TViXiE תומך מהיום באתר "סרטים" הישראלי !
עם איזה טמפלט אתם משתמשים?charlle כתב:מישהו נתקל בבעיה? לא מצאתי פתרון עדיין...חיים כתב:charlle כתב:קודם כל תודה על ההשקעה. זה עובד מדהים!!!
שאלה: בתוכנה אני מצליח לקשר לכל הסרטים את כל הפרטים/תמונות וכו'. אבל בחלק מהמקרים אני לא מצליח לראות את זה במכשיר עצמו. את ה cover אני רואה יחד עם כל הסרטים האחרים אבל כשאני לוחץ על ה cover אין שם כלום רק את רשימת הקבצים שנמצאת בתיקיה הספציפית. ניסיתי להחליף template אבל זה לא עזר. מישהו יודע?...
גם אצלי
מעניין......
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
זאת אותה הבעיה שיש עם הסרט 'Desert Flower'. הפיתרון הוא לצאת מהתוכנה, להכנס שוב ואז לעשות עריכה.charlle כתב:מישהו נתקל בבעיה? לא מצאתי פתרון עדיין...חיים כתב:charlle כתב:קודם כל תודה על ההשקעה. זה עובד מדהים!!!
שאלה: בתוכנה אני מצליח לקשר לכל הסרטים את כל הפרטים/תמונות וכו'. אבל בחלק מהמקרים אני לא מצליח לראות את זה במכשיר עצמו. את ה cover אני רואה יחד עם כל הסרטים האחרים אבל כשאני לוחץ על ה cover אין שם כלום רק את רשימת הקבצים שנמצאת בתיקיה הספציפית. ניסיתי להחליף template אבל זה לא עזר. מישהו יודע?...
גם אצלי
מעניין......
הבעיה היא לא בטמפלט, אלא בסקריפט החדש של NewSratim, מכוון שאם מסמנים Providers אחרים, אז זה כן פועל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46355
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
שי
פתרת את הבעיה
יוצאים מהתוכנה ונכנסים
פתרת את הבעיה
יוצאים מהתוכנה ונכנסים
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
שקט בגיזרה
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
שוב אי אפשר להוריד.arotman כתב:קישור להורדת TVIXIE כולל טמפלייטים שכתבו החברים באתר שי-כ ו SHIKI ,תמיכה באתר סרטים החדש גרסא 3.0 שכתב DeaglinG, כולל שינוי בקובץ ה TVIXIE.XML המאפשר שימוש בשנת ההפקה בתוך סוגריים.
חבילה מוכנה רק לחלץ מ ZIP וללחוץ על TVIXIE.EXE
http://goo.gl/Eat8w...
אולי תשימו באתר של העולם הדיגיטלי כחלק מהתמיכה במכשירי DVICO?
תודה.
- liorreem
- חבר ותיק

סליחה, קבל ביטול - הקובץ ירד ישירות מהלינק, אבל אני עדיין חושב שזה רעיון טוב לשים את הקובץ באתר העולם הדיגיטלי.liorreem כתב:שוב אי אפשר להוריד.arotman כתב:קישור להורדת TVIXIE כולל טמפלייטים שכתבו החברים באתר שי-כ ו SHIKI ,תמיכה באתר סרטים החדש גרסא 3.0 שכתב DeaglinG, כולל שינוי בקובץ ה TVIXIE.XML המאפשר שימוש בשנת ההפקה בתוך סוגריים.
תודה....
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
יש פה לי פה בעייה מצפונית, מדובר בתוכנה חיצונית חינמית שאני לא בטוח שמותר לנו להעלות אותה באופן מסחרי לאתר שלנו, גם DVICO מפנים לאתר TVIXIE ואינם מאפשרים הורדה ישירה.liorreem כתב:סליחה, קבל ביטול - הקובץ ירד ישירות מהלינק, אבל אני עדיין חושב שזה רעיון טוב לשים את הקובץ באתר העולם הדיגיטלי.liorreem כתב:שוב אי אפשר להוריד.arotman כתב:קישור להורדת TVIXIE כולל טמפלייטים שכתבו החברים באתר שי-כ ו SHIKI ,תמיכה באתר סרטים החדש גרסא 3.0 שכתב DeaglinG, כולל שינוי בקובץ ה TVIXIE.XML המאפשר שימוש בשנת ההפקה בתוך סוגריים.
תודה.......
חוץ מזה שמדובר בתוכנת קהילה שהחברים בפורום תורמים לפיתוחה, זה לא יהיה הוגן לטעמי שחברה מסחרית
תנכס לה את התוכנה באופן ישיר או עקיף, התרומה שלי כאן היא כחבר פורום ולא כנציג חברה, זו גם הסיבה שתרמתי מכיסי באופן פרטי למפתחי התוכנה בחו"ל.
מה גם ש TVIXIE מכינה גרפיקה לרוב מכשירי המזרימדיה בשוק ולא רק ל TVIX.
- liorreem
- חבר ותיק

האמת שהתכוונתי יותר לסקרייפרים ולטמפלייטים ולכל הדברים שלא מצויים באתר שלהם.arotman כתב:יש פה לי פה בעייה מצפונית, מדובר בתוכנה חיצונית חינמית שאני לא בטוח שמותר לנו להעלות אותה באופן מסחרי לאתר שלנו, גם DVICO מפנים לאתר TVIXIE ואינם מאפשרים הורדה ישירה.liorreem כתב:סליחה, קבל ביטול - הקובץ ירד ישירות מהלינק, אבל אני עדיין חושב שזה רעיון טוב לשים את הקובץ באתר העולם הדיגיטלי.liorreem כתב:שוב אי אפשר להוריד.arotman כתב:קישור להורדת TVIXIE כולל טמפלייטים שכתבו החברים באתר שי-כ ו SHIKI ,תמיכה באתר סרטים החדש גרסא 3.0 שכתב DeaglinG, כולל שינוי בקובץ ה TVIXIE.XML המאפשר שימוש בשנת ההפקה בתוך סוגריים.
תודה.......
חוץ מזה שמדובר בתוכנת קהילה שהחברים בפורום תורמים לפיתוחה, זה לא יהיה הוגן לטעמי שחברה מסחרית
תנכס לה את התוכנה באופן ישיר או עקיף, התרומה שלי כאן היא כחבר פורום ולא כנציג חברה, זו גם הסיבה שתרמתי מכיסי באופן פרטי למפתחי התוכנה בחו"ל.
מה גם ש TVIXIE מכינה גרפיקה לרוב מכשירי המזרימדיה בשוק ולא רק ל TVIX....
אתה צודק שאת התוכנה אסור וגם אין צורך לשים אצלכם. היא גם כך חינמית.
- arotman
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
- נתן תודות: 413 פעמים
- קיבל תודות: 362 פעמים
- יצירת קשר:
על אחת כמה וכמה פה מדובר בסרקריפטים ובטמפלייטים שנוצרו על ידי הקהילה ובשבילה..האמת שהתכוונתי יותר לסקרייפרים ולטמפלייטים ולכל הדברים שלא מצויים באתר שלהם.
אתה צודק שאת התוכנה אסור וגם אין צורך לשים אצלכם. היא גם כך חינמית....
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
היי DeaglinG, מקווה ששלומך טוב.
הבעיה היא שבסרטים מסויימים, כאשר מנסים להפעיל עריכה פנימית, לאחר שתמונת הרקע נוצרה (קובץ tvix.jpg), מתקבלת הודעת שגיעה. זה קורה רק בתמונות רקע שנוצרו בעזרת הסקריפט שלך NewSratim.
רצ"ב תמונת דוגמה שנשלחה אליי ע"י חיים (מקוה שהוא מסכים שאני יעלה אותה) :
הבעיה היא שבסרטים מסויימים, כאשר מנסים להפעיל עריכה פנימית, לאחר שתמונת הרקע נוצרה (קובץ tvix.jpg), מתקבלת הודעת שגיעה. זה קורה רק בתמונות רקע שנוצרו בעזרת הסקריפט שלך NewSratim.
רצ"ב תמונת דוגמה שנשלחה אליי ע"י חיים (מקוה שהוא מסכים שאני יעלה אותה) :
מצאתי את הבעיה אצלי. אני לא יודע אם זה משהו ידוע (או שלא היה ידוע לי) אבל במידה ויש עוד תיקיות תחת התיקיה הראשית של הסרט אז הוא לא מראה את הטמפלט. רק אחרי שמחקתי את התיקיות "העודפות" פתאום הופיע הטמפלט.שי-כ כתב:זאת אותה הבעיה שיש עם הסרט 'Desert Flower'. הפיתרון הוא לצאת מהתוכנה, להכנס שוב ואז לעשות עריכה.charlle כתב:מישהו נתקל בבעיה? לא מצאתי פתרון עדיין...חיים כתב:charlle כתב:קודם כל תודה על ההשקעה. זה עובד מדהים!!!
גם אצלי
מעניין......
הבעיה היא לא בטמפלט, אלא בסקריפט החדש של NewSratim, מכוון שאם מסמנים Providers אחרים, אז זה כן פועל....
תראה מתי רשמתי את זה
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 31#1003331
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... 31#1003331