eagle75 כתב:בהחלט המקום הנכון.
התיקון עברית משנה קובץ בודד בשם framework.jar אשר אמור להיות זהה בכל הגרסאות השונות של JPX, כולל של דארקי.
כשאתה אומר שהמכשיר נתקע בתפריט רקוברי, מה הכוונה? האם אתה מצליח להגיע לרקוברי ואז כל לחיצה מאתחלת את המכשיר או שאתה בכלל לא יכול להגיע לתפריט עצמו?
...
קודם כל תודה
אני מתכוון לתפריט הנפתח מתוך ה launcher בלחיצה ארוכה על כפתור power..
יש שם את תפריט הריקוברי המשודרג עם אופציות נוספות כמו Recovery, reboot ..
הבעיה נמצאה אצלי ואצל עוד שני אנשים לפחות.. בנוסף התקנתי שוב רק כדי לוודא..
eagle75
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
שליחה
moxen21 כתב:
eagle75 כתב:בהחלט המקום הנכון.
התיקון עברית משנה קובץ בודד בשם framework.jar אשר אמור להיות זהה בכל הגרסאות השונות של JPX, כולל של דארקי.
כשאתה אומר שהמכשיר נתקע בתפריט רקוברי, מה הכוונה? האם אתה מצליח להגיע לרקוברי ואז כל לחיצה מאתחלת את המכשיר או שאתה בכלל לא יכול להגיע לתפריט עצמו?
...
קודם כל תודה
אני מתכוון לתפריט הנפתח מתוך ה launcher בלחיצה ארוכה על כפתור power..
יש שם את תפריט הריקוברי המשודרג עם אופציות נוספות כמו Recovery, reboot ..
הבעיה נמצאה אצלי ואצל עוד שני אנשים לפחות.. בנוסף התקנתי שוב רק כדי לוודא..
...
הורדתי את הרום של דארקי. לא התקנתי, אבל שמתי לב שדארקי שינתה את הקובץ המדובר ולכן התיקון עברית המקורי שהכנתי עבור דוק לא יעבוד טוב אצל דארקי.
תיקנתי את הקובץ של דארקי, אתה יכול להוריד אותו מפה: https://www.yousendit.com/dl?phi_action ... NlJFQlE9PQ
תעדכן אותי אם זה עובד, כאמור, אין לי דארקי מותקן ולכן אני לא יכול לבדוק בעצמי. תגבה לפני שאתה מתקין.
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
eagle75 - איך אתה משנה את הקובץ הזה? הוא בינארי לא?
eagle75
חבר במועדון HT
תגובות: 2805
שליחה
את הJAR עצמו אפשר לפתוח ב 7ZIP בדיוק כמו זיפ רגיל. בתוכו יש קובץ בשם classes.dex שצריך לפתוח בעזרת JAVA SCRIPT. אני מחליף מספר קבצים ושומר מחדש, חותם (Sign) ומוודא יישור (Zipalign) של הקובץ.
אני לא המצאתי כלום, אני בסך הכל פועל לפי ההנחיות במדריך ההוא מ iandroid (אין לי כרגע קישור, אפשר לחפש אותו בשרשור הזה) עם מספר שינויים קלים.
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
טוב - הוא מהיר
X-mas special: JPY V6
ariel-ro
חבר מביא חבר
תגובות: 3493
שליחה
נמאס כבר לעדכן, האם יש באמת הבדלים?