אכן זו פארודיה ולא סאטירהHuber כתב:א. סתירה, סטירה זה אלים לי מדייavioren כתב:שמת לב לסטירה הלוגית ?
איכן בדיוק לסביות ונוזל זרע נפגשות ? מלבד בבנק הזרע בדרך להפריה....![]()
ב. זו פארודיה - ככה שלא, לא שמתי לב לסתירה...
מהו הסרט האחרון בו צפיתם?
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
Enjoy the Silence
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
Inglourious Basterds
עלילת הסרט מתרחשת בצרפת של מלחמת העולם השנייה. בראד פיט מגלם את דמותו של קצין אמריקאי יהודי, סגן אלדו ריין, העומד בראש קבוצת גרילה של חיילים יהודים המכונה "הממזרים", שהפיצה פחד בקרב הרייך השלישי ושותפיהם ונשלחת לאירופה כדי לחסל כמה שיותר חיילים של האויב הנאצי. באיזשהו שלב הם נעזרים בשושנה דרייפוס (מלאני לורן), יהודיה נקמנית, שנסה על חייה לאחר שמשפחתה נרצחה למול עיניה על ידי הנאצי האכזרי קולונל האנס לנדה.
לא הסרט הכי טוב שראיתי, אבל מאד קרוב לזה.
הפתיחה קצת חלשה והפסקול מרגיש טיפה ממוחזר אבל לאחר חצי שעה הרמה עולה בקצב מטאורי.
תסריט מעולה, בימוי מצוין, בליהוק לא הייתי משנה כלום ומשחק טוב מאד מצד כולם אבל מה שבאמת עשה לי את הסרט והפך אותו מעוד סתם סרט טוב של ציון 8 זה כריסטוף וולטז (לנדה) והדיאלוגים שלו, הוא לקח את פרס השחקן הטוב ביותר בקאן וההימור שלי זה שהוא יקטוף גם אוסקר.
9.5/10
עלילת הסרט מתרחשת בצרפת של מלחמת העולם השנייה. בראד פיט מגלם את דמותו של קצין אמריקאי יהודי, סגן אלדו ריין, העומד בראש קבוצת גרילה של חיילים יהודים המכונה "הממזרים", שהפיצה פחד בקרב הרייך השלישי ושותפיהם ונשלחת לאירופה כדי לחסל כמה שיותר חיילים של האויב הנאצי. באיזשהו שלב הם נעזרים בשושנה דרייפוס (מלאני לורן), יהודיה נקמנית, שנסה על חייה לאחר שמשפחתה נרצחה למול עיניה על ידי הנאצי האכזרי קולונל האנס לנדה.
לא הסרט הכי טוב שראיתי, אבל מאד קרוב לזה.
הפתיחה קצת חלשה והפסקול מרגיש טיפה ממוחזר אבל לאחר חצי שעה הרמה עולה בקצב מטאורי.
תסריט מעולה, בימוי מצוין, בליהוק לא הייתי משנה כלום ומשחק טוב מאד מצד כולם אבל מה שבאמת עשה לי את הסרט והפך אותו מעוד סתם סרט טוב של ציון 8 זה כריסטוף וולטז (לנדה) והדיאלוגים שלו, הוא לקח את פרס השחקן הטוב ביותר בקאן וההימור שלי זה שהוא יקטוף גם אוסקר.
9.5/10
- danielobreja
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 465
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
לא עדיף היה לחכות עוד יומים לשלם 40 שקל וללכת לקולנוע ?
how you doin ?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46354
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5074 פעמים
Grace
לאחר שנים רבות של נסיונות, זוג צעיר מצליח להכנס להריון. הזוג עובר תאונת דרכים, הבעל נפטר והאם לעתיד מגלה כי עוברה מת. היא ממשיכה עם ההריון למרות הידיעה העצובה על בנה שטרם נולד ובזמן הלידה - התינוק מתעורר לחיים. עם הזמן, מתברר כי התינוק בעל צרכים מיוחדים.
סרט זוועה. בדרך כלל אני אוהב סרטי מתח\אימה, אך הפעם העלילה והביצוע מבחילים. ייתכן ודעתי על הסרט הייתה שונה במידה ולא הייתי הורה צעיר.
במידה ויש כאן הורים לפעוטות אשר יחליטו בכל זאת לצפות, אתם תקבלו חלחלה בכל פעם שהילד שלכם יבכה בלילה.
לוותר.
4/10
לאחר שנים רבות של נסיונות, זוג צעיר מצליח להכנס להריון. הזוג עובר תאונת דרכים, הבעל נפטר והאם לעתיד מגלה כי עוברה מת. היא ממשיכה עם ההריון למרות הידיעה העצובה על בנה שטרם נולד ובזמן הלידה - התינוק מתעורר לחיים. עם הזמן, מתברר כי התינוק בעל צרכים מיוחדים.
סרט זוועה. בדרך כלל אני אוהב סרטי מתח\אימה, אך הפעם העלילה והביצוע מבחילים. ייתכן ודעתי על הסרט הייתה שונה במידה ולא הייתי הורה צעיר.
במידה ויש כאן הורים לפעוטות אשר יחליטו בכל זאת לצפות, אתם תקבלו חלחלה בכל פעם שהילד שלכם יבכה בלילה.
לוותר.
4/10
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7651
- נתן תודות: 486 פעמים
- קיבל תודות: 885 פעמים
GRACE
זה סרט אימה שונה ממה שאנחנו מורגלים בדרך כלל (בד"כ=הוליוודי ועם דגש על אפקטים ואיברים קטועים, צעירים דבילים וקצב מהיר.) פה הקצב איטי מהרגיל, היוצרים משאירים מקום לדמיון של הצופה, ואין כאן payoffs רבים או חלוקה לטובים נגד רעים והוא חסר הומור כמעט לגמרי. אולי בגלל זה, זה הופך אותו לסרט שונה שלא נהנים ממנו כמו סרטי אימה אחרים, אבל במובן מסויים הוא נאמן לעצמו ולא עושה חשבון למה שהקהל מצפה.
לא סרט גדול, אבל שווה לתת לו צפיה אחת ולהחליט לבד.
זה סרט אימה שונה ממה שאנחנו מורגלים בדרך כלל (בד"כ=הוליוודי ועם דגש על אפקטים ואיברים קטועים, צעירים דבילים וקצב מהיר.) פה הקצב איטי מהרגיל, היוצרים משאירים מקום לדמיון של הצופה, ואין כאן payoffs רבים או חלוקה לטובים נגד רעים והוא חסר הומור כמעט לגמרי. אולי בגלל זה, זה הופך אותו לסרט שונה שלא נהנים ממנו כמו סרטי אימה אחרים, אבל במובן מסויים הוא נאמן לעצמו ולא עושה חשבון למה שהקהל מצפה.
לא סרט גדול, אבל שווה לתת לו צפיה אחת ולהחליט לבד.
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
Blood and Bone
אייזיה בון (מייקל ג'י וייט ) אסיר משוחרר ומומחה לקרבות רחוב מבטיח לחברו לתא לדאוג לאשתו שגנגסטר
חמד אותה וגרם להפללתו.
נשמע סיפור בנאלי? אז זהו שלא -מייקל ג'י וייט משחק בתפקיד אייזיה בון ומציג רמת משחק די טובה
ולחימה רחב ממש מצוינת. חובבי קרבות ה MMA ימצאו שם עניין רב. הקרבות טובים ואקשן לא חסר.
קימבו סלייס נותן "הופעה אורח" קצרה ומאוד משעשעת. בסה"כ סרט באווירה טובה עם קרבות משובחים ומעט דרמה.
יופי של סרט לחובבי אומנויות הלחימה.
7/10 (נחמד)
חמד אותה וגרם להפללתו.
נשמע סיפור בנאלי? אז זהו שלא -מייקל ג'י וייט משחק בתפקיד אייזיה בון ומציג רמת משחק די טובה
ולחימה רחב ממש מצוינת. חובבי קרבות ה MMA ימצאו שם עניין רב. הקרבות טובים ואקשן לא חסר.
קימבו סלייס נותן "הופעה אורח" קצרה ומאוד משעשעת. בסה"כ סרט באווירה טובה עם קרבות משובחים ומעט דרמה.
7/10 (נחמד)
Re: Blood and Bone
מסכים עם התיאור רק שאני חושב שהיות ורוב הסרטים מהז'אנר הזה , גורמים לך רצון לעצור את ההקרנה למרות הקרבות , הייתי נותן לו ציון 8 לחובבי הז'אנרעופר_צפריר כתב:אייזיה בון (מייקל ג'י וייט ) אסיר משוחרר ומומחה לקרבות רחוב מבטיח לחברו לתא לדאוג לאשתו שגנגסטר
חמד אותה וגרם להפללתו.
7/10 (נחמד)...
ו6 לאנשים שלא מעונינים בקרבות לחימה
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
איך אפשר להנות מאיכות ]Telesync ??sapir255 כתב:Telesync ברמה טובה אבל לא מתקרב לDVD RIP ובטח שלא HD....
אוקיי, העלילה חשובה, אבל אין חשיבות לאיכות הקול והתמונה ?
הרי כל חמור יודע (לא להעלב,ציטוט של הרב יצחקי...) שאיכות הסאונד והתמונה משדרגים כל סרט בכמה רמות ולהפך.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני רואה שיש לא מעט רבנים שיש להם קטע עם בעלי חיים (בהמות, עיזים, חמורים וכד'). אולי כדאי לשלוח אותם להצגות בכורה עם מסרטת ווידאו ושהם יחליטו בעצמם אם Telesync זו בהמה כשרה או לא.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.