[27.10.13] מנהל סרטים YAMJ Flash בעברית לסטרימרים של פופקורן ו-Dune
- Kay_Parker
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
יש לי פופקורן A300 שמחובר ל NAS של SYNOLOGY - הכל עובד תקין עם ה YAMJ
ויש לי שתי שאלות שלא מצאתי תשובה לגביהן ואולי מישהו כאן יודע:
1. האם ניתן להתקין את גירסת ה eversion על ה NAS עצמו , כדי שה NAS יבצע כל יום לבדו סריקה בלי צורך להריץ בעצמי על הלפטופ?
ראיתי שיש חבילה של YAMJ ל SYNOLOGY (באנגלית) : אם אתקין אותה ואריץ, הכל יהפוך לתקצירים באנגלית ?
2. האם יש ממשק ל PC שמאפשר לראות את ה JUKEBOX עצמו על המחשב (לראות את ספרית הסרטים בג'וקבוקס כמו שאני רואה בטלויזיה)
תודה מראש
יש לי פופקורן A300 שמחובר ל NAS של SYNOLOGY - הכל עובד תקין עם ה YAMJ
ויש לי שתי שאלות שלא מצאתי תשובה לגביהן ואולי מישהו כאן יודע:
1. האם ניתן להתקין את גירסת ה eversion על ה NAS עצמו , כדי שה NAS יבצע כל יום לבדו סריקה בלי צורך להריץ בעצמי על הלפטופ?
ראיתי שיש חבילה של YAMJ ל SYNOLOGY (באנגלית) : אם אתקין אותה ואריץ, הכל יהפוך לתקצירים באנגלית ?
2. האם יש ממשק ל PC שמאפשר לראות את ה JUKEBOX עצמו על המחשב (לראות את ספרית הסרטים בג'וקבוקס כמו שאני רואה בטלויזיה)
תודה מראש
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
לא ניסיתי אבל על פי מה שאני מכיר מ-YAMJ:
לגבי התקצירים - YAMJ כבר תומך פנימית בהורדה מאתר סרטים. אתה יכול לחפש את המילה sratim בגרסא שאתה מריץ (בכל הקבצים בספרייה) ואז תוכל לראות איזה הגדרות נבחרו. לאחר מכן - להשתמש באותן ההגדרות בגרסאת ה-YAMJ בהגדרות של הגרסא שמתאימה ל-NAS
לגבי הממשק - אם אתה מפעיל YAMJ לא מבוסס FLASH אז אתה יכול פשוט להפעיל את הקובץ הראשי שנוצר index.htm. לא תוכל לבצע פליי לסרטים אבל בהחלט תוכל לראות את כל הסרטים/תקצירים/סדרות וכו'. הבעייה היא שזה ניתן לביצוע רק בגרסאות YAMJ שהן לא מבוססות פלאש
הצעה שלי - אם אתה עובד עם גרסאת הפלאש על הסטרימר אבל מעוניין לראות את תוצאות הסריקה על המחשב אז פשוט תתקין עוד YAMJ במקביל (אני התקנתי את הדיפולט) ותתן לו לרוץ על אתן ספריות סרטים/סדרות.
לגבי התקצירים - YAMJ כבר תומך פנימית בהורדה מאתר סרטים. אתה יכול לחפש את המילה sratim בגרסא שאתה מריץ (בכל הקבצים בספרייה) ואז תוכל לראות איזה הגדרות נבחרו. לאחר מכן - להשתמש באותן ההגדרות בגרסאת ה-YAMJ בהגדרות של הגרסא שמתאימה ל-NAS
לגבי הממשק - אם אתה מפעיל YAMJ לא מבוסס FLASH אז אתה יכול פשוט להפעיל את הקובץ הראשי שנוצר index.htm. לא תוכל לבצע פליי לסרטים אבל בהחלט תוכל לראות את כל הסרטים/תקצירים/סדרות וכו'. הבעייה היא שזה ניתן לביצוע רק בגרסאות YAMJ שהן לא מבוססות פלאש
הצעה שלי - אם אתה עובד עם גרסאת הפלאש על הסטרימר אבל מעוניין לראות את תוצאות הסריקה על המחשב אז פשוט תתקין עוד YAMJ במקביל (אני התקנתי את הדיפולט) ותתן לו לרוץ על אתן ספריות סרטים/סדרות.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
- compman112
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2593
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
בנוסף יש אפשרות להוריד את ההצגת השמות שחקנים וההתקציר יוצג בלבד במלואו?
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4806
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 948 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
שלום,
דבר ראשון, אני רוצה להודות לכל אלה שעוסקים בבניית ה SKIN הזה, כל הכבוד על השקעתכם. בשרשור הזה ובשרשורים המקבילים
עשיתי 'הסבה מקצועית' לאחרונה, לאחר שנים של בעלות על מכשירי TVIX, כולל בניית טמפלטים לתוכנה TVIXIE, התחדשתי ב A-300. לכן קצת קשה לי להבין מי נגד מי
ב TVIX יש ג'וק בוקס פשוט אך פרקטי - קובץ folder.jpg - לתמונת כריכה, וקובץ (tvix.jpg (backround - לתקציר וכו'.
אז שאלותי הן:
1) יש לי ספריית Video במחיצה ראשית, אשר בתוכה זה מחולק ל: 1-סרטים; 2-סדרות; 3-סדרות וסרטי טבע; 4-תוכניות וסרטי ילדים;5-הופעות וקליפים וכו'.
כיצד אני יכול לשמור על המבנה הזה? כאשר אני מפעיל את התוכנה, הכל מתבלגן לי והתוכנה קובעת איך לסווג כל סרט - אם כי לא תמיד בהצלחה
2) לאחר שהפעלתי את התוכנה על ספריית ה Video, אם אני רוצה לעלות לשאר הסיפריות אם (Music,Photo) כיצד אפשר לעשות זאת בלי לבטל את התוכנה?
3) משום מה, הרבה סרטים מזוהים לא נכון. גם על כולם יוצא לי את אותו תקציר של הסרט 'אופטימיות היא שם המשחק'
למרות שהכריכה וה FANART, זיהוי הז'אנר נכונים. כיצד אפשר לערוך את התקצירים והתמונות?
זהו, לפחות להתחלה
תודה מראש, שי
דבר ראשון, אני רוצה להודות לכל אלה שעוסקים בבניית ה SKIN הזה, כל הכבוד על השקעתכם. בשרשור הזה ובשרשורים המקבילים
עשיתי 'הסבה מקצועית' לאחרונה, לאחר שנים של בעלות על מכשירי TVIX, כולל בניית טמפלטים לתוכנה TVIXIE, התחדשתי ב A-300. לכן קצת קשה לי להבין מי נגד מי
אז שאלותי הן:
1) יש לי ספריית Video במחיצה ראשית, אשר בתוכה זה מחולק ל: 1-סרטים; 2-סדרות; 3-סדרות וסרטי טבע; 4-תוכניות וסרטי ילדים;5-הופעות וקליפים וכו'.
כיצד אני יכול לשמור על המבנה הזה? כאשר אני מפעיל את התוכנה, הכל מתבלגן לי והתוכנה קובעת איך לסווג כל סרט - אם כי לא תמיד בהצלחה
2) לאחר שהפעלתי את התוכנה על ספריית ה Video, אם אני רוצה לעלות לשאר הסיפריות אם (Music,Photo) כיצד אפשר לעשות זאת בלי לבטל את התוכנה?
3) משום מה, הרבה סרטים מזוהים לא נכון. גם על כולם יוצא לי את אותו תקציר של הסרט 'אופטימיות היא שם המשחק'
זהו, לפחות להתחלה
תודה מראש, שי
האם האפליקציה עובדת ב PopBox V8 ?
ראיתי ש TheWiz כתב בתחילת הפוסט שזה מתאים ל PopBox , אבל מישהו פרסם לא מזמן שזה לא עובד לו.
איזה אפשרות אחרת (חוץ מה JukeBox המובנה) עובדת עם PopBox ?
איזה אפשרות אחרת (חוץ מה JukeBox המובנה) עובדת עם PopBox ?
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3253
- נתן תודות: 247 פעמים
- קיבל תודות: 1436 פעמים
שלום שי!שי-כ כתב:שלום,
דבר ראשון, אני רוצה להודות לכל אלה שעוסקים בבניית ה SKIN הזה, כל הכבוד על השקעתכם. בשרשור הזה ובשרשורים המקבילים![]()
עשיתי 'הסבה מקצועית' לאחרונה, לאחר שנים של בעלות על מכשירי TVIX, כולל בניית טמפלטים לתוכנה TVIXIE, התחדשתי ב A-300. לכן קצת קשה לי להבין מי נגד מיב TVIX יש ג'וק בוקס פשוט אך פרקטי - קובץ folder.jpg - לתמונת כריכה, וקובץ (tvix.jpg (backround - לתקציר וכו'.
אז שאלותי הן:
כיצד אני יכול לשמור על המבנה הזה? כאשר אני מפעיל את התוכנה, הכל מתבלגן לי והתוכנה קובעת איך לסווג כל סרט - אם כי לא תמיד בהצלחה![]()
3) משום מה, הרבה סרטים מזוהים לא נכון. גם על כולם יוצא לי את אותו תקציר של הסרט 'אופטימיות היא שם המשחק'למרות שהכריכה וה FANART, זיהוי הז'אנר נכונים. כיצד אפשר לערוך את התקצירים והתמונות?
זהו, לפחות להתחלה![]()
תודה מראש, שי...
1. מבנה הספריות לא רלוונטי בכלל לתוכנה. היא מסווגת את הסרטים לפי הנתונים שהיא מקבלת על שם הסרט/סדרה ב-IMDB. במקרה שאין התאמה בין שם הסרט לתוצאה אזי צור קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בעמוד הראשון.
2. לא הבנתי את השאלה. התוכנה ב-A300 מריצה רק את ה-OUTPUT שהתקבל מהמחשב. לא קבצים אחרים נפרדים.
3. ראה סיפא 1.
בהצלחה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

1. ספריית OUT נוצרת ע"י קבצי המדיה או בהרצת התוכנה.compman112 כתב:1. תיקית OUT, לא נוצרה לי שפתחתי את הקבצים מכייווץ. האם הם נוצרים בסוף תהליך הקובץ CMD שמריץ ומושך מידע על התכנים?
2. במידה ואני רק רוצה לעדכן את הרשימה, ולא שימשוך מחדש הכל, מה שבעצם כן קורה - כל עדכון כביכול הוא מושך סרט סרט ולוקח שעות, מה עלי ילעשות?...
2. התוכנה מוגדרת לבצע עדכונים במידה וקיים. פעם ראשונה לוקחת הרבה זמן לאחר מכן הרבה פחות.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
האם זה יתאים גם PLAYON! HD mini
??
- שי-כ
- חבר מביא חבר

תודה TheWiz,
כמו כן לגבי סעיף שתיים, כיצד למשל אני רואה אלבומי מוזיקה? (נמצאים בסיפריית Audio או Music).
שוב תודה, שי
אבל כאשר אני מריץ את התוכנה, תתי הסיפריות שציינתי, נעלמות, והתוכנה עצמה מחליטה מה סרט מה סידרה, ואיזו חלוקה לפי ז'אנרים. אני רוצה לשמור על מבנה תתי הספריות שלי.1. מבנה הספריות לא רלוונטי בכלל לתוכנה. היא מסווגת את הסרטים לפי הנתונים שהיא מקבלת על שם הסרט/סדרה ב-IMDB. במקרה שאין התאמה בין שם הסרט לתוצאה אזי צור קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בעמוד הראשון....
כמו כן לגבי סעיף שתיים, כיצד למשל אני רואה אלבומי מוזיקה? (נמצאים בסיפריית Audio או Music).
שוב תודה, שי
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

עדכון 1.43 (27.11.12)
* שדרוג YAMJ לגירסה r3265
* שדרוג eversion,MediaInfo
* שדרוג YAMJ לגירסה r3265
* שדרוג eversion,MediaInfo
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

1. לא ניתן. התוכנה מסווגת את הסרטים/סדרות לפי המופיע באתר IMDB ואתר TVDB בהתאמה. אין שום התייחסות לספריות ולא ניתן להתייחס.שי-כ כתב:תודה TheWiz,אבל כאשר אני מריץ את התוכנה, תתי הסיפריות שציינתי, נעלמות, והתוכנה עצמה מחליטה מה סרט מה סידרה, ואיזו חלוקה לפי ז'אנרים. אני רוצה לשמור על מבנה תתי הספריות שלי.1. מבנה הספריות לא רלוונטי בכלל לתוכנה. היא מסווגת את הסרטים לפי הנתונים שהיא מקבלת על שם הסרט/סדרה ב-IMDB. במקרה שאין התאמה בין שם הסרט לתוצאה אזי צור קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בעמוד הראשון....
שוב תודה, שי...
הסבר איך לקרוא לקבצים
2. עד כמה שידוע לי אין תמיכה במוזיקה.
-
TheWiz
-
- חבר מביא חבר

חיובי. למה שאתה באמצע סרט פתאום בא לך לשמוע מוזיקה עם זה?שי-כ כתב:תודה,
אז כיצד אתה עובר לספריית מוזיקה (Music) או תמונות (Photo)? אתה חייב לסגור את התוכנה בשביל זה? כלומר לחזור לניווט רגיל?...
- שי-כ
- חבר מביא חבר

כןTheWiz כתב:חיובי. למה שאתה באמצע סרט פתאום בא לך לשמוע מוזיקה עם זה?שי-כ כתב:תודה,
אז כיצד אתה עובר לספריית מוזיקה (Music) או תמונות (Photo)? אתה חייב לסגור את התוכנה בשביל זה? כלומר לחזור לניווט רגיל?......
הנקודה היא היציאה כל פעם מהתוכנה ותפעול מחדש של כל בני המשפחה. כשכל הקטגוריות : וידאו-מוזיקה-תמונות, משולבים באותו ממשק, זה יותר קל לתפעל ולהבין, למי שלא 'ממוחשב' (ילדים, נשים וטף...).