כדי להיות מורחק בסיבוב הבא ואז הוא בטוח ישחק בשמינית הגמרmp3lll כתב:אפשר הסבר? למה שחקן של צרפת צריך לקבל צהוב כדי לשחק משחק הבא...
שרשור מונדיאל 2014
כמו שאומרים: מונדיאל לפנים!
רק היתי יותר מרוצה אם השדרנים שלנו היו יושבים 5 דקות לפני כל משחק ולומדים לבטא נכון את שמות השחקנים.
מה קרה? הרי הם בחדר מלא שדרנים מכל העולם כך שלא כל כך קשה למצא משיודע להגיד את השמות כמו שצריך.
אני באופן אישי חושב שמאחר שהמונדיאל הוא הוא פסגת הטורנירים בעולם ואנחנו שלחנו אותם לשם (כן, על חשבוננו) זה לא מקצועי מצדם לא להתכונן כמו שצריך. הרי כל שאר ה-ממבו-ג'מבו שאומרים בשידור מסופק ע"י FIFA למסכים שלהם: סטטיסטיקות, ביוגרפיות, אנקדוטות ו היסטריה של כל שחקן וקבוצה.
הדבר היחיד שתלוי בהם זה שידור טוב ומדויק ואת זה גם לא משקיעים כמו שצריך.
רק היתי יותר מרוצה אם השדרנים שלנו היו יושבים 5 דקות לפני כל משחק ולומדים לבטא נכון את שמות השחקנים.
מה קרה? הרי הם בחדר מלא שדרנים מכל העולם כך שלא כל כך קשה למצא משיודע להגיד את השמות כמו שצריך.
אני באופן אישי חושב שמאחר שהמונדיאל הוא הוא פסגת הטורנירים בעולם ואנחנו שלחנו אותם לשם (כן, על חשבוננו) זה לא מקצועי מצדם לא להתכונן כמו שצריך. הרי כל שאר ה-ממבו-ג'מבו שאומרים בשידור מסופק ע"י FIFA למסכים שלהם: סטטיסטיקות, ביוגרפיות, אנקדוטות ו היסטריה של כל שחקן וקבוצה.
הדבר היחיד שתלוי בהם זה שידור טוב ומדויק ואת זה גם לא משקיעים כמו שצריך.
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
מוריך את הכובע בפני אלו שרואים שלושה משחקים ביום.... זה מושך אבל מתיש
אני מחזיק מעמד בשני משחקים (וזה אם לא שתיתי בירה במשחק הראשון)
המשחקים אתמול היו..... נגמרו לי הסופרלטיבים אמרו כבר שזה המונדיאל של האנדרדוגס?
היה תענוג לראות את קוסטה ריקה משחקת, והיא שחקה טוב ואפילו טוב מאוד. קוסטה ריקה ניצחה בזכות היכולות שלה ולא בגלל חולשה של איטליה.
חסר רק שאירן תנצח את ארגנטינה היום
היה תענוג לראות את קוסטה ריקה משחקת, והיא שחקה טוב ואפילו טוב מאוד. קוסטה ריקה ניצחה בזכות היכולות שלה ולא בגלל חולשה של איטליה.
חסר רק שאירן תנצח את ארגנטינה היום
·(n)molvy כתב:חסר רק שאירן תנצח את ארגנטינה היום...
זו תהיה פצצה גרעינית ואילה לפלישה לאירן לדעתי.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·molvy כתב:מוריך את הכובע בפני אלו שרואים שלושה משחקים ביום.... זה מושך אבל מתיש
חסר רק שאירן תנצח את ארגנטינה היום...
משה, הלוואי ונוכל להגיד המונדיאל של האנדרדוגס' -גם לאחר משחק הגמר, במקרה שנבחרת שתניף את הגביע תהיה כזו, שאף אחד לא הימר עליה...
אני כרגע רואה, חמש נבחרות חזקות - צרפת, הולנד, צילה, קולומביה, מקסיקו (שלוש האחרונות זוכות לתמיכה של קהל עצום שמעניק להן הרגשה ביתית, ומקפיץ את היכולת האמיתית, לפחות בדרגה אחת)
ועוד שלוש נבחרות על- ארגנטינה, גרמניה ברזיל, שמאחת מהן תבוא האלופה.
כאמור, ההימור שלי הולך על ארגנטינה, גם בזכות איכות השחקנים, וגם בגלל שהמסלול שלה נראה קל יותר לעומת האחרות...
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7045
- נתן תודות: 1275 פעמים
- קיבל תודות: 1465 פעמים
bariko
לא כל כך מסכים.... לדעתי לא נכון להסתכל רק על השורה התחתונה אלא על כל המסמך.
אם קבוצה כמו קוסטה ריקה מנצחת את איטליה ואורוגוואי את אנגליה וצ'ילי את ספרד אז לעניות דעתי זה בהחלט מונדיאל של אנדרדוגס.
ויכול מאוד להיות שהתחזית שלך תתממש זה לא ישנה את דעתי.
שיהיו משחקים מהנים
לא כל כך מסכים.... לדעתי לא נכון להסתכל רק על השורה התחתונה אלא על כל המסמך.
אם קבוצה כמו קוסטה ריקה מנצחת את איטליה ואורוגוואי את אנגליה וצ'ילי את ספרד אז לעניות דעתי זה בהחלט מונדיאל של אנדרדוגס.
ויכול מאוד להיות שהתחזית שלך תתממש זה לא ישנה את דעתי.
שיהיו משחקים מהנים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
משה,
בגדול אתה צודק.
אבל בכל מונדיאל יש לפחות אחת קבוצה גדולה, שאורזת מזוודות בבושת פנים, כבר אחרי שלב הבתים.
וכמעט תמיד יש איזה "סוס שחור", שמפתיע בהתחלה, עד שנתקל בבלוק בלתי עביר, שמחזיר אותו למימדיו הטבעיים
דרום קוריאה 2002, קמרון 1990, ארה"ב, 1994- סתם ככה בשליפה מהראש.
בטוח שיש עוד דוגמאות.
לי כצופה ניטראלי, חשוב שלא יהיה משחקים חד צדדים, כי זה לא מעניין.
וכמו שכבר כתבתי קודם, אני רוצה פעם לראות זוכה חדשה בגביע.
נמאס כבר שזה תמיד אותם נבחרות קבועות...
בגדול אתה צודק.
אבל בכל מונדיאל יש לפחות אחת קבוצה גדולה, שאורזת מזוודות בבושת פנים, כבר אחרי שלב הבתים.
וכמעט תמיד יש איזה "סוס שחור", שמפתיע בהתחלה, עד שנתקל בבלוק בלתי עביר, שמחזיר אותו למימדיו הטבעיים
דרום קוריאה 2002, קמרון 1990, ארה"ב, 1994- סתם ככה בשליפה מהראש.
בטוח שיש עוד דוגמאות.
לי כצופה ניטראלי, חשוב שלא יהיה משחקים חד צדדים, כי זה לא מעניין.
וכמו שכבר כתבתי קודם, אני רוצה פעם לראות זוכה חדשה בגביע.
נמאס כבר שזה תמיד אותם נבחרות קבועות...