[27.10.13] מנהל סרטים YAMJ Flash בעברית לסטרימרים של פופקורן ו-Dune

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
Kay_Parker
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 12
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #401 

שלום לכולם,

יש לי פופקורן A300 שמחובר ל NAS של SYNOLOGY - הכל עובד תקין עם ה YAMJ
ויש לי שתי שאלות שלא מצאתי תשובה לגביהן ואולי מישהו כאן יודע:

1. האם ניתן להתקין את גירסת ה eversion על ה NAS עצמו , כדי שה NAS יבצע כל יום לבדו סריקה בלי צורך להריץ בעצמי על הלפטופ?
ראיתי שיש חבילה של YAMJ ל SYNOLOGY (באנגלית) : אם אתקין אותה ואריץ, הכל יהפוך לתקצירים באנגלית ?
2. האם יש ממשק ל PC שמאפשר לראות את ה JUKEBOX עצמו על המחשב (לראות את ספרית הסרטים בג'וקבוקס כמו שאני רואה בטלויזיה)

תודה מראש

yossigab
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 948
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 38 פעמים

שליחה #402 

לא ניסיתי אבל על פי מה שאני מכיר מ-YAMJ:
לגבי התקצירים - YAMJ כבר תומך פנימית בהורדה מאתר סרטים. אתה יכול לחפש את המילה sratim בגרסא שאתה מריץ (בכל הקבצים בספרייה) ואז תוכל לראות איזה הגדרות נבחרו. לאחר מכן - להשתמש באותן ההגדרות בגרסאת ה-YAMJ בהגדרות של הגרסא שמתאימה ל-NAS
לגבי הממשק - אם אתה מפעיל YAMJ לא מבוסס FLASH אז אתה יכול פשוט להפעיל את הקובץ הראשי שנוצר index.htm. לא תוכל לבצע פליי לסרטים אבל בהחלט תוכל לראות את כל הסרטים/תקצירים/סדרות וכו'. הבעייה היא שזה ניתן לביצוע רק בגרסאות YAMJ שהן לא מבוססות פלאש
הצעה שלי - אם אתה עובד עם גרסאת הפלאש על הסטרימר אבל מעוניין לראות את תוצאות הסריקה על המחשב אז פשוט תתקין עוד YAMJ במקביל (אני התקנתי את הדיפולט) ותתן לו לרוץ על אתן ספריות סרטים/סדרות.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab

compman112
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2593
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #403 

בנוסף יש אפשרות להוריד את ההצגת השמות שחקנים וההתקציר יוצג בלבד במלואו?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4806
שם מלא: שי כהן
נתן תודות: 948 פעמים
קיבל תודות: 302 פעמים

שליחה #404 

שלום,
דבר ראשון, אני רוצה להודות לכל אלה שעוסקים בבניית ה SKIN הזה, כל הכבוד על השקעתכם. בשרשור הזה ובשרשורים המקבילים (f)

עשיתי 'הסבה מקצועית' לאחרונה, לאחר שנים של בעלות על מכשירי TVIX, כולל בניית טמפלטים לתוכנה TVIXIE, התחדשתי ב A-300. לכן קצת קשה לי להבין מי נגד מי :oops: ב TVIX יש ג'וק בוקס פשוט אך פרקטי - קובץ folder.jpg - לתמונת כריכה, וקובץ (tvix.jpg (backround - לתקציר וכו'.
אז שאלותי הן:
1) יש לי ספריית Video במחיצה ראשית, אשר בתוכה זה מחולק ל: 1-סרטים; 2-סדרות; 3-סדרות וסרטי טבע; 4-תוכניות וסרטי ילדים;5-הופעות וקליפים וכו'.
כיצד אני יכול לשמור על המבנה הזה? כאשר אני מפעיל את התוכנה, הכל מתבלגן לי והתוכנה קובעת איך לסווג כל סרט - אם כי לא תמיד בהצלחה :?

2) לאחר שהפעלתי את התוכנה על ספריית ה Video, אם אני רוצה לעלות לשאר הסיפריות אם (Music,Photo) כיצד אפשר לעשות זאת בלי לבטל את התוכנה?

3) משום מה, הרבה סרטים מזוהים לא נכון. גם על כולם יוצא לי את אותו תקציר של הסרט 'אופטימיות היא שם המשחק' :? למרות שהכריכה וה FANART, זיהוי הז'אנר נכונים. כיצד אפשר לערוך את התקצירים והתמונות?

זהו, לפחות להתחלה :wink:
תודה מראש, שי

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #405 

? 8O ?

צפוני1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 200
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 5 פעמים

האם האפליקציה עובדת ב PopBox V8 ?

שליחה #406 

ראיתי ש TheWiz כתב בתחילת הפוסט שזה מתאים ל PopBox , אבל מישהו פרסם לא מזמן שזה לא עובד לו.
איזה אפשרות אחרת (חוץ מה JukeBox המובנה) עובדת עם PopBox ?

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #407 

זה עובד, גם על A-300, אך השאלות שלי הם לגבי תפעול ה JukeBox.

צפוני1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #408 

שי-כ יש לך גם Popbox ?
אני התכוונתי למה ש yoro11 כתב שזה לא עובד לו ב PopBox

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #409 

לא. יש לי A-300.
הפופבוקס עובד על אותו ממשק.

צפוני1234
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #410 

אבל אומרים שהוא לא תומך ב FLASH

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #411 

:roll:
התוכנה הנ"ל עובדת אצלי. נקודה. זאת שמפורסמת בתחילת השירשור-להורדה. לא זפטי ולא אחרות.
יש לי רק בעיה של תפעול. זה הכל.

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3253
נתן תודות: 247 פעמים
קיבל תודות: 1436 פעמים

שליחה #412 

שי-כ כתב:שלום,
דבר ראשון, אני רוצה להודות לכל אלה שעוסקים בבניית ה SKIN הזה, כל הכבוד על השקעתכם. בשרשור הזה ובשרשורים המקבילים (f)

עשיתי 'הסבה מקצועית' לאחרונה, לאחר שנים של בעלות על מכשירי TVIX, כולל בניית טמפלטים לתוכנה TVIXIE, התחדשתי ב A-300. לכן קצת קשה לי להבין מי נגד מי :oops: ב TVIX יש ג'וק בוקס פשוט אך פרקטי - קובץ folder.jpg - לתמונת כריכה, וקובץ (tvix.jpg (backround - לתקציר וכו'.
אז שאלותי הן:
1) יש לי ספריית Video במחיצה ראשית, אשר בתוכה זה מחולק ל: 1-סרטים; 2-סדרות; 3-סדרות וסרטי טבע; 4-תוכניות וסרטי ילדים;5-הופעות וקליפים וכו'.
כיצד אני יכול לשמור על המבנה הזה? כאשר אני מפעיל את התוכנה, הכל מתבלגן לי והתוכנה קובעת איך לסווג כל סרט - אם כי לא תמיד בהצלחה :?

2) לאחר שהפעלתי את התוכנה על ספריית ה Video, אם אני רוצה לעלות לשאר הסיפריות אם (Music,Photo) כיצד אפשר לעשות זאת בלי לבטל את התוכנה?

3) משום מה, הרבה סרטים מזוהים לא נכון. גם על כולם יוצא לי את אותו תקציר של הסרט 'אופטימיות היא שם המשחק' :? למרות שהכריכה וה FANART, זיהוי הז'אנר נכונים. כיצד אפשר לערוך את התקצירים והתמונות?

זהו, לפחות להתחלה :wink:
תודה מראש, שי
...
שלום שי!

1. מבנה הספריות לא רלוונטי בכלל לתוכנה. היא מסווגת את הסרטים לפי הנתונים שהיא מקבלת על שם הסרט/סדרה ב-IMDB. במקרה שאין התאמה בין שם הסרט לתוצאה אזי צור קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בעמוד הראשון.

2. לא הבנתי את השאלה. התוכנה ב-A300 מריצה רק את ה-OUTPUT שהתקבל מהמחשב. לא קבצים אחרים נפרדים.

3. ראה סיפא 1.

בהצלחה.

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #413 

compman112 כתב:1. תיקית OUT, לא נוצרה לי שפתחתי את הקבצים מכייווץ. האם הם נוצרים בסוף תהליך הקובץ CMD שמריץ ומושך מידע על התכנים?
2. במידה ואני רק רוצה לעדכן את הרשימה, ולא שימשוך מחדש הכל, מה שבעצם כן קורה - כל עדכון כביכול הוא מושך סרט סרט ולוקח שעות, מה עלי ילעשות?
...
1. ספריית OUT נוצרת ע"י קבצי המדיה או בהרצת התוכנה.

2. התוכנה מוגדרת לבצע עדכונים במידה וקיים. פעם ראשונה לוקחת הרבה זמן לאחר מכן הרבה פחות.

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #414 

האם זה יתאים גם PLAYON! HD mini ??????

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #415 

תודה TheWiz,
1. מבנה הספריות לא רלוונטי בכלל לתוכנה. היא מסווגת את הסרטים לפי הנתונים שהיא מקבלת על שם הסרט/סדרה ב-IMDB. במקרה שאין התאמה בין שם הסרט לתוצאה אזי צור קובץ NFO כפי שמופיע במדריך בעמוד הראשון.
...
אבל כאשר אני מריץ את התוכנה, תתי הסיפריות שציינתי, נעלמות, והתוכנה עצמה מחליטה מה סרט מה סידרה, ואיזו חלוקה לפי ז'אנרים. אני רוצה לשמור על מבנה תתי הספריות שלי.
כמו כן לגבי סעיף שתיים, כיצד למשל אני רואה אלבומי מוזיקה? (נמצאים בסיפריית Audio או Music).
שוב תודה, שי

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #416 

עדכון 1.43 (27.11.12)
* שדרוג YAMJ לגירסה r3265
* שדרוג eversion,MediaInfo

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #417 

שי-כ כתב:תודה TheWiz,
...
אבל כאשר אני מריץ את התוכנה, תתי הסיפריות שציינתי, נעלמות, והתוכנה עצמה מחליטה מה סרט מה סידרה, ואיזו חלוקה לפי ז'אנרים. אני רוצה לשמור על מבנה תתי הספריות שלי.
כמו כן לגבי סעיף שתיים, כיצד למשל אני רואה אלבומי מוזיקה? (נמצאים בסיפריית Audio או Music).
שוב תודה, שי
...
1. לא ניתן. התוכנה מסווגת את הסרטים/סדרות לפי המופיע באתר IMDB ואתר TVDB בהתאמה. אין שום התייחסות לספריות ולא ניתן להתייחס.

הסבר איך לקרוא לקבצים

2. עד כמה שידוע לי אין תמיכה במוזיקה.

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #418 

תודה,
אז כיצד אתה עובר לספריית מוזיקה (Music) או תמונות (Photo)? אתה חייב לסגור את התוכנה בשביל זה? כלומר לחזור לניווט רגיל?

TheWiz פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #419 

שי-כ כתב:תודה,
אז כיצד אתה עובר לספריית מוזיקה (Music) או תמונות (Photo)? אתה חייב לסגור את התוכנה בשביל זה? כלומר לחזור לניווט רגיל?
...
חיובי. למה שאתה באמצע סרט פתאום בא לך לשמוע מוזיקה עם זה? :lol:

שי-כ
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #420 

TheWiz כתב:
שי-כ כתב:תודה,
...
חיובי. למה שאתה באמצע סרט פתאום בא לך לשמוע מוזיקה עם זה? :lol:
...
כן (Y) היה כתוב בפירוט הטכני של המכשיר שהוא מולטי-טסקינג....
הנקודה היא היציאה כל פעם מהתוכנה ותפעול מחדש של כל בני המשפחה. כשכל הקטגוריות : וידאו-מוזיקה-תמונות, משולבים באותו ממשק, זה יותר קל לתפעל ולהבין, למי שלא 'ממוחשב' (ילדים, נשים וטף...).

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”