אני אוותר על זה כרגע. במידה ולא יהיה פתרון בקרוב או שלא תצא גירסת תיקון אני אשקול את זה. תודה.snowgoose כתב:יש לזה "פיתרון" יש אפשרות (או לפחות עבדה פעם) לעקוף את בדיקת הגירסה ע"י שימוש בתוכנת פרוקסי, ראה כאן:UriDrori כתב:snowgoose, הביאוס הוא לא על חוסר היכולת להוריד את העדכון (הדי מיותר) הזה, אלא על חוסר היכולת להתחבר לPSN....
http://www.ps3news.com/forums/ps3-guide ... 99762.html
חשוב לציין שהאתר הנ"ל קצת מפוקפק...(כנסו רק אם אתם בעלי אנטיוירוס\פיירוול)...
PlayStation 3 Firmware (v3.00) Update
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73412
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

אני בטוח שבקרוב הרשת תוצף בערכות נושא דינמיות במגוון נושאים, כרגע להירשם ליפני רק בשביל ערכת נושא אחת נראה לי אישית קצת מיותרsnowgoose כתב:אחד הדברים הנוספים שגירסה 3 מאפשרת הוא שימוש בערכות נושא (THEMES) דינמיים, ישנו THEME יפהפה של המשחק אפריקה שניתן להורידו בחינם מהחנות היפנית:
יש בעית קונטרסט עם הפונט הלבן, ניתן לתקן זאת ע"י הפחתת הבהירות של הרקע.
למי שרוצה לפתוח חשבון PSN יפני וקצת קשה לו לקרואאז יש את המדריך הבא:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=14868403...
-
Huber
- חבר במועדון HT

שנים שלא צרבתי דיסק, אני אנסה להשיג דיסק לצריבה בימים הקרובים ואנסה את הפיתרון שהצעת. תודהsadnes כתב:גם אנינתקלתי בבעיה
אבל הינה הפתרון
צרוב את העידכון לדיסק וכן הכניס אותו בPS3 ואז תעשה recovery ע"י לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ותשתמש משם את עידכון המערכת
בהצלחה...
- Malcontent
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3585
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
הובר, נראה לי שאתה טועה כאן. אף אחד לא הולך לעשות ערכות נושא דינמיות שיראו כמו אלה של סוני. לא מדובר פה בתמונות מתחלפות, אלא ממש בגרפיקה ברמה גבוהה מרונדרת בזמן אמת.Huber כתב:אני בטוח שבקרוב הרשת תוצף בערכות נושא דינמיות במגוון נושאים, כרגע להירשם ליפני רק בשביל ערכת נושא אחת נראה לי אישית קצת מיותרsnowgoose כתב:אחד הדברים הנוספים שגירסה 3 מאפשרת הוא שימוש בערכות נושא (THEMES) דינמיים, ישנו THEME יפהפה של המשחק אפריקה שניתן להורידו בחינם מהחנות היפנית:
יש בעית קונטרסט עם הפונט הלבן, ניתן לתקן זאת ע"י הפחתת הבהירות של הרקע.
למי שרוצה לפתוח חשבון PSN יפני וקצת קשה לו לקרואאז יש את המדריך הבא:
http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?p=14868403......
- חיים
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4883
- שם מלא: חיים לגו
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 298 פעמים
מה???
חייבים להרשם לערוץ היפני
אין מקום אחר שאפשר להוריד
חייבים להרשם לערוץ היפני
אין מקום אחר שאפשר להוריד
נפט וסולר לחימום ביתי,ולתעשיה.
חיים-0532253784
חיים-0532253784
- nadavck
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3328
- נתן תודות: 223 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
הורדתי את האפריקה Theme זה דווקא חמוד...
מקווה שיהיו עוד כל מיני כאלה.
מקווה שיהיו עוד כל מיני כאלה.
לצפיה באוסף הסרטים שלי:
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
http://www.invelos.com/dvdcollection.aspx/nacoke
בדקתי את העניין הזה, אצלי בכל אופן אנצ'רטד עובד מצויין (שיחקתי בו כמה שעות בשלבים "הבעיתים") כמו כן נכון לכרגע לא נתקלתי באף בעייה אחרת..snowgoose כתב: בכל מקרה אל תתבעס יותר מדי, יש כרגע לא מעט דיווחים על תקיעות של משחקים, כשאחד מהם הוא אנצ'רטד. אני אבדוק גם אצלי ואדווח......
זו פעם ראשונה (שאני זוכר...) שסוני מוציאה הודעה לגבי בעיות בגירסת PS3, זה קצת מדאיג...
Natural Born Gamer
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4966
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 452 פעמים
Huber,אותו סיפור אצלי, ניסיתי משהו כמו 5,6 פעמים......Huber כתב:זו לא בעיית רשת! הורדתי את העידכון על DOK וניסיתי לעדכן ללא חיבור לרשת (ישירות מהקובץ שירד) ועדיין מתקבלת אותה הודעת שגיאה, מה שאומר שיש בעייה בעידכון עצמו ולא בחיבור לרשת. שקלתי לוותר על העידכון הזה ולחכות לעידכון הבא, אבל מסתבר שאי אפשר להיכנס ל PSN בלי לעדכן - בעייה. אני חורש עכשיו קצת בגוגל על הודעת השגיאה הזו אבל עד עכשיו כל הפתרונות שהוצעו זה "תנסה להוריד את זה על DOK" וזה בדיוק מה שניביתי - לא עבד...
פשוט ביזיון שאין גישה למשחק רשת ללא עידכון, חוצפה
-
Huber
- חבר במועדון HT

שלחתי מייל לסוני לפני כ 4 ימים בזה הלשון:
[left]hello
im trying to update to ver3.0 and i get 8002F99D error code. its not a lan problem becouse i tried to update allso via DOK and i get the same error code. i cant go into the PSN store without updating so i need to solve this - can you help me?
thankes in advance.[/left]
היום שלח לי את התשובה הזו:
[left]
Hello Eran,
Thank you for writing us regarding updating your system. Please disable your media server connection[/left].
איזה "חיבור מדיה סרבר"?! הרי ציינת שניסיתי את זה גם מדיסק חיצוני בחיבור USB, אז מה הקשר? מישהו מבין מה הם רוצים?
מצאתי את המאמר הבא:
http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... d=BWBqoeHj
הלכתי לפיו ועדיין הודעת השגיאה חוזרת.
[left]hello
im trying to update to ver3.0 and i get 8002F99D error code. its not a lan problem becouse i tried to update allso via DOK and i get the same error code. i cant go into the PSN store without updating so i need to solve this - can you help me?
thankes in advance.[/left]
היום שלח לי את התשובה הזו:
[left]
Hello Eran,
Thank you for writing us regarding updating your system. Please disable your media server connection[/left].
איזה "חיבור מדיה סרבר"?! הרי ציינת שניסיתי את זה גם מדיסק חיצוני בחיבור USB, אז מה הקשר? מישהו מבין מה הם רוצים?
מצאתי את המאמר הבא:
http://playstation.custhelp.com/cgi-bin ... d=BWBqoeHj
הלכתי לפיו ועדיין הודעת השגיאה חוזרת.
נערך לאחרונה על ידי Huber ב 06/09/2009 9:40, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
Huber
- חבר במועדון HT

מה "תנסה"? כבר ניסיתי...
יש לי את הדגם של הרגיל (הדור השני שיצא עם ה 2 חיבורי USB וללא תמיכה במשחקי PS2).
יש לי את הדגם של הרגיל (הדור השני שיצא עם ה 2 חיבורי USB וללא תמיכה במשחקי PS2).
-
Huber
- חבר במועדון HT

TANDBERG - גם אתה נתקלת בתופעה?
ה DISABLE אצלי לא פתר את הבעייה, דווח בבקשה מה קורה אצלך.
התמיכה שלהם פשוט זועתית, הם לא ממש מתייחסים לתוכן ההודעה שלך, יש תחושה שהם בוחרים מילות מפתח ועונים אוטומטית בלי לקרוא או לנסות להבין בדיוק מה הבעייה
ה DISABLE אצלי לא פתר את הבעייה, דווח בבקשה מה קורה אצלך.
התמיכה שלהם פשוט זועתית, הם לא ממש מתייחסים לתוכן ההודעה שלך, יש תחושה שהם בוחרים מילות מפתח ועונים אוטומטית בלי לקרוא או לנסות להבין בדיוק מה הבעייה
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
זו לא תחושה - מה רצית שהם יענו לך ?
"שמע, כדי לשחק און ליין או כל משהו שדומה לפעולות און-ליין תצטרך לעדכן את התוכנה האחרונה, אה ! היא לא עובדת, יש איתה קצת באגים, לא נורא, תמתין קצת..."
הם הוציאו איזה מזכר, הם הבטיחו לטפל בזה, לדעתי הם יטפלו בזה מאוד מהר.
אני אעדכן בכל אופן.
"שמע, כדי לשחק און ליין או כל משהו שדומה לפעולות און-ליין תצטרך לעדכן את התוכנה האחרונה, אה ! היא לא עובדת, יש איתה קצת באגים, לא נורא, תמתין קצת..."
הם הוציאו איזה מזכר, הם הבטיחו לטפל בזה, לדעתי הם יטפלו בזה מאוד מהר.
אני אעדכן בכל אופן.
Vocare Ad Regnum