מכבי תל אביב בכדורסל

תוכניות ספורט, אירועי ספורט וכל מה שקשור לספורט...
knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3293

שליחה

שנה שעברה כמעט פיינל פור...לפני שנתיים פיינל פור...כן, השנה מביכה. אבל לא צריך לחרוץ גורלות על מכבי לעשור הבא. פשוט בחירת שחקנים לא מוצלחת בכלליות ובפרט לא מתאימה למאמן. נקווה שיהיה שיפור כבר השנה ושנצא לדרך חדשה שנה הבאה.

בכל מקרה חוסר חשק ואכפתיות כמו היום צריכה להוריד כמה ראשים...אין לי בעיה לראות הפסד אבל לא ככה..

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

אורן גם אני ראיתי את זה אפושהוא..
ג'יימס חתום לעוד עונה, בנוסף לשנתיים האחרונות, ללא אפשרות יציאה

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

מה אתם מצפים שפדרמן עצמו אמר שזאת תהיה "עונה כלכלית"? רואים את זה בשטח, למכבי אין מה למכור ביורוליג נקודה.
עדיף שהם יעופו מוקדם מאשר לפתח ציפיות שווא.

בעונה הבאה, צריך לעשות ניקיון פסח עם השחקנים שיש למכבי - שיתחילו עם הספסל שלהם.

doubledu
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 796

שליחה

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141

שליחה

אז הוא לא יעזוב אבל אולי סמית כן. למען האמת, ביכולת שלו ועם הכסף שמכבי מוכנה להוציא, סביר מאוד להניח שהוא לא ישאר.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני לא בטוח שיש הרבה קבוצות שישלמו לסמית' יותר מידי...הוא לא מספיק יציב והוא כבר לא ילד.

לא מקבל את הטענה שעדיף שיעופו בשביל לא לפתח ציפיות...אני לא יכול להתחבר לזה אפילו טיפה. אני רוצה לראות את השחקנים מתאמצים מהשנייה הראשונה ועד האחרונה. לא לפתח ציפיות זה ברור מהמשחק הראשון (באמת שאני חושב שאמרתי כמה הם גרועים כבר בשבוע הראשון) אבל זה לא אומר שצריך לקוות שלא יעלו שלב ושלא ינצחו. מקווה שבלאט יצליח להוציא את הקבוצה מהמצב הנוכחי. זה לא מתאים למכבי..

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

דווין סמית יחסית יציב מאוד. אני לא יודע על מה אתה מדבר. יש לו ירידה בשלושת המשחקים האחרונים אבל משנה שעברה הוא היה יציב מאוד. חוץ מזה הוא לא כוכב של קבוצה. הוא שחקן משלים ובשביל כזה הוא מעולה. זקן? הוא בן 29. יש לו עוד שלוש-ארבע שנים בטח. לדעתי הוא מקבל במצכבי פחות מחצי מיליון. מה זה בשביל הקבוצות האחרות לתת לשחקן ספסל 800000-1000000? יש להם שחקני ספסל שגם מקבלים יותר.

אני כמובן שלא בעד שיעופו אבל בוא נהייה ריאלים. ברגע שהם הפסידו לויטוריה בבית נגמר הסיפור.
תשמע, ויטוריה, סיינה, חימקי וברצלונה זה ליגה אחרת. את מי מהן מכבי תעבור במיקום? המצב כל כך גרוע שיש סיכוי טוב להפסד בשבוע הבא ואולימפיאקוס גם לא יעלו לשלב הבא.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני מאוד אוהב את סמית', אבל אני לא רואה אותו כמניה בטוחה. לא בהתקפה, ואת האמת שהשנה גם לא בהגנה. לא שאני מאשים אותו, הקבוצה באמת חלשה.

אני לא טוען שמכבי תעלה. אני רק אומר שלקוות שיפסידו בשביל שלא נפתח ציפיות זה דבר מוזר להגיד...נכון כואב להגיע למעלה וליפול. אבל לא חושב שעדיף להישאר למטה מלכתחילה.

Almogc
סמל אישי של משתמש
מורעל האתר
מורעל האתר
תגובות: 2444

שליחה

Knazi,

האמן לי שאני לא מייחל לזה, אבל אני מציאותי.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

אחרי מחצית גרועה קיבלנו 29:23 ברבע שלישי מכבי חוזרת לסורה ברבע הרביעי ואולימפיאקוס אחרי 14 החטאות רצופות ל-3 מכניסה 3 רצופים ו-11:0 ברבע הרביעי

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104

שליחה

מכבי בועטת בפראות בדלי בשתי הדקות האחרונות ומפסידה 78:77 עם אינסוף שטויות
משחק מצויין של לוגאן. אין ריבאונד הגנה ובשתי דקות האחרונות גם אין התקפה

DanDan01
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 128

שליחה

ומיסכנים האוהדים

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

guyezra כתב:מכבי בועטת בפראות בדלי בשתי הדקות האחרונות ומפסידה 78:77 עם אינסוף שטויות
משחק מצויין של לוגאן. אין ריבאונד הגנה ובשתי דקות האחרונות גם אין התקפה
...
למה "בועטת בדלי" אם אני חוזר ואונ=מר כל שבוע שמדבור בחוסר אויר? בלאט, שמואשם בחילופים אינסופיים, היה צריך להכניס את לוגן לקראת סוף הרבע השלישי במקום אוחיון או היקמן ואף את רוט במקום אחד מהם. הוא משך אותם עד הרבע הרביעי וזה היה מאוחר מידי. וזה לא שרוט או לוגאן היו חלשים היום. לוגאן היה טוב+ ורוט היה בסדר.

הכותרת ב YNET "מכבי סגרה פער של אולימפיקוס, אבל בסיום מותחן הפסידה 78:77 וכמעט איבדה סיכוי לעלות" מרגיזה אותי מאוד. אומנם השקעתי 2700 ש"ח במנוי אבל אחרי ההפסד לויטוריה הבנתי שהסיכוי היחיד אבד. ניצחון היום על אולימפיאקוס היה מהנה אבל לא היה משנה כלום. אם בהפסד נגד ויטוריה החרב נכנסה, היום היא גם קיבלה סיבוב.

לא נורא, לפחות יש לי מקומות שמורים לעונה הבאה.

uriler,

לא שכחתי אותך. פשוט נכון לעכשיו כל השלישיה הנוספת של המנויים שאיתי ממשיכה ללכת ואליהם מצטרף חבר קרוב.
אם בשלושת המשחקים הנותרים יהיה מצב בו לא יהיה עיניין בכלל, אני אשמח לנדב לך את מקומי בהיכל.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

תירוץ החוסר אוויר לא תופס מבחינתי. אני מסכים שהיו צריכים להיות עוד חילופים לקראת סוף הרבע השלישי אבל זה לא תירוץ. ברגע האמת עם האדרנלין העייפות היא לא הבעיה לדעתי.

בסופו של דבר מכבי הפסידה על שלוש החטאות עונשין של פלאניניץ' שהוא חושך מהקו מאז שהגיע למכבי בתוספת לשתי החטאות מוקדמות יותר של היקמן שהיה עד לא מזמן קלעי העונשין הטוב באירופה ובנפילה חופשית בתקופה האחרונה.

פלאניניץ' לטעמי לא קיבל מספיק הזדמנויות לטעמי בשלב המוקדם יותר של המשחק ובעצם זה מה שהוביל מבחינתי לחמש עבירות של ג'יימס ואיבוד המשחק. בנוסף, מישהו מוכן כבר ללמד את פלאניניץ' לעשות חילוף בפיק אנ'רול בלי לעשות פאול של אגרסיביות מטופשת?!?! כל משחק....

שרמנדיני לא במשחק גדול הראה לנו שהוא שווה הרבה יותר ממה שמכבי הוציאה ממנו.

רק נקווה שאף קבוצה אחרת לא ראתה איך סמית' שיחק היום כי אם כן הוא באמת לא יהיה פה שנה הבאה.
לנדסברג הקלעי הכי יציב משלוש במכבי השנה נראה לי.

מה אתם אומרים בלאט יעלה מראש כבר עם 4 נמוכים משחק הבא?

נ.ב מדלי ותומאס מהשחקנים הגרועים שראיתי.

DanDan01
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

כפול
נערך לאחרונה על ידי DanDan01 ב 25/01/2013 7:07, נערך 2 פעמים בסך הכל.

DanDan01
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

נראה לי שאפשר לסגור שם את הבסטה.גם אליפות מכבי תפסיד השנה.

BigDragoon
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2166

שליחה

תאמת, הכי חסר בלו השנה.

שחקן בעמדה 4-3 שישמור טוב ויקלע טוב מ 3.
כשאליהו לא טוב יש בעיה רצינית בעמדה 4.

אני הייתי מעדיף שישחקו עם פניני ב 4 (כמו שהיה בתקופת פיני גרשון) מאשר עם תומאס או מדלי.

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

knazi כתב:תירוץ החוסר אוויר לא תופס מבחינתי. אני מסכים שהיו צריכים להיות עוד חילופים לקראת סוף הרבע השלישי אבל זה לא תירוץ. ברגע האמת עם האדרנלין העייפות היא לא הבעיה לדעתי.
...
בתיאוריה אתה צודק. בפועל לא.
knazi כתב: שרמנדיני לא במשחק גדול הראה לנו שהוא שווה הרבה יותר ממה שמכבי הוציאה ממנו.
...
לא אוהב את הדיבור על שארמדיני. לא חושב ששארמדיני היה כזה טוב. גם אם היה בסדר, חיבור בקבוצה אחת לא מבטיח חיבור בקבוצה אחרת. במכבי, בתחילת העונה, הוא קיבל הרבה הזדמנויות ולא הוכיח את עצמו.
לא מצטער שחתכו אותו.

knazi פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

אני גם לא מצטער שחכתו אותו ואני מסכים איתך לגמרי, זאת לא הייתה כוונתי!

הכוונה שלי הייתה להדגיש כמה הוא לא מתאים למכבי וכמה מטופש היה להביא אותו בידיעה שבלאט לא הולך להתאים את המשחק אליו

kingikra
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה

לא נראה לי שאפשר לדעת דברים כאלה מראש...

חזור אל “ספורט”