PS3 עם דיסק 350 גיגה כבר זמין למכירה

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
Malcontent
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3585
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 79 פעמים

שליחה #41 

PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.

nadavck
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3328
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 58 פעמים

שליחה #42 

9000es כתב:
nadavck כתב:אתמול התקנתי בשעה טובה דיסק קשיח חדש עם נפח של 400 ג'יגה.
זה אכן פשוט וקל ועכשיו כל הסרטים שלי יושבים שם בכיף גדול :)
...
nadavck
שלום לך .

רעיון יפה להכניס את כל הסרטים על הכונן .
האם גם ניתן להוריד משחקים שלמים ב ps-3 ישר לכונן .
...
רק משחקים שלמים שניתן לרכוש ישירות מ- PSN. רוב המשחקים שנמכרים על גבי דיסק בלו ריי אינם ניתנים להורדה בחנות ואי אפשר להעתיק תוכן של דיסק משחק לכונן.
אצלי יש תמונות, קצת מוסיקה וסרטים.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73384
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #43 

לא לשכוח שרב המשחקים עושים התקנה על הדיסק הקשיח. בין זה לבין דמואים של גיגות אפשר בקלות למלא דיסק של כמה עשרות גיגה.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73384
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3169 פעמים

שליחה #44 

Malcontent כתב:PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
...
זה בעצם הופך את ה PS3 ל "YES MAX" של ה DTT :lol:

אני מת לדעת אם זה עובד היטב עם ה DTT. הבעייה שלא בא לי להמר על 40-50 פאונד/יורו/דולר.

shraga007
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6362
נתן תודות: 102 פעמים
קיבל תודות: 200 פעמים

שליחה #45 

Huber כתב:
Malcontent כתב:PlayTV - ממיר דיגיטלי מקליט לערוצים החינמיים (בארץ, אם הוא יעבוד, זה יהיה עם 1, 2, 10, 33) שמתחבר ל PS3 ומקליט לדיסק הקשיח שלו. כולל תמיכה בתכנות, EPG (אם יש) וכולל שני טיונרים, שתוכל לראות ערוץ אחד ולהקליט ערוץ אחר.
...
זה בעצם הופך את ה PS3 ל "YES MAX" של ה DTT :lol:

אני מת לדעת אם זה עובד היטב עם ה DTT. הבעייה שלא בא לי להמר על 40-50 פאונד/יורו/דולר.
...
אני מוכן לתרום 100 שקלים לבדיקה.
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #46 

...
וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד.

Batnun
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3629
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 482 פעמים

שליחה #47 

UriDrori כתב: וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד.
...
אני לא רואה איך זה יכול לעבוד אצלך - זהו ממיר דיגיטלי לשידורי DVB-T, לא אנלוגי, לוויין או כבלים.

Batnun

.

UriDrori
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 598
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #48 

Batnun כתב:
UriDrori כתב: וואו - אם זה עובד זו יכולה להיות אופצייה מעניינת במיוחד בשבילי. אני חי בקיבוץ, ואצלנו כל ערוצי הטלוויזיה של יס מועברים ללא ממיר ישירות לכל הבתים, כלומר הטלוויזיה מחוברת ישירות לקיר. זה יכול להיות ממש ממש שימושי - Huber, אני אשמח להתחלק איתך בהוצאות, זה מסקרן אותי מאד.
...
אני לא רואה איך זה יכול לעבוד אצלך - זהו ממיר דיגיטלי לשידורי DVB-T, לא אנלוגי, לוויין או כבלים.

Batnun

.
...
אני ממש לא בקיא בטכנולוגיה של המרכזיה בקיבוץ. שווה ניסיון, בכל מקרה, לא?

קרמריקה
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
תגובות: 4098
נתן תודות: 92 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

שליחה #49 

UriDrori כתב:
Batnun כתב:
...

Batnun

.
...
אני ממש לא בקיא בטכנולוגיה של המרכזיה בקיבוץ. שווה ניסיון, בכל מקרה, לא?
...
לא צריך להיות בקיא.. אם אתה מחבר את הטלוויזיה ישירות לקיר, בלי שום ממיר/מתאם באמצע, וזה עובד עם כל טלוויזיה, סימן שזה חיבור אנלוגי פשוט.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”