סטרימר זול ואיכותי NEXBOX A95X [מומלץ]
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@mazinya
·
כן, רק שהוא עולה $39 באיביי.
וכנראה שכן, כי ב-LE ה"בעיה" קיימת, באנדרויד לא. מבחינתי זו לא ממש בעיה, כי הפעלה של כל תוכן וידאו מסדר את זה מידית.
·
וכנראה שכן, כי ב-LE ה"בעיה" קיימת, באנדרויד לא. מבחינתי זו לא ממש בעיה, כי הפעלה של כל תוכן וידאו מסדר את זה מידית.
המחיר קצת עלה אבל לא רציני (לגרסת 2 RAM ו 8 איחסון)TheCoolest כתב:@mazinya
·
וכנראה שכן, כי ב-LE ה"בעיה" קיימת, באנדרויד לא. מבחינתי זו לא ממש בעיה, כי הפעלה של כל תוכן וידאו מסדר את זה מידית....
http://www.ebay.com/itm/Sunvell-T95M-TV ... 2039714134
בחלק מהגרסאות כתוב אנדרואיד 5.1 ובחלק כתוב אנדרואיד 6
נתקלת בבעיות מסוימות איתו שאתה יכול להגיד שמפריעות? קליטת הוויפי טובה? ניתן להסיר את הKODI ולהתקין גרסה נקיה שלי? (הבנתי שלא ניתן להתקין קודי 17)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא משתמש באנדרויד, רק נכנסתי לשם כמה פעמים לבדוק כמה דברים ולא יותר מזה. כך שמבחינת אנדרויד הדבר היחיד שהפריע לי זה שהחלפת קצב ריענון אוטומטית מתוך קודי לא עבדה, אבל לא נכנסתי לעומק העניין מבחינת הגדרות אנדרויד וכו'.
המכשיר הגיע עם אנדרויד 6, עד כמה שזכור לי.
ניתן להסיר את ההתקנה ולהתקין איזו גרסה שבא לך. ניסיתי את SPMC, אבל מה שהגיע עם המכשיר עבד טוב יותר.
לא ניסיתי להתקין קודי 17.
המכשיר הגיע עם אנדרויד 6, עד כמה שזכור לי.
ניתן להסיר את ההתקנה ולהתקין איזו גרסה שבא לך. ניסיתי את SPMC, אבל מה שהגיע עם המכשיר עבד טוב יותר.
לא ניסיתי להתקין קודי 17.
@credo
·לנסות לשנמך לקודי16.1 ? ואם אין ברירה (והקושחה שלך לא מעודכנת) לגרסאות המיוחדות שלו -"SHITTY"?
·לנסות לשנמך לקודי16.1 ? ואם אין ברירה (והקושחה שלך לא מעודכנת) לגרסאות המיוחדות שלו -"SHITTY"?
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 468
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 63 פעמים
@credo
נסה להדליק את האפשרות "התאם קצב ריענון תצוגה" (נמצא ב-הגדרות / נגן וידאו) ועדכן אותנו אם זה עוזר.
נסה להדליק את האפשרות "התאם קצב ריענון תצוגה" (נמצא ב-הגדרות / נגן וידאו) ועדכן אותנו אם זה עוזר.
@credo
·נזכרתי, עוד אפשרות: תבדוק בVIDEO ->accelleration - תנסה לבטל את כל הקודקים ולבדוק, ואם עוזר - להוסיף אחד אחד...
·נזכרתי, עוד אפשרות: תבדוק בVIDEO ->accelleration - תנסה לבטל את כל הקודקים ולבדוק, ואם עוזר - להוסיף אחד אחד...
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

אני לא יודע על איזה קודקים דיבר rafi_d. הוא בודאי התכוון לבטל את האצות החומרה. נסה את זה ועדכן אותנו אם זה עוזר.
·נו, לכל סוג האצה שם יש כינוי של קודק מסויים (למשל AMCodec הידוע לשימצה...) ...PolarBear1 כתב:אני לא יודע על איזה קודקים דיבר rafi_d. הוא בודאי התכוון לבטל את האצות החומרה. נסה את זה ועדכן אותנו אם זה עוזר....
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

בסדר, בסדר...
במכשיר שלי אני ביטלתי את כל האצות החומרה (נדמה לי שיש שתיים) ולא טרחתי להחזיר אף אחת. עובד חלק. לא מפריע לי שההאצה תהיה תוכנתית לגמרי. שה-CPU יעבוד קצת, מה יש?
במכשיר שלי אני ביטלתי את כל האצות החומרה (נדמה לי שיש שתיים) ולא טרחתי להחזיר אף אחת. עובד חלק. לא מפריע לי שההאצה תהיה תוכנתית לגמרי. שה-CPU יעבוד קצת, מה יש?
כשתגיע לנגינה של תכני X265-10BIT, אז תספר לי מה שלום הCPU שלך... לא יעבוד בלי הAMקודק הזה...
@credo
·גם ביישן עם קודי 17?
הנה עוד הצעה (אם אתה מתעקש לא לחזור ל16...) :
·גם ביישן עם קודי 17?
הנה עוד הצעה (אם אתה מתעקש לא לחזור ל16...) :
הבעייה אולי שאתה לא מסתכל בקליפ עד הסוף... השינוי שלו הוא בסוף בקובץ, לא בGUI...
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

צודק. משום-מה לא נתקלתי בזה עד עכשיו. אבל אחרי הפוסט שלך בדקתי את זה, ואכן לא עובד בלי האצת חומרה. תודה שהארת את עיני.rafi_d כתב:כשתגיע לנגינה של תכני X265-10BIT, אז תספר לי מה שלום הCPU שלך... לא יעבוד בלי הAMקודק הזה......
הבעייה, שהקודק הזה מפריע בתכנים אחרים בגלל קושחות ישנות בקופסאות הסיניות הפשוטות האלו 
- PolarBear1
-
- חבר פעיל מאוד

פרט והבא דוגמאות...