגדול את ביקור המנחים בבית האח הגדול?
אני מבין שלעונה הבאה קשת היא בבעיה מצד אחד לחפש דיירים שהם פחות וותרנים שזה יהיה מעניין ומצד שני שאותם הדייריים לא יהיו יותר מידי וותרנים עד כדי כך כך שכמה שבועות לפני הגמר שהם ירצה לעזוב את התוכנית הזאת, כלומר שלא יהיה כמו שהיה העונה הזאת עם שי חי ואיציק.
ולא נראה לי שקל להגיע אל מצב כזה ונראה לי שגם אם האח הגדול יהיה בזכיינית של רשת שגם שם יקרה כמו שקרה הפעם עם שי חי ואיציק.
אני שמתי לב שהעונה בניגוד לעונות הקודמים של האח הגדול שלא מראים בשידור החי הרבה את הביקור של ארז וקורין בבית האח הגדול, אפילו שבשידור בערוץ 2 היום אמרו שיראו אותם הרבה בבית האח הגדול שאחר כך הבעל של האח הגדול בישראל שינה את דעתו בזה שארז טל אמר לדיירים שמה שעכשיו זה כמו הקלטה שזה אומר שגם בערוץ של האח הגדול לא יראו בהרבה את הביקור של המנחים עם הדיירים כנראה כדי שיהיה מה להראות בשידור הבא בערוץ 2, כנראה כי לא רק השבוע הזה אלא עד כולל הגמר העונה תהיה יותר משעממת ובכל זאת חשוב לערוץ 2 לשדר את התוכנית הזאת כדי לקבל רייטינג לא רע, השאלה היא האם באמת מאז ששי חי ואיציק עזבו שהרייטינג בתוכנית האח הגדול לא יחלש?
אני זוכר עוד מהעונה הקודמת הרגילה שאסי אזר נכנס לבית האח הגדול אז הוא היה נותן לדיירים מהעוגה שנראה לי שאמא שלו הכינה, ושארז טל ואסי עזר עשו צילום סלפי עם הדיירים נראה לי לפני שהם יצאו מבית האח הגדול, העונה הזאת לא זכור לי שזה היה עם ארז טל ואסי עזר. ואני זוכר גם מהעונה הקודמת הרגילה שארז טל אמר בצחוק שבעונה הבאה ישימו טילים נגד מטוסים כדי להפיל את הרחפנים.

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

avioren כתב:
...
...
מה קשור שטיפת מח ????
אני אומר לך שחלק לא קטן מהציטוטים ראיתי בעיני (והגרועים שביניהם), אבל למה לתת לעובדות להפריע לך?
וזאת בדיוק הדגמה לשטיפת מח שעברת כמעריץ עיוור של אור.
...
אינני מעריץ של אור ובטח לא עיוור.
מצידי שברק יזכה.
אני פשוט שונא בריונים עם נפש בעייתית שבנו קבוצת מעריצים הזוייה ואלימה

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

liad555 כתב:
...
...
מצידי שברק יזכה.
אני פשוט שונא בריונים עם נפש בעייתית
...
8O:?8O
אוקיי , עכשיו כשאני קורא את הסתירה שכל כך זועקת לשמיים במה שרשמת, הבנתי סופית שאני מדבר אל הלמפה.
אז עכשיו באמת אני מאחל לך הנאה צרופה מהתוכנית (אתמול לראשונה לא צפיתי).

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

avioren כתב:
...
...
8O:?8O
אוקיי , עכשיו כשאני קורא את הסתירה שכל כך זועקת לשמיים במה שרשמת, הבנתי סופית שאני מדבר אל הלמפה.
אז עכשיו באמת אני מאחל לך הנאה צרופה מהתוכנית (אתמול לראשונה לא צפיתי).
...
·מה סתירה?
בוא תעשה לי מיבחן אישיות וזהו חח
אני אומר לך שמעבר לזה שאני שונא את הטיפוס שאליו אתה משועבד אני לא תומך באף אחד,ואם כבר זוכה אז עדיף שאור תזכה כי יש לה חלק גדול מאד בזה שהאיש כבר שייך להיסטוריה של התוכנית.

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

איזה כיף היה לראות פרק מצחיק אתמול, בלי רועה ושנאה.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

אין להם מה לשדר... הם מתחילים לאלתר. ארז וקורין נכנסו וערכו "ראיונות" עם הדיירים. לכולם ברור שזה כדי למלא זמן מסך בשידור המרכזי.... גם אתמול, תוכנית שלמה על משימת קפיצת הבאנגי. התוכנית הזאת גמורה כרגע... הם הגיעו לרמה שזה מה שהם רושמים אצלם באתר:

00:00 – הזבוב

השניים נכנסים אל חדר השינה, שם אור כבר רדומה, ברק מנסה לצוד זבוב, ועמרי מעיד שמדובר בזבוב שמן במיוחד: "ישב לי על הרגל, הוא שוקל קילו". ברגע שהזבוב עף לכיוונו של עמרי, הוא מזנק מהמיטה בניסיון כושל לתפוס אותו: "איזה זבוב זה שיהיה בריא, אני חייב להרוג אותו". ברק תופס נעל בית ביד, עוקב אחרי הזבוב, ועמרי מצטרף לעזור. אחרי ניסיונות רבים, קולט ברק את הזבוב, מכה בחוזקה עם הנעל ומוחץ אותו. "זהו, הרגנו אותו", אומר עמרי ומוסיף: "הוא היה ענק, בחור טוב".

liad555
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה

shuali כתב:אין להם מה לשדר... הם מתחילים לאלתר. ארז וקורין נכנסו וערכו "ראיונות" עם הדיירים. לכולם ברור שזה כדי למלא זמן מסך בשידור המרכזי.... גם אתמול, תוכנית שלמה על משימת קפיצת הבאנגי. התוכנית הזאת גמורה כרגע... הם הגיעו לרמה שזה מה שהם רושמים אצלם באתר:

00:00 – הזבוב

השניים נכנסים אל חדר השינה, שם אור כבר רדומה, ברק מנסה לצוד זבוב, ועמרי מעיד שמדובר בזבוב שמן במיוחד: "ישב לי על הרגל, הוא שוקל קילו". ברגע שהזבוב עף לכיוונו של עמרי, הוא מזנק מהמיטה בניסיון כושל לתפוס אותו: "איזה זבוב זה שיהיה בריא, אני חייב להרוג אותו". ברק תופס נעל בית ביד, עוקב אחרי הזבוב, ועמרי מצטרף לעזור. אחרי ניסיונות רבים, קולט ברק את הזבוב, מכה בחוזקה עם הנעל ומוחץ אותו. "זהו, הרגנו אותו", אומר עמרי ומוסיף: "הוא היה ענק, בחור טוב".
...
·לא,עדיף שיראו בריון מקועקע מכף רגל ועד אוזן,אלים וגס רוח שכל היום מגלגל סיגריות ומעשן בשרשרת (קראטיסט ברמת אמן אעלקקקק),מגדף מקלל ועושה שביתות איטלקיות שנותן דוגמה לנוער שלנו שצופה במשחק
איכססססססס

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

פנייה למועצה לכבלים ולווין: למנוע את שידורי "האח הגדול"
אלי דוקורסקי, ראש עיריית קריית ביאליק וחבר המועצה, ביקש "לא לאשר בעתיד את שידורי תוכנית הריאליטי לאור מקרי האלימות הפיזית והמילולית מצד הדיירים"
http://www.maariv.co.il/culture/tv/Article-531945
אני לא מאמין שזה יקרה
כי מה שמשדרים זה מה שנתנו רשות לשדר.

Shayosef
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5891

שליחה

מחזיק אצבעות שיקרה.
שי

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

אמרו בתוכנית שהשבוע יש רק הדחה אחד
אז כנראה בשבוע הבא יש עוד הדחה עד לגמר.
אני מעדיף שיכניסו דיירים חדשים ויאריכו בשביל זה את הגמר.
אני מקווה שהעונה הבאה בישראל תהיה יותר טובה.
אין לי בעיה אם בהמשך או בעונה הבאה יהיו שם אנשים כמו שי חי בשביל יותר עניין כי אני מאמין שבתוכנית העונה בגלל שהדיירים האחרים החרימו אותו בצורה חכמה שלא נראית מוצדקת שזה גרם לו להתנהג בצורה אחרת, ואני מאמין שמחוץ לתוכנית כזאת שהוא מתנהג בצורה הרבה יותר טובה.

avier פותח השרשור
טרול
טרול

שליחה

אני שמתי לב שמהעונה הקודמת של VIP ישראל, שהפסיקו בתוכנית האח הגדול לעשות את אולפן המשפחות של הדיירים מודחים שמי שהודח מהמשחק הזה אז אסי עזר הוביל אותו במדרגות למעלה אל האולפן משפחות הזה.

מי לדעתכם מבין
אור
ברק
קסניה
שי מיקה
יצא היום ומי הייתם רוצים שיישאר?
לדעתי יצא ברק
הייתי מעדיף שתשאר שי מיקה ואור.
נערך לאחרונה על ידי avier ב 20/03/2016 1:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

ברוך שפטרנו
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

חזור אל “סרטים וטלויזיה”