VIZIO 60" 4K דרך אתר טרגט בארה״ב

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #401 

יש לך בביקורת הזאת צילומי תקריב איך תוכן 1080P נראה על הטלויזיה.
http://www.rtings.com/tv/reviews/vizio/m-series-2015

RoeeToledano
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 75
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #402 

ממה שראיתי בשרשורים קודמים דגם M60-C3 עובד מעולה עם יס/הוט. יש למישהו דגם אחר שיכול להעיד שעובד אצלו יס/הוט כמו שצריך?

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 207
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #403 

TheCoolest-תודה, אין ספק ש4K נראה טוב יותר בצורה משמעותית מ1080, למרות שזה נראה לא רע (כמובן שהייתי צריך לעשות זום כי אין לי מסך 4K).
עכשיו ראיתי שהמסך מגיע עם שלט שבא עם מקלדת QWERTY בגבו. האם ישנה אפשרות להשתמש בשלט הזה לשלוט במחשב עם קודי?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #404 

תראה בביקורות שלהם מסכים שהם 1080P, לפי דעתי, לפחות בתמונה הזו, דווקא הטלויזיה הזאת נותנת פירוט הרבה יותר טוב מטלויזיה של 1080P.

mg1913
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 306
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #405 

תגידו מישהו פעם הזמין טלוויזיה ישירות מאמזון?היא כוללת מיסים אח שהיא תבטא לארץ ו צריכים לשלם עוד מס שקר כלשהו?

ועל מה האחריות שלהם למישהו יש מושג?תודה

Amstel
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 539
שם מלא: in
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 45 פעמים

שליחה #406 

מיכאלוש כתב:תגידו מישהו פעם הזמין טלוויזיה ישירות מאמזון?היא כוללת מיסים אח שהיא תבטא לארץ ו צריכים לשלם עוד מס שקר כלשהו?

ועל מה האחריות שלהם למישהו יש מושג?תודה
...
·

כולל מסים והכל
אבל אני חושב שההרחבת אחריות תקפה רק לארה"ב

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #407 

GustavMahler כתב:בכל מקרה, ישנן תוכנות רבות הנותנות סראונד וירטואלי שנשמע מדהים (Dolby virtual surround לדוג', אני לא לגמרי סגור שקוראים לזה כך).
ונקודה חשובה: אין שום סיבה שאוזניות לא יישמעו אפילו יותר טובות ממערכת 7.1. בסופו של דבר יש לך שתי אוזניים והמיקום נוצר מההבדלים בין שתי האוזניים
...
יש לך המלצה לתוכנה ספציפית? אני זוכר איזה משהו של דימוי surround בסטריאו, כנראה לא ספציפית לסרטים, אבל לא זכור לי שזה פעל כל כך טוב.

אמנם יש לך 2 אוזניים, אבל מה שמגיע לכל אחת מהן משתנה בהתאם למיקום כל אחד ממקורות הקול, בהתאם לסביבה, וגם בהתאם לפיזיולוגיה השונה של כל שומע. אם זאת היתה בעיה פתורה אני משער שזה היה הופך לנפוץ, לפחות לצפיה לבד, אבל אני לא רואה שזה המצב. מערכות של כמה רמקולים הן עדיין הסטנדרט, למרות שהן יותר בלאגן ויותר יקרות, כך שלא נראה שזה פתור.
GustavMahler כתב:אם אני אשב במרחק שמתאים ל4K ולא ל1080 (מרחק שבו ב1080 יראו את הפיקסלים), האם גם כשאצפה בתוכן 1080 המסך יעשה תמיד Upscaling ל4K ואני לא אראה את הפיקסלים?
...
בהגדרה, אם התמונה ממלאת את המסך והתוכן ברזולוציה קטנה מזו של המסך, יש upscaling.
גם אתה בטווח שאפשר להבחין ב-4K, זה לא ש-2K יראה כעשוי מפיקסלים. זה רק יהיה קצת פחות חד.

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #408 

יש לי את תוכנת PowerDVD (שד"א היא תוכנה מדהימה-יש לה פשוט את התמונה הכי טובה) ושם יש אפשרות לבחור בDolby Virtual Speaker וזה נשמע מצויין. את הDolby virtual headphones אני לא אוהב, זה מוריד מהאיכות של הסאונד לדעתי.
אמנם זה לא תמיד מתאים לכל הפורמטים של האודיו, כי לפעמים זה עלול להדגיש צד אחד לאורך כל הסרט. כשזה קורה אני פשוט מחליף לStereo או Dolby surround compatible downmix.
אני עדיין לא לגמרי בעניינים עם סוגי האודיו השונים בסרטים, כך שעדיין לא עליתי על הגורם לבעייה הזו.
בכל מקרה, אני באמת ממליץ בחום על Cyberlink PowerDVD 15-זה משדרג את הצבעים ואת האודיו ויש גם אפשרות לCinema mode שהוא יותר נוח לשימוש עם HTPC.
כרגע אני על תקציב נורא מצומצם כך שבמילא מערכת סראונד לא ממש באה בחשבון (גם החדר שלי לא מתאים למיקום רמקולים, גם כי אין בידוד והדלתות ממש לא חוסמות סאונד. אולי יש דרך קלה לאטום את הדלתות?). אני ממש נהנה עם האוזניות שלי. הן פנומנליות.
אני ממליץ בחום רב ללכת לבודקם אצל אבי יפה לכל מי שמעוניין בסאונד מדהים. יש הרבה סיכויים שהן לא במלאי כך שתבררו לפני. ד"א, נתנו לי להקשיב למוסיקה דרך רמקולים בשווי עשרות אלפי שקלים-ואני בתמימות העדפתי את הסאונד של האוזניות האלו בהרבה. הן פתוחות ד"א, כך שהסאונד אינו חנוק.

בקשר ל1080, זה נחמד לדעת שיש לתוכן זה פוטנציאל להיראות טוב יותר על מסך 4K, במיוחד כי שקלתי לפני המבצע לרכוש את מסך הH6400 של סמסונג, שהוא אינו תומך ב4K.

jtk
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5172
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 532 פעמים

שליחה #409 

תקציב מצומצם, אבל 6000 ש"ח על אוזניות? למה שלא תמכור אותן וקנה במקום זה רמקולי 5.1 חביבים + מגבר + אוזניות טובות אחרות. :)

FHD לא יראה טוב יותר על 4K. הוא יראה בערך אותו דבר, אולי קצת מטושטש יותר, כמו על מסך FHD. מה שכן, אם אתה יושב קרוב מספיק כדי להבחין ברווח השחור בין הפיקסלים, אולי 4K ישפר את זה.

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #410 

כשאתה מוסיקאי אמיתי אתה מוכן להשקיע 6600 ש"ח על אוזניות שהתאהבת בסאונד שלהם. לא אהבתי את הסאונד של מערכות בעשרות אלפי שקלים כמו שאהבתי את הסאונד של האוזניות. אני מוסיקאי קלאסי ומוסיקה היא חיי. לשמוע מוצארט ומאהלר עם האוזניות האלו זו חוויה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #411 

ה-"55 חזרה למלאי אם מישהו מחפש. עכשיו זה הזמן.

eran1901
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #412 

חברים, הזדרזו! 55" במלאי :-)

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #413 

שאלה למי שהזמין את ה 50 אינץ', כמה לקחו לכם על משלוח? כי פתאום היום הוספתי אותה לעגלה ומשום מה המחיר הסופי שיוצא לי גבוה יותר ממה שיצא פעם אחרונה שבדקתי ולא נראה לי שהמחיר של הטלויזיה עצמה השתנה.

Amstel
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #414 

Cleaner כתב:שאלה למי שהזמין את ה 50 אינץ', כמה לקחו לכם על משלוח? כי פתאום היום הוספתי אותה לעגלה ומשום מה המחיר הסופי שיוצא לי גבוה יותר ממה שיצא פעם אחרונה שבדקתי ולא נראה לי שהמחיר של הטלויזיה עצמה השתנה.
...
·

בערך 801$

Cleaner
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1191
נתן תודות: 65 פעמים
קיבל תודות: 170 פעמים

שליחה #415 

@Amstel
801$ על הכל כן? זה בדיוק מה שיצא לפני שבוע אבל עכשיו פתאום המחיר קפץ ל 1200$ נראה לי שהם הקפיצו את המחיר של המשלוח :(

Amstel
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #416 

Cleaner כתב:@Amstel
801$ על הכל כן? זה בדיוק מה שיצא לפני שבוע אבל עכשיו פתאום המחיר קפץ ל 1200$ נראה לי שהם הקפיצו את המחיר של המשלוח :(
...
·

אכן כך

GustavMahler
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #417 

אכן המחיר עלה, ולא קצת-אני שילמתי כ800 ש"ח על משלוח. עכשיו המשלוח עולה 2157 ש"ח עבור הM50-C1.
בהחלט עלייה משמעותית.

ofer7845
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שליחה #418 

אוףףףףףףף אני לא מאמין!!! עד שחיכיתי שה 55 תתעדכן הם העלו משמעותית את מחיר המשלוח!! הטלויזיה כבר לא עולה 3350 היא כבר עולה 4650 😔. הלך הכל :(

eran1901
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 230
נתן תודות: 4 פעמים

שליחה #419 

המחיר שלה כפי שהיה. מעניין למה לפתע המשלוח עולה כפול..
אולי הם הבינו שהם מפסידים

Amstel
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #420 

eran1901 כתב:המחיר שלה כפי שהיה. מעניין למה לפתע המשלוח עולה כפול..
אולי הם הבינו שהם מפסידים
...
·

או שהבינו שהם יכולים להרוויח יותר..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”