·
נשמע הגיוני.
אם המחשב מוציא 4K לטלוויזיה, אז לא נשאר לה עבודה לעשות חוץ מלהציג
יש לך מושג מה עדיף מבחינת סאונד,
העברה בHDMI או בכבל אופטי?
HDMI. שניהם דיגיטליים אבל HDMI מעביר ברזולוציה גבוהה יותר, כולל DTS ועוד כמה כאלה שלא נתמכים באופטי.Amstel כתב:@yonyz
·
נשמע הגיוני.
אם המחשב מוציא 4K לטלוויזיה, אז לא נשאר לה עבודה לעשות חוץ מלהציג
יש לך מושג מה עדיף מבחינת סאונד,
העברה בHDMI או בכבל אופטי?...

·RoeeToledano כתב:Hatori_Hanzo תוכל בבקשה לומר לי באיזה מחיר כולל המשלוח עלתה לך הטלויזיה 60 אינץ אני רוצה להבין בכמה התייקר המשלוח והאם זה עדיין כדאי
תודה...

המחשב עושה מה שאתה רוצה שיעשה, במגבלות החומרה והתוכנה. שינויי רזולוציה, upscaling, וכו', הם קודם כל בשליטת התוכנה, ואז מערכת ההפעלה והדרייברים. בנגנים מסוימים אפשר לקבוע, כשעוברים למסך מלא, אם לשנות רזולוציה, לאיזה רזולוציה, או אם להשאר ברזולוציית ה-desktop הרגילה. אפשר גם לבחור אפשרויות upscaling שונות.sagioto כתב:אתה בטוח בזה? אני מעוניין לדעת מאיפה המידע, אני הייתי בטוח שמערכת ההפעלה מוציאה output קבוע, כשאתה משחק על מסך מלא אז באמת המסך נכבה ונדלק ומקבל אות שיכול להיות שונה מהגדרות מערכת ההפעלה אבל בוידאו על מסך מלא המעבר הוא חלק, אני די בטוח שהמחשב מבצע את האפסקייל במקרה הזה...

·ניסיתי ליצור קשר עם הנציגות של חברת המשלוח בישראל ולא עונים שםofer7845 כתב:מישהו יכול לברר /לשלוח הודעה לאתר ולבדוק מה גרם להקפצה המשמעותית הזאת במחיר המשלוח מ 700 ל 2200 ??? מי יודע אולי עוד המחיר הקודם יחזור.
הטלויזיה בגודל 55 לאחר הקלדת הקופון עולה עכשיו 5767 . כ 1400 יותר...

איזה הזוי, אצלי לקח להם יומיים מרגע שזה נחת בארץ.GustavMahler כתב:DHL הארורים. הם בעצמם לא הבינו למה המשלוח כבר מיום שני בארץ והוא עדיין לא הגיע אליי. אני הולך לדרוש פיצוי כספי, זו פשוט שערורייה. הבטיחו שיגיע ברביעי ולא הגיע, הבטיחו בחמישי ולא הגיע. עכשיו אומרים לי בראשון?! אני נשאר בבית יומיים כדי לקבל את המסך עם ההבטחות שלהם? בושה וחרפה. אני אדאג שהם ישלמו את המחיר. אני רוצה את עלות המשלוח בחזרה על כל הנזק ובזבוז הזמן. רק שאני צריך לזכור שכאן זה DHL ישראל ולא גרמניה, וכנראה לא יהיה עם מי לדבר....