תגובות לביקורת רסיבר Denon AVR-1910
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
מאיפה הבאת "משגעות את עצמן"?
הרסיברים התקדמו הרבה מאוד בשנים האחרונות, אם זה תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים, עיבוד וידאו, יכולות כיול, הגברה ועוד.
אני מבקש ממך שאם יש לך השגות נוספות לגבי להיכן תחום הרסיברים הולך היום (בהחלט נושא מעניין), פתח שרשור חדש, אל תתלבש על השרשור הנוכחי אשר דן ב AVR-1910.
הרסיברים התקדמו הרבה מאוד בשנים האחרונות, אם זה תמיכה בפורמטי האודיו המתקדמים, עיבוד וידאו, יכולות כיול, הגברה ועוד.
אני מבקש ממך שאם יש לך השגות נוספות לגבי להיכן תחום הרסיברים הולך היום (בהחלט נושא מעניין), פתח שרשור חדש, אל תתלבש על השרשור הנוכחי אשר דן ב AVR-1910.
זיו את דעתי אמרתי ואף הבעתי רצון להבין את השיקול בבחירה של רסיוור כניסה
לעומת רסיוורים מתקדמים יותר -אך עדיין לא קיבלתי דעות בעניין
ושוב בהערותי הראשונות הבעתי דיעה שלדעתי כדאי היה לעשות מבחן לעוד 1 או 2 רסיוורים מדרגה זו של ה1910
ואז לקבל מימד נוסף לגבי האיכות והשיקול בבחירה זו דווקא או אחרת מהקבוצה
לגבי שאר הקידמה שעליה אתה מתאר -כמו עיבוד וידאו ,כיול(מה השתנה הרבה?...)והגברה -דווקא פחות על חשבון תכונות
כל זה לא ראיתי משהו קריטי לעומת נגיד רסיוור כניסה עם HDMI אך ללא הפורמט עם הקדמיים העליונים
ואולי עיבוד תמונה פחות מתקדם מהחברה החדשה שדנון השתמשה בחדש
אך שוב -רק דיעה
לעומת רסיוורים מתקדמים יותר -אך עדיין לא קיבלתי דעות בעניין
ושוב בהערותי הראשונות הבעתי דיעה שלדעתי כדאי היה לעשות מבחן לעוד 1 או 2 רסיוורים מדרגה זו של ה1910
ואז לקבל מימד נוסף לגבי האיכות והשיקול בבחירה זו דווקא או אחרת מהקבוצה
לגבי שאר הקידמה שעליה אתה מתאר -כמו עיבוד וידאו ,כיול(מה השתנה הרבה?...)והגברה -דווקא פחות על חשבון תכונות
כל זה לא ראיתי משהו קריטי לעומת נגיד רסיוור כניסה עם HDMI אך ללא הפורמט עם הקדמיים העליונים
ואולי עיבוד תמונה פחות מתקדם מהחברה החדשה שדנון השתמשה בחדש
אך שוב -רק דיעה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ADICT,
הביקורת נכתבה במטרה לשים את ה AVR-1910 כרסיבר היחיד בבחינה.
ביקורת בהם יש השוואה של מספר רסיברים כמובן מעניינת וייתכן ונעשה אותה בעתיד, לא כעת.
הביקורת נכתבה במטרה לשים את ה AVR-1910 כרסיבר היחיד בבחינה.
ביקורת בהם יש השוואה של מספר רסיברים כמובן מעניינת וייתכן ונעשה אותה בעתיד, לא כעת.
- bossgt6
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4497
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 131 פעמים
ADICTADICT כתב:AX10AI PIONEERbossgt6 כתב:נמסכים איתך ,אני גם נגד 11.2 ו 19.3 .Eyal_W כתב:לי נימאס כל הזמן לשמוע על פורמטים חדשים .
הריצה הזו לא מועילה לאף אחד , מה גם שהקהל הרחב רחוק מלאמץ את השימושים שלה (כגון 7.1).
במקום להשקיע באיכות משקיעים בכמות וזה לדעתי החיסרון הגדול של התחום התחום.
גילוי נאות.
ההבנה שלי בתחום הרסיברים שואפת לאפס ,
הסיבה שהיא שואפת לאפס מתוארת לעי"ל....
חבל שלא משקיעים בערוצי ההגברה הקיימים ובקדם במקום להוסיף עוד ערוצים שגם כך "חונקים" את ביצועי הרסיבר , לכן הרבה רצים לחפש מגבר כח, / מגבר סטראו משורשר וכו'........ למה אני צריך מגדלים של קופסאות אלקטרוניקה בבית ? אני מעדיף מארז אחד שיעשה את העבודה כמו שצריך...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
אני לא מכיר את הרסיבר שלך אבל אם ניקח לדוגמא את הימהה 3900 , שנחשב לרסיבר מכובד לכל הדעות , ראה איך הוא נחנק כשכל הערוצים מחוברים
http://www.soundandvisionmag.com/receiv ... page3.html
עכשיו מה שקורה הוא שאנשים מחברים BI-AMP , שזה אומר שאתה למעשה עם 5 ערוצים קבוע כשיש מידע לקדמיים בסרט {כי הסנטר עובד תמיד}, גם כשאין שום פיק או שום מידע לאחוריים בכלל
ועם 4 בסטראו , עכשיו נסה להסיק או להשליך על הדנון מהסקירה ,או כלרסיבר אחר של ימהה או של של כל חברה אחרת ?
לא משנה מה יש לך בחיים אלא את מי יש לך בחיים .........
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אם אתה חושב שצריך יותר מכמה עשרות בודדים של וואטים לערוץ באותה עת - אתה טועה.
גם בסצנות העמוסות ביותר, העומס מוטל על הרמקולים הקדמיים בלבד ואולי גם על הסנטר. המידע ה"כבד" ביותר, זה שצורך את מרבית ה Wattage, הולך לכיוון הסאב אשר בדרך כלל אקטיבי ולכן לא תלוי בהספק הרסיבר.
גם בסצנות העמוסות ביותר, העומס מוטל על הרמקולים הקדמיים בלבד ואולי גם על הסנטר. המידע ה"כבד" ביותר, זה שצורך את מרבית ה Wattage, הולך לכיוון הסאב אשר בדרך כלל אקטיבי ולכן לא תלוי בהספק הרסיבר.
bossgt6 אני לא הבנתי מה אתה רוצה לאמר
בזה לגבי הדנון ולהגברה שלו
אך שוב דווקא מבחינת הגברה אין לי טענות אליו ,כי מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל
ומי שרוכש רסיוור כניסה שלא יתפלא אם הוא לא מסוגל להרים רמקול של 12 אינצ לדוגמא עם 86 DB....
אך שוב זה לא העניין ...ובטוח לא לעשות איתו ביאמפין....
דווקא מרסיוורים כמו שלי וכמו ה3800 שהזכרת אין שום בעיה כזו של ביאמפין ודחיפה לכל רמקול באשר הוא
אך שוב פה כבר הגזמנו בעניין ההשוואה....
אני רק טוען ואומר שאין טעם וכדאיות להשקיע מרב כספך(גם אם זה כניסה..)בעוד פונקציה ועוד שיפור באפסקיילינג
לעומת רסיוור עם HDMI כבר ואפסקיילינג של פארוגה או כל חברה אחרת כי ההבדל באמת לא מצדיק
למי שאין בכלל ומתכוון לרכוש כמובן השיקול מתחיל להראות אחרת ויותר מצדיק
אך באמת אני מתחיל לקבל עליו את הרושם(1910 )של מכשיר די מוצלח למחירו
וזיו להגיד שרוב ההגברה הולכת לקדמיים ולסאב(סיגנל)מאיפוא הבאת את זה
אתה מוכן קצת לפרט ולהסביר על מנת שנחכים כולנו ?או סתם ולא פירש
אך שוב דווקא מבחינת הגברה אין לי טענות אליו ,כי מה שאתה רואה זה מה שאתה מקבל
ומי שרוכש רסיוור כניסה שלא יתפלא אם הוא לא מסוגל להרים רמקול של 12 אינצ לדוגמא עם 86 DB....
אך שוב זה לא העניין ...ובטוח לא לעשות איתו ביאמפין....
דווקא מרסיוורים כמו שלי וכמו ה3800 שהזכרת אין שום בעיה כזו של ביאמפין ודחיפה לכל רמקול באשר הוא
אך שוב פה כבר הגזמנו בעניין ההשוואה....
אני רק טוען ואומר שאין טעם וכדאיות להשקיע מרב כספך(גם אם זה כניסה..)בעוד פונקציה ועוד שיפור באפסקיילינג
לעומת רסיוור עם HDMI כבר ואפסקיילינג של פארוגה או כל חברה אחרת כי ההבדל באמת לא מצדיק
למי שאין בכלל ומתכוון לרכוש כמובן השיקול מתחיל להראות אחרת ויותר מצדיק
אך באמת אני מתחיל לקבל עליו את הרושם(1910 )של מכשיר די מוצלח למחירו
וזיו להגיד שרוב ההגברה הולכת לקדמיים ולסאב(סיגנל)מאיפוא הבאת את זה
אתה מוכן קצת לפרט ולהסביר על מנת שנחכים כולנו ?או סתם ולא פירש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

ADICT,
אני מתקשה להבין כיצד אני יכול לפשט יותר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת.
המידע אשר קיים בפסקולים הינו תובעני במיוחד ולאורך זמן רק עבור הערוצים הקדמיים והסנטר. אתה יכול לבדוק את זה לבד באמצעות התבוננות ב Input Levels ב AC3 Filter לדוגמה.
אני מתקשה להבין כיצד אני יכול לפשט יותר את מה שכתבתי בהודעה הקודמת.
המידע אשר קיים בפסקולים הינו תובעני במיוחד ולאורך זמן רק עבור הערוצים הקדמיים והסנטר. אתה יכול לבדוק את זה לבד באמצעות התבוננות ב Input Levels ב AC3 Filter לדוגמה.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
יש הרבה הופעות ע"ג בלו-רייEyal_W כתב:לי נימאס כל הזמן לשמוע על פורמטים חדשים .
הריצה הזו לא מועילה לאף אחד , מה גם שהקהל הרחב רחוק מלאמץ את השימושים שלה (כגון 7.1).
במקום להשקיע באיכות משקיעים בכמות וזה לדעתי החיסרון הגדול של התחום התחום.
גילוי נאות.
ההבנה שלי בתחום הרסיברים שואפת לאפס ,
הסיבה שהיא שואפת לאפס מתוארת לעי"ל....
ויש גם עם איכות הקלטה טובה מאוד
איכות הצליל מתחילה מהמקור, לא?
בעקבות הסיקור באתר קניתי רסיבת דנון 1910. עד עכשיו - אכזבה..
נימוקי חבר השופטים:
1) סאונד בסטריאו נשמע חנוק ולא אמיתי. מצב נהיה אפילו יותר גרוע ב-Pure Direct שבו הצליל הוא מלאכותי ומתכתי
2) סאונד בקולנוע ביתי - כמו שאומרת הפרסומת - טוב, אבל לא מצויין
3) איכות וידאו - המקור הוא HDMI ממחשב קולנוע ביתי. נראה שהרסיבר פשוט מוריד את איכות התמונה ב-HD. אחרי שהצלחתי לנווט בתפריטים, פשוט ניטרלתי לגמרי את האופציה של Upscaling
4) שלט - תוקם ועדת חקירה למי שעיצב את השלט של הרסיבר. בלתי ניתן לשליטה בעליל מעבר לכך שחלק מהכפתורים פשוט לא עובד (וכן, החלפתי סוללות...). למזלי יש לי שלט אוניברסלי ככה שאני לא ממש מוכרח את השלט של הרסיבר
5) מדריך משתמש - כנראה תרגום סימולטני מסינית. ניסיתי, באמת שניסיתי להבין מה כתוב שם ואחרי כמה שעות טובות הגעתי למסקנה שעדיף פשוט לגשת למסכי התפריט ולנסות לבד מה שהוביל אותי למסקנה ש
5) תפריטים - לא ברורים, פשוט חידון
אגב, נקודת האור היחידה בינתיים היא שקיבלתי אחלה מחיר על הרסיבר (לא יכול למסור פרטים...) אבל כפי הנראה, מה שעולה בזול עולה ביוקר....
מתכוון להחליף את הרסיבר בימים הקרובים. אשמח להמלצות באזור ה-4000-4500 ש"ח.
1) סאונד בסטריאו נשמע חנוק ולא אמיתי. מצב נהיה אפילו יותר גרוע ב-Pure Direct שבו הצליל הוא מלאכותי ומתכתי
2) סאונד בקולנוע ביתי - כמו שאומרת הפרסומת - טוב, אבל לא מצויין
3) איכות וידאו - המקור הוא HDMI ממחשב קולנוע ביתי. נראה שהרסיבר פשוט מוריד את איכות התמונה ב-HD. אחרי שהצלחתי לנווט בתפריטים, פשוט ניטרלתי לגמרי את האופציה של Upscaling
4) שלט - תוקם ועדת חקירה למי שעיצב את השלט של הרסיבר. בלתי ניתן לשליטה בעליל מעבר לכך שחלק מהכפתורים פשוט לא עובד (וכן, החלפתי סוללות...). למזלי יש לי שלט אוניברסלי ככה שאני לא ממש מוכרח את השלט של הרסיבר
5) מדריך משתמש - כנראה תרגום סימולטני מסינית. ניסיתי, באמת שניסיתי להבין מה כתוב שם ואחרי כמה שעות טובות הגעתי למסקנה שעדיף פשוט לגשת למסכי התפריט ולנסות לבד מה שהוביל אותי למסקנה ש
5) תפריטים - לא ברורים, פשוט חידון
אגב, נקודת האור היחידה בינתיים היא שקיבלתי אחלה מחיר על הרסיבר (לא יכול למסור פרטים...) אבל כפי הנראה, מה שעולה בזול עולה ביוקר....
מתכוון להחליף את הרסיבר בימים הקרובים. אשמח להמלצות באזור ה-4000-4500 ש"ח.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אני חייב להגיד שאני מופתע...
לגבי שלושת הדברים הראשונים - זו פשוט לא החוויה שהייתה לי. נכון שהסאונד בסטריאו לא היה כמו במגבר ייעודי, אבל לקרוא לו "חנוק"? לא פירטת מה הרמקולים שלך, המקור וכו' - אבל אני מופתע.
לגבי איכות הוידאו - כנ"ל, להערכתי הגורם לא היה הרסיבר אלא עניין אחר (מה היה המקור? מה היו החיבורים וכו').
מדריך משתמש לא קיבלתי (קיבלתי את הרסיבר לביקורת עוד לפני שיצא לחנויות), אז איני יודע להעיד.
אני מציע שלפני שתרכוש רסיבר חדש תנסה לפתור או להבין את הגורם לבעיות - שלא יחזרו לך ברסיבר הבא.
לגבי שלושת הדברים הראשונים - זו פשוט לא החוויה שהייתה לי. נכון שהסאונד בסטריאו לא היה כמו במגבר ייעודי, אבל לקרוא לו "חנוק"? לא פירטת מה הרמקולים שלך, המקור וכו' - אבל אני מופתע.
לגבי איכות הוידאו - כנ"ל, להערכתי הגורם לא היה הרסיבר אלא עניין אחר (מה היה המקור? מה היו החיבורים וכו').
מדריך משתמש לא קיבלתי (קיבלתי את הרסיבר לביקורת עוד לפני שיצא לחנויות), אז איני יודע להעיד.
אני מציע שלפני שתרכוש רסיבר חדש תנסה לפתור או להבין את הגורם לבעיות - שלא יחזרו לך ברסיבר הבא.
DENON 1910
חברים יקרים
אני לא יודע על מה מדברים פה ואיזו השוואות מקצועיות נעשו ?
אתמול חבר שלי רכש את הרסיבר הזה ורצה שאבדוק לו אותו במערכת הקיימת שלי .
אני משתמש ברסיבר של DENON AVR-3300 ורמקולים של AE ׁ(ACUSTIC ENERGY) .
בשמיעת אודיו דו ערוצי הרסיבר מוציא שמע מתכתי וחסר עומק ..אפילו חברי ורעייתי שאינם אנשי מוסיקה
הצליחו להבחין בהבדל בין השמע ברסיברים.
לגבי שמע בקולנוע בייתי היה שיפור מסויים אך עדיין זו לא הרמה שהתרגלנו לקבל מחברה כמו DENON .
כאחד שסגד שנים לחברת DENON יש לי תחושה שהמוצרים האחרונים של חברה זו לא עומדים בקנה אחד
עם הרסיברים של YAMAHA או של PIONEER ..ועוד...
הצעה לכולם ...תשמעו את הרסיבר הזה במקום מקצועי ותשוו אותו לאחרים לפני שאתם רוכשים .
אבי כהן
אני לא יודע על מה מדברים פה ואיזו השוואות מקצועיות נעשו ?
אתמול חבר שלי רכש את הרסיבר הזה ורצה שאבדוק לו אותו במערכת הקיימת שלי .
אני משתמש ברסיבר של DENON AVR-3300 ורמקולים של AE ׁ(ACUSTIC ENERGY) .
בשמיעת אודיו דו ערוצי הרסיבר מוציא שמע מתכתי וחסר עומק ..אפילו חברי ורעייתי שאינם אנשי מוסיקה
הצליחו להבחין בהבדל בין השמע ברסיברים.
לגבי שמע בקולנוע בייתי היה שיפור מסויים אך עדיין זו לא הרמה שהתרגלנו לקבל מחברה כמו DENON .
כאחד שסגד שנים לחברת DENON יש לי תחושה שהמוצרים האחרונים של חברה זו לא עומדים בקנה אחד
עם הרסיברים של YAMAHA או של PIONEER ..ועוד...
הצעה לכולם ...תשמעו את הרסיבר הזה במקום מקצועי ותשוו אותו לאחרים לפני שאתם רוכשים .
אבי כהן
גם לעניות דעתי
רסיוור כניסה זה דבר שדי הייתי נזהר ממנו
ומוסיף עוד כמה שקלים ומקבל הגברה טובה יותר
שמתנקזת לכול הבעיות שמתוארות לעיל
HDMI ןUPSCALLIN זה לא הכול בחיים....
מה גם שאפילו את זה בסוף מבטלים...(ידנית)
רסיוור כניסה זה דבר שדי הייתי נזהר ממנו
ומוסיף עוד כמה שקלים ומקבל הגברה טובה יותר
שמתנקזת לכול הבעיות שמתוארות לעיל
HDMI ןUPSCALLIN זה לא הכול בחיים....
מה גם שאפילו את זה בסוף מבטלים...(ידנית)
נדמה לי שזה לא שחור ולבן...
זה תלוי בציפיות שיש לכל אחד ולרפרנס שאליו עושים את ההשוואה.
חבר שלי רכש את הרסיבר (לאחר הלבטות בינו לבין האונקיו 607 ) ואני מקווה שלא יתאכזב. זה בעיקר משמש לסרטים ומשחקים ופחות למוזיקה אז אני אופטימי.
חג שמח,
ארז
זה תלוי בציפיות שיש לכל אחד ולרפרנס שאליו עושים את ההשוואה.
חבר שלי רכש את הרסיבר (לאחר הלבטות בינו לבין האונקיו 607 ) ואני מקווה שלא יתאכזב. זה בעיקר משמש לסרטים ומשחקים ופחות למוזיקה אז אני אופטימי.
חג שמח,
ארז
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8134
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 474 פעמים
נדמה לי שכולכם מצפים ליותר מדי מרסיבר Entry Level מינוס שעלותו לפני הנחה 450$ ( וגם זה מחיר מופקע ).
ליאור
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
[left]Pioneer Debuts 7.1 Home Theater Receivers with Dolby PLIIz[/left]ADICT כתב:זה אתה אומרziv_r כתב:בסופו של דבר כל חברת רסיברים גדולה וקטנה מאמצת את כל הפורמטים שיוצאים מבית DTS & Dolby. האסמכתה הינה התנהגות החברות בשנים האחרונות עם יציאה של כל פורמט.
שים לב שאני מדבר לא על דור VSX-LXx2 אשר מושק בימים אלו, אלא על זה שלאחר מכן שכנראה יקרא: VSX-LXx3....
נחיה ונראה...