PS3 עם דיסק 350 גיגה כבר זמין למכירה
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
רק משחקים שלמים שניתן לרכוש ישירות מ- PSN. רוב המשחקים שנמכרים על גבי דיסק בלו ריי אינם ניתנים להורדה בחנות ואי אפשר להעתיק תוכן של דיסק משחק לכונן.9000es כתב:nadavcknadavck כתב:אתמול התקנתי בשעה טובה דיסק קשיח חדש עם נפח של 400 ג'יגה.
זה אכן פשוט וקל ועכשיו כל הסרטים שלי יושבים שם בכיף גדול...
שלום לך .
רעיון יפה להכניס את כל הסרטים על הכונן .
האם גם ניתן להוריד משחקים שלמים ב ps-3 ישר לכונן ....
אצלי יש תמונות, קצת מוסיקה וסרטים.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
לא לשכוח שרב המשחקים עושים התקנה על הדיסק הקשיח. בין זה לבין דמואים של גיגות אפשר בקלות למלא דיסק של כמה עשרות גיגה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73384
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
זה בעצם הופך את ה PS3 ל "YES MAX" של ה DTTMalcontent כתב:PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר....
אני מת לדעת אם זה עובד היטב עם ה DTT. הבעייה שלא בא לי להמר על 40-50 פאונד/יורו/דולר.
- shraga007
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 200 פעמים
אני מוכן לתרום 100 שקלים לבדיקה.Huber כתב:זה בעצם הופך את ה PS3 ל "YES MAX" של ה DTTMalcontent כתב:PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר....![]()
אני מת לדעת אם זה עובד היטב עם ה DTT. הבעייה שלא בא לי להמר על 40-50 פאונד/יורו/דולר....
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד.Malcontent כתב:PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר....
אני לא רואה איך זה יכול לעבוד אצלך - זהו ממיר דיגיטלי לשידורי DVB-T, לא אנלוגי, לוויין או כבלים.UriDrori כתב: וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד....
Batnun
.
אני ממש לא בקיא בטכנולוגיה של המרכזיה בקיבוץ. שווה ניסיון, בכל מקרה, לא?Batnun כתב:אני לא רואה איך זה יכול לעבוד אצלך - זהו ממיר דיגיטלי לשידורי DVB-T, לא אנלוגי, לוויין או כבלים.UriDrori כתב: וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד....
Batnun
....
לא צריך להיות בקיא.. אם אתה מחבר את הטלוויזיה ישירות לקיר, בלי שום ממיר/מתאם באמצע, וזה עובד עם כל טלוויזיה, סימן שזה חיבור אנלוגי פשוט.UriDrori כתב:אני ממש לא בקיא בטכנולוגיה של המרכזיה בקיבוץ. שווה ניסיון, בכל מקרה, לא?Batnun כתב:אני לא רואה איך זה יכול לעבוד אצלך - זהו ממיר דיגיטלי לשידורי DVB-T, לא אנלוגי, לוויין או כבלים.UriDrori כתב: וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד....
Batnun
.......