מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6050
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
Nordwand
North Face
דרמת טיפוס הרים עשוייה היטב. משחק, צילומים, ריאליזם.
edge of your seat בלי ההירואיות ההולוודית.
(מתרגלים לגרמנית אחרי 24 דקות.)
9/10
Away We Go
סרט בסגנון אינדי, הנושא - "אנחנו בהריון" ואין לנו כסף (או עלילה) ולכן נצא
למסע בארה"ב.
הסרט כאילו רגיש כזה, אך מעיק ונטול הומור (למרות הגבוה הנחמד מדה-אופיס),
וכשרמת העניין מהסרט השתוותה לנוף הניבט אליי
מהמדף האמצעי במקרר (זה של היוגורטים), נפרדנו מהקובץ.
Monsters vs Aliens
ילדותי.
3/10 לבוגרים בנפשם.
תראו את Terra יותר עדיף.
North Face
9/10
Away We Go
סרט בסגנון אינדי, הנושא - "אנחנו בהריון" ואין לנו כסף (או עלילה) ולכן נצא
למסע בארה"ב.
הסרט כאילו רגיש כזה, אך מעיק ונטול הומור (למרות הגבוה הנחמד מדה-אופיס),
וכשרמת העניין מהסרט השתוותה לנוף הניבט אליי
מהמדף האמצעי במקרר (זה של היוגורטים), נפרדנו מהקובץ.
Monsters vs Aliens
ילדותי.
3/10 לבוגרים בנפשם.
תראו את Terra יותר עדיף.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73269
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
את האמת? לא הפריע לי כהו זה איכות הסאונד. הסרט משובח ואיכות הווידאו כ"כ גבוהה שהנושא הזה לא הורגש. מה שכן, הפריע לי החוסר איזון בווליום בין קטעי הקרבות לקטעי השיחה, לפחות 20 פעם במהלך הסרט נאלצתי להגביה ולהנמיך, לזה התכוונת?sam22 כתב:HUBER,
חשוב רק לציין שהסאונד בינוני ומטה
שלא יפתחו ציפיות.
בעיני הסרט מעולה...
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
תודה על ההמלצהאיתי_הגיתי כתב:Nordwand
North Face
9/10...
לא מצאתי תרגום עברי,ראית עם תרגום אנגלי?
הגיע הזמן לחתוך רקמות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
מישהו ראה את INGLORIOUS BASTARDS?
לא זה של טרנטינו (שהוא BASTERDS) אלא הסרט המקורי משנות השבעים?
שווה צפיה? יש אותו בבלוריי כבר (נראה לי שזה בכדי להטעות את הרוכשים הפוטנציאליים לקראת עונת החגים!).
זה סרט שאמור להיות ההשראה של טרנטינו אבל הוא אמור להיות סרט B MOVIE מהסוג הספגטי ביותר שקיים.
לא זה של טרנטינו (שהוא BASTERDS) אלא הסרט המקורי משנות השבעים?
שווה צפיה? יש אותו בבלוריי כבר (נראה לי שזה בכדי להטעות את הרוכשים הפוטנציאליים לקראת עונת החגים!).
זה סרט שאמור להיות ההשראה של טרנטינו אבל הוא אמור להיות סרט B MOVIE מהסוג הספגטי ביותר שקיים.
- Huber
- חבר במועדון HT

מצטרף לשאלה. זה סרט ישן ובעל ציון בינוני ב IMDB ואני מתלבט אם לטרוח לראות אותו לפני שאני רואה את החידוש של טרנטינו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
Huber,
כאחד שלא ראה את המקורי (רק את הטריילר וגם זה אחרי שראיתי את הסרט של טרנטינו) אני חייב לומר שנראה שמדובר על שני סרטים שונים ולא קשורים.
טרנטינו לדעתי פשוט השתמש בבסיס קליל מאוד של חלק קטן מהסרט הזה בכדי לבנות את העלילה שלו. בכל מקרה, אין שום קשר אמיתי בין הסרטים מעבר לכך ששניהם עוסקים בקבוצה של אנשים במשימה במלחמת העולם השניה.
כאחד שלא ראה את המקורי (רק את הטריילר וגם זה אחרי שראיתי את הסרט של טרנטינו) אני חייב לומר שנראה שמדובר על שני סרטים שונים ולא קשורים.
טרנטינו לדעתי פשוט השתמש בבסיס קליל מאוד של חלק קטן מהסרט הזה בכדי לבנות את העלילה שלו. בכל מקרה, אין שום קשר אמיתי בין הסרטים מעבר לכך ששניהם עוסקים בקבוצה של אנשים במשימה במלחמת העולם השניה.
לגביי הסרט של טרנטינו מומלץ לראות מהר. לפניי שהספיילרים יגיעו . ואני מבטיח שהם יגיעו.
סרטים כאלה צריכים לראות בקולנוע.
הסרט עשוי טוב מאוד , כל מילה מעבר תהיה חייבת להיות ספיילר. ממולץ לראות בלי לקרוא שום ביקורת.
מעבר לכך . קבלו המלצה על "עיניים עצומות לרווחה" . הסרט האחרון של קובריק . קובריק סיים לערוך אותו ואז מת.
אפשר להגיד שסרט של קובריק אפילו שהוא "חלש" יחסית לקובריק , עדיין הוא טוב בהרבה מכל מה ששיש לראות.
חוץ מזה העברה לבלוריי הייתה מוצלחת ,כך שבכל מקרה מומלץ מאוד.
סרטים כאלה צריכים לראות בקולנוע.
הסרט עשוי טוב מאוד , כל מילה מעבר תהיה חייבת להיות ספיילר. ממולץ לראות בלי לקרוא שום ביקורת.
מעבר לכך . קבלו המלצה על "עיניים עצומות לרווחה" . הסרט האחרון של קובריק . קובריק סיים לערוך אותו ואז מת.
אפשר להגיד שסרט של קובריק אפילו שהוא "חלש" יחסית לקובריק , עדיין הוא טוב בהרבה מכל מה ששיש לראות.
חוץ מזה העברה לבלוריי הייתה מוצלחת ,כך שבכל מקרה מומלץ מאוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

איך סרט שכזה לא מציגים באולמות ה VIP - איך?!
בדקתי כרגע איזה סרטים יש שם וזה פשוט ביזיון אילו סרטים הם מציגים באולמות ה"נורמליים" שלהם. לבכות.
בדקתי כרגע איזה סרטים יש שם וזה פשוט ביזיון אילו סרטים הם מציגים באולמות ה"נורמליים" שלהם. לבכות.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
HUBER,
בקשר לפאטון, כן, הבדלי הווליום והדיסטורשן שמופיע בקרבות היה קשה
ככל שאני חושב עליו יותר אני יותר נדהם מהסרט
בקשר לVIP עם טרנטינו החדש
באמת מוזר
מה גם שהוא אמור להוציא לאנשים את התאבון וככה לא ירוקנו את המזנון
בקשר לפאטון, כן, הבדלי הווליום והדיסטורשן שמופיע בקרבות היה קשה
ככל שאני חושב עליו יותר אני יותר נדהם מהסרט
בקשר לVIP עם טרנטינו החדש
באמת מוזר
מה גם שהוא אמור להוציא לאנשים את התאבון וככה לא ירוקנו את המזנון
העם דורש..... כל מיני דברים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

ראיתי עם תרגום אנגלי (מדיסק בלוריי בכלל), ולכן גםoffirs כתב:תודה על ההמלצהאיתי_הגיתי כתב:Nordwand
North Face
9/10...![]()
לא מצאתי תרגום עברי,ראית עם תרגום אנגלי?...
ציינתי שלוקח כ 24 דקות להתאושש מקצב השפה וכו'...
אבל אח"כ זה מתבהר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
36Quai des Orfèvres
מותחן משטרה/צרפתית
2 בלשי משטרה מסוכסכים (ג'ראר דפרדייה ודניאל אוטיי) אמורים לעצור כנופיה אלימה שמבצעת מעשי שוד ורצח בפריז. המתח ביניהם גובר כאשר מתברר שעצירת הכנופיה תאפשר את קידומו של אחד מהם לתפקיד הקפטן. המאבק ביניהם גובר וגורם להם לעבור גבולות של מוסר ונאמנות.
משחק טוב, סרט מתח מצוין, בהחלט מומלץ.
מותחן משטרה/צרפתית
2 בלשי משטרה מסוכסכים (ג'ראר דפרדייה ודניאל אוטיי) אמורים לעצור כנופיה אלימה שמבצעת מעשי שוד ורצח בפריז. המתח ביניהם גובר כאשר מתברר שעצירת הכנופיה תאפשר את קידומו של אחד מהם לתפקיד הקפטן. המאבק ביניהם גובר וגורם להם לעבור גבולות של מוסר ונאמנות.
משחק טוב, סרט מתח מצוין, בהחלט מומלץ.
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
Monsters vs Aliens
לאחר שבחורה צעירה נחשפת לקרינה של מטאור, היא גודלת למימדים עצומים. על מנת לא להפחיד את כלל הקהילה, הממשלה לוקחת ומצרפת אותה לקבוצה של מפלצות חביבות שהתגלו עם הזמן . כאשר חייזר רשע מתכנן להשתלט על כדור הארץ, הממשלה מחליטה לשחרר לחופשי את קבוצת המפלצות על מנת שתציל את כדור הארץ מההשתלטות.
סרט אנימציה חמוד ביותר - ולא רק לילדים. פסקול Dolby TrueHD Audio עם הרבה אפקטים.
8/10
לאחר שבחורה צעירה נחשפת לקרינה של מטאור, היא גודלת למימדים עצומים. על מנת לא להפחיד את כלל הקהילה, הממשלה לוקחת ומצרפת אותה לקבוצה של מפלצות חביבות שהתגלו עם הזמן . כאשר חייזר רשע מתכנן להשתלט על כדור הארץ, הממשלה מחליטה לשחרר לחופשי את קבוצת המפלצות על מנת שתציל את כדור הארץ מההשתלטות.
סרט אנימציה חמוד ביותר - ולא רק לילדים. פסקול Dolby TrueHD Audio עם הרבה אפקטים.
8/10
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ראיתי אותו בטיסה לארה"ב משהו כמו 4 פעמים. בהחלט חביב
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Powder Blue
תקציר סרטים:
הסרט עוקב אחר דמויות שונות בלוס אנג'לס בערב חג המולד, ומספר על הטרגדיות והמזל שסובבים את חיי כל אחד מהם באותו הערב, כשעולמותיהם נפגשים במקרה או שלא במקרה באותו הערב. בין אנסמבל השחקנים המעניין נמצאים פורסט וויטאקר ("משחק הדמעות", "גוסט דוג-דרכו של הסמוראי"), שגם הפיק את הסרט ומגלם בו כומר בעל נטיות התאבדותיות שמתחבר באופן לא צפוי לטרנסקסואל שעובד כזונה (אלחנדרו רומרו), ג'סיקה בייל היפהפיה ("אמן האשליות", "בלייד: טריניטי") מובילה את הבאזז בעקבות הסרט בתפקידה כחשפנית, פטריק סוויזי ("רוח רפאים", "דוני דארקו") מגלם את מנהל מועדון החשפנות, ריי ליוטה ("החבר'ה הטובים", "לחסל את האס") כנוכל לשעבר שרוצה לנקום במעסיק הקודם שלו, וליסה קודרו ("חברים") אף היא מופיעה בסרט.
דרמה יוצאת מגדר הרגיל במשחק מצוין - במיוחד פורסט וויטאקר {גוסט דוג} בפרצופו המיוסר תמידית...
נותן משחק משובח-הסיפור מאוד אנושי ונוגע ללב על חיפוש אהבה בדידות וריקנות שאנשים חשים בעולם. כל זה שזור במרקם אנושי ואווירה מיוחדת. Ray Liotta בעוד משחק טוב משלים את התמונה.
חבל שהסוף לא סגר כמה קצוות כפי שציפיתי.
דרמה מלנכולית איכותית שמעמיקה על הכמיהה לאהבה.
7/10 ( שובה- לב )
הסרט עוקב אחר דמויות שונות בלוס אנג'לס בערב חג המולד, ומספר על הטרגדיות והמזל שסובבים את חיי כל אחד מהם באותו הערב, כשעולמותיהם נפגשים במקרה או שלא במקרה באותו הערב. בין אנסמבל השחקנים המעניין נמצאים פורסט וויטאקר ("משחק הדמעות", "גוסט דוג-דרכו של הסמוראי"), שגם הפיק את הסרט ומגלם בו כומר בעל נטיות התאבדותיות שמתחבר באופן לא צפוי לטרנסקסואל שעובד כזונה (אלחנדרו רומרו), ג'סיקה בייל היפהפיה ("אמן האשליות", "בלייד: טריניטי") מובילה את הבאזז בעקבות הסרט בתפקידה כחשפנית, פטריק סוויזי ("רוח רפאים", "דוני דארקו") מגלם את מנהל מועדון החשפנות, ריי ליוטה ("החבר'ה הטובים", "לחסל את האס") כנוכל לשעבר שרוצה לנקום במעסיק הקודם שלו, וליסה קודרו ("חברים") אף היא מופיעה בסרט.
דרמה יוצאת מגדר הרגיל במשחק מצוין - במיוחד פורסט וויטאקר {גוסט דוג} בפרצופו המיוסר תמידית...
נותן משחק משובח-הסיפור מאוד אנושי ונוגע ללב על חיפוש אהבה בדידות וריקנות שאנשים חשים בעולם. כל זה שזור במרקם אנושי ואווירה מיוחדת. Ray Liotta בעוד משחק טוב משלים את התמונה.
חבל שהסוף לא סגר כמה קצוות כפי שציפיתי.
דרמה מלנכולית איכותית שמעמיקה על הכמיהה לאהבה.
7/10 ( שובה- לב )
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35088
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
Last House on the Left
חידוש לסרט ישן בעל שם זהה.
חבורת פושעים תופסים ומתעללים באופן קיצוני בשתי בחורות, לאחלר מכן הם נתקעים בסערה ונקלעים לבית של הוריה של אחת הנערות.
ההורים מבינם באיזשהו שלב למי הם מסייעים ויצאים לנקום.
סרט אלים ביותר
נדמה לי שעשו סוף קצת יותר מתקתק מהמקורי.
7/10
חידוש לסרט ישן בעל שם זהה.
חבורת פושעים תופסים ומתעללים באופן קיצוני בשתי בחורות, לאחלר מכן הם נתקעים בסערה ונקלעים לבית של הוריה של אחת הנערות.
ההורים מבינם באיזשהו שלב למי הם מסייעים ויצאים לנקום.
סרט אלים ביותר
נדמה לי שעשו סוף קצת יותר מתקתק מהמקורי.
7/10
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
Drag Me To Hell
ראיתי את הסרט בקולנוע ועכשיו ראיתי גם בבית ושוב אני מגלה שהמערכת שלי בבית יותר מהנה מחווית הצפייה בקולנוע: התמונה, הסאונד והאווירה, וכמובן החברה... הרבה יותר טובים ונעימים.
על הסרט: קריסטין היא בחורה צעירה שמועמדת לעמדת ניהול בבנק. כדי להתקדם היא נדרשת לעבוד על פי החוקים הקפיטליסטים ולשים את רווחי הבנק לפני האהבה האנושית. כאשר מגיעה לבנק אישה מבוגרת וחולה ומבקשת הארכה על תשלומי המשכנתא קריסטין נכנעת למכבש הקפיטליזם ומסרבת לתת לזקנה הארכה. בכך מבטיחה לעצמה קריסטין את משרת הניהול.
אך קריסטין עומדת לגלות שהקפיטליזם לא תמיד מנצח ושהזקנה עומדת לחזור במצבי צבירה שונים ומשונים ולרדוף אותה.
מדובר בסרט האימה הקומי של סאם ריימי (ספידרמן, Evil Dead). הסרט מצוין ועשוי עם המון קריצה לז'אנר בלי לנסות להמציא אותו מחדש. מתחילתו ועד סופו תרגישו כמו בלונה פארק. מומלץ להגביר ווליום
מ-צ-ו-י-ן
ראיתי את הסרט בקולנוע ועכשיו ראיתי גם בבית ושוב אני מגלה שהמערכת שלי בבית יותר מהנה מחווית הצפייה בקולנוע: התמונה, הסאונד והאווירה, וכמובן החברה... הרבה יותר טובים ונעימים.
על הסרט: קריסטין היא בחורה צעירה שמועמדת לעמדת ניהול בבנק. כדי להתקדם היא נדרשת לעבוד על פי החוקים הקפיטליסטים ולשים את רווחי הבנק לפני האהבה האנושית. כאשר מגיעה לבנק אישה מבוגרת וחולה ומבקשת הארכה על תשלומי המשכנתא קריסטין נכנעת למכבש הקפיטליזם ומסרבת לתת לזקנה הארכה. בכך מבטיחה לעצמה קריסטין את משרת הניהול.
אך קריסטין עומדת לגלות שהקפיטליזם לא תמיד מנצח ושהזקנה עומדת לחזור במצבי צבירה שונים ומשונים ולרדוף אותה.
מדובר בסרט האימה הקומי של סאם ריימי (ספידרמן, Evil Dead). הסרט מצוין ועשוי עם המון קריצה לז'אנר בלי לנסות להמציא אותו מחדש. מתחילתו ועד סופו תרגישו כמו בלונה פארק. מומלץ להגביר ווליום
מ-צ-ו-י-ן
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

Inglourious Basterds
טרנטינו במאי מוכשר, משכיל בתחומו (קולנוע) ושולט באמנות הזו.
מצד שני הוא גם מטורף, טרחן, קשקשן, יהיר, חוצפן, ופרובוקטור.
"טרנטינו בשואה", או "טרנטינו והנאצים".
סה"כ זה מערבון של במאי פסיכי.
5/10
טרנטינו במאי מוכשר, משכיל בתחומו (קולנוע) ושולט באמנות הזו.
מצד שני הוא גם מטורף, טרחן, קשקשן, יהיר, חוצפן, ופרובוקטור.
"טרנטינו בשואה", או "טרנטינו והנאצים".
סה"כ זה מערבון של במאי פסיכי.
5/10
- crusader
- חבר ותיק

- תגובות: 1952
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 51 פעמים
Inglourious Basterds,
רבות דנו בסרט, לדעתי מדובר בהרבה דובים ללא יער, בראד פיט וקצין ה SS עושים את הסרט, ללא ספק קאסט מושלם לסרט שכזה, אני אישית הרגשתי החמצה, כי שיצאתי מהסרט, לא הבנתי בכלל מה המסר הגלוי\סמוי של הסרט, יכול להיות שבגלל שהגעתי מלא ציפיות התאכזבתי מאוד, בכל מקרה מומלץ, בגלל הפסקול, העלילה, המשחק, קחו בחשבון שמדובר בסרט מעט לעוס...לדעתי אפשר היה לקצר אותו בהרבה.
קולנוע יס פלאנט, אולם 5, סאונד DD, תמונה מדהימה, בקיצור ללכת לראות.
10\6
District 9
סרט מד"ב חדשני ומאתגר(בהפקתו של פיטר ג'קסון), על מציאות בה מעל יוהנסבורג חונה חללית, שחייזריה הופכים להיות חלק מהתושבים על כדור הארץ, לאחר 20 שנות חיים משותפים ומלאי ברדק עם אותם חייזרים, הממשלה מחליטה לפנות את אותם חייזרים ל"מחנות ריכוז" רחוקים מערים גדולות, היות והם גורמים נזק לאוכלוסיה, עד פה תקציר האירועים, מפה כמובן הכול מתחיל להתדרדר, ואת זה אני משאיר לכם לראות לבד.
את האמת, יצאתי עם הרגשה אמביוולנטית, היות והסרט עשוי כסרט דוקומנטרי, ולמעשה הזכיר לי שילוב של קלוברפילד פוגש את גברים בחלל, ללא ספק ישנם קטעי אקשן מדהימים, טכנולוגיות מרהיבות, בכלל, לדעתי מבחינת אלמנטיים בדיוניים, כבר הרבה זמן שלא נעשה סרט שכלל כול כך הרבה כאלו במקום אחד, ועל זה מגיע לו קרדיט גדול, אבל לדעתי משהו התפספס בעלילה, אבל נו מילא, הזמן עף, כדורים גם, פיצוים היו גם בשפע, כמו שאמרתי מד"ב טהור ומעניין.
הסרט נצפה בסינמה סיטי VIP, סאונד DTS, איכות תמונה פנטסטית, לחובבי המד"ב הסרט מומלץ בחום, וגם למי שלא.
טוק טוק, מוק, קוק...מי שיראה יבין
10\7.
רבות דנו בסרט, לדעתי מדובר בהרבה דובים ללא יער, בראד פיט וקצין ה SS עושים את הסרט, ללא ספק קאסט מושלם לסרט שכזה, אני אישית הרגשתי החמצה, כי שיצאתי מהסרט, לא הבנתי בכלל מה המסר הגלוי\סמוי של הסרט, יכול להיות שבגלל שהגעתי מלא ציפיות התאכזבתי מאוד, בכל מקרה מומלץ, בגלל הפסקול, העלילה, המשחק, קחו בחשבון שמדובר בסרט מעט לעוס...לדעתי אפשר היה לקצר אותו בהרבה.
קולנוע יס פלאנט, אולם 5, סאונד DD, תמונה מדהימה, בקיצור ללכת לראות.
10\6
District 9
סרט מד"ב חדשני ומאתגר(בהפקתו של פיטר ג'קסון), על מציאות בה מעל יוהנסבורג חונה חללית, שחייזריה הופכים להיות חלק מהתושבים על כדור הארץ, לאחר 20 שנות חיים משותפים ומלאי ברדק עם אותם חייזרים, הממשלה מחליטה לפנות את אותם חייזרים ל"מחנות ריכוז" רחוקים מערים גדולות, היות והם גורמים נזק לאוכלוסיה, עד פה תקציר האירועים, מפה כמובן הכול מתחיל להתדרדר, ואת זה אני משאיר לכם לראות לבד.
את האמת, יצאתי עם הרגשה אמביוולנטית, היות והסרט עשוי כסרט דוקומנטרי, ולמעשה הזכיר לי שילוב של קלוברפילד פוגש את גברים בחלל, ללא ספק ישנם קטעי אקשן מדהימים, טכנולוגיות מרהיבות, בכלל, לדעתי מבחינת אלמנטיים בדיוניים, כבר הרבה זמן שלא נעשה סרט שכלל כול כך הרבה כאלו במקום אחד, ועל זה מגיע לו קרדיט גדול, אבל לדעתי משהו התפספס בעלילה, אבל נו מילא, הזמן עף, כדורים גם, פיצוים היו גם בשפע, כמו שאמרתי מד"ב טהור ומעניין.
הסרט נצפה בסינמה סיטי VIP, סאונד DTS, איכות תמונה פנטסטית, לחובבי המד"ב הסרט מומלץ בחום, וגם למי שלא.
טוק טוק, מוק, קוק...מי שיראה יבין
10\7.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money