אפליקציית סלקום-tv (גרסת הסטרימרים והמסכים החכמים)
- Mad-Dog
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4302
כן בימים האחרונים יש להם בעיה מוזרה, התמונה קופאת והסאונד ממשיך . מתרחש יותר מידי פעמים
- lucas
-
- חבר פעיל

- תגובות: 97
אישית לא נתקלתי בבעיה הזו.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 561
דוגרי האפליקציה אבל רחוקה משלמות, יש לסלקום עוד דרך לעבור
- Gershon99
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1111
@rbh
·רחוקה?! באמת? דווקא האפליקציה של סלקום TV ממש טובה!
הדברים היחידים שחסרים הם: אפשרות חיפוש ואפשרות הרצה במהירויות שונות בנוסף לקפיצות.
הדברים היחידים שחסרים הם: אפשרות חיפוש ואפשרות הרצה במהירויות שונות בנוסף לקפיצות.
- Gershon99
-
- חבר ותיק

@Mad-Dog
·כן, גם לי זה קורה.
@lucas
·זה משתנה מאחד לאחד.
אני לדוגמה נתקלתי בכמה תקלות שאחרים פשוט לא נתקלו בזה וכן ההפך. אין לי מושג איך זה הגיוני אבל זאת האמת.
·כן, גם לי זה קורה.
@lucas
·זה משתנה מאחד לאחד.
אני לדוגמה נתקלתי בכמה תקלות שאחרים פשוט לא נתקלו בזה וכן ההפך. אין לי מושג איך זה הגיוני אבל זאת האמת.
- lucas
-
- חבר פעיל

·תלוי על איזה פלטפורמה מדובר.Gershon99 כתב:@rbh
הדברים היחידים שחסרים הם: אפשרות חיפוש ואפשרות הרצה במהירויות שונות בנוסף לקפיצות....
סלקום לא שומרים על אחידות באפליקציות שלהם.
בגירסה לניידים (אנדרואיד) - אין 24/7, אין אפשרות חיפוש.
בגירסה לאנדרואיד טי וי - יש 24/7, אין אפשרות חיפוש, אין אפשרות הרצה במהירויות שונות.
בגירסה לאפל טיוי (הטובה ביותר לדעתי, ואני חסיד אנדרואיד) - יש 24/7, יש אפשרות חיפוש, אין אפשרות הרצה במהירויות שונות אבל יש אפשרות די נוחה למעבר לנקודת זמן מסויימת באמצעות השלט, ויש עוד פיצ'ר שימושי - אפשרות הפעלת שידור חי מתחילתו, היישר מחלון השידור/הערוץ (ייתכן שזה גם קיים בגירסאות אחרות, לא זוכר).
בגירסה לטלויזיות החכמות של LG ׁ(אל ג'י) - אין 24/7, אין אפשרות חיפוש, אבל יש אפשרות הרצה במהירויות שונות.
לא בדקתי גירסאות אחרות.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

מסכים . הגרסא באפל מדהימה!! בכל שאר הפלטפורמות לא טובה.
לי גם מרגיש שבאפל האיכות תמונה טובה יותר
לי גם מרגיש שבאפל האיכות תמונה טובה יותר
- lucas
-
- חבר פעיל

אכן התמונה מצויינת ב-APPLE TV 
- Blindsider
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
@benny123
·
הורדתי את הגרסא הזו בצירוף האפליקציה שיש בעמוד הראשון. עובד מצוין על minix u1
ממש תענוג!!!
·
הורדתי את הגרסא הזו בצירוף האפליקציה שיש בעמוד הראשון. עובד מצוין על minix u1
ממש תענוג!!!
- gilg7
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3757
בגרסה לניידים אין אפשרות לצפות בתוכנית מהתחלה ז"א: צריך להקליט מממיר אחר ואז התוכנית מופיעה בהקלטות גם בניידlucas כתב:·תלוי על איזה פלטפורמה מדובר.......
בגירסה לאנדרואיד טי וי - יש 24/7, אין אפשרות חיפוש, אין אפשרות הרצה במהירויות שונות.
בגירסה לאפל טיוי (הטובה ביותר לדעתי, ואני חסיד אנדרואיד) - יש 24/7, יש אפשרות חיפוש, אין אפשרות הרצה במהירויות שונות אבל יש אפשרות די נוחה למעבר לנקודת זמן מסויימת באמצעות השלט, ויש עוד פיצ'ר שימושי - אפשרות הפעלת שידור חי מתחילתו, היישר מחלון השידור/הערוץ (ייתכן שזה גם קיים בגירסאות אחרות, לא זוכר).
בגירסה לטלויזיות החכמות של LG ׁ(אל ג'י) - אין 24/7, אין אפשרות חיפוש, אבל יש אפשרות הרצה במהירויות שונות.
לא בדקתי גירסאות אחרות....
- lucas
-
- חבר פעיל

נכון. עקרונית אם אין 24/7 אז בהכרח גם אין אפשרות לצפות באף תוכנית מהתחלה אלא אם היא הוקלטה מראש ע"י המנוי בדרך זו או אחרת ואז ניתן לגשת אליה דרך תפריט ההקלטות.
- Gershon99
-
- חבר ותיק

·אני מדבר על האפליקציה לאנדרואיד TV. אחרי הכל, זה שרשור לאנדרואיד TV.lucas כתב:·תלוי על איזה פלטפורמה מדובר.......
לא בדקתי גירסאות אחרות....
טוב לדעת שיש חיפוש באפליקציה שמיודעת לאפל TV.
אם כך לפי מה שאתה מתאר אפליקציית אפל TV היא הטובה ביותר כיום.
הייתי בטוח שאם יכנס איזה פיצ'ר מסוים זה יכנס ראשון דווקא לאנדרואיד ולא לiOS בגלל גודל נתח שוק.
"יש אפשרות די נוחה למעבר לנקודת זמן מסויימת באמצעות השלט" אשמח להסביר רחב יותר.
Start Over קיים גם באנדרואיד TV.
לגבי השוני באפליקציות, חבל שסלקום לא לומדת מפרטנר בדבר הזה.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

ניתן לקפוץ 30 שניות באמצעות החיצים בשלט של MINIXGershon99 כתב:·אני מדבר על האפליקציה לאנדרואיד TV. אחרי הכל, זה שרשור לאנדרואיד TV.......![]()
טוב לדעת שיש חיפוש באפליקציה שמיודעת לאפל TV.
אם כך לפי מה שאתה מתאר אפליקציית אפל TV היא הטובה ביותר כיום.
הייתי בטוח שאם יכנס איזה פיצ'ר מסוים זה יכנס ראשון דווקא לאנדרואיד ולא לiOS בגלל גודל נתח שוק.
"יש אפשרות די נוחה למעבר לנקודת זמן מסויימת באמצעות השלט" אשמח להסביר רחב יותר.
Start Over קיים גם באנדרואיד TV.
לגבי השוני באפליקציות, חבל שסלקום לא לומדת מפרטנר בדבר הזה....
השידור פשוט עדיין לא ברמה.
מישהו נתקל לאחרונה בתקלה בעת צפייה בVOD? כל האליקציה עובדת מלבד הVOD
- lucas
-
- חבר פעיל

·שלט האפל TV כולל משטח נגיעה. בהחלקה עליו ימינה ושמאלה ניתן לבחור כל נקודת זמן בוידאו שצופים בו בקלילות. קצת קשה להסביר מבלי להראות או לנסות אותו.Gershon99 כתב: "יש אפשרות די נוחה למעבר לנקודת זמן מסויימת באמצעות השלט" אשמח להסביר רחב יותר.
...
הדברים העיקריים שבהם האפליקציות לאפל טי וי ואנדרואיד טי שונים בהם הם:
- היכולת להגיע בקלילות לנקודות זמן בצפיה, כפי שצויין.
- באפל טי וי יש חיפוש. באנדרואיד טי וי עדיין אין.
- איכות התמונה זהה, אבל באפל טי וי אין בעיות FPS (החלקת תנועה) בשום תוכן. באנדרואיד יש בעיה כזו בתכנים מסויימים (ייתכן שבעיה תלויית מכשיר). חשוב לציין שבשני המקרים המכשירים מוגדרים לעבוד ב50 הרץ.
כמו כן, באפל טי וי רואים באיכות המקסימלית מיד מתחילת ההפעלה של הוידאו. באנדרואיד טי וי לוקח כמה שניות לאיכות התמונה להתחדד.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

מדוייק להפליא
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
האפליקציה באפל TV מעולה, מייתרת את הממיר מלבד האפשרות להקפיא את השידור החי, שלא קיים.
- rbh3
-
- חבר פעיל במיוחד

יכול להתחיל מההתחלה, לעבור לנקודה ולעשות פאוזariesjer כתב:האפליקציה באפל TV מעולה, מייתרת את הממיר מלבד האפשרות להקפיא את השידור החי, שלא קיים....
- ariesjer
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
ברור, עדיין...
- Gershon99
-
- חבר ותיק

·30 שניות זה מה שאפשר בכל הגרסאות של סלקום.rbh3 כתב:ניתן לקפוץ 30 שניות באמצעות החיצים בשלט של MINIX......
השידור פשוט עדיין לא ברמה.
מישהו נתקל לאחרונה בתקלה בעת צפייה בVOD? כל האליקציה עובדת מלבד הVOD...
למה אתה מתכוון ש"השידור עדיין לא ברמה"? לאיכות התמונה? כי אם כן
אז אתה ממש טועה.
עשיתי בדיקת השוות איכות תמונה של הסדרה פסיפס שבסלקום מול שתי גרסאות איכות 720p ו-1080p שנמצאות ברשת והאמת שהופתעתי לגלות שאיכות התמונה בסלקום איכותית יותר.
אני אפתח על זה שרשור עוד מעט ואציג את התמונות כולל בדיקת צריכת נתונים שמעידה על שקילת הקובץ ומזה ניתן פחות או יותר לשאר בכמה ביטרייט סלקום משדרת את הסדרה הזאת מול מה שנמצא ברשת.
- Gershon99
-
- חבר ותיק

·תוכל להקליט סרטון קצר של דקה להראות איך זה נראה?lucas כתב:·שלט האפל TV כולל משטח נגיעה. בהחלקה עליו ימינה ושמאלה ניתן לבחור כל נקודת זמן בוידאו שצופים בו בקלילות. קצת קשה להסביר מבלי להראות או לנסות אותו.......
הדברים העיקריים שבהם האפליקציות לאפל טי וי ואנדרואיד טי שונים בהם הם:
- היכולת להגיע בקלילות לנקודות זמן בצפיה, כפי שצויין.
- באפל טי וי יש חיפוש. באנדרואיד טי וי עדיין אין.
- איכות התמונה זהה, אבל באפל טי וי אין בעיות FPS (החלקת תנועה) בשום תוכן. באנדרואיד יש בעיה כזו בתכנים מסויימים (ייתכן שבעיה תלויית מכשיר). חשוב לציין שבשני המקרים המכשירים מוגדרים לעבוד ב50 הרץ.
כמו כן, באפל טי וי רואים באיכות המקסימלית מיד מתחילת ההפעלה של הוידאו. באנדרואיד טי וי לוקח כמה שניות לאיכות התמונה להתחדד....
באיזה תוכן ודקה למשל נמצאת בעיית FPS ובאיזה לא? רק כדי לראות.
איך זה יכול להיות שרואים מיד באיכות המקסימלית? אחרי הכל זה שירות IPTV
וכמו כל שירות IPTV, זה מבצע בדיקת מהירות אינטרנט מול השרתים ולפי כך הם מתאמים את האיכות לקו האיטנרט שיהיה שידור רציף.
ככה זה בנטפילקיס,הולו,Amazon Prime Video,פרטנר וסטינג.
אומנם קרה לי כמה פעמים שהפעלתי פרק מסדרה וישר קיבלתי את איכות התמונה הטובה ביותר אבל ברוב הפעמים כמו שאמרת רק לאחר כמה שניות בודדות איכות התמונה משתפרת.
אפשרות אחת שאני יכול לחשוב עליה זה שאולי סלקום באפליקציה של אפל TV עושים בדיקת מהירות עוד לפני שהתוכן מופעל וככה מתקבלת איכות התמונה הטובה ביותר.
האם יש לך הבדלי זמן בין הפעלת תוכן באפל TV לאנדרואיד TV?