הפעילות הגדולה של פיוצ'ר במיוחד בשבילכם !!

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9069

שליחה

סשן ההאזנה
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

ויקטור / משה - הצילומים של האנתם במיוחד בשבילכם, יש בפנים חתיכת שנאי, להזיל ריר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581

שליחה

יום אחד כשאני אהיה גדול יהיו לי רמקולים קדמיים של BW... אני בכל פעם מרייר כשאני עובר ליד החנות שלהם (בעבר היה Nautilus בתצוגה)
ואני בנאדם צנוע, אסתפק ב 803 d3

בכל מקרה, בשעה שאתה כבר קיבלת את המתנה, יש אנשים בגּוֹלָה הַדְּווּיָה, שיושבים בחושך ומחכים לרגליות
הלו... מה קורה? ה SB3000 נוחת אצלי בסלון עוד שבועיים ורגליות אין בנמצא!

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469

שליחה

avihuli כתב:סשן ההאזנה
...
נשמע שהיה לך יום כיף :)
אם אפשר אולי תוסיף תיוגים לתמונות?
איזו חברה האלקטרוסטטיים? אולי אני טועה אבל יחד עם הרמקולים בצורת מקרר רואים סאב (כנראה לא מחובר), ויחד עם המדפיים השחורים רואים שני מונובלוקים?

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7416

שליחה

הלוואי שהיינו עובדים במה שאוהבים . שנה טובה וחג שמח חברים
Sony 1040
Monitor mass

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

Avi_Dagan כתב:
...
...
נשמע שהיה לך יום כיף :)
אם אפשר אולי תוסיף תיוגים לתמונות?
איזו חברה האלקטרוסטטיים? אולי אני טועה אבל יחד עם הרמקולים בצורת מקרר רואים סאב (כנראה לא מחובר), ויחד עם המדפיים השחורים רואים שני מונובלוקים?
...
יותר בכיוון של טיול שנתי מאשר יום כיף, חחח...

התמונות הן לפי הסדר שרשמתי את חווית ההאזנה.

"הבידורית הניידת" של מרטין לוגו.
הסאבים בתמונה הראשונה, סדרת ה-16 של SVS וכפי שציינתי, לא מחוברים.

המדפיים האלחוטיים הם יותר בכיוון של אפור עכבר כהה, בגימור מט. במציאות נראים מדהים. פשוט פריט עיצובי. לשים בצד אחד על מידוף ספרייה, כמה ספרים באמצע ואז את הרמקול השני - פשוט מתוך קטלוג !!
מחוברים רק לחשמל.
.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:
...
...
יותר בכיוון של טיול שנתי מאשר יום כיף, חחח...

התמונות הן לפי הסדר שרשמתי את חווית ההאזנה.

"הבידורית הניידת" של מרטין לוגו.
הסאבים בתמונה הראשונה, סדרת ה-16 של SVS וכפי שציינתי, לא מחוברים.

המדפיים האלחוטיים הם יותר בכיוון של אפור עכבר כהה, בגימור מט. במציאות נראים מדהים. פשוט פריט עיצובי. לשים בצד אחד על מידוף ספרייה, כמה ספרים באמצע ואז את הרמקול השני - פשוט מתוך קטלוג !!
מחוברים רק לחשמל.
...
תודה על הפירוט.
אה, שיערתי שזה מרטין לוגן. יש כאן למכירה בלוחות אלקטרוסטטיים של Magnepan. לי מזכירים את החוצצי החלפת בגדים מפעם:
https://www.gharexpert.com/mid/1127200835449.jpg
מאוד מסוקרן לשמוע אותם פעם למרות שאין סיכוי שאני אקנה כאלו.
הB&W לא עשו לי את זה במראה עם הצלחת תקועה באמצע. בכלל קשה לי עם רמקולים בעיצוביים "יחודיים". למשל אלו עם tweeter pods שמזכירים לי את הדאלקס מדוקטור הו:
https://images-na.ssl-images-amazon.com ... L._AC_.jpg

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@Avi_Dagan
מבין אותך לנושא הבידורית הניידת ברמת העיצוב אין סיכוי שהיא תיכנס גם אצלי לחלל.
אבל ברמת הסאונד, מהכמה דקות בודדות שיצא לי לשמוע מדובר בבידורית איכותית ביותר !!

מבחינת האלחוטיים, התמונה עושה עוול.
צריך לראות בעיניים.
.

molvy
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 7048

שליחה

@avihuli
·
ראשית רוצה לאחל לך שנה טובה ועם המון בשורות טובות שיבואו ממערכות שמע מעולות

שנית תודה רבה על השיתוף במיוחד על התמונה של הבשרים, ששרואים מערכות שמע אי אפשר לדמיין בדיוק איך הן נשמעות

אבל שרואים מגש כזה עם בשרים עסיסיים ואדומים אפשר גם אפשר לאתר את הטעם ואת הריח

אז שמח שנהנית מהאוכל ושמח שנהנית מהשמע

ושתמשיך להינות עם הרבה בריאות

שנה טובה

niko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4966
שם מלא: איתן

שליחה

ניראה באמת יום כיף :P
תודה על הסקירה
8)
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

avihuli כתב:@Avi_Dagan
מבין אותך לנושא הבידורית הניידת ברמת העיצוב אין סיכוי שהיא תיכנס גם אצלי לחלל.
אבל ברמת הסאונד, מהכמה דקות בודדות שיצא לי לשמוע מדובר בבידורית איכותית ביותר !!

מבחינת האלחוטיים, התמונה עושה עוול.
צריך לראות בעיניים.
...
חח. לא כל כך רואה את הקשר לבידורית, אולי זה משהו מאחורי ה"מסך" שלא נראה בתמונה? לכל אחד יש אסוציאציות משלו :)
אני משוכנע שזה נשמע טוב. נדמה לי שהם גם עם טוויטר ריבון נחשק.
B&W אני מניח שזה הFormation Duo? האסוציאציה שלי היא משרפה/מעשנת בשר ניידת מעוצבת עם צ'אקרה:lol: אוהב את המראה (חוץ מהטוויטר שומה) אבל לא בשביל רמקול. כמובן עניין טעם. אני אוהב עיצובים משעממים כנראה. רמקולים של ווילסון אודיו למשל נראים לי כמו פרופס מסטאר וורז.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

@molvy
משה, תודה ידידי... האוכל היה אחד הטובים.
בריאות לכולם.

@Avi_Dagan
זה למה אני קורא לזה בידורית, מצא את ההבדלים:

[img2=252x252]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/imag ... 4&usqp=CAc[/img2]
.

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”