מסך ל PS3 עד 15000 ש"ח. עודכן-קניתי :)
והחנויות הנ"ל סודיותHDMI כתב:אני מחובר עם PS3 לפיוניר 5090, זה פשוט מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
נ.ב
אם תחפש היטב בחנויות, תוכל להגיע למחיר שקרוב לתקציב שלך (ט.ר כמובן...)...
תודה,
שחר
אוי ואבוי - המסך הזה הוא לא בטכנולוגיית LEDdodi88 כתב:Samsung LA55B650
LED LCD
מסך יוצא מן הכלל, פשוט עוצר נשימה.
נכנס לך בתקציב:
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~703~3~45.htm...
כמו שאמרתי - בחנות שנאמר שנרכשו בה מסכים ב 13.5 קיבלתי היום מחיר של 15 וזה רק אם אני "רציני ומהיר החלטה"
לגבי ט.ר מאחת החנויות המוערכות בפורום קיבלתי הצעה של 19 , אמנם עם הזמנה לחנות לדבר על המחיר, אבל כמה זה כבר יכול לרדת?
אם אתה זורק משפטים על מחירים, אשמח אם תבסס אותם עם עובדות עדכניות כפי שמסרתי בעצמי בשרשור הזה לדוגמא על מחיר שניתן לקנות את הסוני.
זה "שאפשר להשיג..." לא ממש עוזר לי.
תודה,
לגבי ט.ר מאחת החנויות המוערכות בפורום קיבלתי הצעה של 19 , אמנם עם הזמנה לחנות לדבר על המחיר, אבל כמה זה כבר יכול לרדת?
אם אתה זורק משפטים על מחירים, אשמח אם תבסס אותם עם עובדות עדכניות כפי שמסרתי בעצמי בשרשור הזה לדוגמא על מחיר שניתן לקנות את הסוני.
זה "שאפשר להשיג..." לא ממש עוזר לי.
תודה,
שחר
גם כאן לא מדובר באותו מסך למה להטעות את החברים:dodi88 כתב:תשמע תנסה לשקול ברצינות אופציה חדשה
מסך ה-LED החדש חדש של Sharp בגודל "52
דגם LC52LE700
נכנס לך בתקציב (יבואן פרללי)
http://www.dvdcenter.co.il/pl_product~4005~17~85.htm
מידע מתוך אתר "ראלקו", יבואנית רשמית של מסכי שארפ לישראל
http://www.ralco.co.il/led.asp
דף המוצר-
http://www.ralco.co.il/prodin.asp?catal ... 105&tat=20
אינפורמציה על המסך מ-CNET
http://shopper.cnet.com/flat-panel-tvs/ ... tml#info-5...
המסך הפרללי מגיע מארה"ב לכן הממיר הפנימי DTT שלו לא תואם את השידור בארץ.
כמובן מגיע ב-110V
לא מיוצר ביפן
וללא חיבורי SCART
מצד שני יש בו חיבור DLNA שלא קיים בדגם המשווק בארץ
קודם כל, הנימה שלך לא מוצאת חן בעיניי. "אתה זורק משפטים על מחירים..." אני לא חייב לך כלום, ואני לא עובד אצלך !!!!
זה פורום שמנסה לעזור האחד לשני בנושאים כאלה ואחרים שקשורים ל - "מסכים דקים - LCD/פלזמה"
"זה "שאפשר להשיג..." לא ממש עוזר לי." אז תעזור לעצמך ותחפש !!!!
כל מי שרצה לדעת בכמה קניתי (לא רלוונטי לגביך) פנה אליי בפרטי
עם נימה כזו לא תגיע רחוק...
זה פורום שמנסה לעזור האחד לשני בנושאים כאלה ואחרים שקשורים ל - "מסכים דקים - LCD/פלזמה"
עם נימה כזו לא תגיע רחוק...
אחת ממטרות הפורומים היא שיתוף.HDMI כתב:קודם כל, הנימה שלך לא מוצאת חן בעיניי. "אתה זורק משפטים על מחירים..." אני לא חייב לך כלום, ואני לא עובד אצלך !!!!
עם נימה כזו לא תגיע רחוק......
נכון, אתה לא עובד אצלי אבל אני מצפה שאם אתה יודע על משהו שיכול להועיל לשואל אז תשתף. במקום זה רשמת שאפשר להשיג ושאתה יודע שקנו בזול, איך זה אמור לקדם ולעזור בדיוק ?
בניגוד אליך אני ציינתי מחיר וחנות ספציפית למי שמתעניין בסוני.
בכל אופן אני לא מתכוון להתנגח איתך ומודה על ההתייחסות.
שתהיה לך שבת שלום,
שחר
ניסיתי לעזור, יכלתי גם לא לרשום את מה שרשמתי.. אך הנימה שלך קצת בעייתית. לא חשוב, גם אני לא בקטע של להתנגח.
כל חנות שתפנה אליה בטלפון לא יתנו לך מחיר "מפתה" מחשש מסחרי כזה או אחר, .
אני רכשתי ב - "סטריאו-סטאר" הם ידועים במחירים טובים ושירות מעולה !!!!
אגב, יש להם בתצגה גם סמסונג LED וגם סוני וגם פיוניר, תוכל לחבר את ה - PS3 ולהשוות ביניהם
דבר עם רמי-בר לב, מחירים שתקבל ממנו ספק אם תקבל במקום אחר...(בכל אופן מבדיקות שאני עשיתי...)
מקווה שעזרתי.
אגב, יש להם בתצגה גם סמסונג LED וגם סוני וגם פיוניר, תוכל לחבר את ה - PS3 ולהשוות ביניהם
דבר עם רמי-בר לב, מחירים שתקבל ממנו ספק אם תקבל במקום אחר...(בכל אופן מבדיקות שאני עשיתי...)
מקווה שעזרתי.
תודה רבה!HDMI כתב:ניסיתי לעזור, יכלתי גם לא לרשום את מה שרשמתי.. אך הנימה שלך קצת בעייתית. לא חשוב, גם אני לא בקטע של להתנגח.
מקווה שעזרתי....
ממש לא רציתי להכעיס...
כל טוב,
שחר
אחרי שלוש שעות
היום בעולם הדיגיטלי, עם יד חופשית מצד עמיחי לבדוק ולעשות מה שאני רוצה בתצוגה, הגעתי להחלטה ורכשתי.
השירות היה מצויין ונתן הרגשה ממש טובה.
הטלויזיות שהיו - סוני W5500 , פאנסוניק X , V, G , פיוניר קורו 5090 , סמסונג LCD 750 , LED 6000
התרכזתי בעיקר בתכני HD עם דגש על PS3, דברים שהתמקדתי בהם בבדיקה - זמן תגובה , זויות צפייה וכמובן תמונה טובה שאוהב.
יצאתי עם הקורו
יום ראשון התקנה ואעלה תמונות.
תודה לכולם
הטלויזיות שהיו - סוני W5500 , פאנסוניק X , V, G , פיוניר קורו 5090 , סמסונג LCD 750 , LED 6000
התרכזתי בעיקר בתכני HD עם דגש על PS3, דברים שהתמקדתי בהם בבדיקה - זמן תגובה , זויות צפייה וכמובן תמונה טובה שאוהב.
יצאתי עם הקורו
תודה לכולם
שחר
Re: אחרי שלוש שעות
בחירה טובה, הפיוניר קורו בהחלט נותנת תמורה מצויינת ביחס למחירה ואף נותנת בראש לטלוויזיות יקרות ממנה, תתחדששחו כתב:היום בעולם הדיגיטלי, עם יד חופשית מצד עמיחי לבדוק ולעשות מה שאני רוצה בתצוגה, הגעתי להחלטה ורכשתי.
יצאתי עם הקורו
תודה לכולם...
Re: אחרי שלוש שעות
תתחדש !שחו כתב:היום בעולם הדיגיטלי, עם יד חופשית מצד עמיחי לבדוק ולעשות מה שאני רוצה בתצוגה, הגעתי להחלטה ורכשתי.
יצאתי עם הקורו
תודה לכולם...
מה היו הפרמטרים שהכריעו ?
בגדול מעניין אותי ומה שחיפשתי זה תמונה נטו, לא חשובים לי פיצ'רים, רשת , USB ומנגנוני 100 הרץ.
השחורים בפיוניר באמת מעולים וכל השאר החוויר לידם, אבל זה לא משהו לדוגמא שהיה המכריע בהחלטה.
בדקתי זמני תגובה עם ה PS3 , אחידות של התמונה כשאין שידור ( מסך שחור ) , איך רואים מהצד, ראיתי סרטים והופעות ב HD.
מהסוני ירדתי די מהר בעיקר בגלל השינוי בתמונה בצפייה בזווית והזליגות אור שראיתי במסך שחור, את הצבעים בה דווקא אהבתי.
ה 750 של הסמסנוג היתה ליד ה V10 והקורו ומשמעותית היתה נחותה מהם בפרמטרים שחשובים לי.
וכשצמצמתי את הבחירה ל V10 והפיוניר, העדפתי את הפיוניר מבחינת תמונה, צבעים והשחורים כ"בונוס".
השחורים בפיוניר באמת מעולים וכל השאר החוויר לידם, אבל זה לא משהו לדוגמא שהיה המכריע בהחלטה.
בדקתי זמני תגובה עם ה PS3 , אחידות של התמונה כשאין שידור ( מסך שחור ) , איך רואים מהצד, ראיתי סרטים והופעות ב HD.
מהסוני ירדתי די מהר בעיקר בגלל השינוי בתמונה בצפייה בזווית והזליגות אור שראיתי במסך שחור, את הצבעים בה דווקא אהבתי.
ה 750 של הסמסנוג היתה ליד ה V10 והקורו ומשמעותית היתה נחותה מהם בפרמטרים שחשובים לי.
וכשצמצמתי את הבחירה ל V10 והפיוניר, העדפתי את הפיוניר מבחינת תמונה, צבעים והשחורים כ"בונוס".
שחר