VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
יש לך בביקורת הזאת צילומי תקריב איך תוכן 1080P נראה על הטלויזיה.
http://www.rtings.com/tv/reviews/vizio/m-series-2015
http://www.rtings.com/tv/reviews/vizio/m-series-2015
- RoeeToledano
- חבר פעיל

- תגובות: 75
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
ממה שראיתי בשרשורים קודמים דגם M60-C3 עובד מעולה עם יס/הוט. יש למישהו דגם אחר שיכול להעיד שעובד אצלו יס/הוט כמו שצריך?
- GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 207
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
TheCoolest-תודה, אין ספק ש4K נראה טוב יותר בצורה משמעותית מ1080, למרות שזה נראה לא רע (כמובן שהייתי צריך לעשות זום כי אין לי מסך 4K).
עכשיו ראיתי שהמסך מגיע עם שלט שבא עם מקלדת QWERTY בגבו. האם ישנה אפשרות להשתמש בשלט הזה לשלוט במחשב עם קודי?
עכשיו ראיתי שהמסך מגיע עם שלט שבא עם מקלדת QWERTY בגבו. האם ישנה אפשרות להשתמש בשלט הזה לשלוט במחשב עם קודי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
תראה בביקורות שלהם מסכים שהם 1080P, לפי דעתי, לפחות בתמונה הזו, דווקא הטלויזיה הזאת נותנת פירוט הרבה יותר טוב מטלויזיה של 1080P.
- Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
·מיכאלוש כתב:תגידו מישהו פעם הזמין טלוויזיה ישירות מאמזון?היא כוללת מיסים אח שהיא תבטא לארץ ו צריכים לשלם עוד מס שקר כלשהו?
ועל מה האחריות שלהם למישהו יש מושג?תודה...
כולל מסים והכל
אבל אני חושב שההרחבת אחריות תקפה רק לארה"ב
יש לך המלצה לתוכנה ספציפית? אני זוכר איזה משהו של דימוי surround בסטריאו, כנראה לא ספציפית לסרטים, אבל לא זכור לי שזה פעל כל כך טוב.GustavMahler כתב:בכל מקרה, ישנן תוכנות רבות הנותנות סראונד וירטואלי שנשמע מדהים (Dolby virtual surround לדוג', אני לא לגמרי סגור שקוראים לזה כך).
ונקודה חשובה: אין שום סיבה שאוזניות לא יישמעו אפילו יותר טובות ממערכת 7.1. בסופו של דבר יש לך שתי אוזניים והמיקום נוצר מההבדלים בין שתי האוזניים...
אמנם יש לך 2 אוזניים, אבל מה שמגיע לכל אחת מהן משתנה בהתאם למיקום כל אחד ממקורות הקול, בהתאם לסביבה, וגם בהתאם לפיזיולוגיה השונה של כל שומע. אם זאת היתה בעיה פתורה אני משער שזה היה הופך לנפוץ, לפחות לצפיה לבד, אבל אני לא רואה שזה המצב. מערכות של כמה רמקולים הן עדיין הסטנדרט, למרות שהן יותר בלאגן ויותר יקרות, כך שלא נראה שזה פתור.
בהגדרה, אם התמונה ממלאת את המסך והתוכן ברזולוציה קטנה מזו של המסך, יש upscaling.GustavMahler כתב:אם אני אשב במרחק שמתאים ל4K ולא ל1080 (מרחק שבו ב1080 יראו את הפיקסלים), האם גם כשאצפה בתוכן 1080 המסך יעשה תמיד Upscaling ל4K ואני לא אראה את הפיקסלים?...
גם אתה בטווח שאפשר להבחין ב-4K, זה לא ש-2K יראה כעשוי מפיקסלים. זה רק יהיה קצת פחות חד.
- GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

יש לי את תוכנת PowerDVD (שד"א היא תוכנה מדהימה-יש לה פשוט את התמונה הכי טובה) ושם יש אפשרות לבחור בDolby Virtual Speaker וזה נשמע מצויין. את הDolby virtual headphones אני לא אוהב, זה מוריד מהאיכות של הסאונד לדעתי.
אמנם זה לא תמיד מתאים לכל הפורמטים של האודיו, כי לפעמים זה עלול להדגיש צד אחד לאורך כל הסרט. כשזה קורה אני פשוט מחליף לStereo או Dolby surround compatible downmix.
אני עדיין לא לגמרי בעניינים עם סוגי האודיו השונים בסרטים, כך שעדיין לא עליתי על הגורם לבעייה הזו.
בכל מקרה, אני באמת ממליץ בחום על Cyberlink PowerDVD 15-זה משדרג את הצבעים ואת האודיו ויש גם אפשרות לCinema mode שהוא יותר נוח לשימוש עם HTPC.
כרגע אני על תקציב נורא מצומצם כך שבמילא מערכת סראונד לא ממש באה בחשבון (גם החדר שלי לא מתאים למיקום רמקולים, גם כי אין בידוד והדלתות ממש לא חוסמות סאונד. אולי יש דרך קלה לאטום את הדלתות?). אני ממש נהנה עם האוזניות שלי. הן פנומנליות.
אני ממליץ בחום רב ללכת לבודקם אצל אבי יפה לכל מי שמעוניין בסאונד מדהים. יש הרבה סיכויים שהן לא במלאי כך שתבררו לפני. ד"א, נתנו לי להקשיב למוסיקה דרך רמקולים בשווי עשרות אלפי שקלים-ואני בתמימות העדפתי את הסאונד של האוזניות האלו בהרבה. הן פתוחות ד"א, כך שהסאונד אינו חנוק.
בקשר ל1080, זה נחמד לדעת שיש לתוכן זה פוטנציאל להיראות טוב יותר על מסך 4K, במיוחד כי שקלתי לפני המבצע לרכוש את מסך הH6400 של סמסונג, שהוא אינו תומך ב4K.
אמנם זה לא תמיד מתאים לכל הפורמטים של האודיו, כי לפעמים זה עלול להדגיש צד אחד לאורך כל הסרט. כשזה קורה אני פשוט מחליף לStereo או Dolby surround compatible downmix.
אני עדיין לא לגמרי בעניינים עם סוגי האודיו השונים בסרטים, כך שעדיין לא עליתי על הגורם לבעייה הזו.
בכל מקרה, אני באמת ממליץ בחום על Cyberlink PowerDVD 15-זה משדרג את הצבעים ואת האודיו ויש גם אפשרות לCinema mode שהוא יותר נוח לשימוש עם HTPC.
כרגע אני על תקציב נורא מצומצם כך שבמילא מערכת סראונד לא ממש באה בחשבון (גם החדר שלי לא מתאים למיקום רמקולים, גם כי אין בידוד והדלתות ממש לא חוסמות סאונד. אולי יש דרך קלה לאטום את הדלתות?). אני ממש נהנה עם האוזניות שלי. הן פנומנליות.
אני ממליץ בחום רב ללכת לבודקם אצל אבי יפה לכל מי שמעוניין בסאונד מדהים. יש הרבה סיכויים שהן לא במלאי כך שתבררו לפני. ד"א, נתנו לי להקשיב למוסיקה דרך רמקולים בשווי עשרות אלפי שקלים-ואני בתמימות העדפתי את הסאונד של האוזניות האלו בהרבה. הן פתוחות ד"א, כך שהסאונד אינו חנוק.
בקשר ל1080, זה נחמד לדעת שיש לתוכן זה פוטנציאל להיראות טוב יותר על מסך 4K, במיוחד כי שקלתי לפני המבצע לרכוש את מסך הH6400 של סמסונג, שהוא אינו תומך ב4K.
תקציב מצומצם, אבל 6000 ש"ח על אוזניות? למה שלא תמכור אותן וקנה במקום זה רמקולי 5.1 חביבים + מגבר + אוזניות טובות אחרות. 
FHD לא יראה טוב יותר על 4K. הוא יראה בערך אותו דבר, אולי קצת מטושטש יותר, כמו על מסך FHD. מה שכן, אם אתה יושב קרוב מספיק כדי להבחין ברווח השחור בין הפיקסלים, אולי 4K ישפר את זה.
FHD לא יראה טוב יותר על 4K. הוא יראה בערך אותו דבר, אולי קצת מטושטש יותר, כמו על מסך FHD. מה שכן, אם אתה יושב קרוב מספיק כדי להבחין ברווח השחור בין הפיקסלים, אולי 4K ישפר את זה.
- GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

כשאתה מוסיקאי אמיתי אתה מוכן להשקיע 6600 ש"ח על אוזניות שהתאהבת בסאונד שלהם. לא אהבתי את הסאונד של מערכות בעשרות אלפי שקלים כמו שאהבתי את הסאונד של האוזניות. אני מוסיקאי קלאסי ומוסיקה היא חיי. לשמוע מוצארט ומאהלר עם האוזניות האלו זו חוויה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ה-"55 חזרה למלאי אם מישהו מחפש. עכשיו זה הזמן.
- Amstel
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 539
- שם מלא: in
- נתן תודות: 32 פעמים
- קיבל תודות: 45 פעמים
·Cleaner כתב:שאלה למי שהזמין את ה 50 אינץ', כמה לקחו לכם על משלוח? כי פתאום היום הוספתי אותה לעגלה ומשום מה המחיר הסופי שיוצא לי גבוה יותר ממה שיצא פעם אחרונה שבדקתי ולא נראה לי שהמחיר של הטלויזיה עצמה השתנה....
בערך 801$
- GustavMahler
- חבר פעיל מאוד

אכן המחיר עלה, ולא קצת-אני שילמתי כ800 ש"ח על משלוח. עכשיו המשלוח עולה 2157 ש"ח עבור הM50-C1.
בהחלט עלייה משמעותית.
בהחלט עלייה משמעותית.