מה קרה שמחיר ה- A110 ירד כל כך?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 5010
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #41 

אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?

בכל הורדת מחיר של כל מוצר, יש את מי שקנה את המוצר יום לפני\שבוע לפני במחיר הגבוה...

פשוט היה לך מזל רע, לא צריך להיות "ישראלי" וכל הזמן להגיד מגיע לי וחייבים לי, וכן זה מבאס אבל וואלה אלה החיים, ובטח שלא צריך להשוות את השירות בארץ לשירות בארה"ב, זה כמו להשוות שחור ללבן, ואין מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב.

תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן.
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 15/09/2009 10:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

Itay_Pollak
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 19136
שם מלא: איתי פולק
נתן תודות: 725 פעמים
קיבל תודות: 733 פעמים

שליחה #42 

גם לא מוצא את הפסיקה.
נסה את הדבר האהוב - פקס... שווה לדעתי לנסות. אפשר גם להתקשר למועצה לצרכנות ולבדוק.

hunter22
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 729
נתן תודות: 133 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #43 

shuali כתב:אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?

בכל הורדת מחיר של כל מוצר, יש את מי שקנה את המוצר יום לפני\שבוע לפני במחיר הגבוה...

פשוט היה לך מזל רע, לא צריך להיות "ישראלי" וכל הזמן להגיד מגיע לי וחייבים לי, וכן זה מבאס אבל וואלה אלה החיים, ובטח שלא צריך להשוות את השירות בארץ לשירות בארה"ב, זה כמו להשוות שחור ללבן, ואין מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב.

תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן.
...
ברור לי כשמש שכך דברים מתנהלים,
לא היה לי שום ספק בכלל, הסיבה היחידה שצרמה לי היא שהמוצר פורסם כחדש, ושלושה ימים אחרי זה הנחיתו את המחיר.

האמן לי שאני רחוק מלהיות ה"ישראלי" להגדרתך, אף אחד לא חייב לי כלום כמו שאני לא חייב כלום לאיש.

בוא נסכים שמבחינה "שירותית" נטו היה מין הראוי שיעשה משהו,
בכל מקרה ראה את התגובה האחרונה שלי, אני בהחלט נהנה מהמכשיר

בעצת Itay_Pollak אני אנסה גם את שיטת הפקס,
שים לב שאני גם לא הבודד בסיפור...

מה שלא יהיה, אני קניתי את המכשיר בלב שלם ואני מרוצה מהתפקוד.

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #44 

hunter22 כתב:
shuali כתב:אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?

...
ברור לי כשמש שכך דברים מתנהלים,
לא היה לי שום ספק בכלל, הסיבה היחידה שצרמה לי היא שהמוצר פורסם כחדש, ושלושה ימים אחרי זה הנחיתו את המחיר.

האמן לי שאני רחוק מלהיות ה"ישראלי" להגדרתך, אף אחד לא חייב לי כלום כמו שאני לא חייב כלום לאיש.

בוא נסכים שמבחינה "שירותית" נטו היה מין הראוי שיעשה משהו,
בכל מקרה ראה את התגובה האחרונה שלי, אני בהחלט נהנה מהמכשיר

בעצת Itay_Pollak אני אנסה גם את שיטת הפקס,
שים לב שאני גם לא הבודד בסיפור...

מה שלא יהיה, אני קניתי את המכשיר בלב שלם ואני מרוצה מהתפקוד
...
וזה מה שחשוב. (Y)

אני לא אומר שאתה ה"ישראלי" שתיארתי, אני אומר שלאנשים במדינה הזאת תמיד יש הרגשה שדופקים אותם, ושהם מפסידים משהו (לפעמים זה באמת ככה...), אבל וואלה אני בא בגישה של- קנית משהו, אתה מרוצה ? סאלאמת, לא צריך לחפש בנרות אם יכולת לקנות את אותו מוצר בפחות. זה מתכון לעוגמת נפש ואומללות.

ה100-200 שקל הם לא מה שישנו את החיים שלך לטוב או לרע.

יוני_א
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 848
שם מלא: יוני
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #45 

זה בכלל לא קשור להתנהגות ישראלית או לא ישראלית. והעובדה היא שבארה"ב החזרת מחיר לאחר מבצע עובדת יופי

shuali
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול

שליחה #46 

האאאא נכון.... שכחתי שאנחנו מדברים על ארה"ב
חוק ראשון של ציידי דילים:
Buy first, Ask questions later.

שלח תגובה