תגידו ,האם צריך למרוח גריז בקודות החיבור של כבלי ההנעה?שאלה שניה מה מדליקים קודם את הפרה או את הפאואר?
משום הניצוץ החזק בהדלקה\הנעה,שאלה נוספת ואל תצחקו עלי,האם יש צורך להכין מטף כיבוי במקרה שהרמקולים יתחילו להישרף,
או להתקין גלאי שרפות בתיקרה?שאלה אחרונה כרגע אם להשתמש באזורים היבשים במתקן שמוסיף לחות לחדר כי גלי הקול
עוברים יותר טוב בטיפות מים,בכל אופן אני ממליץ להכין במקום נגיש מסכה במקרה שלא תצליחו להשתלט על השריפה,
אני מחכה לתשובות לפחות על כל השאלות, תודה
ילדיעפים כתב:תגידו ,האם צריך למרוח גריז בקודות החיבור של כבלי ההנעה?שאלה שניה מה מדליקים קודם את הפרה או את הפאואר?
משום הניצוץ החזק בהדלקה\הנעה,שאלה נוספת ואל תצחקו עלי,האם יש צורך להכין מטף כיבוי במקרה שהרמקולים יתחילו להישרף,
או להתקין גלאי שרפות בתיקרה?שאלה אחרונה כרגע אם להשתמש באזורים היבשים במתקן שמוסיף לחות לחדר כי גלי הקול
עוברים יותר טוב בטיפות מים,בכל אופן אני ממליץ להכין במקום נגיש מסכה במקרה שלא תצליחו להשתלט על השריפה,
אני מחכה לתשובות לפחות על כל השאלות, תודה
...
ילדיעפים היית חייב להרוס את השרשור המדהים שפתחתי
aquarius
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 667
שליחה
אני רק רוצה לראות את הכבלים הראשונים שיהיה מסומן עליהם את הכיווניות
האמת שבשורה התחתונה אם יש בזה משהו,כולנו נשמח לדעת,כלהצחוקים היו למעשה מההפתעה שהנחתת עלינו,במיוחד אם זה עובד
אמן מייסר
The-Fox
חבר ותיק
תגובות: 2046
שליחה
oferlaor כתב:זה די משעשע, אני לא חושב שצריך לסגור את השרשור...
...
עופר, ילד רע חחחח
איזה שרשור הורס !! אני על הרצפה פה, ישראל (il62) אתה צריך לקבל תואר הבדרן של הפורום, כמה יציאות טובות עשית לי את היום !!
לפותח השרשור, אתה ג-א-ו-ן !!!
מכיוון שבחשמל שטח החתך קשור ישירות ליכולת הולכת החשמל או הזרם החשמלי יותר מדויק....
וברמקולים מעל חתך מסויים של כבל כבר אין משמעות לשיפור הסאונד ו2.5 ממ אמור להספיק..
בגלל זה כבלי הנעה לרכב הם בחתך עבה-עקב זרם ההנעה הגבוה
נערך לאחרונה על ידי il62 ב 16/02/2006 9:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457
שליחה
אז האם המשפט שאמרת "בחשמל-ככל ששטח החתך גדול יותר ההתנגדות יורדת" - לא מתאים לכבלים לרמקולים?