ליגת האלופות 2013/2014
ותודה לברצלונה על 4 שנות הקיקי קקה שלה שחישלו אותנו לרמה כזאת שהגרמנים מרגישים לנו כמו גן ילדים בנסיון שלהם להחזיק 100% מהזמן בכדור...
יש לנו הזדמנות פז...השאלה היא האם נתן קודם את השני כדי לשבור את הגרמנים או שנחטוף את השויון. אנחנו יותר קרובים לשער השני מאשר באיירן לראשון למרות שברמות האלה זה יכול להגיע בכל רגע מכל אחד.....ואוי איך בייל היה יכול לעזור לנו היום.
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
עם כל אהבתי והערצתי לריאל,
קודם כל שיחקו כדורגל מצויין, חכם, מסתגר שצריך, פורץ ומהיר שצריך, אחזקת כדור שצריך....
וניצחון 1-0 על ריאל...
אבל......
לדעתי,
אחרי ה 3-0 על דורטמונד בבית, בא הגומלין בחוץ וזה היה קרוב מאוד להדחה...
קשה לי להאמין ש 1-0 יספיק מול באיירן בבית שלה ...
נותר להתענג על הניצחון הזה ולקוות להמשכיות...
HaaaaLLLLLaaaaaa. Madrid
קודם כל שיחקו כדורגל מצויין, חכם, מסתגר שצריך, פורץ ומהיר שצריך, אחזקת כדור שצריך....
וניצחון 1-0 על ריאל...
אבל......
לדעתי,
אחרי ה 3-0 על דורטמונד בבית, בא הגומלין בחוץ וזה היה קרוב מאוד להדחה...
קשה לי להאמין ש 1-0 יספיק מול באיירן בבית שלה ...
נותר להתענג על הניצחון הזה ולקוות להמשכיות...
HaaaaLLLLLaaaaaa. Madrid
1. אם בייל ורונאלדו כשרים למשחק הגומלין ואנצ'לוטי לא ישקשק לנו כמו נגד הקבוצה הגרמנית השניה שזרקנו, אז אנחנו שווים לפחות גול. זה אומר שהגרמנים צריכים 3 שערים ולדעתי זה לא יהיה להם קל להשגה
2. יש מעט מעוד דברים הזוים יותר בכדורגל מכך שסר איקר הוא לא שוער מספר 1 של ריאל מדריד. איך יכול להיות ששוער מספר 1 בעולם, ששוער אלופת העולם ואלופת אירופה יושב על הספסל כבר עונה שלמה.....תשמעו, זה פשוט מגוחך.....משחק שלם הוא לא נוגע בכדור ופתאום הצלה אחת שאולי קובעת עלייה לגמר שמעטי מעטים מסוגלים לעשות דברים כאלה ועדיין הוא ימשיך להיות תקוע על הספסל בליגה....לא יאמן
2. יש מעט מעוד דברים הזוים יותר בכדורגל מכך שסר איקר הוא לא שוער מספר 1 של ריאל מדריד. איך יכול להיות ששוער מספר 1 בעולם, ששוער אלופת העולם ואלופת אירופה יושב על הספסל כבר עונה שלמה.....תשמעו, זה פשוט מגוחך.....משחק שלם הוא לא נוגע בכדור ופתאום הצלה אחת שאולי קובעת עלייה לגמר שמעטי מעטים מסוגלים לעשות דברים כאלה ועדיין הוא ימשיך להיות תקוע על הספסל בליגה....לא יאמן
- taoyossi
- חבר מכור קשה

אריה,
אני לא חושב שזו היתה הצלה שלופז לדוגמא לא היה עוצר...
אני חושב שהיתרון הגדול של קסיאס זו ההילה שיש סביבו, שמשרה ביטחון ומנהיגות...
מבחינת יכולות בשער, לא בטוח בכלל שהוא עולה על לופז....
ואנצ׳לוטי לא פרייאר, אם לופז שוער ראשון יש סיבה לכך
אני לא חושב שזו היתה הצלה שלופז לדוגמא לא היה עוצר...
אני חושב שהיתרון הגדול של קסיאס זו ההילה שיש סביבו, שמשרה ביטחון ומנהיגות...
מבחינת יכולות בשער, לא בטוח בכלל שהוא עולה על לופז....
ואנצ׳לוטי לא פרייאר, אם לופז שוער ראשון יש סיבה לכך
- ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
אני בספק גדול אם לופז היה מציל כמו שקאסיאס הציל.
ורק לא גמר באיירן -צ'לסי...
ורק לא גמר באיירן -צ'לסי...
פראיירים לא מתחלפים - רק ראשי ממשלה.
זה משחק של מה אם...
אבל לי אין בעייה לשחק אותו...
לופז לא היה קרוב להציל ת׳כדור הזה....
מעט מאוד שוערים בעולם כיום יש להם יכולות כאלה, ולופז הוא לא אחד מאלה. הוא לדעתי ממש לא בטופ העולמי של השוערים, אפילו לא קרוב. הוא שוער טוב בקבוצה קלה יחסית להיות בה שוער (בכל זאת ריאל כובשת 2-3 משחקים ברוב המשחקים ככה שתפסיד רק אם יכבשו לך שלושה שערים ולקבל שלושה שערים כשראמוס ופפה מייצרים לך קו הגנה כזה זה משהו לא פשוט).
צריך גם לזכור שקסיאס בקושי משחק, לכן הוא אפילו לא בפיק שלו. תנו לו לשחק גם בליגה כדי שיגיע לפיק הזה והכל סגור
אבל לי אין בעייה לשחק אותו...
לופז לא היה קרוב להציל ת׳כדור הזה....
מעט מאוד שוערים בעולם כיום יש להם יכולות כאלה, ולופז הוא לא אחד מאלה. הוא לדעתי ממש לא בטופ העולמי של השוערים, אפילו לא קרוב. הוא שוער טוב בקבוצה קלה יחסית להיות בה שוער (בכל זאת ריאל כובשת 2-3 משחקים ברוב המשחקים ככה שתפסיד רק אם יכבשו לך שלושה שערים ולקבל שלושה שערים כשראמוס ופפה מייצרים לך קו הגנה כזה זה משהו לא פשוט).
צריך גם לזכור שקסיאס בקושי משחק, לכן הוא אפילו לא בפיק שלו. תנו לו לשחק גם בליגה כדי שיגיע לפיק הזה והכל סגור
- taoyossi
- חבר מכור קשה

לא היה שום דבר מיוחד בהצלה הזו, אני ממש חולק על דעתך, אם כי מכבד אותה מאוד, הכדור הגיע לנפח של הידיים פרוסות מהגוף, שום תנועה, שום זינוק, שום דבר מיוחד שכל שוער ברמה גבוהה לא היה הודף...
לא מדברים על שטראובר
לא מדברים על שטראובר