Morph0 כתב:
בתחילת היום המחיר היה 8090 (טעות הקלדה? בכל שאר האתרים המחיר היה 8990). הוזמן ב 8030 עם הקופון ללקוחות חדשים
למי שיש אשראי של HOT, יש הנחה של 8% בטרקלין חשמל כך שהמחיר יוצא 8270 (נכון לעכשיו, מחיר מקורי 8990). ההנחה תקפה גם לדגמים אחרים.
...
מחירים מעולים!
לגבי p1000 - איך מקבלים קופון ללקוחות חדשים?
לגבי טרקלין חשמל - ההנחה עובדת גם באתר או רק בסניף? באתר של האשראי של הוט כתוב ״יש להזדהות בקופה כחבר מועדון הוט בטרם ביצוע התשלום ולשלם בכרטיס אשראי המשוייך למועדון הוט בלבד״ שזה די מבלבל. בנוסף, הם מחייבים 150 שקל על הובלה (בנוסף ל 99 של ההתקנה) בעוד כל שאר האתרים ההובלה חינם, שזה די מעצבן ומעלה את המחיר לאחר ההנחה ל 8,407 + 91 שקלים להתקנה
idoa01 כתב:
לגבי p1000 - איך מקבלים קופון ללקוחות חדשים?
...
פשוט נרשמתי (מזמין מהם פעם ראשונה) וקיבלתי SMS עם קופון הנחה.
24/11/2021 19:24
idoa01 כתב:
לגבי טרקלין חשמל - ההנחה עובדת גם באתר או רק בסניף? באתר של האשראי של הוט כתוב ״יש להזדהות בקופה כחבר מועדון הוט בטרם ביצוע התשלום ולשלם בכרטיס אשראי המשוייך למועדון הוט בלבד״ שזה די מבלבל. בנוסף, הם מחייבים 150 שקל על הובלה (בנוסף ל 99 של ההתקנה) בעוד כל שאר האתרים ההובלה חינם, שזה די מעצבן ומעלה את המחיר לאחר ההנחה ל 8,407 + 91 שקלים להתקנה
...
אין לי מושג. בעקרון רשום שזה תופס באתר, אז מניח שזה מבטל את עניין ה"יש להזדהות בקופה". לא באמת ניסיתי.
התוספת על המשלוח באמת מעצבנת. תיכננתי לקנות בסניף פיזי כדי להפטר מקצת buyme (אבל נראה שלא מקבלים את ההנחה אם לא משלמים את כל הסכום בכרטיס, אז לא רלוונטי) ולנסות להוציא משלוח בחינם. או פשוט לאסוף לבד (ללא התקנה).
תודה לכל מי שפרסם כאן את המחיר שקיבלו.
הזמנתי עכשיו lg c1 55 מP1000 וקיבלתי מחיר 4450, כולל הובלה והרכבה, בלי להתמקח. דיברתי עם נציג שירות בטלפון ובקישתי הצעת מחיר.
constantworrier כתב:
תודה לכל מי שפרסם כאן את המחיר שקיבלו.
הזמנתי עכשיו lg c1 55 מP1000 וקיבלתי מחיר 4450, כולל הובלה והרכבה, בלי להתמקח. דיברתי עם נציג שירות בטלפון ובקישתי הצעת מחיר.
...
גם אני השגתי מחיר דומה, 4490 בוואלה שופס. השתמשתי בבידינג שיש בצד שמאל, בהצעה האחרונה הצעתי 4490 וזה התקבל.
משלוח חינם, אחריות 3 שנים ח.י., שאלתי אם אני מפספס איזה קאץ'... הובטח לי שלא.
תודה לחברי הפורום, במיוחד ל-OhadDuvdevany1 שאמר שהשיג ב-4400 מחבר איש מכירות - זה גרם לי להאמין שזה בכלל ריאלי
אלריק כתב:
גם אני השגתי מחיר דומה, 4490 בוואלה שופס. השתמשתי בבידינג שיש בצד שמאל, בהצעה האחרונה הצעתי 4490 וזה התקבל.
משלוח חינם, אחריות 3 שנים ח.י., שאלתי אם אני מפספס איזה קאץ'... הובטח לי שלא.
תודה לחברי הפורום, במיוחד ל-OhadDuvdevany1 שאמר שהשיג ב-4400 מחבר איש מכירות - זה גרם לי להאמין שזה בכלל ריאלי
...
זאת בדיוק המטרה של כל הפוסט הזה.
יש את ה77b1 בהייטק זון ב9990 תחת wow oled 77 פלוס 400 החזר לכרטיס אשראי