שרשור שאלות Boxee Box
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
ניתן כעת להתקין file manager על המחשב האישי.knazi כתב:יש בהוספת מקורות אופציה להוסיף מקורות מboxee file manager
מה הכוונה?...
זה מאפשר ניגון ממכשירים כמו האייפד, וכן גישה מהבוקסי בוקס. עם זאת, כרגע זה לא נותן לך כלום לעומת שיתוף רגיל. אני מניח שבעתיד זה יכלול jukebox משלו ואולי אופציות נוספות.
בעיית ניגון סרטים mkv
קניתי בוקסי דילינק. כאשר אני מנגן סרטים avi אז הסרט מתנגן טוב. כאשר אני מנגן סרט mkv 720p אז הסרט כל הזמן נתקע וזה לא משנה עם הסרט מתנגן בסטרימינג או שהסרט מתנגן מhd אשר מחובר ישירות לבוקסי. כאשר אני מנגן את אותו הסרט על המחשב הוא עובד תקין.
למישהו יש אולי רעיון איך ניתן לסדר זאת.
הבוקסי מחובר לטלוויזיה של sharp full hd
למישהו יש אולי רעיון איך ניתן לסדר זאת.
הבוקסי מחובר לטלוויזיה של sharp full hd
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
לא נתקלתי בבעיה כזאת...
ניסית לנגן מספר קבצים שונה או שזה אותו קובץ כל הזמן, יכול להיות שהקובץ בעייתי?
חברים עם קבלת הבוקסי העברתי את שלט ההרמוני שלי לחדר אחר מכיוון שהבוקסי מקבל רק RF, והשתמשתי בשלט ה"חכם" של יס...השלט כבר עלה לי על כל העצבים, חלק מהכפתורים צריך ללחוץ 50 פעם בשביל שיגיבו...
יש דרך זולה להפוך את הבוקסי למכשיר שמקבל גם אותות IR?
ניסית לנגן מספר קבצים שונה או שזה אותו קובץ כל הזמן, יכול להיות שהקובץ בעייתי?
חברים עם קבלת הבוקסי העברתי את שלט ההרמוני שלי לחדר אחר מכיוון שהבוקסי מקבל רק RF, והשתמשתי בשלט ה"חכם" של יס...השלט כבר עלה לי על כל העצבים, חלק מהכפתורים צריך ללחוץ 50 פעם בשביל שיגיבו...
יש דרך זולה להפוך את הבוקסי למכשיר שמקבל גם אותות IR?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
שלום,
התקנתי את תוכנת הבוקסי על המחשב הביתי כדי להתנסות. עזרתי לבוקסי לזהות את פרטי הסרטים שהתוכנה לא זיהתה באופן אוטמטי (ע"י חיפוש) ועלתה בי תהייה האם ניתן ל"העביר" את המידע הזה לבוקסי בוקס? (לא שיש לי אותו... עדיין..)
כלומר, האם כשאחבר בוקסי בוקס לאותם מקורות תוכן אצטרך שוב לעזור לו לזהות פרטים שהוא לא ימצא באופן אוטומטי?
מתנצל מראש אם השאלה טפשית..
תודה, אורי
התקנתי את תוכנת הבוקסי על המחשב הביתי כדי להתנסות. עזרתי לבוקסי לזהות את פרטי הסרטים שהתוכנה לא זיהתה באופן אוטמטי (ע"י חיפוש) ועלתה בי תהייה האם ניתן ל"העביר" את המידע הזה לבוקסי בוקס? (לא שיש לי אותו... עדיין..)
כלומר, האם כשאחבר בוקסי בוקס לאותם מקורות תוכן אצטרך שוב לעזור לו לזהות פרטים שהוא לא ימצא באופן אוטומטי?
תודה, אורי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 221
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
לא ניתן לשתף את המידע.oris74 כתב:שלום,
תודה, אורי...
מפתח בבוקסי
- knazi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3293
- נתן תודות: 202 פעמים
- קיבל תודות: 87 פעמים
גם אצלי המכשיר קופא יותר מפעם, בקופא אני לא מתכוון נתקע פשוט מגיב לאט לפעמים. למשל אחריי סיום של צפייה בסרט או סדרה ביציאה לוקח הרבה זמן לטעון את התפריטים.
מצד שני בניווט לפני צפייה בסרט התמונות למשל עולות מהר יותר בג'וקבוקס.
מצד שני בניווט לפני צפייה בסרט התמונות למשל עולות מהר יותר בג'וקבוקס.
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
תודה אלי,Eli_Semory כתב:בגרסה החדשה הוספנו תמיכה ב-YUV כאשר ניתן לבחור עומק צבע עד 36 ביט. (עומק הצבע רלוונטי רק כאשר עובדים במוד YUV). זה לטעמי הבחירה המתאימה למסך שלך.Shayosef כתב:Pioneer KRP-500AEli_Semory כתב:באיזה מסך אתה משתמש?Shayosef כתב:היי אלי,
ניסיתי כבר, אחד מהם עושה את התמונה פשוט חשוכה מדי, השארתי על default.
אבל הגרעון ואיכות התמונה עדיין פחות טובים ממה שהורגלתי.
האם יש הגדרות נוספות שיכולות להשפיע ?
תודה.........
תוכל לנסות ולדווח על התוצאות?...
ניסיתי את שתי הגדרות ה YUV + 36 bit ועדיין התמונה מעט גרעינית יותר מזו של ה S1 , גם הצבעים חמים יותר.
השארתי בסוף על RGB LOW + 36 bit, בינתיים זה הכי טוב שהגעתי אליו.
שי
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

לא, אבל ניתן במקום זה לבצע סריקה ידנית עם NFO כמו למשל בתוכנת Media Center Master.taoyossi כתב:האם ישנה אפשרות ש boxee יביא את תקציר הסרט שאותו הוא שואב מאתר כמו "סרטים" וזאת על מנת שנוכל להנות מתקציר בעברית ?...
במקום לבצע סריקה, בוקסי משתמש בקבצי NFO ומציג את התוכן בשפה הרצויה.
מפתח בבוקסי
- taoyossi
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5224
- שם מלא: יוסי ביטון
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 93 פעמים
יש לי את התוכנה של בוקסיי על גבי מחשב ייעודיEli_Semory כתב:לא, אבל ניתן במקום זה לבצע סריקה ידנית עם NFO כמו למשל בתוכנת Media Center Master.taoyossi כתב:האם ישנה אפשרות ש boxee יביא את תקציר הסרט שאותו הוא שואב מאתר כמו "סרטים" וזאת על מנת שנוכל להנות מתקציר בעברית ?...
במקום לבצע סריקה, בוקסי משתמש בקבצי NFO ומציג את התוכן בשפה הרצויה....
כיצד מבצעים את מה שציינת עם ה nfo ?
- Eli_Semory
-
- חבר פעיל מאוד

התוכנה רצה על גבי ספריות התוכן. אין לה קשר לגרסת בוקסי ל-PC.taoyossi כתב:יש לי את התוכנה של בוקסיי על גבי מחשב ייעודיEli_Semory כתב:לא, אבל ניתן במקום זה לבצע סריקה ידנית עם NFO כמו למשל בתוכנת Media Center Master.taoyossi כתב:האם ישנה אפשרות ש boxee יביא את תקציר הסרט שאותו הוא שואב מאתר כמו "סרטים" וזאת על מנת שנוכל להנות מתקציר בעברית ?...
במקום לבצע סריקה, בוקסי משתמש בקבצי NFO ומציג את התוכן בשפה הרצויה....
כיצד מבצעים את מה שציינת עם ה nfo ?...
בכל מקרה גרסאות ה-PC לא תומכות כרגע ב-NFO, רק ה-BOXEE BOX
מפתח בבוקסי
שאלות
1. האם המכשיר תומך בטריילרים?
2. ראיתי שיש תפריט ל סרטים וסדרות וקבצים.
האם הוא מציג את הסרטים שלי בדיסק הקשיח באופציה סרטים ואת הסדרות בסדרות? או שרק בקבצים?
האם למישהו יש דוגמא לאיך נראה אצלו הסיפריות והג'וקבוקס?
2. ראיתי שיש תפריט ל סרטים וסדרות וקבצים.
האם הוא מציג את הסרטים שלי בדיסק הקשיח באופציה סרטים ואת הסדרות בסדרות? או שרק בקבצים?
האם למישהו יש דוגמא לאיך נראה אצלו הסיפריות והג'וקבוקס?