תגובה: אז בגלל זה נראה לי שבינתים בזק ו הוט לא מודאגות ?shayze כתב:אם להתייחס לכל ההצהרות מאירוע ההשקה בערבון מוגבל, אני חושב קל לומר שהכל אפשרי............
ובזק בינלאומי ושאר הספקיות אינטרנט הגדולות לא באנלימיטד?
תגובה: אז בגלל זה נראה לי שבינתים בזק ו הוט לא מודאגות ?shayze כתב:אם להתייחס לכל ההצהרות מאירוע ההשקה בערבון מוגבל, אני חושב קל לומר שהכל אפשרי............
תגובה: נראה שהוט מאוד מודאגים...אפילו בפאניקה. אתמול ב17:00 דפיקה בדלת, אני פותח ונחשו מי.wer478 כתב:תגובה: אז בגלל זה נראה לי שביתנים בזק ו הוט לא מודאגות ?......
ובזק בינלאומי ושאר הספקיות אינטרנט הגדולות לא באנלימיטד?...
תגובה:מה הסיבה לדעתך שהיו שם שלושה נציגים ולא אחד? האם רק בגלל שרמת הזיכרון של הנציגים נמוכה אז הם לקחו גיבוי של עוד נציגים?eran85z כתב:
תגובה: נראה שהוט מאוד מודאגים...אפילו בפאניקה. אתמול ב17:00 דפיקה בדלת, אני פותח ונחשו מי.......
לא אחד, לא שניים, שלושה נציגים של הוט עומדים בפתח.
הם: "שלום, אנחנו מהוט, לאיזה שידורים ואינטרנט אתה מחובר?"
אני: "עידן פלוס. באינטרנט מחובר באמצעותכם ל-100 מגה"
הם: "כמה משלם?"
אני: "עבור התשתית אני משלם 119 שח בחודש"
הם: "אפשר לעניין אותך בשידרוג החבילה שלך לטריפל בדיוק באותו המחיר לחודש?"
אני: "אני לא מעוניין, תודה. הציעו לי כבר פעמיים את זה בטלפון."
הם: "אתה לא רואה בכלל טלויזיה, סרטים, סדרות וכו? לא מדבר בטלפון?" וכו וכו ניסיונות שכנוע...
האסטרטגיה של הוט (ובצדק, מבחינתם) היא להעביר את כל הלקוחות הקיימים לטריפל כדי שלא יאבדו אותם לטובת IBC. הם יודעים שאין להם סיכוי מול IBC בתחום האינטרנט ולכן מנסים בכח לדחוף טלויזיה וטלפון...
אני חייב להגיד שאני לא מרחם על הוט, מגיע להם שיעזבו אותם הרבה לקוחות אחרי שבשנים האחרונות קיבלתי מהם את השירות הגרוע ביותר שנתקלתי בו בחיים (לא נכנס לזה).
מה שכן, חבל אם זה יגרום לגל פיטורים כי העובדים לא אשמים....
תגובה:shayze כתב:כל העובדים כבר פוטרו והועברו לחברות קבלן בכל מקרה....
תגובה:alon24 כתב:eran85z:
כמה היתתה ההצעה? כמה חודשים במחיר הזה? התקנה חינם?
לא שמעתי על משהו כזה זול...
בדיוק קראתי מאמר רלוונטי בכלכליסט:eran85z כתב:תגובה: נראה שהוט מאוד מודאגים...אפילו בפאניקה. אתמול ב17:00 דפיקה בדלת, אני פותח ונחשו מי.......
לא אחד, לא שניים, שלושה נציגים של הוט עומדים בפתח.
הם: "שלום, אנחנו מהוט, לאיזה שידורים ואינטרנט אתה מחובר?"
אני: "עידן פלוס. באינטרנט מחובר באמצעותכם ל-100 מגה"
הם: "כמה משלם?"
אני: "עבור התשתית אני משלם 119 שח בחודש"
הם: "אפשר לעניין אותך בשידרוג החבילה שלך לטריפל בדיוק באותו המחיר לחודש?"
אני: "אני לא מעוניין, תודה. הציעו לי כבר פעמיים את זה בטלפון."
הם: "אתה לא רואה בכלל טלויזיה, סרטים, סדרות וכו? לא מדבר בטלפון?" וכו וכו ניסיונות שכנוע...
האסטרטגיה של הוט (ובצדק, מבחינתם) היא להעביר את כל הלקוחות הקיימים לטריפל כדי שלא יאבדו אותם לטובת IBC. הם יודעים שאין להם סיכוי מול IBC בתחום האינטרנט ולכן מנסים בכח לדחוף טלויזיה וטלפון...
אני חייב להגיד שאני לא מרחם על הוט, מגיע להם שיעזבו אותם הרבה לקוחות אחרי שבשנים האחרונות קיבלתי מהם את השירות הגרוע ביותר שנתקלתי בו בחיים (לא נכנס לזה).
מה שכן, חבל אם זה יגרום לגל פיטורים כי העובדים לא אשמים....
שים לב שפרוטוקול ה-TCP (שכנראה בעזרתו אתה מוריד) עובד בצורה כזאת שלאחר כמה חבילות מידע (segments) שהתקבלו הוא חייב לשלוח למקור חבילה קטנה שאומרת "אני מאשר, אתה יכול לשלוח עוד" ולכן אפילו בזמן שאתה מוריד אתה למעשה גם משתמש ב-upload שלך לשלוח את החבילות האלה.Oran כתב:שאלה על סימטרי ועל ההבדל לאינטרנט של היום.
נגיד ויש חבילה 100 מגה.
אם אני מוריד על על 70 אני יכול בו זמנית לעלות על 30 ?
כי עכשיו בבזק נראה לי שאם מעלים בקצב המקסימלי : 3 מגה, אז האינטרנט נחנק ולא זז....