מה קרה שמחיר ה- A110 ירד כל כך?
אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?
בכל הורדת מחיר של כל מוצר, יש את מי שקנה את המוצר יום לפני\שבוע לפני במחיר הגבוה...
פשוט היה לך מזל רע, לא צריך להיות "ישראלי" וכל הזמן להגיד מגיע לי וחייבים לי, וכן זה מבאס אבל וואלה אלה החיים, ובטח שלא צריך להשוות את השירות בארץ לשירות בארה"ב, זה כמו להשוות שחור ללבן, ואין מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב.
תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן.
בכל הורדת מחיר של כל מוצר, יש את מי שקנה את המוצר יום לפני\שבוע לפני במחיר הגבוה...
פשוט היה לך מזל רע, לא צריך להיות "ישראלי" וכל הזמן להגיד מגיע לי וחייבים לי, וכן זה מבאס אבל וואלה אלה החיים, ובטח שלא צריך להשוות את השירות בארץ לשירות בארה"ב, זה כמו להשוות שחור ללבן, ואין מה לעשות חוץ מלהשלים עם המצב.
תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן.
נערך לאחרונה על ידי shuali ב 15/09/2009 10:58, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
גם לא מוצא את הפסיקה.
נסה את הדבר האהוב - פקס... שווה לדעתי לנסות. אפשר גם להתקשר למועצה לצרכנות ולבדוק.
נסה את הדבר האהוב - פקס... שווה לדעתי לנסות. אפשר גם להתקשר למועצה לצרכנות ולבדוק.
ברור לי כשמש שכך דברים מתנהלים,shuali כתב:אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?
תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן....
לא היה לי שום ספק בכלל, הסיבה היחידה שצרמה לי היא שהמוצר פורסם כחדש, ושלושה ימים אחרי זה הנחיתו את המחיר.
האמן לי שאני רחוק מלהיות ה"ישראלי" להגדרתך, אף אחד לא חייב לי כלום כמו שאני לא חייב כלום לאיש.
בוא נסכים שמבחינה "שירותית" נטו היה מין הראוי שיעשה משהו,
בכל מקרה ראה את התגובה האחרונה שלי, אני בהחלט נהנה מהמכשיר
בעצת Itay_Pollak אני אנסה גם את שיטת הפקס,
שים לב שאני גם לא הבודד בסיפור...
מה שלא יהיה, אני קניתי את המכשיר בלב שלם ואני מרוצה מהתפקוד.
וזה מה שחשוב.hunter22 כתב:ברור לי כשמש שכך דברים מתנהלים,shuali כתב:אני מבין את עוגמת הנפש על הורדת המחיר מספר ימים אחרי הקניה, אבל בתור מי שקורא את זה, אני לא חושב שהם חייבים לך משהו... מחירים משתנים כל הזמן... ואם היו נותנים לך זיכוי על ההפרש, ושבוע הבא היו מורידים את המחיר בעוד 100 שקל, היית מבקש עוד זיכוי?
תשווה את המצב לדוגמא לשוק מסכי הטלויזיה שם המחירים יורדים באופן קבוע, מחיר השוק של המסך שקניתי לפני שבועיים כבר ירד ב200 שקל, וזה אחרי ירידה שלה חיכיתי כבר כמה זמן....
לא היה לי שום ספק בכלל, הסיבה היחידה שצרמה לי היא שהמוצר פורסם כחדש, ושלושה ימים אחרי זה הנחיתו את המחיר.
האמן לי שאני רחוק מלהיות ה"ישראלי" להגדרתך, אף אחד לא חייב לי כלום כמו שאני לא חייב כלום לאיש.
בוא נסכים שמבחינה "שירותית" נטו היה מין הראוי שיעשה משהו,
בכל מקרה ראה את התגובה האחרונה שלי, אני בהחלט נהנה מהמכשיר
בעצת Itay_Pollak אני אנסה גם את שיטת הפקס,
שים לב שאני גם לא הבודד בסיפור...
מה שלא יהיה, אני קניתי את המכשיר בלב שלם ואני מרוצה מהתפקוד...
אני לא אומר שאתה ה"ישראלי" שתיארתי, אני אומר שלאנשים במדינה הזאת תמיד יש הרגשה שדופקים אותם, ושהם מפסידים משהו (לפעמים זה באמת ככה...), אבל וואלה אני בא בגישה של- קנית משהו, אתה מרוצה ? סאלאמת, לא צריך לחפש בנרות אם יכולת לקנות את אותו מוצר בפחות. זה מתכון לעוגמת נפש ואומללות.
ה100-200 שקל הם לא מה שישנו את החיים שלך לטוב או לרע.