התייעצות לגבי ArcSoft TotalMedia Theatre 3
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
guyezra
קודם כל האנגלית שלי מאוד חלשה. לכן אני נוטה לאבד את הרגליים והידיים בפורומים כאלו שבהם יש לי קשיי שפה.
שנית, נראה לי שאנשים פשוט מעדיפים שלא לשחק באש, ולהימנע מלהתעסק עם בלו-ריי מלא, לפחות לא בפומבי, בצורה גלויה....
קודם כל האנגלית שלי מאוד חלשה. לכן אני נוטה לאבד את הרגליים והידיים בפורומים כאלו שבהם יש לי קשיי שפה.
שנית, נראה לי שאנשים פשוט מעדיפים שלא לשחק באש, ולהימנע מלהתעסק עם בלו-ריי מלא, לפחות לא בפומבי, בצורה גלויה....
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
שמע... לא מצליח להבין את זה...
אני מנסה ומנסה, וזה פשוט לא מצליח לי..
לעומת זאת, יש לי את ולקירי שכן שהצלחתי לצמד לו כתובית עם תפריטים בצורה מוצלחת לפני מספר חודשים
הדבר המוזר הוא שאני טוען את הקובץ חזרה ל TSMUXER הוא כן מראה לי שזה כולל כתובית עברית, אבל בתוכנה הוא לא מציג אותה
אני אנסה שוב מחר ואדווח, אם זה עבד פעם אחת זה חייב לעבוד שוב.
אני מנסה ומנסה, וזה פשוט לא מצליח לי..
לעומת זאת, יש לי את ולקירי שכן שהצלחתי לצמד לו כתובית עם תפריטים בצורה מוצלחת לפני מספר חודשים
הדבר המוזר הוא שאני טוען את הקובץ חזרה ל TSMUXER הוא כן מראה לי שזה כולל כתובית עברית, אבל בתוכנה הוא לא מציג אותה
אני אנסה שוב מחר ואדווח, אם זה עבד פעם אחת זה חייב לעבוד שוב.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תראה במחשבים אין מקריות. ואם זה הצליח לך פעם אחת, אז אין סיבה שלא יצליח שוב.
האם יש לך עדיין את ולקירי וזה עדיין פועל, או שזה ניסיון שעשית לפני מספר חדשים, וכבר מחקת אותו?
אני שואל, כי אולי באותו רגע שמחת שהצלחת להכניס את הכתובית, ואולי בכלל לא שמת לב שאין תפריטים. ובכל זאת כבר עברו מספר חדשים מאז...
גם אצלי, אחרי שאני מטמיע את הכתובית, ומריץ את הקובץ בעזרת אחת הנגנים (כמו ZP) הוא מראה שהכתובית קיימת.
אבל כשאני מריץ את הסרט בעזרת TMT3, הכתובית בעברית לא קיימת בכלל.
היא כן קיימת כאשר מאחדים את כל קבצי ה-M2TS לקובץ אחד, אבל אז אין תפריטים.
האם יש לך עדיין את ולקירי וזה עדיין פועל, או שזה ניסיון שעשית לפני מספר חדשים, וכבר מחקת אותו?
אני שואל, כי אולי באותו רגע שמחת שהצלחת להכניס את הכתובית, ואולי בכלל לא שמת לב שאין תפריטים. ובכל זאת כבר עברו מספר חדשים מאז...
גם אצלי, אחרי שאני מטמיע את הכתובית, ומריץ את הקובץ בעזרת אחת הנגנים (כמו ZP) הוא מראה שהכתובית קיימת.
אבל כשאני מריץ את הסרט בעזרת TMT3, הכתובית בעברית לא קיימת בכלל.
היא כן קיימת כאשר מאחדים את כל קבצי ה-M2TS לקובץ אחד, אבל אז אין תפריטים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35101
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
הבעיה היא לא הטמעת הכיתוביות אלא הקריאה שלהם כאשר מנגנים את הבלוריי המלא עם התפריטים.
אני סתם מנחש:
יכול להיות שאת שפות התרגום בצורה הזו הוא קורא מקובץ הגדרות כלשהו ולא ממש את ה-M2TS עצמו.
כאשר עושים REMUX לבלוריי אז או שהוא מייצר קובץ הגדרות כזה או שבחוסר של קובץ כזה התוכנה קוראת המ-M2TS
אני סתם מנחש:
יכול להיות שאת שפות התרגום בצורה הזו הוא קורא מקובץ הגדרות כלשהו ולא ממש את ה-M2TS עצמו.
כאשר עושים REMUX לבלוריי אז או שהוא מייצר קובץ הגדרות כזה או שבחוסר של קובץ כזה התוכנה קוראת המ-M2TS
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

יכול להיות שצריך לסדר גם משהו בתיקיית ה-PLAYLIST או בתיקייה אחרת.
אני בטוח שמי שממש מבין במחשבים, יכול לפתור את העניין די בקלות.
הרי הצליחו לפצח דברים הרבה יותר מורכבים מאשר הטמעת כתוביות.
הקטע המוזר בעיניי זה שעל פניו נראה שהנושא הזה כמעט לא מעניין אף אחד חוץ משלושתינו
אני בטוח שמי שממש מבין במחשבים, יכול לפתור את העניין די בקלות.
הרי הצליחו לפצח דברים הרבה יותר מורכבים מאשר הטמעת כתוביות.
הקטע המוזר בעיניי זה שעל פניו נראה שהנושא הזה כמעט לא מעניין אף אחד חוץ משלושתינו
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה guyezra
בכל אופן, אצלי השעון מתקתק.
נשאר לי עוד 11 יום עד שתקופת הניסיון ל-TMT3 תפוג
לאחר מכן לא יהיה לי עוד אפשרות לעשות ניסיונות:)
לאחר מכן לא יהיה לי עוד אפשרות לעשות ניסיונות:)
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
אבל לנו יהיוbariko כתב:תודה guyezra
לאחר מכן לא יהיה לי עוד אפשרות לעשות ניסיונות:)...
ואם זה יעבוד תוכל לבדוק את זה על מחשב אחר שלא התקנת את התוכנה עליו
בלי לחץ
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

בעיקר לך staticx
גיא משתמש ב-POWERDVD ולפי דבריו לא בטוח שיש בו את אותם התכונות כמו ב-TMT3
האמת שאת גרסת הניסיון הורדתי למחשב המדיה סנטר. אוכל אולי להוריד גרסה נוספת למחשב ה-HP שאיתו אני עובד שוטף, רק לא בטוח שזה כל כך פשוט, כי ברישום הקודם כבר הכנסתי את כל פרטי המלאים.
בכל אופן אני מקווה שתמצאו את הפתרון המיוחל עוד לפני כן
גיא משתמש ב-POWERDVD ולפי דבריו לא בטוח שיש בו את אותם התכונות כמו ב-TMT3
האמת שאת גרסת הניסיון הורדתי למחשב המדיה סנטר. אוכל אולי להוריד גרסה נוספת למחשב ה-HP שאיתו אני עובד שוטף, רק לא בטוח שזה כל כך פשוט, כי ברישום הקודם כבר הכנסתי את כל פרטי המלאים.
בכל אופן אני מקווה שתמצאו את הפתרון המיוחל עוד לפני כן
הנה הדרך הנכונה לעשות את זה - אני לא אכנס כאן לפרטי פרטים, דרוש מעט ידע טכני שאני יוצא מנקודת הנחה שיש לכם.
1. פתחו את ה-M2TS המקורי עם TSMUXER.
2. הוסיפו את ה-SRT של הכתוביות בעברית. בחרו שפת כתוביות קיימת, למשל צרפתית, ומחקו אותה מרשימת הסטרימים. בעזרת כפתורי ה-MOVE UP ו-MOVE DOWN מקמו את הכתובית בעברית במקום זו בצרפתית.
3. בחרו פונט מתאים, ומקססו לכם M2TS חדש.
4. החליפו את ה-M2TS המקורי בספרית ה-STREAM עם זה שיצרתם (שנו את השם בהתאם!)
5. בעזרת התוכנה CLIPINF EDITOR (חפשו בגוגל) פתחו את הספריה של הבלוריי (זו שהחלפתם בה את הקובץ), ובחרו מתוך ה-DROPDOWN BOX את מספר הקובץ שהחלפתם. כעת לחצו על FIX LENGTH כדי להתאים את קובץ ה-CLPI ל-M2TS החדש.
בשלב הזה תוכלו כבר לנגן את הדיסק בהצלחה עם כתוביות, אלא שתצטרכו לבחור "צרפתית" מתוך השפות.
שלב אופציונלי שיתקן את זה יהיה למצוא בתיקיית ה-PLAYLIST (סדרו לפי גודל, בדקו מהכי גדול להכי קטן) את הקובץ שאחראי לניגון הסרט (פשוט תעשו VIEW עם תוכנה כלשהו, החלק של השפות ושמות הקבצים מופיע ב-PLAIN TEXT למרות שהקובץ עצמו הוא בינארי).
לאחר שתמצאו את הקובץ המתאים, פשוט תחליפו (עם hex editor) את האותיות FRE (המציינים צרפתית, במקרה הזה) באותיות HEB, ושמרו את הקובץ.
בנקודה זו תקבלו דיסק בלוריי תקין כשר למהדרין שמופיע בו "עברית".
מקווה שזה איכשהו עזר, למרות ששוב, לא נכנסתי לפרטי מימוש - רק לרעיון הכללי.
בדיסקים שאני צורב, אגב, אני דואג שגם בתפריטים הויז'ואליים (תפריט ראשי --> שפות) מופיע "עברית". זה כבר יותר מסובך להסברים, אבל אפשרי (בגדול זה קבצי PNG על הדיסק בתוך JAR-ים, פשוט צריך לערוך אחד מהם בפוטושופ ולהוסיף את המילה "עברית" במקום המתאים).
מקווה שעזרתי.
1. פתחו את ה-M2TS המקורי עם TSMUXER.
2. הוסיפו את ה-SRT של הכתוביות בעברית. בחרו שפת כתוביות קיימת, למשל צרפתית, ומחקו אותה מרשימת הסטרימים. בעזרת כפתורי ה-MOVE UP ו-MOVE DOWN מקמו את הכתובית בעברית במקום זו בצרפתית.
3. בחרו פונט מתאים, ומקססו לכם M2TS חדש.
4. החליפו את ה-M2TS המקורי בספרית ה-STREAM עם זה שיצרתם (שנו את השם בהתאם!)
5. בעזרת התוכנה CLIPINF EDITOR (חפשו בגוגל) פתחו את הספריה של הבלוריי (זו שהחלפתם בה את הקובץ), ובחרו מתוך ה-DROPDOWN BOX את מספר הקובץ שהחלפתם. כעת לחצו על FIX LENGTH כדי להתאים את קובץ ה-CLPI ל-M2TS החדש.
בשלב הזה תוכלו כבר לנגן את הדיסק בהצלחה עם כתוביות, אלא שתצטרכו לבחור "צרפתית" מתוך השפות.
שלב אופציונלי שיתקן את זה יהיה למצוא בתיקיית ה-PLAYLIST (סדרו לפי גודל, בדקו מהכי גדול להכי קטן) את הקובץ שאחראי לניגון הסרט (פשוט תעשו VIEW עם תוכנה כלשהו, החלק של השפות ושמות הקבצים מופיע ב-PLAIN TEXT למרות שהקובץ עצמו הוא בינארי).
לאחר שתמצאו את הקובץ המתאים, פשוט תחליפו (עם hex editor) את האותיות FRE (המציינים צרפתית, במקרה הזה) באותיות HEB, ושמרו את הקובץ.
בנקודה זו תקבלו דיסק בלוריי תקין כשר למהדרין שמופיע בו "עברית".
מקווה שזה איכשהו עזר, למרות ששוב, לא נכנסתי לפרטי מימוש - רק לרעיון הכללי.
בדיסקים שאני צורב, אגב, אני דואג שגם בתפריטים הויז'ואליים (תפריט ראשי --> שפות) מופיע "עברית". זה כבר יותר מסובך להסברים, אבל אפשרי (בגדול זה קבצי PNG על הדיסק בתוך JAR-ים, פשוט צריך לערוך אחד מהם בפוטושופ ולהוסיף את המילה "עברית" במקום המתאים).
מקווה שעזרתי.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

Purpleman סחתיין
לא ניסיתי עדיין, כי על פניו התהליך לא נראה כל כך פשוט (לפחות בפעם הראשונה, עד שתופסים), לכן דרוש לי את הזמן המתאים.
בכל אופן, אצלך זה עובד, ואני מניח שגם staticx ו- guyezra ניסו זאת , כך שהייתי ממליץ להכניס את זה לדביק בתור "פאץ'" למדריך של גיא, או כמדריך בפני עצמו.
אני מבטיח לדווח כאן, לאחר שאנסה את השיטה.
סתם מתוך סקרנות, האם עלית על כך בעצמך, או שלמדת את זה ממקור אחר?
כי אם זו שיטה שאתה פיתחת בעצמך, אז לפי דעתי מדובר ממש בפטנט עולמי ופריצת דרך משמעותית, עבור אלה שחייבים כתוביות, ולא מוכנים לוותר על התפריטים
שבת שלום!
לא ניסיתי עדיין, כי על פניו התהליך לא נראה כל כך פשוט (לפחות בפעם הראשונה, עד שתופסים), לכן דרוש לי את הזמן המתאים.
בכל אופן, אצלך זה עובד, ואני מניח שגם staticx ו- guyezra ניסו זאת , כך שהייתי ממליץ להכניס את זה לדביק בתור "פאץ'" למדריך של גיא, או כמדריך בפני עצמו.
אני מבטיח לדווח כאן, לאחר שאנסה את השיטה.
סתם מתוך סקרנות, האם עלית על כך בעצמך, או שלמדת את זה ממקור אחר?
כי אם זו שיטה שאתה פיתחת בעצמך, אז לפי דעתי מדובר ממש בפטנט עולמי ופריצת דרך משמעותית, עבור אלה שחייבים כתוביות, ולא מוכנים לוותר על התפריטים
שבת שלום!
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב, כעת אני מנסה את התהליך. רק בכדי לבדוק שעד עתה עשיתי בסדר:
ב-TRACK INFO של הקובץ שמחקתי רשום Presentation Graphic Stream #1
אבל הקודק שלו זה PGS ולא SRT. האם זה אכן אחת הכתוביות הקיימות?
שנית, באופציית OUTPUT בחרתי ב- M2TS muxing. האם זו אכן האופציה הנכונה שעליי לבחור?
למרות שהחלפת שם הכתובית המקורית ב- HEB, זהו רק שלב אופציונאלי, הייתי מעוניין לעשות גם אותו, כי אני אוהב שאצלי הכול פרפקט.
רק שכאן ההדרכה לא ברורה לי בדיוק:
1. בתיקיית ה-PLAYLIST ,איזה קובץ אחראי בד"כ לניגון הסרט? הגדול ביותר?
2. בעזרת איזה תוכנה אפשר לעשות VIEW?
3. איך מחליפים את אותיות השפה המקורית באותיות HEB? מה זה hex editor? האם יש תוכנה כזו, או שאולי הכוונה ל- text editor? האם תוכנה כזו יודעת לפתוח קבצים מסוג MPLS, לאפשר עריכה של טקסט ואחר כך לשמור כקובץ מאותו סוג?
מתנצל על מבול השאלות, אבל להבדיל מהאחרים, הידע הטכני שלי מאוד מוגבל, ולכן אני זקוק להסברים טיפה יותר מפורטים
ב-TRACK INFO של הקובץ שמחקתי רשום Presentation Graphic Stream #1
אבל הקודק שלו זה PGS ולא SRT. האם זה אכן אחת הכתוביות הקיימות?
שנית, באופציית OUTPUT בחרתי ב- M2TS muxing. האם זו אכן האופציה הנכונה שעליי לבחור?
למרות שהחלפת שם הכתובית המקורית ב- HEB, זהו רק שלב אופציונאלי, הייתי מעוניין לעשות גם אותו, כי אני אוהב שאצלי הכול פרפקט.
רק שכאן ההדרכה לא ברורה לי בדיוק:
1. בתיקיית ה-PLAYLIST ,איזה קובץ אחראי בד"כ לניגון הסרט? הגדול ביותר?
2. בעזרת איזה תוכנה אפשר לעשות VIEW?
3. איך מחליפים את אותיות השפה המקורית באותיות HEB? מה זה hex editor? האם יש תוכנה כזו, או שאולי הכוונה ל- text editor? האם תוכנה כזו יודעת לפתוח קבצים מסוג MPLS, לאפשר עריכה של טקסט ואחר כך לשמור כקובץ מאותו סוג?
מתנצל על מבול השאלות, אבל להבדיל מהאחרים, הידע הטכני שלי מאוד מוגבל, ולכן אני זקוק להסברים טיפה יותר מפורטים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

טוב נראה לי שהסתבכתי בשלב האופציונאלי, וזאת בהנחה שאת כל השלבים הקודמים עשיתי כמו שצריך.
פתחתי את קובץ ה-MPLS הגדול ביותר באמצעות Hex Editor Neo, אבל אין לי מושג מה עושים הלאה. זה נראה בשבילי סינית, ואין לי גם שום ניסיון קודם בעבודה עם תוכנה מסוג כזה.
הכתובית המקורית שאני אמור להחליף היא בשפה האנגלית.
לאחר התבוננות מעמיקה, ניתן לראות בטור הימני ביותר (מודגש בצהוב) 1eng, אבל זה מופיע בהמון שורות.
אז איזה מהם צריך לשנות, ואיך בדיוק משנים ל-HEB?
אשמח לעזרה, כי אין לי אפשרות להתקדם בבדיקה.
להלן תמונה של התוכנה לאחר פתיחת הקובץ:

תודה רבה
פתחתי את קובץ ה-MPLS הגדול ביותר באמצעות Hex Editor Neo, אבל אין לי מושג מה עושים הלאה. זה נראה בשבילי סינית, ואין לי גם שום ניסיון קודם בעבודה עם תוכנה מסוג כזה.
הכתובית המקורית שאני אמור להחליף היא בשפה האנגלית.
לאחר התבוננות מעמיקה, ניתן לראות בטור הימני ביותר (מודגש בצהוב) 1eng, אבל זה מופיע בהמון שורות.
אז איזה מהם צריך לשנות, ואיך בדיוק משנים ל-HEB?
אשמח לעזרה, כי אין לי אפשרות להתקדם בבדיקה.
להלן תמונה של התוכנה לאחר פתיחת הקובץ:

תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מאחר ואף אחד עוד לא הגיב, המשכתי במאמץ לפתור את הבעיה בעצמי, אך בינתיים ללא הצלחה.
היות שביישום Hex Editor Neo ,לא כל הפונקציות פעילות בגרסה החינמית, מצאתי תוכנה חלופית- XVI32.
כאן כבר אפשר לאתר את כל המקומות שבהם רשום 1eng ובאמצעות השימוש בפונקציה REPLACE ALL החלפתי את כולם ב-heb ,אבל לצערי זה לא עוזר.
TMT3 ממשיך להראות English בתפריט ה- SUBTITLES
יכול להיות שהסרט הספציפי הזה הוא בעייתי במיוחד מאחר ויש לו שני קבצי MPLS גדולים (הראשון 11KB והשני 6KB). כל היתר הם קבצים בגודל 1KB בלבד.
לכן עשיתי ניסיון נוסף, וגם בקובץ השני בגודלו החלפתי את כל ה- 1eng ב- heb
גם הפעם זה לא הועיל, ואפילו רק עשה גרוע יותר- שיבש את פעילות התפריט הראשי!
חשוב להדגיש שכאשר אני בוחר בכתובית באנגלית, מוצגת הכתובית בעברית. כלומר הפעולה העיקרית הצליחה.
ובכל זאת כדי שזה יהיה מושלם, אני רוצה שגם יופיע heb ברשימת הכתוביות.
מרגיז אותי שאינני מצליח בכך...
היות שביישום Hex Editor Neo ,לא כל הפונקציות פעילות בגרסה החינמית, מצאתי תוכנה חלופית- XVI32.
כאן כבר אפשר לאתר את כל המקומות שבהם רשום 1eng ובאמצעות השימוש בפונקציה REPLACE ALL החלפתי את כולם ב-heb ,אבל לצערי זה לא עוזר.
TMT3 ממשיך להראות English בתפריט ה- SUBTITLES
יכול להיות שהסרט הספציפי הזה הוא בעייתי במיוחד מאחר ויש לו שני קבצי MPLS גדולים (הראשון 11KB והשני 6KB). כל היתר הם קבצים בגודל 1KB בלבד.
לכן עשיתי ניסיון נוסף, וגם בקובץ השני בגודלו החלפתי את כל ה- 1eng ב- heb
גם הפעם זה לא הועיל, ואפילו רק עשה גרוע יותר- שיבש את פעילות התפריט הראשי!
חשוב להדגיש שכאשר אני בוחר בכתובית באנגלית, מוצגת הכתובית בעברית. כלומר הפעולה העיקרית הצליחה.
ובכל זאת כדי שזה יהיה מושלם, אני רוצה שגם יופיע heb ברשימת הכתוביות.
מרגיז אותי שאינני מצליח בכך...