XBMC - מקור עברי - הגדרות המקור
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
ברור. אבל כשתיהיה גירסה יציבה. התוכנה שלי היא לרוב הציבור ולכן אני יוצר רק גרסאות יציבות.
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 988
·החבילה שלך מתאימה לXBMC CUBOX-I ?TheWiz כתב:החבילה שלי מיועדת למערכות הפעלה רגילות ולא למערכות הפעלה מותאמות אישית....
הרי יש מערכת הפעלה ייעודית של OEPENELC XBMC לCUBOX וזה גירסה 2014 לכן זה 14 ולא 13 כמו אצלך,
אז כל הפלאגים ועידכונים שלך אני לא יכול להתקין על CUBOX XBMC ?
או שכן אפשר?
ויש לי שאלה לגבי הלינק הבא :
http://www.hometheater.co.il/vt185692.% ... D7%AA.html
זה מתקין את כל המערכת הפעלה XBMC או רק את פלאגינים שלה ?
כי אני לא צריך את מערכת הפעלה עצמה כי יש ייעודית לקופסה השאלה אם זה רק פלאגינים בקישור שהבאתי למעלה ?
תודה רבה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

כדי להתקין את הפלאגנים בצורה ידנית תעבור על המדריך להתקנת המקור העברי וזהו.
ההתקנה המהירה לא מתאימה לך. אתה יכול לנסות להריץ אותה אבל איך אחריות כי לא בדקתי על מערכות מותאמות.
ההתקנה המהירה לא מתאימה לך. אתה יכול לנסות להריץ אותה אבל איך אחריות כי לא בדקתי על מערכות מותאמות.
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

·נכנסתי ללינק ושמה רשום :TheWiz כתב:כדי להתקין את הפלאגנים בצורה ידנית תעבור על המדריך להתקנת המקור העברי וזהו.
ההתקנה המהירה לא מתאימה לך. אתה יכול לנסות להריץ אותה אבל איך אחריות כי לא בדקתי על מערכות מותאמות....
"שלום לכולם!
המקור התקדם לגירסה 13 האחרונה."
ואם אני הורדתי את הגירסה 14 של KODI עדיין הפלאגינים תופסים עליו או רק על גירסה 13?
אני צריך את פלאגין של עטיפות לסרטים שיראה יפה בעברית וכתוביות אוטומטי , וגם אם אפשר ערוצי PVR של הרבה תחנות לשידור ישיר ,
ויש גם את WALLA VOD ?
תודה רבה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

גירסה 14 לא נתמכת ולא תיתמך עד ליציאת גירסה רשמית ויציבה
- moshebit
-
- חבר פעיל במיוחד

ומאיפה אני יכול להוריד את הגירסה 13 העדכנית ל CUBOX-I ?
וגם אז אם אני נשאר על גירסה 14 אני לא יכול להתקין שום פלאגין עצמאית ? אפילו לא את 300 ערוצים PVR ?
תודה רבה.
וגם אז אם אני נשאר על גירסה 14 אני לא יכול להתקין שום פלאגין עצמאית ? אפילו לא את 300 ערוצים PVR ?
תודה רבה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

משה, אין לי מושג לגבי שחרורים מקוסטמים. אולי באתר החברה.
אתה יכול לנסות. לא יודע מה עובד ומה לא עובד על 14.
אתה יכול לנסות. לא יודע מה עובד ומה לא עובד על 14.
- C0rnFlex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1335
אני מריץ XBMC 13 , התקנתי דרך ה Repo, כרגע כלום לא עובד מלבד HOT VOD (רשת, Ynet, Mako וכו')
- gkz
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
היי THE WIZ
התקנתי עכשיו התקנה חדשה על אנדרואיד
שמתי לב שהסקין AEON NOX GOTHEM PLUS HEBROW לא קיים תחת הסקינים
יש מצב להתקין אייך שהוא ?
התקנתי עכשיו התקנה חדשה על אנדרואיד
שמתי לב שהסקין AEON NOX GOTHEM PLUS HEBROW לא קיים תחת הסקינים
יש מצב להתקין אייך שהוא ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- gkz
-
- חבר שרק התחיל

יש לי 2 מכשירי OPENELEC בבית עם הסקין הזה מהתקנה שלך
- gkz
-
- חבר שרק התחיל

תמונה מצורפת
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

צודק. לדעתי איחדו את זה עם הגירסה הרגילה. Gotham זהו שם הקוד לגירסה 13. במעבר בין 12 ל-13 הוא יצר את הגירסה הזאת וקרא לה כך. עכשיו שכולם על 13 ועוברים ל-14 אז איחדו את הגירסה.
זו הגירסה שאני משתמש בה.
זו הגירסה שאני משתמש בה.
- sf56
-
- חבר פעיל

- תגובות: 81
התקנת LIVE TV על לינוקס
ראשית תודה וכל הכבוד על העבודה הנפלאה.
האם יש אפשרות להוסיף לחבילה העברית את האופציה לצפיה ב LIVE TV כפי שקיים בגרסת ההתקנה של WIN ו אנדרויד. השימוש שלי הוא בהתקנה על לינוקס שעבורה אין התקנה בלחיצת כפתור
תודה
האם יש אפשרות להוסיף לחבילה העברית את האופציה לצפיה ב LIVE TV כפי שקיים בגרסת ההתקנה של WIN ו אנדרויד. השימוש שלי הוא בהתקנה על לינוקס שעבורה אין התקנה בלחיצת כפתור
תודה
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- sf56
-
- חבר פעיל

@TheWiz
·
כנראה שלא הייתי ברור. הבעיה שלי היא הבאה, התקנתי KODI על לינוקס ואת חבילת המקור העיברי שלך. בניגוד להתקנה בלחיצת כפתור של WIN ו אנדרויד, תוספי PVR (ובינהם IPTVSIMPLE) לא מופיעים ולא הצלחתי למצוא דרך להתקין אותם ישירות. בינתיים התקנתי את התוסף של בני אשר התקין לי את תוסף ה PVR והכל עןבד כראוי. אבל שאני מנסה לעבור ממקור לוקלי למקור של BBTS התוסף עובר למצב DISABLE והכפתור של TV בדף הבית נעלם. רעיונות מה קורה?
תודה
SF
·
כנראה שלא הייתי ברור. הבעיה שלי היא הבאה, התקנתי KODI על לינוקס ואת חבילת המקור העיברי שלך. בניגוד להתקנה בלחיצת כפתור של WIN ו אנדרויד, תוספי PVR (ובינהם IPTVSIMPLE) לא מופיעים ולא הצלחתי למצוא דרך להתקין אותם ישירות. בינתיים התקנתי את התוסף של בני אשר התקין לי את תוסף ה PVR והכל עןבד כראוי. אבל שאני מנסה לעבור ממקור לוקלי למקור של BBTS התוסף עובר למצב DISABLE והכפתור של TV בדף הבית נעלם. רעיונות מה קורה?
תודה
SF
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

הקובץ של BBTS אינו זמין לכן הוא לא מוצא רשימה וחוזר למצב לא פעיל.
- sf56
-
- חבר פעיל

@TheWi
ניסיתי עם סטרים אחר שך LIVETV וקיבלתי את אותה התופעה?!
ניסיתי עם סטרים אחר שך LIVETV וקיבלתי את אותה התופעה?!
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
בדוק גרסאות קודם כל
·C0rnFlex כתב:אני מריץ XBMC 13 , התקנתי דרך ה Repo, כרגע כלום לא עובד מלבד HOT VOD (רשת, Ynet, Mako וכו')...
ברשת אתה אמור לקבל את גרסה 1.3.0. במאקו לא זכור לי אבל לא היה עדכון משמעותי. כנס להגדרות התוספים ולחץ על DEFAULTS ואח"כ על OK. כנס מחדש.
ערוץ 10 עדיין לא תוקן לגרסה החדשה שלהם.