על סמך מה אתה אומר את זה?dgent כתב:Nzbcave=עבודה בעיניים
להתרחק....
הכל שם מוצפן עם סיסמאות ורק משתמש רשום ששילם יכול לקבל את הסיסמא לכל קובץ.
אם אין לך איזה סיבה אמיתית ומוצדקת, ממש לא הייתי קורא להם עבודה בעיניים.

על סמך מה אתה אומר את זה?dgent כתב:Nzbcave=עבודה בעיניים
להתרחק....

בעולם האנטרנט שהכל מופץ תוך שניה בדרך זו או אחרת כולל סיסמאות לאתרים שונים (סקס וכ'ו) שעולים הרבה יותר ממה שמבקשים באתר שלהם ניתן להבין שזה טוטאל בולשיט. אתה מוזמן לשלם להם ולבדוק בעצמך.oron1g כתב:על סמך מה אתה אומר את זה?dgent כתב:Nzbcave=עבודה בעיניים
להתרחק....
הכל שם מוצפן עם סיסמאות ורק משתמש רשום ששילם יכול לקבל את הסיסמא לכל קובץ.
אם אין לך איזה סיבה אמיתית ומוצדקת, ממש לא הייתי קורא להם עבודה בעיניים....

עכשיו ראיתי את ההודעה. שמתי עכשיו להורדה ואעדכן אותך בפרטי תוך כמה שעות.dgent כתב:בעולם האנטרנט שהכל מופץ תוך שניה בדרך זו או אחרת כולל סיסמאות לאתרים שונים (סקס וכ'ו) שעולים הרבה יותר ממה שמבקשים באתר שלהם ניתן להבין שזה טוטאל בולשיט. אתה מוזמן לשלם להם ולבדוק בעצמך.
אגב, בוא נלך צעד קדימה ו:
nzbcave.co.uk VIP PW [001/193] "Bon Jovi Live At Madison Square Garden 2010 1080p BLu Ray VC-1 True-HD 5.1.par2" yEnc )
תמצא לי את הNZB הזה , 1080! של CAVE (כי רק להם יצא בזמנו שבדקתי יכול להיות שיש אחרים אבל עדיין... ) אתה מוזמן לשלם להם את מה שהם מבקשים ואם זה פועל אני משלם לך +50% ריבית. סגרנו?...

אנחנו מדברים על : http://www.nzbindex.nl/release/51222365 ... 1.par2.nzboron1g כתב:ולעניין העבודה בעיניים - אל תציג את זה ככה כי אתה מטעה אנשים.dgent כתב:ב
nzbcave.co.uk VIP PW [001/193] "Bon Jovi Live At Madison Square Garden 2010 1080p BLu Ray VC-1 True-HD 5.1.par2" yEnc )...
שכל אחד יעשה את השיקולים התקציביים שלו. אבל לפי מה שראיתי עד עכשיו הכל עובד שם....

איציק נראה לי שיש לך כל מה שקשור לפיל קולינסsufgi כתב:Phil Collins - Live At Montreux 2004
http://www.amazon.co.uk/Live-At-Montreu ... 278&sr=1-1
הופעה משנת 2004 של פיל קולינס, אמור לצאת ב 26.3 באנגליה .
אין יותר מידי פרטים על ההופעה אבל לי זה לא משנה, בתור אוהד מושבע של פיל קולינס, כל אלבום/DVD/SACD/בלוריי/לייזר-דיסק שהוא הוציא נמצא אצלי בבית .
ביצעתי כבר הזמנה מוקדמת ......

אין ספק שמדובר בהופעה מדהימה .. אבל כבר העלנו אותה בשרשור .שי-כ כתב:Adele: Live at the Royal Albert Hall Blu-ray
למרות שאני לא ממעריצי הזמרת (אני פה בגלל אישתי).
איכות הוידאו לא מפילה מהרגליים, אך הסאונד ממש טוב.
בקטעי הדיבור נשמע שהיא עומדת באמצע הסלון והקהל עונה לה מאחור.
מומלץ...