סתם -
רק אני אשתי וזוהר
[imgbig]http://www.hometheater.co.il/modules/cG ... 284%29.jpg[/imgbig]
תמיד אמרו לי שאת הטובים שומרים לסוף.....
אבל באמת??? תמונה 124 מתוך 127 ?

היה קר וגשום בחוץ וחם בפנים עם כל המסכים דלוקיםkuku1000 כתב:לטובת כל אלו שלא היה להם מקום ולא הגיעו אני חושב שלא צריך לזרות מלח על הפצעים
ולספר שהיה טוב. תכתבו קצת דברים רעים שלא נרגיש לגמרי " דפוקים "
...

oferlaor כתב:tiptip,
אני לא בטוח שזה מתאים לאופי האתר......

עופר,oferlaor כתב:Huber,
כלומר, לדעתך זה היה הגיוני שנזרוק אנשים שהגיעו החוצה לגשם?...

לא פייר, אני אמרתי שאני צריך לחדש את הכרטיס, ואכן עשיתי זאת באירוע...oferlaor כתב: קח דוגמא פשוטה יותר - קיבלתי בערך 30 פניות לכרטיסי מועדון באירוע, אך בפועל לא ידוע לי על אף אחד שרכש במקום כרטיס......

מי שמגיע מתוך ידיעה מוחלטת שהוא לא היה מוזמן מראש, אין שום סיבה שבעולם להתחשב ברגשותיו. אנשים שכן הוזמנו נאלצו להידחק בגלל אותם חוצפנים. מה שאתה בעצם אומר בהצהרה שלך זה שלהבא להתעלם בכלל מרשימת המוזמנים ולבוא בכל מקרה - נכון?oferlaor כתב:Huber,
כלומר, לדעתך זה היה הגיוני שנזרוק אנשים שהגיעו החוצה לגשם?
זה אמורה להיות מסיבה כיפית. אם הייתי יודע שמישהו טרח ונסע מהצפון להגיע, למרות שלא הוזמן, ונזרק החוצה, הייתי מוותר על כל העסק.
מסיבה כמו שאתה מתאר דורשת DJ, הגברה, אוכל ומקום. צריך לדעת די בוודאות כמה אנשים יופיעו (כמו כל מסיבה) וצריך לשלם לא מעט כסף לאשראי בשביל התענוג. מתוך ההכירות שלנו של הנפשות הפועלות, יש אפס סיכוי שנצליח לגלות כמה אנשים יגיעו בפועל. אנשים מבטלים, פשוט לא מגיעים, מגיעים למרות שלא הוזמנו, וכשמוסיפים אלמנט של כסף זה בכלל לא ניתן לציפיה (ע"ע ההפסדים שלנו מתוך התערוכה הקודמת).
קח דוגמא פשוטה יותר - קיבלתי בערך 30 פניות לכרטיסי מועדון באירוע, אך בפועל לא ידוע לי על אף אחד שרכש במקום כרטיס...
בכל מקרה, זה אמור להיות אירוע כיפי וגבית כסף וכל הטררם מסביב הופך את זה לדבר מאוס ולא רצוי מבחינתי. אני מעדיף להמנע מלקחת כסף מחברי האתר מכל סיבה שהיא....

היות ואני מהצפון,לא העלאתי בדעתי להגיע לארוע לא מוזמן.אנשים נרשמו בלי לדעת את הפרטים על הארוע,אבסורד יוצא דופן בכנסים.זורו44 כתב:להבא לא שווה למארגנים לקחת מקום רחב אפילו עם כניסה סימלית כמו גניי התערוכה
קח כולם ייצאו נשכרים מהעניין,או שנותן החסות מחפש "ביזנס"...