25.12 - יום הולדת 4 לאתר בארמגדון - שרשור רשמים....

חדשות ועדכונים של HT Magazine
tobenary
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2472

שליחה

אני עצמי ואיירין....
סתם -
רק אני אשתי וזוהר
[imgbig]http://www.hometheater.co.il/modules/cG ... 284%29.jpg[/imgbig]

תמיד אמרו לי שאת הטובים שומרים לסוף.....
אבל באמת??? תמונה 124 מתוך 127 ? 8O
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78948
שם מלא: עפר לאור

שליחה

Tobenary,

אנחנו מעלים את כל התמונות במכה ואז המערכת מוסיפה אותה לפי סדר משלה. בד"כ זה לפי סדר הפוך מהסדר שהעלו...

תודה לכולם על המילים החמות, זה באמת ממיס לי את הלב ומחזק את אמונתי בכיוון שבו אהחנו הולכים.

אוהבים את כולכם!

kuku1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 768
שם מלא: ארי בן משה

שליחה

לטובת כל אלו שלא היה להם מקום ולא הגיעו אני חושב שלא צריך לזרות מלח על הפצעים

ולספר שהיה טוב. תכתבו קצת דברים רעים שלא נרגיש לגמרי " דפוקים "

:lol: :lol:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

kuku1000,

קשה לי לשקר בשביל לייפות את החיים :)

זה מה שהיה וזהו :)

tiptip
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3519
שם מלא: tiptip

שליחה

kuku1000 כתב:לטובת כל אלו שלא היה להם מקום ולא הגיעו אני חושב שלא צריך לזרות מלח על הפצעים

ולספר שהיה טוב. תכתבו קצת דברים רעים שלא נרגיש לגמרי " דפוקים "

:lol: :lol:
...
היה קר וגשום בחוץ וחם בפנים עם כל המסכים דלוקים (i)
התור לאוכל היה ארוך ומישהי אחרת לקחה את המסך ולא אני (U)
הפקקים לאזור היו רצח לקח לי נסיעה של 15 דק 45
לא הייתה חניה חניתי באזור שאסור מזל שלא היו פקחים
מספיק??
אור שפע ואהבה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73420
שם מלא: ערן

שליחה

oferlaor כתב:tiptip,

אני לא בטוח שזה מתאים לאופי האתר...
...
:lol:

אני חייב לציין שלמרות שהאירוע היה מקסים ודי נהניתי היו כמה דברים שאפשר לשפר להבא על מנת למנוע את המצב שנגרם המפגש הנוכחי (עומס אנשים גדול בשטח קטן מידיי). אפשרות ראשונה היא לוודא שכל מי שלא אושר ברשימה שנקבעה מראש לא יכנס - נקודה. אין שום סיבה ליצור רשימות מוזמנים ורשימת המתנה אם כל אחד עושה מה שבא לו ובסוף מגיעים הרבה אנשים שבכלל לא היו ברשימה. אז או לוותר על הרשימה מראש או לאכוף אותה (לתת לבחורות הנחמדות שהיו בכניסה רשימת שמית של המוזמנים ולוודא שכל מי שנכנס הוא חלק מהרשימה). אופציה שנייה היא למצוא מקום גדול יותר. עם כל הכבוד לארמגדון (ויש), החנות עצמה יחסית גדולה אבל בשום פנים ואופן לא גדולה מספיק למפגש בסדר גודל שכזה, מה שיצר מצב של דוחק רב וסיטואציה בה הרבה מאיתנו לא ראו את ההשקות או ראו אותם כמו סרדינים. להבא יש למצוא מיקום גדול יותר. אני אישית מוכן לשלם 40-50 ש"ח (אם זה יפתור את הצורך במימון למיקום ולקיחת חסויות מחנויות) ולא להידחף על מנת לשמוע את מה שיש לכם ולנציגים של החברות לספר לנו (אחרי הכל בשביל זה באתי) ולהינות ממפגש חברתי בניחותא ולא בלחץ. מי שלא מוכן לשלם סכום סימלי שכזה כנראה מלכתחילה לא אמור להיות שם ובא רק בשביל ה"חינמיים" וחבל. דוגמא מושלמת לזה היא המפגש האחרון של האתר בו נכחתי שהתקיים במלון בת"א. למרות שגם שם באו אקסטרה אנשים, לא הייתה את בעיית הצפיפות.

שלא אובן לא נכון, אני לא מתלונן ומעריך את כל מה שנעשה במפגש, אבל למען כולנו יש צורך אמיתי לפתור את הבעיות שקרו במפגש הנוכחי - באו להינות ולא להידחף. אנא קבלו זאת כביקורת בונה ממי שאיכפת לו ולא כתלונה :wink:

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

אני תומך בהצעת Huber.
משה

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

אני מצטט שוב את דבריי בת'רד על המזון במפגשים כי התגובה רלוונטית הרבה יותר לפה ולאוו דווקא למזון:

מי שמגיע מתוך ידיעה מוחלטת שהוא לא היה מוזמן מראש, אין שום סיבה שבעולם להתחשב ברגשותיו. אנשים שכן הוזמנו נאלצו להידחק בגלל אותם חוצפנים. מה שאתה בעצם אומר בהצהרה שלך זה שלהבא להתעלם בכלל מרשימת המוזמנים ולבוא בכל מקרה - נכון?

לא הגיוני.

אם זה לא פקרטי לעשות מסיבה, לא עושים, אבל לא עושים מסיבה שבה אנשים צריכים להימרח אחד על השני בשביל להקשיב למה שיש לכם ולנציגים של החברות להראות לנו - באנו כי זה עיניין אותנו. אני אישית לא נהניתי כמו שניהניתי במפגשים הקודמים בדיוק בגלל הסיבה הזו. המזון מבחינתי היה SIDE KICK והייתי מוכן לחלוטין לוותר עליו (ועובדה שוויתרתי על הדוחק של הגל הראשון ושהבנתי שבגל השני אין מזון די וויתרתי על הרעיון), אבל הבעייה שגרמה לחוסר במזון היא בדיוק הבעייה שגרמה לדוחק ולהנאה מופחתת משמעותית בשאר האספקטים של המפגש.

אני רוצה שתבינו - הטענה שלי באה ממקום טוב, רצון לשפר. באתי לחגוג איתכם אירוע ולצפות בהשקות כי הנושא כן מעניין אותי. אני לחלוטין מוכן לוותר על מזון אם התקציב שלו יופנה למען מיקום נכון/גדול יותר. תשתדלו לקבל את דבריי כביקורת בונה ולא כתלונה.

אתם בהחלט יכולים להתעלם מדבריי ולסווג אותם בתור סתם עוד תלונה של מישהו מממורמר, אבל זו לא הכוונה ואני מקווה שתבינו את זה. אשמח לחלוק עוד מפגשים חברתיים עם גולשי האתר, אבל להבא אדיר את רגליי ממפגש בו תהיה צפיפות שכזו.

alon_fleischer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 274

שליחה

קודם כל ברכות ליום ההולדת!!!
(Y)
המפגש היה מצויין בעיקרו. אוירה נעימה. אוכל ושתייה.
מתנצל שחלפתי על פני המצלמה ב1:39 בסרטון והפרעתי :D

אין ספק, שמטרת המפגש היתה חברתית ולא מקצועית. אני מודה, שדוקא חוסר היכולת שלי להבחין בהבדל בין שילוב פריים ביניים ב-100 הרץ לבין חוסר שילוב, הביאה לי איזה תובנה מעניינת ....

ובכל זאת, זכור לי המפגש הקודם בויסקי-א-גוגו. אני חייב לציין, שהארגון שם היה הולם יותר.
רשימת מוזמנים בכניסה (הצעה, לחלק מראש מדבקות גדולות מוכנות מראש עם כינויי האנשים - אולי כולל אייקונים אפילו חח), מקום שמאורגן היטב למסיבות, מערכת סאונד הולמת, גודל המקום הולם יותר את כמות המוזמנים, כיבוד ושתייה בפריסה לאורך הארוע.

סך הכל בנו לחגוג, בכלל כדאי למתג את המפגש יותר כמסיבה. כך גם נשפר את האוירה ואולי גם נצרף את בנות זוגנו (אני נוקט בלשון זכר כי 95% נוכחות טוסטסטרונית נרשמה שם למגינת ליבה של שוכחת-המכנסיים הידועה, או שמחתה.. )

אבל נהנתי, בסופו של דבר גם אם לא יצא לי לפגוש את LAWPOWER ..

תודה, עופר, מרטין וחגי ושאר המארגנים (f)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

Huber,

כלומר, לדעתך זה היה הגיוני שנזרוק אנשים שהגיעו החוצה לגשם?

זה אמורה להיות מסיבה כיפית. אם הייתי יודע שמישהו טרח ונסע מהצפון להגיע, למרות שלא הוזמן, ונזרק החוצה, הייתי מוותר על כל העסק.

מסיבה כמו שאתה מתאר דורשת DJ, הגברה, אוכל ומקום. צריך לדעת די בוודאות כמה אנשים יופיעו (כמו כל מסיבה) וצריך לשלם לא מעט כסף לאשראי בשביל התענוג. מתוך ההכירות שלנו של הנפשות הפועלות, יש אפס סיכוי שנצליח לגלות כמה אנשים יגיעו בפועל. אנשים מבטלים, פשוט לא מגיעים, מגיעים למרות שלא הוזמנו, וכשמוסיפים אלמנט של כסף זה בכלל לא ניתן לציפיה (ע"ע ההפסדים שלנו מתוך התערוכה הקודמת).

קח דוגמא פשוטה יותר - קיבלתי בערך 30 פניות לכרטיסי מועדון באירוע, אך בפועל לא ידוע לי על אף אחד שרכש במקום כרטיס...

בכל מקרה, זה אמור להיות אירוע כיפי וגבית כסף וכל הטררם מסביב הופך את זה לדבר מאוס ולא רצוי מבחינתי. אני מעדיף להמנע מלקחת כסף מחברי האתר מכל סיבה שהיא.

moco
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 20597

שליחה

oferlaor כתב:Huber,
...
עופר,
זה לגמרי לא מה שהוא כתב או התכוון. הוא הציע הצעה קונסטרוקטיבית לעתיד.

מסיבה בתשלום זה פתרון לגמרי לא רע , אלא אם כן הלוגיסטיקה של הגבייה היא בעצמה מכשול גדול מידי.
משה

AviBiton
סמל אישי של משתמש
גורו HTmobile
גורו HTmobile
תגובות: 17346

שליחה

oferlaor כתב: קח דוגמא פשוטה יותר - קיבלתי בערך 30 פניות לכרטיסי מועדון באירוע, אך בפועל לא ידוע לי על אף אחד שרכש במקום כרטיס...
...
לא פייר, אני אמרתי שאני צריך לחדש את הכרטיס, ואכן עשיתי זאת באירוע...

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT

שליחה

oferlaor כתב:Huber,

זה אמורה להיות מסיבה כיפית. אם הייתי יודע שמישהו טרח ונסע מהצפון להגיע, למרות שלא הוזמן, ונזרק החוצה, הייתי מוותר על כל העסק.

מסיבה כמו שאתה מתאר דורשת DJ, הגברה, אוכל ומקום. צריך לדעת די בוודאות כמה אנשים יופיעו (כמו כל מסיבה) וצריך לשלם לא מעט כסף לאשראי בשביל התענוג. מתוך ההכירות שלנו של הנפשות הפועלות, יש אפס סיכוי שנצליח לגלות כמה אנשים יגיעו בפועל. אנשים מבטלים, פשוט לא מגיעים, מגיעים למרות שלא הוזמנו, וכשמוסיפים אלמנט של כסף זה בכלל לא ניתן לציפיה (ע"ע ההפסדים שלנו מתוך התערוכה הקודמת).

קח דוגמא פשוטה יותר - קיבלתי בערך 30 פניות לכרטיסי מועדון באירוע, אך בפועל לא ידוע לי על אף אחד שרכש במקום כרטיס...

בכל מקרה, זה אמור להיות אירוע כיפי וגבית כסף וכל הטררם מסביב הופך את זה לדבר מאוס ולא רצוי מבחינתי. אני מעדיף להמנע מלקחת כסף מחברי האתר מכל סיבה שהיא.
...
מי שמגיע מתוך ידיעה מוחלטת שהוא לא היה מוזמן מראש, אין שום סיבה שבעולם להתחשב ברגשותיו. אנשים שכן הוזמנו נאלצו להידחק בגלל אותם חוצפנים. מה שאתה בעצם אומר בהצהרה שלך זה שלהבא להתעלם בכלל מרשימת המוזמנים ולבוא בכל מקרה - נכון?

לא הגיוני.

מה זה" מסיבה כמו שאני מתאר"? אני סה"כ מציע להבא מיקום יותר גדול או היצמדות לרשימת המוזמנים המקורית - אחרת מה הטעם בלקיים רשימה שכזו? אני טועה?

היית בעייה - צפיפות די רצינית - פיתרון די פשוט, היצמדות לרשימה המקורית שנעשתה מתוך סיבה מסויימת אני מניח. מי שמגיע בלי שהוזמן, למה לאפשר לו כניסה על חשבונם של האנשים שנרשמו ואושרו? למה אנשים שהוזמנו בפועל צריכים להידחף בגלל חוצפנים שהגיעו על דעת עצמם? מה ההיגיון?

alon_fleischer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עופר,
גבה כסף במסגרת דמי מנוי אשר ישמשו בין השאר לסבסוד מסיבה שנתית. כמובן שחסויות שונות יוסיפו ליכולת ליהנות מהמסיבה וימנפו את דמי המנוי.
אם אין מספיק חברים משלמים , עושים מסיבה בסגנון של חמישי.
בכניסה לארוע, נותנים כניסה חופשית ראשונית לחברי המועדון המשלמים. אולי מנצלים את הזמן שיחסית אין הרבה נוכחים לחשיפות מוצרים חדשים טכנולוגיות וכדומה.
לאחר שעה מסוימת, מאפשרים כניסה בתשלום לארוע לכאלו שאינם חברי מועדון.
בנות נכנסות חינם (:
אני מניח ש-DJ לא יקר יותר מאשר אסאדו...
יש הרבה מסיבות נושאיות (THEME) שמתארגנות. חלק קשורות למקומות עבודה וחלק לא מבוטל בכלל מתארגן בקבוצות ב-FACEBOOK..

אלון

sam22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20358

שליחה

אני נוטה להסכים עם HUBER
למרות שקל להיות בצד שלא צריך להחילט על איסור כניסת מי שלא הוזמן.

אבל,
היתה כאן כל כך הרבה התמרמרות ואנשים רצו להגיע ולא הגיעו תוך כיבוד הסדר של מנהלי האירוע.
לא נראה לי שמי שמתנהג ב"עושה מה שבא לי" ו"יהיה בסדר" צריך להתחשב ברגשותיו
בין אם הוא גר ממול או גר בצפון

וגם אני,
לא בא להעביר ביקורת
אלא לחזק את ידיכם בקיום ארועים כאלו ושיפורם
העם דורש..... כל מיני דברים

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

theAman,

לא קיבלתי שום עדכון על כך... עמך הסליחה. ממי בחנות רכשת את הכרטיס?

moco,

הלוגיסטיקה לא מסובכת בכלל - אנחנו צריכים לשלם מהכיס מראש על הכל מתוך הנחה שכולם ישלמו, אח"כ צריך לגבות כסף מאנשים ולתת להם חשבוניות (מיסים, אתם יודעים). בקיצור, זה לא פרקטי בעליל, אלא אם כן יש כאן מישהו עם אולם אירועים שמוכן לקחת את זה על עצמו...

זה, אגב, מה שאנחנו עושים בתערוכה, והפעם באמת אנחנו שילמנו יפה מאוד על העונג לארח את התערוכה (כי היא הסתיימה בהפסדים).

Huber,

שוב, אני לא יכול להגיד לאנשים שהגיעו ללכת הביתה, אם חצי מהאנשים שהיו באירוע היו צריכים לעזוב (להזכירך ש-120 איש הוזמנו, למעלה מ-300 איש הגיעו) אז זה פשוט לא פרקטי.

אין לי פיתרון לבעיה, אני מבין אותך לחלוטין, אך אני לא רוצה להפוך אירועים שלנו לאירוע משטרתי או לשים גברתנים שישמרו על הכניסה... הפיתרון האידאלי היה להזמין מראש ליותר אנשים, אבל זה היה אומר שהאירוע לא היה קורה כי לא היה ספונסר ליותר אנשים.

alon_fleischer,

לא פרקטי בעליל. צריך גוף כלכלי לזה.

אנחנו כבר 4 שנים עם האתר, אני חושב שאנחנו כבר מבינים לא מעט מה יכול לעבוד ומה לא. גבית דמי מנוי דורשת פעילות כלכלית (האתר כיום אינו מיזם כלכלי, הוא אינו רווחי אם לוקחים בחשבון את הזמן והמאמץ של כולנו + פיתוח + עיצוב + פעילויות רבות אחרות שאנחנו מממנים). בשביל שהעסק הזה ילך צריך מספר מינימלי של אנשים שמוכנים לשלם ואני חותם לך כרגע שאין יותר מ-50 איש באתר שמוכנים בפועל לשלם תשלום כזה, מה שהופך את כל הדיון למיותר.

קח למשל את חברות במועדון. יש לנו כמה מאות אנשים במועדון ששילמו כסף עבורו, אך אם לוקחים בחשבון את האדמיניסטרציה, מיסים, עלות הנפקת הכרטיסים, גם המיזם הזה אינו רווחי...

אנשים חושבים שהאתר עושה המון כסף ושאנחנו מיליונרים בזכותו. האמת היא שזה באמת LABOR OF LOVE, אין כסף אמיתי באתרי תוכן (תשאלו כל איש תוכן ויסביר לכם). העלויות של האתר מכסים את השרתים, את העיצוב, את התכנות וכולנו עובדים בהתנדבות באתר - אין ספור שעות שאף אחד לא מממן.

הפיתרון היחיד שכן יכול לעבוד הוא שיטת השיתוף בסגנון של GARAGE GEEKS, שבה כל אחד מביא במבה, ביסלי, שתיה או משהו כזה, ועושים מסיבה בחוץ באיזה מקום. לא יודע לגביכם, אבל אני חושב שמסיבות כמו שאנחנו עושים זה הרבה יותר כיף (ע"ע שנה שעברה בוויסקי אגוגו, והשנה בארמגדון). העובדה שמוכנים לממן לנו את הדברים הללו, אומרת לא מעט.

אני כבר אומר שאם מישהו מוכן לקחת את הסיכון הכלכלי - יממן את כל האירוע ויגבה את כל הכסף, שידבר איתנו.

אנחנו אישית לא במצב (או ברצון) לממן את הפעילויות הללו.

זורו44
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5453

שליחה

זורו44 כתב:להבא לא שווה למארגנים לקחת מקום רחב אפילו עם כניסה סימלית כמו גניי התערוכה
קח כולם ייצאו נשכרים מהעניין,או שנותן החסות מחפש "ביזנס" :wink:
...
היות ואני מהצפון,לא העלאתי בדעתי להגיע לארוע לא מוזמן.אנשים נרשמו בלי לדעת את הפרטים על הארוע,אבסורד יוצא דופן בכנסים.
המטרה לפחות שלי באתר להשכיל ולהתמקצע בתחום, אבל לצערי הדברים יצאו מחוץ לתחום ההנאה.היות והתרחיש היה ברור שהכיוון הולך למשהו לא רגיל, תקוה אני שהפעם הבאה יהיה
ארוע סולידי ותרבותי,כדוגמת המפגשון בו נהנתי בלגאסי,שלא יצא מפרופוציה,ועיקר השרשור
התמקד במחירים וטכולוגיה אלחוטית.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

אגב,

אני מאלה שמתלוננים כבמסיבות יש נורא רעש והוווליום בלתי אפשרי.

פעם אחת שהייתי צריך לעשות מסיבה לבת שלי הבאנו DJ שעשה רעש שגרם לי לראות כתמים שחורים בעיניים.

ניסינו להחליש וברגע אחד הבנתי את כל הסיפור כולו - מהרגע שהורידו כמה דציבלים, זה חדל להיות מסיבה והפך ליבש ביותר.

גם כאן, ההערכה שלי היא שמתלוננים שהיה עמוס, אבל אם בפועל היו באמת מגיעים 120 איש, זה היה מרגיש ריק ואנשים היו מרגישים שהאתר איבד מהמומנטום שלו.

יאללה. תתגברו ונשתדל לשפר את הנקודות החלשות בפעם הבאה.

ולכל מי שמוכן לקחת את הסיכון ולממן מכיסו את המסיבה הבאה - צרו קשר ונשמח לדון על כך :roll:

alon_fleischer
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

עופר,
הגיוני. ללא ספק, אתה הוא בעל הנסיון ... (:
אשאל את החברה ב-GARAGE GEEKS איך הם מתארגנים לעניין.

כך או כך , נהניתי (:

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה

alon_fleischer,

היתרון של ה-GEEKS הוא שהם:
1. יש להם מימון חיצוני (כך שהם לא תלויים באף אחד)
2. יש להם מקום עם מרחב שיכול להכיל 200-300 איש.

אגב, גם במפגשים של ה-GEEKS היה דחוס. באירוע האחרון שהייתי שם, היו כמה מאות אנשים במרחב שהיה קטן מזה של ארמגדון, והיה דחוס הרבה יותר. בכ"ז, אני לא יכול להתלונן - נהנתי שם מאוד מאוד, גם מהקהל וגם מהאירוע.

מבחינתם, האירגון היה לספר לכולם, להשתמש ב-FACEBOOK EVENTS בתור RSVP (מה שעדיין לא הבטיח שיהיה אפילו כיוון כללי לגבי כמות האנשים שהגיעו בפועל) ושכל מי שיכול ורוצה הביא אוכל מהבית.

האם זה היה עובד גם אצלנו? לא יודע, אבל לנו אין את ה-RESOURCES שיש ל-GEEKS, מה שאומר שאנחנו הרבה יותר מוגבלים מבחינת מגוון הפעילויות שאנחנו יכולים להרים.

חזור אל “חדשות HT”