Star-Blazer כתב:אני לא מבין איך אתה אומר שהוא אמין...:
1. הבחור הבדווי - הוא פוטר 3 שנים לפני שהאחים קנו את חברת הברום.
2. הצלילות בקישון הסתיימו 4 או 5 שנים לפני שהאחים נכנסו לבז"ן
3. האחים אופר מחזיקים 26 אחוז מבז"ן כל השאר של המדינה!!!!!!!!.
...
וואלה , במקרה ואתה לא יודע זה שליטה וזה מה שהם רצו , לא רק זה זכור לי שעקב בעיה משפטית להוציא אותם אם תזכה בזה , לא היה טעם להרבה אנשי עסקים לנסות לקנות את בז"ן . אם אתה חושב שלא רצו אתה טועה . רק העובדה היא שהמדינה לא עשתה מה שהיא הייתה צריכה לעשות והייתה המון ביקורת על זה בעיתונות הכלכלית (גלובס )
Star-Blazer כתב:
4. חסרים נתוים מדעיים סטטיסטיים.... כשאתה עושה כזאת כתבה את לא יכול סתם לזרוק מילים לאוויר תגבה אותם בדברים אמיתיים.
הוא פשוט פונה למכנה המשותף הנמוך ביותר..
...
במקרה ואתה לא שם לב הוא לא מקבל את הנתונים
Star-Blazer כתב:
זה הכי קל להשתלח (והכי כיף) להשתלח בבעלי ההון...... אין בזה שום חכמה או משהו נכון.
ברור לי שאני המיעוט בדעתי... ושוב כי פשוט נוח למצוא את השעיר לעזזל בכל תחלואי המדינה.........
...
בא נגדיר את זה כך : אנו חיים ברפובליקת בננות שנשלטת ע"י הון שלטון של המשפחות/אולגרכים , והגרועים שבהם זה משפחת עופר , שאפילו לא שמה ז*ן , על זה שיתפסו אותה . מעניין למה? ומעניין למה הם הצליחו כ"כ הרבה זמן למנוע את זה מידיעת האנשים , ומדוע כשזה דלף לאימיול הם הכינו סרט נגדי ?
Star-Blazer כתב:
הרי אם תיקח כתב אחר אפשר את אותם נתונים להציג כאילו האחים עופר הם מינימום המשיח על החמור הלבן......:.
...
בשביל זה צריך כתב מטעם בסגנון פראבדה

, או אולי שתול של משרד יחסי ציבור שלהם כמוך אולי ?
Star-Blazer כתב:
1. הצילו את צים שהיו על סף פשיטת רגל ואף אחד לא רצה לקנות אותם בגלל התחייבויות בטחוניות למדינה והזרימו הון עצמי שהביא את החברה להיות אחת מהמובילות בעולם ומכניסה במיסים מליונים למדינה..
...
תגיד אתה יודע שאתה מורח אותנו ? אתה עושה את זה בכוונה ? היצילו את צים ?!!!! WTF ? במקרה ולא זכור לך/לא ידוע לך למשפחת עופר יש חברת ספנות גדולה מאוד , ספנות זה ענף מחזורי עם חסמי כניסה גבוהים , להלחם על צים כאשר לאחים עופר יש יכולת למכור לצים את האוניות שלהם ו/א להחכיר ולך לא , ברור מי יכול לשלם יותר על צים ומדוע .
Star-Blazer כתב:
2. תורמים מליונים לקרן לעזרת חולי סרטן.
3. לקחו את מפעל הברום שהיה מזהם בצורה מטורפת והכניסו טכנולוגיות חדשות שהקטינו משמעותית את הזיהום.
4. תורמים מליונים לעיר חייפה (אצטדיון), לרמב"ם ועוד ועוד......
...
ומעניין איך שכול התרומות האלו שהן למעשה פרומיל ממה שהם לקחו מתפרסמות בריש גלי כאילו שהם אבירים על סוס לבן ? מעניין אם זה היה בצניעות אם הם היו שמים ז*ן
Star-Blazer כתב:
תאמין לי זה הכל דמגוגיה וסילוף משני הצדדים. כנראה שהאמת באמצע.
תתנתקו לרגע מהרגש תחשבו בהגיון.... אני לא יודע מי הרשע בכל הסיפור הזה....
...
אם אתה לא יודע מי הרשע אז או שאתה חי בסרט ואתה לא מבין שום דבר בכלכלה או שאתה מגיב שתול של משרד יחסי ציבור שלהם