ה ASROCK ION 330 עדין לא הגיע לארץ. דיברתי עם הסוכן שלהם בארץ והוא אמר שיגיעו תוך מספר שבועות.
אחת הגירסאות שלהם מכילה גם כונן בלו ריי וכונן 2.5" 320GB
מנסיון אישי: ל-ION אין חסרונות בצפיה בכל סוג מדיה. גם ב-windows אין בעיה אם משתמשים בדרייברים של nvidia. משיחות עם nvidia קצב של 30 מ"ב זה פחות או יותר הרף העליון של h264 (שאישית נראה לי מספיק). הבעיה היחידה היא אם רוצים לצפות בתוכן hd שמנוגן דרך web browser מכיוון שהוא אינו מנצל את ה-GPU לפענות של h264. זה צפוי להפתר בתחילת שנה הבאה ב- flash 10.1.
boxee ftw
danlior
חבר מכור קשה
תגובות: 6462
שליחה
יופי של מוצר ויופי של סקירה.
תודה רבה
"זו היא דעתי האישית והסובייקטיבית ואין לראות בדברי כאמת הבלעדית"
Triple-z
חבר פעיל מאוד
תגובות: 438
שליחה
איפה בארה"ב אפשר לקנות את ה- Funtwist Fiono ומה אמור להיות מחירו?
אני מדבר על חנויות רגילות שאני יכול לשלוח לשם חבר שיקנה ולא אונליין..
rgulian
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 709
שם מלא: רמי
שליחה
Shed כתב:לכל מי ששאל על מחירים:
בזמן כתיבת הסקירה הנ"ל ה-ION לא נמכר בארץ (לשמחתנו המצב השתנה מאז). ה-funtwist שקיבלתי לבדיקה היה הדגם הראשון שנחת אצל xionite ובזמן כתיבת הסקירה המחיר לא היה סגור בצורה סופית ולכן לא הרגשתי בנוח לכתוב מחיר מומלץ לצרכן. העלות המשוערת תהיה באיזור ה-350 דולר לצרכן.
...
350 דולר ,זה המחיר בארץ ?!
Shed
גורו HTPC
תגובות: 2832
שליחה
rgulian כתב:
בזמן כתיבת הסקירה הנ"ל ה-ION לא נמכר בארץ (לשמחתנו המצב השתנה מאז). ה-funtwist שקיבלתי לבדיקה היה הדגם הראשון שנחת אצל xionite ובזמן כתיבת הסקירה המחיר לא היה סגור בצורה סופית ולכן לא הרגשתי בנוח לכתוב מחיר מומלץ לצרכן. העלות המשוערת תהיה באיזור ה-350 דולר לצרכן.
...
...
זה הסדר גודל של המחיר בארץ.
You are never fully dressed without a smile
zovirax
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15949
שם מלא: zovirax
שליחה
כל הכבוד SHED
אחלה סקירה.
דודיפלצת
חבר ותיק
תגובות: 2183
שליחה
סקירה טובה
מתי יהיו בארץ לוחות כאלה הכוללים חיבור לכרטיס טלויזיה למי שרוצה גם להקליט? ראיתי שיש אחד של ASUS.
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8141
שליחה
"מחיר שווה לכל נפש" והוא ? ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
Nunatak
עוסק בתחום
תגובות: 3722
שם מלא: nunatak
שליחה
Shed כתב:
rgulian כתב:
...
...
זה הסדר גודל של המחיר בארץ.
...
מחיר מעולה
הדבר היחיד שחסר לי זה עוד קצת מקום לכונן BD.
Raviv-xionite
עוסק בתחום
תגובות: 149
שליחה
אפשר לצרף כונן חיצוני SLIM סקסי שמתחבר USB.
עריכה: לאו דווקא של קסיונייט, אפשר לקנות ברוב חנויות המחשוב...
נערך לאחרונה על ידי Raviv-xionite ב 08/09/2009 20:49, נערך פעם 1 בסך הכל.
עריכה: לאו דווקא של קסיונייט, אפשר לקנות ברוב חנויות המחשוב...
...
גם אם מתעלמים מזה שכונן חיצוני תמיד יהיה פחות יפה מכונן שמשולב במכשיר עצמו יש גם את עניין הUSB שלא מעורר חשק לשלב אותו עם BD. (למרות שמניסיון זה עובד)
אם היו מוכרים אותו בגירסה עם מארז מעט גדול יותר עם מקום לכונן אופטי (אפילו סלים) זה היה ממש קורץ לי גם אם הוא היה קצת יותר יקר.
mediaplay
עוסק בתחום
תגובות: 253
שליחה