מקרן פנסוניק AE900 - מחיר
תמיד, אבל תמיד תמיד תמיד יהיה ניתן להשיג את המוצר שרכשת במקום אחר בזול יותר.
היה לי מישהו שקניתי אצלו באופן קבע את מוצרי הקולנוע הביתי, עד שנמאס לי שכל פעם הוא נותן לי מחיר גבוה ורק אחרי סקר שוק הוא "מועיל בטובו" לתת מחיר טוב יותר מיתר השוק.
כיום אני עושה את הקניות שלי אצל מולי מהנמל. גם אני יודע שהוא באמת מתאמץ מאוד עם המחיר (לפני שאני בכלל רץ לעשות איזה סקר שוק) ובכלל הוא טיפוס מאוד צבעוני שתמיד חוויה לקנות אצלו. כרגע יש לי בבית שני זוגות רמקולים שהוא טרח והביא לביתי לבדיקה. ולהגיד לך משהו גם אם מישהו יציע לי את אותם הרמקולים באיזה 1000 ש"ח פחות (סכום בלתי מבוטל בעיניי) זה לא יזיז אותי, כי גם שירות זה משהו שצריך לשלם בעבורו.
בכל מקרה שמעתי וקראתי דברים מצויינים על המקן שלך, אז עזוב את העצבים על החנות ותיהנה מהמקרן.
אהוד
היה לי מישהו שקניתי אצלו באופן קבע את מוצרי הקולנוע הביתי, עד שנמאס לי שכל פעם הוא נותן לי מחיר גבוה ורק אחרי סקר שוק הוא "מועיל בטובו" לתת מחיר טוב יותר מיתר השוק.
כיום אני עושה את הקניות שלי אצל מולי מהנמל. גם אני יודע שהוא באמת מתאמץ מאוד עם המחיר (לפני שאני בכלל רץ לעשות איזה סקר שוק) ובכלל הוא טיפוס מאוד צבעוני שתמיד חוויה לקנות אצלו. כרגע יש לי בבית שני זוגות רמקולים שהוא טרח והביא לביתי לבדיקה. ולהגיד לך משהו גם אם מישהו יציע לי את אותם הרמקולים באיזה 1000 ש"ח פחות (סכום בלתי מבוטל בעיניי) זה לא יזיז אותי, כי גם שירות זה משהו שצריך לשלם בעבורו.
בכל מקרה שמעתי וקראתי דברים מצויינים על המקן שלך, אז עזוב את העצבים על החנות ותיהנה מהמקרן.
אהוד
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
צבעוניות
כן, מולי ללא ספק "צבעוני". אני סבור גם שהוא מציע מחירים מאד אטרקטיביים.
אני לא הצלחתי להתחבר אל האיש במידה שכזאת שאבטח בו עד כדי כך לקנות ממנו מכשיר.
ואני לא אומר זאת לגנאי אלא פשוט מציין עובדה. אולי איתי היא הבעייה ...
אלון
אלון
Re: צבעוניות
אולי פשוט תפסת אותי ביום רע?והבעייה היא איתי?alon_fleischer כתב:כן, מולי ללא ספק "צבעוני". אני סבור גם שהוא מציע מחירים מאד אטרקטיביים.
אלון...
קורה!לא נורא
- alon_fleischer
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 274
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 0
Re: יום טוב ויום רע
תודהalon_fleischer כתב:נכון , קורה. לא נורא. העיקר שיהיה בהצלחה וקבל ח"ח ללא כל קשר.
אלון...