טסלה - עדכוני תוכנה

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46321
נתן תודות: 1965 פעמים
קיבל תודות: 5065 פעמים

שליחה #421 

2026.20.6.1
IMG_5584.png

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73189
שם מלא: ערן
נתן תודות: 644 פעמים
קיבל תודות: 3151 פעמים

שליחה #422 

https://driving.ca/auto-news/industry/t ... awsuit-lie

האמת? מגיע להם. פיזרו הבטחות בלי כיסוי וכיום מי שרכש את הרכב/שירות בגלל ההבטחות הללו נשאר בלי כיסוי.

תביעת ענק נגד טסלה: בתחילת יוני 2026 הוגשה בארה"ב תביעה ייצוגית נגד טסלה. התביעה מאשימה את החברה בהונאה ומצג שווא לאורך עשור לגבי מערכת הנהיגה האוטונומית (FSD), לאחר שאילון מאסק הודה באפריל כי רכבים בעלי חומרה ישנה (HW1 עד HW3) לא יוכלו לתמוך בנהיגה אוטונומית מלאה ללא פיקוח.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #423 

היה צפוי שזה יקרה. הכסת"ח החלקי של מאסק היה שעבור רכבי HW3 שבעליהם רכשו FSD עם קניית הרכב יקבלו שדרוג ל-HW4 ללא עלות.
אין הרבה רכבי HW1\2 על הכביש.
אני מניח שנחיה ונראה לאן זה יילך. אני גם חושב שלא סתם הגישו את התביעה בקליפורניה, כי כביכול ממש שונאים את מאסק שם.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20173
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #424 

עדכון הקיץ הגיע, הרכב שלי מתקין עכשיו.
https://www.notateslaapp.com/news/4517/ ... dware-gets

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #425 

קריוקי עם ניקוד וניווט אוטומטי.
מאכזב שלא הוסיפו עוד שלב למשחק הערפדים.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #426 

Huber כתב: צחוקים בצד, אני חושב שאנחנו לא רואים עדכונים משמעותיים כרגע עקב ריכוז המאמצים בפרוייקט הרובוטקסי והשיפט לרובוטיקה (אופטימוס). אני לא אתפלא אם חלק ניכר מצוותי המפתחים שלהם הוסב למטרות הללו. ניחוש מלומד כמובן, רק מי ששם יודע מה קורה באמת, אבל זה תואם למצב העדכונים לאחרונה ולדיון של מאסק על עתיד החברה.
...
עדיין עומד מאחורי זה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78763
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #427 

בכל מקרה נראה לי שבתור מי שיש לו מודל מבוסס אינטל העדכונים הופכים פחות ופחות מעניינים.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #428 

יצא כבר עדכון.
IMG_6030.jpeg

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #429 

oferlaor כתב: בכל מקרה נראה לי שבתור מי שיש לו מודל מבוסס אינטל העדכונים הופכים פחות ופחות מעניינים.
...
זה מה חדש לפי סוג מעבד אם מעניין אותך:

החלוקה לפי סוג המעבד והחומרה בעדכון הקיץ (2026.26) של טסלה:

רכבים עם מעבדי AMD Ryzen (דגמי סוף 2021 והלאה)
רכבים אלה מנצלים את כוח העיבוד החזק לקבלת התכונות הכבדות והמתקדמות ביותר:

שליטה קולית מורחבת של Grok AI: הפעלת פקודות רכב מלאות באמצעות הקול, כגון הוצאת שיחות טלפון, הפעלת מוזיקה, שינוי הגדרות בקרת אקלים, פתיחת תא הכפפות וחיפוש בתפריטים. תמיכה בהפעלת "Hey Grok".
שיחות וידאו בדפדפן האינטרנט: מתן הרשאות גישה למצלמת הפנים ולמיקרופון עבור פלטפורמות כמו Microsoft Teams, Google Meet ו-Discord בעת חניה.
Karaoke משודרג עם ניקוד: מצב קריוקי אינטראקטיבי המציג ניקוד בזמן אמת, שמירת שיאים אישיים בפרופיל ותמיכה בסריקת קוד QR מהמסך האחורי להוספת שירים מהטלפון.
תצוגת רכב בתלת-ממד (Unreal Engine): תאורת רכב משודרגת ודיוק גבוה יותר ברינדור הדגם הדיגיטלי במסך.

רכבים עם מעבדי Intel Atom (דגמים ישנים יותר, מ-2018 עד סוף 2021)
רכבים אלה מקבלים את רוב שיפורי הלוגיקה, הניווט והאפליקציה, אך לא את התכונות הגרפיות או ה-AI התובעניות:
ניווט חכם ולמידת מסלולים: תמיכה מלאה בזיהוי שגרות יומיומיות (כמו הגעה למכון כושר או הורדת ילדים) והעדפת מסלולים מועדפים בהתאם להרגלי הנהיגה.
שיפורים באפליקציית הנייד: הגדרת אחוז סוללה רצוי ביעד (Set Arrival Energy), צפייה בסטטיסטיקות FSD, ושליחת עיצובי Wrap מותאמים אישית לרכב.
שיפורים נוספים: תצוגת מצלמה בזמן נסיעה (Camera Preview), הצפת חיפוש תחנות Supercharger לפי שם, ונעילת המסך האחורי.
תכונות שלא זמינות במעבדי Intel: שליטה קולית של Grok, שיחות וידאו בדפדפן, משחק ה-Caraoke החדש ואנימציות מסך מתקדמות.
תכונות ייעודיות לדגמים וחומרה ספציפית
אנימציות פתיחה (Startup Animations): בלעדי לגרסאות 2024+ של Model 3 ו-Model Y המחודשות.
מצבי בקרת אחיזה חדשים (Auto, Slippery Surface, Stuck Assist): זמין כעת עבור Model 3 (מבוססי AI4), לצד Cybertruck ו-Model Y החדשות.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”