דואר ישראל, המומחים מס' 1 בעולם בלגרום הרס טוטאלי לחבילות. בחבילה הזו, שהגיעה לפני מס' שבועות, היו תקליטים שפשוט לא היה מה לעשות איתם כי כל מה שהיה בפנים התעקם או נשבר. עכשיו אני מנסה להשיג החזר כספי דרך פייפאל אבל זה לא פשוט.
אתמול בבוקר הגיע לי לתיבה חבילה קטנה (מעטפה) ובפנים מגן לפלאפון. פתחתי את המעטפה, שמתי את המגן על השולחן ואת המטפה בפח כרגיל. בערב כשחזרתי מהעבודה בדקתי מה זה בדיוק ומסתבר שהגיע לי מגן שלא קשור אליי בכלל (לא משהו שאני הזמנתי). לצערי כבר זרקו בבית את הזבל ולכן לא יכלתי לבדוק מה היה רשום על המעטפה, עברתי בין השכנים הקרובים אליי וזה לא שייך לאף אחד מהם. מסכן מי שהזמין את זה ולא יקבל, לצערי לא הצלחתי לאתר מי הנמען המקורי.
thevinylguy כתב:דואר ישראל, המומחים מס' 1 בעולם בלגרום הרס טוטאלי לחבילות. בחבילה הזו, שהגיעה לפני מס' שבועות, היו תקליטים שפשוט לא היה מה לעשות איתם כי כל מה שהיה בפנים התעקם או נשבר. עכשיו אני מנסה להשיג החזר כספי דרך פייפאל אבל זה לא פשוט.
...
·לדעתי יש לך עילה להחזר,גם המוכר לא עטף את התקליטים כמו שצריך.
מחכה לחבילה כבר 49 יום דואר אזרבייג׳ן ללא מעקב....
רוב החבילות מגיעות אלי לגן יבנה רק אחרי חודש וחצי
היתה תקופה בה למדתי בחול והחבילות הגיעו תוך פחות משבועיים!!!! מדינה בה האזור המוניציפלי של העיר היה כחצי משטח מדינת ישראל וכל התכתבות הדואר על ניירת, אך עדיין כל חבילה שהגיעה אלי קיבלתי עדכון מדוייק מתי נכנסה למכס, באיזה סטטוס במכס, מתי שוחררה, מתי בשינוע לאזור שלי, מתי התקבלה בסניף העירוני המרכזי ומתי הגיעה לסניף הקרוב לבייתי.
OferL כתב:אפליקציה ששווה לכולם להכיר. לחלקכם כמובן כבר מוכרת אבל שווה לחזור על זה
זו האפ. של 17Track. אני משתמש בה קבוע למעקב משלוחים. עוקבת אחרי המשלוח מחו"ל וגם אחרי ההודעות של הדואר בארץ באותו שרשור.
אתמול למשל קיבלתי התראה מהאפ. על חבילה שהגיעה והופיעה באתר של הדואר למרות שלא קיבלתי סמס.
בגלל שאני בד"כ מקבל סמסים בצורה מסודרת אני לא בודק באתר.
האפ. בהחלט הייתה שימושית במקרה הזה ובכלל לרכז מעקבים. https://play.google.com/store/apps/deta ... qtrack.app
...
יש אפליקציה לאייפון קצת יותר טובה לדעתי https://itunes.apple.com/us/app/trackch ... 82327?mt=8
בגדול אפשר לחלק הזמנות לפי קטגוריות (איביי, אמזון אנגליה, אליאקספרס, גירבסט וכל מה שבא לכם) כמו כן ניתן להוסיף תמונה, ניתן גם לחלק לפי חתך של ימים וכד׳....
גם כן ניתן לתרגם את הסטטוס של המשלוחים הרגילים מסין.
מומלץ מאוד מאוד חבל שהאפליקציה שלהם באנדרואיד כזו איומה.
לא מצאתי משהו דומה עם כל כך הרבה חברות שילוח. יש לבחור שעשה את התוכנה גם כזו לאנדרואיד אבל הסנכרון כל כך מסורבל בין הפלטפורמות אז בסוף יצרתי מזה והשארתי רק באייפד.
אם תמצא משהו תעדכן אותי בבקשה.
@Evil-u
צודק מאה אחוז, הקרטון שהמוכר השתמש בו היה פשוט ביזיון אבל לפני יומיים פייפאל דחו לי את הקייס, שלחתי להם צילומים של כל ההרס של החבילה ומה שהיה בפנים וזה לא הספיק להם, הם דרשו ממני "הוכחה ע"י צד שלישי נטראלי" שקיבלתי את החבילה ככה, הטעות היחידה שלי שלא ביקשתי מהדואר שיכינו לי דו"ח נזק כשלקחתי את החבילה (וזו ההמלצה שלי לכל אחד שמקבל חבילת נזק שהערך של מה שנמצא בפנים גבוה: לא לקחת את החבילה אלא לדרוש מהפקיד שיכין לך דו"ח נזק במקום!) אבל זו ממש לא אשמתי שככה החבילה הגיעה. ממש מאוכזב מהפייפאל האלה והעלאק "הגנה" שהם נותנים.
נערך לאחרונה על ידי thevinylguy ב 06/11/2017 20:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
Aviv943 כתב:@shluki
נראת מעולה, השאלה אם קיים משהו דומה לאנדוראיד ויש לו גם ממשק Web נוח לעבודה וסנכרון עם המחשב.
...
אני עובד על אנדרואיד עם זו: https://deliveries.orrs.de
החסרון העיקרי הוא שהיא לא מזהה אוטומטית את ספק הדואר ויש להזין אותו ידנית.
תכונה נחמדה היא שאפשר להגדיר ספק דואר נוסף לכל חבילה וככה מקבלים עדכונים גם מהמעקב של השולח וגם מדואר ישראל כשהחבילה מגיעה.
יש סנכרון לאינטרנט, אבל זה לדעתי רק למי שרוכש את התוכנה (אני רכשתי). זה גם מוריד פרסומות כמובן.
אני עובד על אנדרואיד עם זו: https://deliveries.orrs.de
החסרון העיקרי הוא שהיא לא מזהה אוטומטית את ספק הדואר ויש להזין אותו ידנית.
תכונה נחמדה היא שאפשר להגדיר ספק דואר נוסף לכל חבילה וככה מקבלים עדכונים גם מהמעקב של השולח וגם מדואר ישראל כשהחבילה מגיעה.
יש סנכרון לאינטרנט, אבל זה לדעתי רק למי שרוכש את התוכנה (אני רכשתי). זה גם מוריד פרסומות כמובן.
...
·אפשר גם לעבוד עם חשבונות אמזון/איביי. והוא מושך לבד את המזהים - זה ממש נוח (כולל עבודה מול מספר אמזונים).
לגבי הספקים - תשומת הלב שבגרסה בתשלום הספקים המרכזיים נאספים לך בתחילת הרשימה.
מה שמאוד נוח - כשפותחים את האפליקציה הוא "מניח" שמה שיש בCOPY הוא קוד דואר ושואל בהתאם אם לפתוח פריט חדש.
ד"א - מי שלא רוצה לשלם - אפשר "בקלות" לשלוח לטלפון את המזהה (למשל עם PUSHBULLET המצויינת)