התלבטות בין Panasonic/Philips (הגיעה ה-8404, תמונות ושאלות)
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
קצת תמונות
תליתי על מתקן של ברקן עם 4 תנועות.
אלה תמונות של איפה היא נמצאית. היא מחוברת ליס מקס דרך סקארט למחשב ולPS3 בHDMI. כבלים יותר ארוכים הזמנתי מדיל אקסטרים.
מול המסך יש ספה במרחק של 2.2 אלכסון ישיר עין-מסך. אני חייב להודות שבהתחלה קצת פחדתי לקנות מסך בגודל מכיוון שלהוריי יש מסך בגודל של 42 והיה נראה לי פשוט גדול מדיי. לאחר שקראתי פה שאנשים ישובים באותו מרחק כמוני ומכיוון ול37 אינץ הייתי צריך לחכות עוד חודש בערך אחרי שכבר חיכיתי כמעט חודש החלטתי לקנות את ה42. כאשר הוצאתי את המסך מהקרטון אני חייב להודות שזה היה נראה לי פשוט ענק אחרי כמה דקות של צפייה ומשחק אני מרוצה מאוד שלקחתי את הגודל הזה ולא את ה37, בהחלט שווה את התוספת במחיר.
אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה ששאלתי קודם לגבי אופציית הסקארט בממיר אני אודה לו מאוד.
אלה תמונות של איפה היא נמצאית. היא מחוברת ליס מקס דרך סקארט למחשב ולPS3 בHDMI. כבלים יותר ארוכים הזמנתי מדיל אקסטרים.
מול המסך יש ספה במרחק של 2.2 אלכסון ישיר עין-מסך. אני חייב להודות שבהתחלה קצת פחדתי לקנות מסך בגודל מכיוון שלהוריי יש מסך בגודל של 42 והיה נראה לי פשוט גדול מדיי. לאחר שקראתי פה שאנשים ישובים באותו מרחק כמוני ומכיוון ול37 אינץ הייתי צריך לחכות עוד חודש בערך אחרי שכבר חיכיתי כמעט חודש החלטתי לקנות את ה42. כאשר הוצאתי את המסך מהקרטון אני חייב להודות שזה היה נראה לי פשוט ענק אחרי כמה דקות של צפייה ומשחק אני מרוצה מאוד שלקחתי את הגודל הזה ולא את ה37, בהחלט שווה את התוספת במחיר.
אם מישהו יוכל לענות לי על השאלה ששאלתי קודם לגבי אופציית הסקארט בממיר אני אודה לו מאוד.
-
- PS3 - PES2010
-
- JAMES BOND - BLURAY
תתחדש!!
נראית תמונה איכותית ביותר
שאלה קטנה לגבי האמביאנט...
לפי מה שהבנתי כדי לקבל את האפקט המקסימלי המסך אמור להיות צמוד לקיר.
איך את מסתדר איתו כשאין לו בדיוק קיר שלם מאחוריו?
תוכל אולי להעלות תמונות שלו בפעולה?
נראית תמונה איכותית ביותר
שאלה קטנה לגבי האמביאנט...
לפי מה שהבנתי כדי לקבל את האפקט המקסימלי המסך אמור להיות צמוד לקיר.
איך את מסתדר איתו כשאין לו בדיוק קיר שלם מאחוריו?
תוכל אולי להעלות תמונות שלו בפעולה?
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

האיכות דרך הממיר של יס כמו שציינתי גרועה בערוצים 1,2,10 אולם בערוצי הסרטים והסדרות של יס יש שיפור משמעותי בתמונה לעומת האחרונים.
לגבי האפקט של האמבילייט הוא לא בא לידי ביטוי ב100 אחוז מכיוון שהוא לא צמוד לקיר (הוא יהיה כך מאוחר יותר בדירה הבאה ולכן קניתי אותו). כאשר יש חושך מוחלט בדירה אני מקבל החזרים מהתריסים מכיוון שהם מתכת ומהקיר בצד שמאל בקטנה.
לגבי האפקט של האמבילייט הוא לא בא לידי ביטוי ב100 אחוז מכיוון שהוא לא צמוד לקיר (הוא יהיה כך מאוחר יותר בדירה הבאה ולכן קניתי אותו). כאשר יש חושך מוחלט בדירה אני מקבל החזרים מהתריסים מכיוון שהם מתכת ומהקיר בצד שמאל בקטנה.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
נדב תתחדש!!!
נדב-גם אני רכשתי פיליפס 37" דגם 8404 לפני שבועיים-ברשת א.ל.מ בבאר שבע- ואני מאוד מאוד מרוצה מהמכשיר- על אף שבתחילה נטיתי לכיוון "הסוני".וכעת אני אקנה לחדר השינה -32"-ונטיית ליבי לפיליפס-7404- שהבנתי שהוא גם מצויין.אך חסר לו את האמבילייט.ולסלון אני מחכה לפלזמה של פנסוניק החדשים -מהסדרה g-או מהסדרה v.
רק שיגיעו כבר כל הזמן הם אומרים עוד כמה שבועות.(והעיקר שנהייה בריאים...)
רק שיגיעו כבר כל הזמן הם אומרים עוד כמה שבועות.(והעיקר שנהייה בריאים...)
-
nadavya
- חבר פעיל במיוחד

הגיע הכבל
אז אחרי שלושה שבועות בערך הגיע הכבל שהזמנתי מדיל אקסטרים. אני יודע שיש כאן כמה חבקה שרצו להזמין את כבל ארוך ולא ידעו האם הכבל הזה טוב או לא. הכבל שרכשתי הוא הבא:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24598
הכבל עובד כמצופה עם כל התכנים בחיבור למחשב. אם יש שאלות אני אשמח לענות.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24598
הכבל עובד כמצופה עם כל התכנים בחיבור למחשב. אם יש שאלות אני אשמח לענות.
-
- הכבל
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים