שרשור תגובות: תחרות נושאת פרסים בחסות SanDisk לחברי האתר!

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

Huber כתב:האם סביר להניח שהתחרות הזו נפתחה על מנת לעודד הרשמות של אנשים לאתר ולא על מנת לצ'פר את חברי הקהילה הפעילים? אני מציין זאת מכיוון שאני רואה הצפה של משתמשים עם הודעה אחת. השאלה האם זה הוגן לאפשר השתתפות ל"חברים" שכל התרומה שלהם לאתר היא תגובה אחת בת'רד ההגרלה ושסביר להניח שיעלמו מייד בסגירתה :roll:
...
·

נכון מאוד, זה גם דבר שחוזר עליו עם כל פעילויות האתר. במקום לצפר חברי פורום לרוב מה שקורה זה שאנשים נרשמים רק בשביל הפעילות או אפילו פותחים מספר משתמשים רק כדי להגדיל את הסיכויים לזכייה.
לדעתי נכון לאפשר רק למשתמשים רשומים עם לפחות 10-20 הודעות או לחילופין תקופת פעילות של חודש (או משהו בסגנון)

epony
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10574

שליחה

יתר על כן, מעניין כמה מהחברים החדשים הם בעצם פרופילים בדויים של חברים קיימים שממש אבל ממש רוצים לזכות בפרס... :roll:

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10921

שליחה

מסכים בהחלט.

לדעתי, בנוסף לאמור ע"י @Huber, אפשר שבמבצעים מעין אילו, יוכלו להשתתף רק מי שהיה ברמת "חבר פעיל" באתר נניח שבוע לפני פרסום המבצע\הגרלה.
ובכל לסגור את עניין ההרשמה לצורך השתתפות בהגרלה בלבד.

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10921

שליחה

epony כתב:יתר על כן, מעניין כמה מהחברים החדשים הם בעצם פרופילים בדויים של חברים קיימים שממש אבל ממש רוצים לזכות בפרס... :roll:
...
גם מתוך הפרופילים החדשים, בעלי הודעה אחת בלבד, שהיא ההודעה בשרשור הזה, כמה הם באמת אדם אחד?
הרי מי שיוזם רישום לצורך ההגרלה בלבד, ירצה להגדיל את סיכוייו, ויירשם מספר פעמים, ככל שיוכל.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5012

שליחה

Huber כתב:האם סביר להניח שהתחרות הזו נפתחה על מנת לעודד הרשמות של אנשים לאתר ולא על מנת לצ'פר את חברי הקהילה הפעילים? אני מציין זאת מכיוון שאני רואה הצפה של משתמשים עם הודעה אחת. השאלה האם זה הוגן לאפשר השתתפות ל"חברים" שכל התרומה שלהם לאתר היא תגובה אחת בת'רד ההגרלה ושסביר להניח שיעלמו מייד בסגירתה :roll:
...

אני לא חושב שלכך התכוונו מנהלי האתר , כיוון שלא חסרים חברים טובים ואיכותיים.

עם זאת - אולי כפי שטענו לפני - אולי יש לשקול להתנות הרשמה/הגרלת פרסים בצורה מסויימת לדוגמה:
לחברי הפורום עם X הודעות
לחברי פורום בעלי ותק של X זמן וכו'..

אבל זוהי החלטה של מנהלי הפורום , נחכה לתשובתם

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

...
·
מסכים לגמרי.
וגם אם לא זו היתה כוונת האתר/התחרות זה נראה שזה משהו שכן קרה בפועל.
נראה לי מאד מסריח ולא הוגן שמישהו נרשם לאתר רק בשביל להשתתף בתחרות (מה גם שכמו שנאמר כאן, ייתכן מאד שמשתמשים סתם פתחו חשבונות נוספים כדי להגדיל את סיכויי הזכייה).
בפרסום המקורי של התחרות נרשם שהתחרות היא לחברי האתר. לדעתי לפחות, מישהו שיש לו הודעה אחת או שניים באתר הוא לא חבר אתר. אין לו שום תרומה לקהילה הזו ולכן ראוי לדעתי למנוע השתתפות של משתמשים כאלה.
ואיך למען השם קורה מצב שיש חברים באתר משנים סביב 2009 ויש להם הודעה אחת?! איך בכלל מגיעים למצב כזה? :lol:
*אגב, נרשם בפרסום שתקנון התחרות יפורסמו בהמשך וגם זה לא קרה.
מקווה שתיקחו את הנאמר כאן כביקורת בונה ולא כתקיפה אישית חס וחלילה.
שחר
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

Enc0der
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 567

שליחה

מצטרף לדבריי קודמיי לגבי משתמשים עם 0 הודעות שנרשמו רק בשביל ההגרלה (וככל הנראה מדובר במשתמשים פיקטיביים כפולים ומכופלים של אותם אנשים...)
ומצטרף להגרלה :)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

medon
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20

שליחה

בהצלחה לכולם!

t4nd0
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6

שליחה

בהצלחה לכולם :)

ezme
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 64

השתתפות בהגרלה

שליחה

שיהיה בהצלחה חברים!

עזי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי

שליחה

בהצלחה!

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

התחרות הסתיימה. בקרוב הכרזה על המנצחים :אחלה:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

ברכות לשלושת הזוכים:
http://www.htmag.co.il/article06414.html

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

זיו,

כמו רבים מחברי הפורום אני מוקיר ומעריך את תרומתך ותרומתכם לאתר הנהדר הזה אבל התחרות הזו השאירה אותי עם טעם חמוץ...

עם כל הכבוד לזוכים ואין לי שום דבר אישי נגדם ואני מברך אותם על הזכייה - זה פשוט לא הוגן שחברים שבכלל לא פעילים בפורום ויש להם במצטבר 60 הודעות ביחד (על פני מספר שנים) מקבלים את אותו המשקל כמו חברים ותיקים שתורמים שעות מזמנם כל שבוע בעזרה לאנשים - ואני ממש לא מדבר על עצמי, אני בעיקר נעזר ופחות עוזר.

הכל חוקי וזכותכם לעשות כרצונכם באתר שלכם - פשוט אותי זה קצת איכזב.

ושוב ברכות חמות לזוכים - זה ממש לא משהו נגדכם!!

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626

שליחה

נו שוין אולי פעם הבאה :(
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010

שליחה

oris74 כתב:זיו,

כמו רבים מחברי הפורום אני מוקיר ומעריך את תרומתך ותרומתכם לאתר הנהדר הזה אבל התחרות הזו השאירה אותי עם טעם חמוץ...

עם כל הכבוד לזוכים ואין לי שום דבר אישי נגדם ואני מברך אותם על הזכייה - זה פשוט לא הוגן שחברים שבכלל לא פעילים בפורום ויש להם במצטבר 60 הודעות ביחד (על פני מספר שנים) מקבלים את אותו המשקל כמו חברים ותיקים שתורמים שעות מזמנם כל שבוע בעזרה לאנשים - ואני ממש לא מדבר על עצמי, אני בעיקר נעזר ופחות עוזר.

...
·

כמו כל התחרויות באתר, למרות שהפעם זכו משתמשים רשומים משנים קודמות ולא כאלו שנרשמו לצורך התחרות.... גם באייפון 6 זכה משתמש שנרשם לצורך התחרות, גם בנוט 4 זכה מישהו בגלל הצבעות של משתמשים חדשים (חברי פייסבוק ? ) ואני מניח שככה יהיה גם בתחרויות הבאות. האינטרנס של האתר הוא להגדיל את הטראפיק ואת מאגר המשתמשים

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9465
שם מלא: אורי

שליחה

לגיטימי לחלוטין

MONI
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1341

שליחה

...
(Y)
·

jacko-il
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8352

שליחה

...
·

מסכים לגמרי.
וכמו שנאמר, לא נראה שזה מעניין מישהו. המטרה של התחרויות האלה היא שונה לגמרי, כפי שרשמו, ולא כדי לצ'אפר את חברי הקהילה שתורמים.
וברכות לזוכים, ממש לא משהו נגדכם, או בכלל נגד משהו. פשוט ביקורת בונה שלדעתי צריכה להיאמר.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20680

שליחה

...
בדיוק נכנסתי לראות מה קורה עם זה...
מאכז בעיקר שאין תגובה של עופר /. זיו / מרטין.

למרות שידעתי שזה מה שיהיה כפי שכתבתי בחתימה שלי, מבעס.

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”