אשכול מרוכז למיזם האינטרנט Unlimited

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2626
נתן תודות: 165 פעמים
קיבל תודות: 137 פעמים

שליחה #421 

נראה שמישהו מריץ ניסויים על האתר החי. נכון לעכשיו הקישורים האלו נעלמו.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #422 

wer478 כתב:באתר אינטרנט של IBC רשום שבסימטרי יש יתרון לשידור IPTV,
...
לא ראיתי איפה זה רשום.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.

The story of stuff

wer478
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 250
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #423 

shayze כתב:
...
...
לא ראיתי איפה זה רשום.
...
-בחדשות שלהם בכתבה האחרונה
לקראת סוף הכתבה

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #424 

לא הייתי סומך כל כך על מה שכתוב שום. באותה שורה גם מדברים על online gaming.
מדובר בכתבה פרסומית שמי שכתב אותה, לא ממש בקיא בפרטים הטכנולוגיים, מה שגם אף אחד לא חתום על המאמר.

The story of stuff

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 282
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #425 

shayze כתב:

...
...
בדיוק קראתי מאמר רלוונטי בכלכליסט:
http://www.calcalist.co.il/internet/art ... 35,00.html
...
מכיר את זה - מתקשרים פעם אחת ואז כל יום הם מתקשרים לשאול אם אתה עדיין מעוניין. לפי מה שהבנתי אם הם מחזרים באגרסיביות אחרי לקוחות אולי כדאי להכנס לרומן טלפוני איתם שוב.

הוט די מציקנים והם גם לא עושים את זה בשכל לפי הכתבה - מציקים לחברת כנסת. מזכיר לי את הסיפור של זליכה (בערך 3 דקות סיפור ) על זה שהוא רצה לדרוש כסף מחברת הביטוח בגלל שרוח העיפה לו את הסוכך . הם כמובן ניסו להתחמק מתשלום והוא אמר להם "אני אתבע אתכם" אחרי שהם הבינו מי הוא הם שינו את דעתם...

אין תחרות אז דופקים ת'לקוחות למה מה הם יעשו? יעברו לחו"ל?. מזכיר לי שהתקשרתי לבזק ואמרו לי "אנחנו יודעים מה המחירים של הוט" ודברים כאילו . מישהו זוכר את "חייך אכלת אותה".

בינתיים בזק שותקת . איפה ה upload 6-7 מגה שאנשים סיפרו לנו סיפורים עליהם . :lol: דיבורים כמו חול ואין מה לאכול.

עריכה: הדבר שעושה autoembed לyoutube הוא טרול רציני.

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #426 

היום ה-8.6 הקיץ מתחיל ב-20.6 (או 21? לא זוכר).
חישוב זריז אומר שיש להם עוד שבועיים (נעגל כלפי מעלה) להתחיל לחבר לקוחות כדי לעמוד בהבטחה של תחילת הקיץ.

The story of stuff

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #427 

shayze כתב:היום ה-8.6 הקיץ מתחיל ב-20.6 (או 21? לא זוכר).
חישוב זריז אומר שיש להם עוד שבועיים (נעגל כלפי מעלה) להתחיל לחבר לקוחות כדי לעמוד בהבטחה של תחילת הקיץ.
...
-

עכשיו אני יודע למה ירד גשם שבוע שעבר :lol: אל תדאג גם ב20.6 ירד גשם ויגידו לנו שהקיץ לא התחיל וככה ימשכו אותנו עד הסתיו ויגידו "בכלל התכוונו לקיץ 2015 " .

אני גם ככה חושב שיקח להם איזה שנה להיות רלוונטים בכלל. תעשה חישוב של כמה בנינים יש וכמה עובדים יש ואיזה תפוקה אפשר להוציא מהם. נגיד 8 דירות לעובד ליום זה אומר שעת אדם לדירה. בגלל שיש איזה 2 מיליון דירות בארץ זה 2 מיליון שעות אדם שהם בערך 2000 שנות אדם. זה אומר ש1000 עובדים מחברים את כל הארץ בשנתיים . בעיר שלי ,רחובות, יש 40000 דירות אז לחבר את כולם זה כ 20 שנות אדם. אם יש IBC בסביבות 100 מתקינים יקח להם לחבר את כל המדינה 20 שנה ואת כל רחובות רחובות בחודשיים וחצי .

חוץ מזה גם צריך ציוד קצה לצרכנים והמון כבלים . הדברים האילו צריכים להיות מוזמנים בהתאם לצורך. IBC לא לוחצת על כפתור ויש להם סטוק של 2 מיליון מודמים - מזמינים 100000 (או לפי כמה מקום יש במחסן ) , מחכים ליצרן שמיצר בקצב מסוים ושולך לך כמות כל כמה חדשים (מתפללים שאין שביתה בנמל) . בודקים כמה דרישה יש ואם יש עוד מזמינים יותר ואם יש פחות מזמינים פחות.

בקיצור זה לא יקרה מחר, זה לא יקרה שבוע הבא ואפילו לא חודש הבא. אולי תוך חודש נדע פחות או יותר מה הולך לקרות . אני חושב חיבור משמעותי (20 % מכמה ערים גדולות ) יקח לפחות חצי שנה.

האם הם פרסמו מה קצב העבודה המשוער שלהם כמו כמה חיבורים לחודש/שנה ?

shayze
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #428 

לא פרסמו כלום חוץ מהצהרות גרנדיוזיות.

The story of stuff

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 1952
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 152 פעמים

שליחה #429 

Niseg אני חושב שיש לך הרבה הנחות יסוד לא מבוססות בחישוב שלך, וההנחה הכי שגויה היא שהם צריכים לחבר מיידית את כל הדירות בארץ.
זה לא עובד ככה, הם יחברו רק את מי שיזמין חיבור, וזה כבר הרבה הרבה פחות אנשים. בנוסף, כאשר מחברים מספר דירות באותו בניין, רוב העבודה היא משותפת לכולם, וככה שוב יש מספר לקוחות שמתחברים במקביל.

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #430 

להתקין תשתית עד הבניין זה יותר קל מאשר להתקין תשתית עד הדירה ובתוך הדירה. אפשר לגלם את חיבור הבניינים לתוך חיבור הדירות. אני לא יודע אם הם יחברו את כולם בבניין במכה . פעם בא אלי מישהו מבזק והתקין לי נקודה חדשה כי היתה בעית חיבור ונחש מה - זה לא עזר. ירד למטה לחיבור של הבניין ותיקן שם את הבעיה. אני חושב שלקח לו לפחות 10-20 דקות לעשות את זה ועוד איזה 40 דקות לתקן את בעית האינטרנט.

אני חושב ששעת אדם לדירה זה די ראלי. חוץ מזה גם אין ממש "התחיבות" לחברת החשמל הם מתקינים לך את הקופסה ואתה בוחר להשתמש בה או לא. בגדול הם יכולים העביר את הfiber בצינורות החשמל בלי בעיה - זה לא מתנגש .

אולי מישהו שהתקינו לו כבר כמו בחצור הגלילית או לא יודע איפה התקינו יכול להגיד לנו כמה זמן זה לקח להם. יש להם אינטרס להכנס לכל הבניין במכה.

ואחרי שמתקינים ... צריך גם לראותם איזה אינטרנט נותנות הספקיות כי אם אתה נותן 100 סימטרי ל1000 איש ויש לך רק 10 גיגה לחו"ל אז בפועל כל אחד מקבל 10 מגה סימטרי. בפועל המצב הוא שיש לך איזה 20000 איש על ה10 גיגה האילו לו וכל אחד מקבל חצי מגה בלחץ.

יותר מדי אי וודאות בשביל להיות אופטימיים . אני אהיה אופטימי כשאני אראה אנשי חברת חשמל מותחים כבלים אופטים על קווי החשמל או אינטרנט למישהו בעיר שלי או עיר. בינתיים צריך רק לחכות ...

JEXY
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 12241
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 625 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #431 

חברת החשמל הטמיעה ציוד תקשורת של HP בעשרות מיליוני שקלים

http://www.pc.co.il/dailymaily/?date=10-06-2014

ויש אומרים שזו חלק מאסטרטגיה לניהול רשתות תקשורת אינטרנט על סיבים עתידים מרחוק...
G-Media
יעוץ והתקנת מערכות שמע, קולנוע, תקשורת מחשבים וחשמל חכם.
052-5634010
עקבו אחרי בפייסבוק
בעל הסמכה בתכנון והקמת תשתית על בסיס טכנולוגייה HDBaseT

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

מנכ"ל מיזם הסיבים: "נחבר את הלקוח הראשון עד יוני". השאלה באיזה שנ

שליחה #432 

http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000916107 :roll: :roll: :roll:
עד יוני .. מתי זה באמת יצא לפועל
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 11/06/2014 12:15, נערך פעם 1 בסך הכל.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

הודעה כפולה

שליחה #433 

בגלל שלא ניתן למחוק הודעות כך יצא
נערך לאחרונה על ידי uh99 ב 11/06/2014 12:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

Elad8
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6218
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 439 פעמים

שליחה #434 

מה אתה רוצה?
אלעד

wer478
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

Re: מנכ"ל מיזם הסיבים: "נחבר את הלקוח הראשון עד יוני". השאלה באיז

שליחה #435 

@uh99
·
נראה לי שכבר התחיל חודש יוני.
יש פה כבר מישהו שמחובר אליהם?

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #436 

אולי הוא התכוון לחודש יוני בשנת 1002014. בעתיד כנראה שבמקום תאריך של 6 ספרות הם ישתמשו בתאריך 4 ספרות בשביל לקצר את זה. :wink:

אולי הרבעון השני שהוא התכוון אליו הוא הרבעון של המאה ה21 וזה אומר משהו כמו יוני 2025 או משהו כזה :lol:

אין שום סיבה להביא כתבות מהעבר . בזק אמרו שיהיה להם סיבים אופטים עד הבית לפני 3 שנים ואנחנו כבר יודעים לאן הסיבים האופטיים שלהם הגיעו (לא אלינו זה בטוח) .

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #437 

איפה בדיוק הם דיברו על הראשון ליוני? הציטוט היחיד שמצאתי בנושא היה שהם מעריכים שהלקוח הראשון יחובר לקראת סוף הרבעון השני. בגלובס תרגמו את זה ל: "עד יוני", כשלמעשה זה אומר עד *סוף* יוני.

Niseg
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #438 

אה הם כנראה לא הבינו שזה הרבעון השני של המאה ולא של השנה .

זאת כתבה ישנה אי אפשר להוציא מזה כלום. זה להסתקל אחורה על מה שמישהו אמר על מה שיקרה עכשיו ולהגיד "הוא לא עמד בהבטחות שלו". ללקוח זה לא ממש משנה כי זה לא נותן לו כלום. הלקוח יהיה מרוצה כשיתקינו לו בבית שיגידו בחדשות סיימנו 20 % מעיר X ועכשיו מתחילים עם עיר Y .

psibeast
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה #439 

מה הקשר? אני לא מבין. אומרים פה "הגיע יוני, איפה הסיבים?", ואף אחד לא הבטיח בכלל שהסיבים יהיו עד תחילת יוני.

wer478
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #440 

psibeast כתב:מה הקשר? אני לא מבין. אומרים פה "הגיע יוני, איפה הסיבים?", ואף אחד לא הבטיח בכלל שהסיבים יהיו עד תחילת יוני.
...
אז מתי הסיבים יגיעו?
אני לא קיבלתי מהם אף עידכון מקום התקנה באי מייל.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”