ונוס בראיון אחרי המשחק אומרת שבמערכה הראשונה שחר עשתה הרבה מאוד טעויות וונוס חשבה שהיא תמשיך עם הטעויות גם במערכה השנייה אבל היא מספרת שבמערכה השנייה היא (שחר) שיחקה ממש טוב ולונוס היה מאוד-מאוד קשה! ונוס אומרת שמזל שהיו לה סרבים טובים היום כי זה עזר לה מאוד במשחק נגד שחר.
בטח שחר כבר במטוס בדרך הביתה
מקווה שתעבור בדרך במלון ותעשה אצבע משולשת למצלמות
העם דורש..... כל מיני דברים
moco
גורו
תגובות: 20597
שליחה
כל הכבוד.
הצטרפתי בסוף.
גיליתי שאיכות הצפייה בכרום טובה משמעותית מאשר בפיירפוקס, אבל אולי זה היה מקרי בגלל עינייני רשת.
משה
osherov
גורו Android
תגובות: 15029
שליחה
אגב, צריך לזכור שונוס מאוד תמכה בשחר פאר בשנה שעברה כאשר לא אישרו לישראלית להיכנס למדינה!
הנה מה שאמרה ונוס בשנה שעברה:
דחייתה של שחר פאר מטורניר דובאי על ידי השלטונות המקומיים בעקבות אירועי מבצע 'עופרת יצוקה' עוררו גלים רבים בעולם הספורט, וכעת גם ונוס וויליאמס, מהשחקניות הגדולות אי פעם, מביעה את תמיכתה בטניסאית הישראלית."כמובן שאני מאוד מאוכזבת", אמרה, "היא בסך הכל אדם טוב שעובד קשה כמו כל אחד והיא הייתה צריכה לקבל הזדמנות להשתתף". "אסור היה למנוע את זה ממנה וזה לא בסדר. אנחנו כולנו רק בני אדם וזה לא משנה מאיפה אנחנו באים", המשיכה האמריקאית
נערך לאחרונה על ידי sam22 ב 20/02/2010 0:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
eg99
חבר ותיק
תגובות: 2999
שליחה
לפי החשבון שלי שחר עולה למקום 19 .
המרחק ממקום 15 (השיא שלה) עדיין כ 500 נקודות, אבל אין ספק שהיא התחילה את העונה נפלא.
היא גם נכנסה כמעט בודאות לשמיניה של המרוץ השנתי (אלא אם רדוואנסקה תזכה בטורניר).
יש מצב (לא וודאי בכלל) שהיא תהיה מדורגת כבר באינדיאן וולס (טורניר TIER1, פרסים $4.5M, משתתפות 96, שוב כל הצמרת העולמית) בעוד שלושה שבועות (8 במרץ, שעון קליפורניה...).
שבוע אח"כ מיאמי, באותו פורמט.
נערך לאחרונה על ידי eg99 ב 19/02/2010 14:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
ערן
keyser
עוסק בתחום
תגובות: 15223
שם מלא: מני דהן
שליחה
כבוד רב לשחר פאר, אני מקווה שמישהו ייתן את הדעת על כך שהיא שיחקה לאורך כל הדרך במגרשים צדדיים.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
sam22 כתב:נו? אז על אותו משקל...
למה היא ניצחנ אותה? חצופה
גם זה לא בסדר
...
אני גם חושב שזה לא בסדר.
רק מהפרינציפ ונוס הייתה צריכה לתת לשחר לנצח!
עניתי (גם) לך , לפני קריאת הפנייה זו.
לא הבנתי אם אתה איתנו או נגדנו
כלומר, הבנתי שאתה נגד מינויו כמאמן אך אתה מנסה להגן על כבודו של האיש, אותו כבוד שהוא עצמו לגמרי רומס.
משה
eg99
חבר ותיק
תגובות: 2999
שליחה
ובעניין קצת אחר - ונוס זכתה שנה שניה ברציפות בדובאי בנצחון 3-6, 5-7 על אזרנקה.
ערן
AviBiton
גורו HTmobile
תגובות: 17346
שליחה
בארסה-סנטאנדר.
1-0 לבארסה, שערו הראשון של אנדרס המהנדס העונה.