טיזינג בפורום

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35101
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #41 

Catskinner כתב:לא רק שמיצינו אלא מזל שיש טיזינג, אחרת שורה של אתרים כמו Gizmodo או Engadget ששם 90% מההודעות שלהם זה על דברים שאוטוטו ישוחררו לשוק היו נאלצים לסגור את הבאסטה
...
(Y)
בדיוק

Falcon1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 527
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #42 

מעניין שרק המנג'רים של האתר תומכים בדעות אלו. אתם ממש לא פתוחים לביקורת וחבל ... מכל דבר אפשר ללמוד ולהשתפר.
בכל מקרה, אני אוהב את מה שנעשה פה באתר, אבל אני חושב שאני ואנשים כמותי נכנסים ומשתפים פה בין היתר מכיוון שאין לכם הרבה מתחרים, ואם יום אחד יהיו לכם עוד כמה מתחרים, לא להיות פתוח לביקורות מצד הגולשים עשויה להכשיל את האתר ואת מה שנוצר כאן.

הפעם, באמת סוף נקודה.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #43 

Falcon1,
יש ביקורות שמתקבלות ויש שלא.
במקרה הזה העברתם ביקורת. דעתנו שונה משלכם (וגם עוד די הרבה אנשים שלא מתלוננים על טיזינג חושבים כך) ואין צורך לקחת את זה למקום רחוק מדי.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #44 

guyezra כתב:ashk,
זה שאמרתי שחברה עושה טיזינג למוצרים שלה לא אומר שהכוונה הייתה לזיו ולפופקורן.
סמסונג לא עושים טיזינג על מוצרים שיצאו בקרוב? ונוקיה?
...
וואו! סמסונג, נוקיה....וזיו...מרשים! :lol:

מה שגרם לשרשור לא נראה טיזינג - יותר כמו bullshitינג. ניר סיכם את זה די טוב.
כול הקישקושים של מנהלי האתר (חוץ משלך אולי :wink: ) די רלבנטים, אבל רק לטיזינג אמיתי, לא mediterranean style.
:lol: :lol:

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46430
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5085 פעמים

שליחה #45 

ashk,
אנשים טורחים כאן ומגיבים לטענות שהעלת ואתה מתייחס בזלזול לדבריהם, ממש לא במקום (n)

אני באמת שלא רואה לאיפה השרשור הזה מתקדם, אם באמת יש למישהו משהו לומר על נושא השרשור שלא נאמר ונענה כבר, הוא מוזמן, אחרת זה בזבוז משווע של Web-Space.

nir11 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #46 

ziv_r כתב:nir11,
לגבי Werner, הוא עובד של Syabas, לכן תשובותיו כך בפורום הרישמי של Syabas. אם היית מכיר אותו מאחורי הקלעים, בפורומים פחות רישמיים, היית רואה שהוא מלך בטיזינג ואז ממש לא היית מזכיר אותו בתגובה שלך.
אין כאן מטרה לגדל אגו ואם נראה לך ככה, כנראה שאתה פשוט לא מכיר אותי לאחר 16K הודעות בפורום. אני באמת מצר שאתה חושב ככה על דברי, אבל לא נראה לי שאתה באמת הסברים מלבד להעביר ביקורת ודברים שכבר אמרת.
...
אתה עושה *בדיוק* את מה שאני אומר שאתה עושה. כרגע הראת לי שאתה מכיר את וורנר יותר טוב ממני. סחתיין, זיו.
יש לי הרבה כבוד והערכה לעבודה שלך ושל עופר (ולא, זה לא מס שפתיים, אני ממש מתכוון לזה), אבל זה לא לעניין.
ולעניין: מעניין את הסבתא שלי מה וורנר אומר "מאחורי הקלעים". הפורום של סיבס הוא לא מאחורי הקלעים, וגם לא הפורום הזה. כאן אתה אומר רק מה שהם מאשרים לך לומר. יש התנהגות בפורום, ככה וורנר מתנהג, ולא יקרה כלום אם תקשיב לקצת ביקורת ותצא קצת מהאטימות.

לקחתם את זה לקיצוניות, כתבתם שאני נגד 'טיזינג', אז כדי שיהיה ברור, להגיד שה C200 יצא בקרוב, זה לא טיזינג, להגיד של C200 יהיו פיצ'רים מצויינים - זה לא טיזינג.

להגיד בשירשור של ה A100 שהמשווקים צריכים להתכונן - זה טיזינג. או אתה יודע מה, אני בכלל לא יודע מה זה טיזינג, זה לא טיזינג, זה כן טיזינג, לא אכפת לי. זה פשוט לא לעניין.
את השירשור הזה העברתם לפורום אחר כי הוא לא קשור לעדכוני קושחה. זה שכתבת על המשווקים בדיון על עדכוני קושחה של ה A110 - זה כן קשור? למה לא כתבת על זה בדיון אחר? או אולי כאן בפורום הכללי?
עכשיו אתה אומר שזה דיון על כלום. יותר ויותר אני מקבל את ההרגשה שמנסים כאן לקבור ולבטל את הביקורת המאוד לגיטימית שמועברת כאן.
אז שיהיה ברור, מבחינתי הדיון הזה הוא ממש לא על כלום.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #47 

nir11,
אני באמת מסכים איתך, הפכת הערה שלי שלא פנתה בכלל אליך לשרשור בין 4 עמודים על באמת כלום.

אני נאלץ לחזור על משפט קודם שאמרתי שייתכן ולא קראת.
ziv_r כתב:יש הרבה תקשורת לא רישמית בין היצרנים השונים כלפי הקהילה. מטבע הדברים, הרבה אנשים כן רוצים לשמוע על תכונות חדשות ומוצרים שעומדים להגיע לשוק. אם במקרה הגרוע ביותר נפלת על הודעה כזאת, אני מציע שתדלג הלאה, זה הרבה יותר פשוט מניהול שרשור שבאמת נע על כלום.
...
אני מקווה שבכך נוכל לסגור את נושא השרשור.

Nba
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10113
נתן תודות: 591 פעמים
קיבל תודות: 619 פעמים

שליחה #48 

למה אתם מבזבזים זמן ואנרגיה על שרשור מהסוג הזה.?
תנעלו את השרשור וזהו.
כבר רשמתם שמיצתם.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה #49 

נועלים שרשור כאשר הוא מדרדר לפגיעות אישיות או סיבות דומות. הדברים כאן באמת מוצו, אבל אין עדיין סיבה לסגור אותו. אנחנו לא רוצים לסתום לאנשים פיות, אם למישהו יש משהו לומר בהקשר לנושא השרשור שעדיין לא נאמר - הבמה שלו.

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K

שליחה #50 

FOR THE RECORD
תגובות שלי היו לעניין האשמת האתר באינטרסים מסחריים שבגללם יש טיזינג ולא לעניין הטיזינג עצמו...

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #51 

For the Record
ברצוני להאשים את guyezra בכך שעצם ההכחשה שלו תגרום לכך שהשירשור ימרח על עוד שני דפים שבהם יש סיכוי שחס וחלילה אני אמעד ואשקע באינטרסים מסחריים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

ashk
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 942
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #52 

Catskinner כתב:For the Record
ברצוני להאשים את guyezra בכך שעצם ההכחשה שלו תגרום לכך שהשירשור ימרח על עוד שני דפים שבהם יש סיכוי שחס וחלילה אני אמעד ואשקע באינטרסים מסחריים.
...
:lol: :lol: :lol:

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #53 

Off the record

:פיהוק: