התפריט חייב להיות בעברית רינוRino כתב:אני טוען TAHOMA דרך usb stick ומקבל ג'יבריש בתרגום SRT
רעיונות?...
SETUP SYSTEM וMENU LANGAUGE

זה בדיוק מה שגיליתי לפני כמה דקותarotman כתב:התפריט חייב להיות בעברית רינוRino כתב:אני טוען TAHOMA דרך usb stick ומקבל ג'יבריש בתרגום SRT
רעיונות?...
SETUP SYSTEM וMENU LANGAUGE...

להתחתן עם אמריקאיתRino כתב:זה בדיוק מה שגיליתי לפני כמה דקותarotman כתב:התפריט חייב להיות בעברית רינוRino כתב:אני טוען TAHOMA דרך usb stick ומקבל ג'יבריש בתרגום SRT
רעיונות?...
יש דרך להמנע מזה?
ממה שלא אוהב עברית בממשק,...

מוכן להתחתן עם אמריקאית , רק קודם כך ממני את אישתיarotman כתב:להתחתן עם אמריקאיתRino כתב:זה בדיוק מה שגיליתי לפני כמה דקותarotman כתב:התפריט חייב להיות בעברית רינוRino כתב:אני טוען TAHOMA דרך usb stick ומקבל ג'יבריש בתרגום SRT
רעיונות?...
יש דרך להמנע מזה?
ממה שלא אוהב עברית בממשק,...![]()
כרגע לא אני בקשתי את זה מ TVIX ואני יודע שזה יבוצע באיזה שהוא שלב....

נסה לעבוד באפן הבא ספריה אחת ראשית בשם MOVIEטלHD כתב:למדתי עוד משהו מוזר...
ידוע לכולנו שבתיקיות המופיעות מתחת לתיקיית MOVIE או VIDEO ניתן לראות את התיקיה כתמונה מלבנית עם COVER ART.
מה מוזר? שמתי מס תיקיות ביחד כמעיין פורטל ראשי מחולק לנושאים (ילדים/טבע/וכד') .
בכל התיקיות הראשיות שקראתי להם MOVIE או VIDEO התקבלו בקבצים שבתיקיות בתוכם תצוגה כמוכר לנו.
אבל מה? אי אפשר לקרוא באותו שם ליותר מתקיה אחת ב"פורטל" שהכנתי, אז ניסיתי לתחמן ולשים בתקיה מתחתם תקיית MOVIE והמכשיר מתעלם מזה ולא מציג תמונות של הקבצים בתמונה מלבנית עם COVER ART (מציג תמונה מרובעת ללא COVER ART ).
למה זה לא עובד?
אם לא הייתי מובן, אני אצרף תמונות......

לצערי לא ניתן בשלב זה.טלHD כתב:arotman,
את זה אני יודע...אבל רציתי שב"פורטל" שהכנתי יהיו תמונות מרובעות וגדולות יותר ורק מתחתם את התמונות המלבניות שקטנות וצפופות יותר......

הגישה ב DVICO היא שונה לדוגמא כפתור GOTO מצד ימין מתחת לחצים באמצע השלט המאשפר להגיע בקלות לכלehalahmi כתב:אני המום ממהירות ואיכות התגובות.המון המון תודה.
![]()
למרות שאני לא מתלהב מלהתקין תוכנות במחשב ניסיתי ונראה שזה פתר את הבעייה. זה גם עובד הרבה יותר מהר. אני אנסה לשחק עם זה עוד ואעדכן.
עם ה istart בדיוק באותו מיקום פיזי ואותם חיבורים זה עובד מצויין ללא שום בעייה (ומהר לפחות כמו ה 6600 עם ה NETSHARE ). חבל שזה לא עובד לי ללא ה NETSHARE כמו ב ISTAR אבל אם זה לא יציק יותר מדי למחשב אז זה לא כ"כ נורא.
arotman, לגבי שאלתך אני גר בשוויץ וקניתי את המכשיר כאן (בשוויץ), אבל התמיכה, השרות והידע פה הם מתחת לכל ביקורת (בארץ אנחנו אוהבים להתלונן אבל רמת השרות והידע בישראל הם לפחות פי 10 יותר טובים מאשר כאן). רמת התמיכה כאן היא רמה של ילדים בגן בישראל (ואני לא מגזים). זו גם הסיבה שפניתי לפורום המכובד הזה ומסתבר שלא טעיתי.
מה לגבי ניווט בזמן ניגון? צפוי שיפור בעתיד?
עוד תכונה יפה ב Istar היא שאני יכול לנווט גם בשמות הקבצים והתקיות עם השלט (לקפוץ ישירות לקובץ או לתקייה מסויימת). זה יהיה נחמד אם DVICO יוסיפו את זה....