uris כתב:
אגב משהו יכול להסביר לי את ההבדל בין מיני ליין לסמי ליין ?
ובכלל יש פה איזה שרשור לא נעים לגביהם ...טוב נקווה לטוב הרי רכשתי מחנות מוכרת ואמינה שעד עכשיו נתנה לי תמיד שירות טוב , ורכשתי מהם כבר בעבר (אניגמה בחיפה)
...
כאשר החליפו לי פעמיים את המסך (בעקבות פיקסל תקול בכל פעם) תמיד התקשרו ואמרו שהם ממיני ליין.
ואילו באתר - הטלוויזיות של סמסונג נמצאות תחת סמליין.
אני רכשתי את ה-46B750 בארמגדון ביום ההכרזה של דגמי ה-SAMSUNG החדשים (כולל ה-LED).
אחרי שראיתי את המסכים, לא יכולתי להתאפק ולחכות קצת שהמחיר ירד (קיבלתי מחיר לא רע בכלל באותו ערב, בהתחשב בכך שהמסך היה חדש לחלוטין בארץ)...
כמעט וקניתי את ה-LED, אבל לאחר צפייה חוזרת בשני המסכים, לא חשבתי ששווה להשקיע עוד כ-4000 ש"ח רק בשביל סצינות "קשות" בודדות...
בבית הדבר הראשון שבדקתי זה את הסצינות הללו (אותם סרטים שעופר תמיד בודק איתם מסכים...)
לא התאכזבתי. מנגנון ה-200Hz קצת הפחיד את אשתי, אבל היא כבר התרגלה.
המסך חובר לרשת הביתית, לממיר YES רגיל ולמחשב HTPC עם HDMI.
תענוג. המסך החליף את ה-Toshiba 42WL68 בת שנתיים שעברה לחדר השינה.
אין מה להשוות.
אגב, שאלה ל-IRONMEN, עידכון ה-Firmware שבצעתה הוא MUST או NICE TO HAVE? האם העברית בתפריטים עדיין קיימת?
מציאותי מדי. אפילו בסרטי SD XVID. אבל לדברים טובים מתרגלים מהר...
עדיין מטריד אותי נושא ה-Firmware. בכל מוצר, בין אם זה Motherboard, Router, נגן MP3 וכולי אני נוהג לבדוק עדכוני תוכנה ולעדכן.
האם השדרוג חיוני והאם התפריטים בעברית קיימים לאחר מכן?
easher כתב:מציאותי מדי. אפילו בסרטי SD XVID. אבל לדברים טובים מתרגלים מהר...
עדיין מטריד אותי נושא ה-Firmware. בכל מוצר, בין אם זה Motherboard, Router, נגן MP3 וכולי אני נוהג לבדוק עדכוני תוכנה ולעדכן.
האם השדרוג חיוני והאם התפריטים בעברית קיימים לאחר מכן?
...
השידרוג לא שינה את העיברית וגם לא את הגדרות הכיול (למרות שמזהירים שזה עלול לקרות) אבל , לא ראיתי שינוי משמעותי לאחר מכן.
easher כתב:אני רכשתי את ה-46B750 בארמגדון ביום ההכרזה של דגמי ה-SAMSUNG החדשים (כולל ה-LED).
אחרי שראיתי את המסכים, לא יכולתי להתאפק ולחכות קצת שהמחיר ירד (קיבלתי מחיר לא רע בכלל באותו ערב, בהתחשב בכך שהמסך היה חדש לחלוטין בארץ)...
כמעט וקניתי את ה-LED, אבל לאחר צפייה חוזרת בשני המסכים, לא חשבתי ששווה להשקיע עוד כ-4000 ש"ח רק בשביל סצינות "קשות" בודדות...
בבית הדבר הראשון שבדקתי זה את הסצינות הללו (אותם סרטים שעופר תמיד בודק איתם מסכים...)
לא התאכזבתי. מנגנון ה-200Hz קצת הפחיד את אשתי, אבל היא כבר התרגלה.
המסך חובר לרשת הביתית, לממיר YES רגיל ולמחשב HTPC עם HDMI.
תענוג. המסך החליף את ה-Toshiba 42WL68 בת שנתיים שעברה לחדר השינה.
אין מה להשוות.
אגב, שאלה ל-IRONMEN, עידכון ה-Firmware שבצעתה הוא MUST או NICE TO HAVE? האם העברית בתפריטים עדיין קיימת?
...
easher שלום לך.
רק שתדע מנגנון ה -200 הרץ זה מומלץ ביותר למסכי LCD .
הרווח כולו שלך .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
ironman
חבר ותיק
תגובות: 1271
שליחה
לכל המעוניין,
יצאה גרסת חומרה חדשה 1006 (טרם עדכנתי)
נ.ב
רצוי בממירי HD להגדיר על מצב AUTO אשר מונע מהמסך לבצע עיבוד יתר לתמונה.
בחיבור HDMI המסך מזהה אוטומטית את האות המתקבל ומותח בהתאם לצורך את התמונה, ע"פ הרזולוציה המתאימה.
נערך לאחרונה על ידי ironman ב 15/10/2009 11:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
האם העידכון שמבוצע אני מניח על ידך לא פוגם באחריות?
מאיפה מורידים עידכונים? והאם יש צורך בהם?
ומה בדבר טיפים או ערכים של כיול המסך אם אפשר
תודה
ironman
חבר ותיק
תגובות: 1271
שליחה
קבלו תיקון, הגרסא מופיעה באתר של המזרח הרחוק(משם מגיעה הטלוויזיה אשר מיוצרת בתאילנד) אבל באתר סמסונג ישראל טרם עדכנו.
אז אני מחכה בנתיים שלא יהיו טעיות.