שרשור על כל מה שרציתם לדעת על הסמסונג גלקסי II-S

אפליקציות, מערכות הפעלה של גוגל אנדרויד - ginger bread, ice cream sandwich, froyo, jelly bean
ירקרק
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1251

שליחה

אריה

אודיו - אכן הבנתי שהPowerAMP היה חיה רעה! ולכן לא מפתיע אותי שגם אתה משתמש בה. יש לה גירסת ניסיון ל 15 יום,אני תיכף אתקין אותה ואבדוק.
וידאו - המליצו לי דווקא על VPlayer ,מכיר? גם לה יש גירסת ניסיון אז גם אותה אבדוק
צילום - לא יודע ..

אגב אריה אולי תפתח איזה שירשור שכל יוזר כאן ירשום איזה אפליקציות מותקנות אצלו? יש אתר מעולה +אפליקציה בחינם מעולה שאוספת את כל הנתונים בלחיצת כפתור .
הנה שלי -

gefen00's Apps on the phone

Phone: Samsung Galaxy S2
68 total, 63 free (92%), 5 paid (7%), 213MB total size, $9.82 total price

View this Android app list on AppBrain

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android
תגובות: 15029

שליחה

ירקרק,
אני לא בטוח שרשימת כל האפליקציות על המכשירים שלנו תעזור לאחרים. יותר חשוב לטעמי אלה האפליקציות המומלצות על ידנו

harari
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4030

שליחה

רוב האפליקציות יהיו זהות וזה יהפוך לשרשור מפצלתי ומייגע.
Don't Let The Facts Ruin a Good Story !
HarariProjects.com

HomeTheater Over-Dose

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

tomerhd כתב:כמה שאלות....

1.יש תוכנת צריבה ODIN לlinux?

2.בנקסוס אס לפני שצרבתי ROM הייתי חייב לעשות ROOT ואם הROM היה שונה היה חייב לבצע WIPE
פה בגלקסי פשוט צרבתי את הROM החדש,הוא לא דרס שום דבר,כל הנתונים והאפליקציות נשארו ...הוא כבר לבד ביצע ROOT והתקין את הריקוברי החדש?? מה הסיפור?? זה מגניב..אבל לא הבנתי איך זה קורה? האם בכל ROM שאני יתקין הנתונים ישמרו בצורה כזו?
...
1. לא ידוע לי (לדעתי לא)
2. גם בנקסוס S לא היה צורך לבצע רוט למכשיר לפני צריבת רום חדש, אלא סה"כ היה צורך להתקין ריקוברי חלופי על המכשיר על מנת לצרוב רומים חדשים מקוסטמים (שמכילים כבר רוט). כדי לצרוב ריקוברי חלופי היה צורך לפתוח את ה Bootloader בנקסוס (ב SGSII הוא כבר פתוח)
3. בדיוק כמו בנקסוס S, כך גם ב SGSII חלק מהרומים דורשים Wipe לפני כן וחלק לא. זה יותר תלוי רום מאשר תלוי מכשיר
4. שלא כמו בנקסוס S, ב SGSII ברוב הפעמים קובץ עדכון הקרנל מכיל בתוכו גם ריקוברי מקוסטם ולכן צריבה של האחד גורמת אוטו' לצריבה של האחר. לזה כמובן אפשר לחבר רום ואז צריבה של קובץ אחד תחליף לך קרנל (עם רוט)+רום (עם אפליקציות רוט)+ריקוברי חלופי
5. היכולת לצרוב גרסאות רום דרך אפליקציה ב PC (כגון Odin) לא קיימת במכשירי הנקסוס של גוגל. שם אפשר לצרוב בשימוש הריקוברי (או דרך ה PC בשימוש פקודת fastboot flash)

yanivu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה

היי,

מה הנגן הכי טוב היום לקבצי
Apple Lossless
ALAC
הסיומת זה m4a

תודה!

עדיף גם משהו חינם (פשוט) וגם בתשלום (אם יש לה יתרונות נוספים)

alon24
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1838

שליחה

מישהו הצליח להפעיל את calibre עם הS2????

אני ממש רוצה לשים ספרים על המכשיר שלי וזה לא מזהה אותו (גירסא אחרונה)

ariel1989
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9

באגים מוזרים

שליחה

אחרי עזרה רבה מהפורום הזה סיימתי עם התקנת הרום ועם סידור היישור לימין. אז קודם כל: תודה רבה!
ועכשיו, אחרי שהכל מתייצב, שמים לב לבעיות הקטנות והמעצבנות:
1. הסטופר המובנה במכשיר, כשהוא פועל, הוא פשוט אונס את המכשיר. זה באג הזוי. שימוש של 15 דקות בסטופר מבזבז 5% מהסוללה והמכשיר מתחמם. עוד מישהו נתקל בזה? אני יודע שאפשר להוריד סטופר מהמארקט אבל זה פשוט ממש מוזר.
2. יש דרך פשוטה לגרום לכפתורים פיזיים לתפקד בתוך אפליקציות? לדוגמא שהכפתור בצד יצלם כשאני בתוך המצלמה, ושיעביר שירים כשאני בתוך הנגן וכו'? בדגש על שתי הדוגמאות.

תודה

bennybl
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 56

שליחה

התקנתי את ה-SPB 3D
תענוג של דבר
אריה, יש הפתעות מיוחדות שגילית מלבד הדברים הברורים בשימוש איתו?

תודה

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

osherov כתב:
yari כתב:גיבוי
יש לי כמה שאלות שקשורות לגיבוי ב SGS2.
לפני כן הבהרה קצרה – כאמור אני מגיע מעולם ה WM. שם ניתן היה לבצע בקלות גיבוי מלא של כל מה שהותקן במכשיר למעט הרום. הגיבוי נעשה לקובץ EXE כך שהשחזור השחזור היה לא פחות קל ודרש רק הפעלה של קובץ הגיבוי.
מרשמי מה SGS2 עד כה נראה לי שבאנדרואיד הגיבוי מסובך הרבה יותר.
1. האם אפשר לבצע גיבוי, כפי שתיארתי למעלה (רק של כל מה שהוספנו למכשיר הכוונה לאפליקציות והנתונים שלהם, התפריטים, ההגדרות, אנשי הקשר, היומן וכו' זאת אומרת – הכל למעט הרום עצמו שהרי את הרום ניתן להתקין לחוד.) אם כן – אז איזו תוכנה מומלצת לביצוע של זה ואיך נעשה השחזור.
2. האם אפשר לבצע גיבוי מלא (מה שנקרא גיבוי NAND) שלפי מה שאני מבין מגבה את כל מה שנמצא על הזיכרון במכשיר. אם כן – איך עושים את זה ולא פחות חשוב איך עושים שיחזור אחר כך.
תודה
...
באנדרואיד הסיפור לא יותר קשה:
1. במידה והמכשיר שלך עבר רוט, אז יש לך יכולת להתקין תוכנות שיודעות לגבות את כל הנתונים שלך על המכשיר: זה כולל גיבוי של אפליקציות רגילות, אפליקציות מערכת וכל נתוני האפליקצייה (ה data שלהם כגון השלבים שעברת ב Angry Birds) ניתן גם לבצע גיבויים לעוד מיני ורסיות נוספות. ככה שמה שעושים הוא:
-מתקינים תוכנת גיבוי כזאת מהמרקט על המכשיר, כגון הטיטאניום
-מבצעים גיבוי לאפליקציות שרוצים (או לכולן) דרך אותה אפליקצייה (פשוט לחיצת כפתור)
-כדי לשחזר פשוט פותחים את אפליקציות הגיבוי ומבצעים שיחזור לאחד הגיבויים

2. גיבוי Nand קיים גם ב SGS2 (וברוב מכשירי האנדרואיד שה Bootloader שלהם ניתן לפתיחה). לשם קח יש צורך להתקין רום שתומך בגיבוי כזה (הוא מכיל קרנל+וריקוברי שתומכים בזה). במידה ויש לך רום כזה (ויש היום כבר לא מעט), אז שוב, בלחיצת כפתור דרך אפליקצייה על האנדרואיד, כל הרום שלך יגובה ל SD שלך. בעתיד, מבצעים פשוט שיחזור לרום הזה (ניתן שוב מאותה אפליקצייה או שניתן לבצע את זה מתוך מוד הריקוברי)
*ניתן להתקין גם ריבורי חלופי שתומך בגיבוי NAND באופן עצמאי (בהתקנה של קרנל וריקוברי בלבד) ולא דרך התקנה של רום מלא
...
לגבי 1 - קראתי באיזה מקום שהטיטניום בקאפ לא מגבה, או יותר נכון לא משחזר טוב אפליקציות שלא נקנו מהמרקט. האם זה נכון ?
לגבי 2 - האם ה CF-root 4.0 זה דבר שמכיל כזה רקוברי חילופי. האם זה נמצא למשל ברום של לייטנינג ? אם לא - אז מה כן.
האם אז, כדי לבצע גיבוי פשוט מפעילים את המכשיר במצב ריקוברי ואז יש שם "לחצן" של גיבוי ?
לגבי שחזור: כדי לשחזר אני מבין שצריך שוב להתקין את הריקוברי החילופי ואז להפעיל שוב את המכשיר במצב ריקברי. מאחר ועשינו גיבוי של כל הזיכרון - מה יקרה למה שכבר ישנו על המכשיר - אני מבין שהוא ידרס ויכתב מחדש?
שאלה נוספת - האם באנדרואיד קיים קובץ של כל הדאטא הפרטי (אנשי קשר, יומן, משימות וכו') בדומה לקובץ PIM.VOL שישנו ב WM. אם כן - מהו?

אריה - שוב תודה רבה על הסבלנות שאתה מגלה ועל התשובות

EEEBBR
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
שם מלא: eeebbr

אם אפשר שאלה קצרה

שליחה

אם אני רוצה להתקין רום מסויים(ויליאן 1.4או touch extreme ) שמובנה על KF2.האם אני צריך להתקין KF2 לפני זה?
או שבכל רום מעודכנת הגרסא בצורה אוטומטית?

Splashy
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 886

שליחה

ירקרק כתב:אריה

אני מחפש 3 אפליקציות ל :
1 - ניגון אודיו - הבנתי ש PowerAMP Full Version Unlocker היא הטובה מכולן בתחום זה.האם אתה מחזיק גם בדיעה זו?היא עולה 17 שקל..לא איכפת לי לשלם,רק שתעשה את העבודה.
2 - ניגון וידאו - צריך המלצה
3 - צילום - צריך המלצה

ולסיום אתה יכול לכתוב בקצרה מה היתרונות והחסרונות של SPB Shell 3D ? בדיעבד היית משלם שוב 50 שקל עבור לאנצ'ר?
...
2. אפליקציה לניגון וידאו - אני משתמשת ב-mvideoplayer, תוכנה מעולה.

tomerhd
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 751

שליחה

יש סיבה שמהריקוברי אני לא מצליח לבצע MOUNT לSDCARD ולכן אני לא מצליח להתקין עדכון עברית?
מהמכשיר עצמו יש גישה לכרטיס ולכל הקבצים...

הROM הוא lightning 1.5..
תומר

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה

ניסיתי הכל , חפרתי בקרביים , לא מצליח לשנות את ארבעת האייקונים הקבועים בתחתית המסך.

זה ממש מעיק, לא נותן לשים חייגן אחר , תוכנת הודעות אחרת וכו'.

יש למישהו רעיון? (אני עם Lightning 1.5)

אשמח מאוד לאיזושהי הארה....

eran_io
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 331

שליחה

dror1,
זה פשוט: לחץ על לחצן התוכניות ( זה עם הריבועים)
כשאתה במסך של כל האפליקציות שלך לחץ על menu
כעת בחר ב-Edit.

עכשיו אתה במצב עריכה של התפריט התחתון. תגרור על האייקונים איזה תוכנה שאתה רוצה מלמעלה.

בהצלחה.

dror1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 436

שליחה

eran_io כתב:dror1,
זה פשוט: לחץ על לחצן התוכניות ( זה עם הריבועים)
כשאתה במסך של כל האפליקציות שלך לחץ על menu
כעת בחר ב-Edit.

עכשיו אתה במצב עריכה של התפריט התחתון. תגרור על האייקונים איזה תוכנה שאתה רוצה מלמעלה.

בהצלחה.
...
המון תודה על הטיפ.

קצת פאדיחה שלא עליתי על זה.....זה כ"כ פשוט :roll:

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

tomerhd,
אתה לא צריך לעשות mount ממצב הריקוברי, אלא אתה סה"כ צריך להתקין את קובץ ה zip של תיקון העברית ממצב הריקוברי (לבחור התקנת zip בתפריטים שם). בזמן הזה שאתה מבצע את העידכון, המחשב לא צריך להיות מחובר בכלל למכשיר

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

Re: אם אפשר שאלה קצרה

שליחה

EEEBBR כתב:אם אני רוצה להתקין רום מסויים(ויליאן 1.4או touch extreme ) שמובנה על KF2.האם אני צריך להתקין KF2 לפני זה?
או שבכל רום מעודכנת הגרסא בצורה אוטומטית?
...
הם מכילים הכל. הם כוללים את הקרנל, את הרום, את הריקוברי, את הרוט (לא כוללים רק תיקון העברית). לכן אין צורך לבצע לבצע עידכו לקרנל KF2 לפני כן (אגב, יצא היום כבר KF3)
נערך לאחרונה על ידי osherov ב 30/06/2011 0:38, נערך פעם 1 בסך הכל.

osherov פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
גורו Android
גורו Android

שליחה

yari כתב: לגבי 1 - קראתי באיזה מקום שהטיטניום בקאפ לא מגבה, או יותר נכון לא משחזר טוב אפליקציות שלא נקנו מהמרקט. האם זה נכון ?
לגבי 2 - האם ה CF-root 4.0 זה דבר שמכיל כזה רקוברי חילופי. האם זה נמצא למשל ברום של לייטנינג ? אם לא - אז מה כן.
האם אז, כדי לבצע גיבוי פשוט מפעילים את המכשיר במצב ריקוברי ואז יש שם "לחצן" של גיבוי ?
לגבי שחזור: כדי לשחזר אני מבין שצריך שוב להתקין את הריקוברי החילופי ואז להפעיל שוב את המכשיר במצב ריקברי. מאחר ועשינו גיבוי של כל הזיכרון - מה יקרה למה שכבר ישנו על המכשיר - אני מבין שהוא ידרס ויכתב מחדש?
שאלה נוספת - האם באנדרואיד קיים קובץ של כל הדאטא הפרטי (אנשי קשר, יומן, משימות וכו') בדומה לקובץ PIM.VOL שישנו ב WM. אם כן - מהו?

אריה - שוב תודה רבה על הסבלנות שאתה מגלה ועל התשובות
...
1. לא מכיר את זה, ייתכן, שלטיטניום יש בעייה לגבות אפליקציות שלא הותקנו ישירות מהמרקט. אתה יכול להעלות קישור למקום שקראת את זה? אגב, אצל רובנו, הרוב המוחלט של האפליקציות מגיעות ומותקנות מהמרקט
2. כן, זה הקרנל שמכיל את הריקוברי. זה נמצא כבר מובנה ברום של לייטנינג. לכן, התקנה של הרום הזה, מביאה איתה גם התקנה של ריקוברי שמאפשרת לבצע גיבויי NAND (לא צריך להתקין יותר שום דבר)
3. על מנת לבצי גיבוי NAND עושים אחד משנים:
-מתוך אפליקצייה פשוטה שכבר קיימת על המכשיר (CWM) לוחצים על כפתור של גיבוי (ושיחזור)
-מתוך הריקוברי מוד, בוחרים בתפריט שנקרא גיבוי (או שיחזור)
4. אם התקנת רום אחד שדרס במקרה את הריקוברי המקוסטם, אז על מנת לבצע שיחזור לרום קודם שלך, יש צורך להתקין קודם ריקוברי (CF-root) ורק אז לבצע שיחזור לרום קודם (פעולה שלוקחת 2+2 דקות)
5. ברגע שאתה עושה שיחזור של רום שלם, אז הכל כולל הכול מוחלף ע"י הרום המשוחזר (למעט הקרנל), זה מאוד דומה לפעולת שיחזור על מחשב PC בשימוש Ghost. אחרי השיחזור אתה מקבל העתק מדויק של הנקודה בה ביצעת את הגיבוי
6. אני מניח שקיים קובץ פרטי כזה (בסיס נתונים) אבל אין לך צורך לחפש או לגבות אותו. מכיון שכל נתוני הקשר שלך (אנשי קשר, יומן, משימות וכו) מגובה בענן של גוגל. כלומר אם תבצע Wipe מלא לרום שלך ואז תכניס בחלון הראשוני שתקבל אחרי פעולת ה Wipe את כתובת הג'ימייל שלך, תוך זמן קצר כל אנשי הקשר שלך, לוח השנה, משימות יסונכרנו מחדש לתוך המכשיר שלך (באופן אוטו'). אגב, גם האפליקציות שהיו לך יותקנו על המכשיר באופן אוטו' אבל זה רק במידה ואיפשרת את זה בתפריטי ההגדרות

yanivu
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42

שליחה

yanivu כתב:היי,

מה הנגן הכי טוב היום לקבצי
Apple Lossless
ALAC
הסיומת זה m4a

תודה!

עדיף גם משהו חינם (פשוט) וגם בתשלום (אם יש לה יתרונות נוספים)
...
מישהו? זה לא כזה חריג... זה הפורמט של אפל :-)

yari
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315

שליחה

osherov כתב: 6. אני מניח שקיים קובץ פרטי כזה (בסיס נתונים) אבל אין לך צורך לחפש או לגבות אותו. מכיון שכל נתוני הקשר שלך (אנשי קשר, יומן, משימות וכו) מגובה בענן של גוגל. כלומר אם תבצע Wipe מלא לרום שלך ואז תכניס בחלון הראשוני שתקבל אחרי פעולת ה Wipe את כתובת הג'ימייל שלך, תוך זמן קצר כל אנשי הקשר שלך, לוח השנה, משימות יסונכרנו מחדש לתוך המכשיר שלך (באופן אוטו'). אגב, גם האפליקציות שהיו לך יותקנו על המכשיר באופן אוטו' אבל זה רק במידה ואיפשרת את זה בתפריטי ההגדרות
...
מעניין
אני לא מצליח לסנכרן את אנשי הקשר. לא מופיע לי כלום בחשבון הגוגל שלי. יש איזה קונפיגורציה שפיקששתי ?
לעומת זאת היומן והדואר הסתנכרנו יפה מאד.

חזור אל “Android - אנדרויד”